The Ultimate 2021 Fall Foliage Camping Road Trip

0
The Ultimate 2021 Fall Foliage Camping Road Trip

Για πολλούς κατασκηνωτές, η σεζόν ξεκινά μόνο τον Σεπτέμβριο, όταν οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές, τα σφάλματα είναι αραιά και, φυσικά, η πιθανότητα να έχει φωτιά κατασκήνωσης είναι πολύ μεγαλύτερη. Σημαίνει επίσης λιγότερο γεμάτο κάμπινγκ, όταν οι οικογενειακές διακοπές έχουν τελειώσει και τα παιδιά επιστρέφουν στο σχολείο—ειδικά αν μπορείτε να ξεφύγετε στα μέσα της εβδομάδας!

Αναμφισβήτητα το καλύτερο μέρος της φθινοπωρινής κατασκήνωσης είναι να ξυπνάς κάτω από το λαμπρό κόκκινο και πορτοκαλί κουβούκλιο. Αν και το φθινοπωρινό φύλλωμα διαρκεί μόνο μερικές εβδομάδες σε οποιαδήποτε δεδομένη περιοχή, μπορείτε σίγουρα να το κυνηγήσετε. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν ακόμη και ιστότοποι όπως SmokyMountains.com με σε βάθος χάρτες φυλλώματος που προβλέπουν πότε θα αλλάξουν τα φύλλα σε ολόκληρη τη χώρα. Με την κορυφαία εποχή των φύλλων να μας κρύβουν, εμείς στο The Dyrt χρησιμοποιήσαμε ένα από τα αγαπημένα μας εργαλεία στην εφαρμογή, το PRO Trip planner, για να δημιουργήσουμε ένα οδικό ταξίδι κάμπινγκ επτά εβδομάδων με τα καλύτερα μέρη για φανταστικό φύλλωμα. Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε αυτό το φιλόδοξο ταξίδι 12 πολιτειών ανάμεσα στα δέντρα; Καταλαβαίνουμε. Επιλέξτε μια εβδομάδα ή ένα Σαββατοκύριακο και ξεκινήστε την εξερεύνηση.

Το απόλυτο φθινοπωρινό φύλλωμα του Dyrt's camping road trip 2021.

Δείτε τώρα το πλήρες οδικό ταξίδι στο PRO trip planner.

9-12 Σεπτεμβρίου — Oxbow Bend, Εθνικό Πάρκο Grand Teton

Χρυσά δέντρα ασπέν κάτω από το Grand Tetons στο Oxbow Bend.

Εικόνα από την κατασκήνωση του The Dyrt Deanna C.

Η πρώτη μας στάση είναι το εμβληματικό Oxbow Bend επιφυλακή στο Εθνικό Πάρκο Grand Teton. Στα 7.000 πόδια, οι λεύκες αυτής της περιοχής γίνονται έντονο κίτρινο στις αρχές Σεπτεμβρίου. Αυτή η εκπληκτική θέα προσφέρει επίσης υπέροχη θέα στο Grand Teton σε ένα λιγότερο γνωστό pull-off. Είναι πιθανή η αναταραχή του χιονιού, γι’ αυτό ετοιμάστε ζεστά ρούχα—και ένα ζευγάρι κιάλια για τα σκονισμένα από το χιόνι βουνά πάνω από αυτό το κίτρινο δάσος!

Κατασκήνωση στο Signal Mountain Campground

Μείνετε 10 λεπτά κάτω από το δρόμο στο Signal Mountain Campground. Κωπηλατήστε στη λίμνη Τζάκσον ή περπατήστε από τα μονοπάτια που αναχωρούν απευθείας από το κάμπινγκ.

 • Τιμή: $22
 • Αριθμός τοποθεσιών: 81
 • Τοποθεσίες RV: Ναί
 • Επιτρέπονται οι πυρκαγιές: Ναί
 • Επιτρέπονται τα κατοικίδια: Ναί

Χρόνος ταξιδιού στον επόμενο προορισμό: 8 ώρες

Κάμπινγκ με στάση

Διακόψτε τη διαδρομή σας στο νότιο Wyoming στα Εθνικά Δάση Medicine Bow-Routt. Αυτή η περιοχή προσφέρει μυριάδες διάσπαρτες επιλογές για κάμπινγκ, αλλά για όσους προτιμούν τις ανέσεις, ρίξτε μια ματιά στη Λίμνη του Μπρούκλιν.
(Λόγω της ανύψωσής του, αυτό το κάμπινγκ κλείνει την 1η Οκτωβρίου όταν η χιονόπτωση είναι συνηθισμένη.)

13-19 Σεπτεμβρίου — Εθνικό πάρκο Rocky Mountain, Κολοράντο

Κίτρινες ασπένς του εθνικού πάρκου Rocky Mountain.

Αυτή η επόμενη στάση θα σας φέρει στο Εθνικό Πάρκο Rocky Mountain, μια περιοχή επίσης γνωστή για την πληθώρα των αλυκών. Παρόλο που θα μπορούσατε να περάσετε μήνες πεζοπορώντας εδώ, σας συνιστούμε να πιάσετε τον κύλινδρο από το αυτοκίνητό σας. Ετοιμάστε ένα πικνίκ και κατευθυνθείτε προς το Από την κορυφή έως την κορυφή Scenic Byway: δρόμος μήκους 55 μιλίων με εκπληκτική θέα στα χρυσοκίτρινα βουνά και τα αειθαλή δέντρα.

Κατασκήνωση στο Aspen Glen Campground

Κατασκηνώστε στο πάρκο στο Aspen Glen Campground για θέα στην ασπέν και ένα κάθισμα στην πρώτη σειρά στο ετήσιο αυλάκι των αλκών. Κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγικής τους περιόδου, σμήνη αλκών κατευθύνονται στις κοιλάδες για να βρουν ένα σύντροφο – μπορεί ακόμη και να τις δοκιμάσετε να κάνουν βαλς στο κάμπινγκ σας.

 • Τιμή: $30
 • Αριθμός τοποθεσιών: 50
 • Τοποθεσίες RV: Ναί
 • Επιτρέπονται οι πυρκαγιές: Ναί
 • Επιτρέπονται τα κατοικίδια: Ναί

Αποψη: Peak to Peak Scenic Byway (Estes Park προς I-70)
Χρόνος ταξιδιού στον επόμενο προορισμό: 6 ώρες

Κάμπινγκ με στάση

Βγείτε στο Glendo State Park κατά μήκος του Glendo Reservoir, ένα ιδανικό σημείο για κωπηλασία ή κολύμπι αν δεν κάνει πολύ κρύο!

20-26 Σεπτεμβρίου — Φαράγγι Spearfish, Νότια Ντακότα

Αφού περάσετε στη Νότια Ντακότα, πάρτε το Spearfish Canyon Scenic Byway για στροφή φυλλώματος κάτω και πανύψηλα βράχια από πάνω. Αυτό το ασβεστολιθικό φαράγγι φιλοξενεί καταρράκτες, με μια χούφτα μικρότερα μονοπάτια πεζοπορίας που θα σας φέρουν σε βρυχηθμούς ρυάκια και καταρράκτες.

Με το The Dyrt PRO, μπορείτε να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας σε διάσπαρτα κάμπινγκ στον Εθνικό Δρυμό Black Hills. Κατεβάστε τα επίπεδα χάρτη εκτός σύνδεσης για να ελέγξετε τα εθνικά δασικά όρια. Επιλέξτε έναν δρόμο εντός της περιοχής—πολλοί τοποθεσίες έχουν ήδη κρατηθεί στο The Dyrt—και σταματήστε σε ένα καθορισμένο σημείο για να απολαύσετε το στεγνό κάμπινγκ σας.

Κατασκήνωση στο Εθνικό Δάσος Black Hills Dispersed

 • Τιμή: $0
 • Αριθμός τοποθεσιών: N/A (διασπορά)
 • Τοποθεσίες RV: Ναι (χωρίς συνδέσεις)
 • Επιτρέπονται οι πυρκαγιές: Ναί
 • Επιτρέπονται τα κατοικίδια: Ναί

Χρόνος ταξιδιού στον επόμενο προορισμό: 20 ώρες

Κάμπινγκ με στάση

Διαλύστε το beeline σας στη Νότια Ντακότα και τη Μινεσότα με μια στάση στο Nelson Dewey State Park. Φροντίστε να δείτε μερικά φύλλα με μια πεζοπορία κατά μήκος του ποταμού Μισισιπή.

Σεπτ. 27-Οκτ. 3 — Εθνικό πάρκο Cuyahoga Valley, Οχάιο

Το φύλλωμα στο εθνικό πάρκο Cuyahoga.

Κατευθύνομαι προς Εθνικό πάρκο Cuyahoga Valley για μια εμβληματική σκηνή Midwestern, που περιλαμβάνει καλυμμένες γέφυρες και καταρράκτες. Αυτό το λιγότερο γνωστό εθνικό πάρκο είναι ένα από τα καλύτερα σημεία για να δείτε φθινοπωρινά φυλλώματα σε όλο το Οχάιο. Εξερευνήστε 125 μίλια μονοπατιών πεζοπορίας ή κάντε κρουαζιέρα με το ποδήλατό σας κατά μήκος του δεντρόφυτου μονοπατιού Towpath. Ούτως ή άλλως, θα φύγετε από το Οχάιο με ενθουσιασμό για την Κουγιαχόγκα.

Κάμπινγκ στο κρατικό πάρκο του Πάντερσον

Ενώ δεν υπάρχει κάμπινγκ στο εθνικό πάρκο, το γειτονικό πάρκο Punderson State προσφέρει κατασκήνωση δίπλα στη λίμνη που περιβάλλεται από φυλλοβόλα δέντρα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δει το στοιχειωμένο Punderson Lodge για έναν τρομακτικό τρόμο στην αρχή της σεζόν!

 • Τιμή: $38
 • Αριθμός τοποθεσιών: 172
 • Τοποθεσίες RV: Ναί
 • Επιτρέπονται οι πυρκαγιές: Ναί
 • Επιτρέπονται τα κατοικίδια: Ναί

Αποψη: Cuyahoga Valley NP
Χρόνος ταξιδιού στον επόμενο προορισμό: 20 ώρες

4-10 Οκτωβρίου — Smuggler’s Notch, Βερμόντ

Το φθινοπωρινό φύλλωμα στα Πράσινα Όρη του Βερμόντ στο Smuggler's Notch.

Κάθε Οκτώβριο, τα κυματιστά Green Mountains του Βερμόντ γίνονται χρυσά. Και πάλι, όταν το πολιτειακό δέντρο σας είναι ο ζαχαροπλάσμος, σίγουρα θα είστε μια κορυφή του φθινοπωρινού φυλλώματος. “Η εγκοπή” βρίσκεται κάτω από το όρος Mansfield, το ψηλότερο βουνό της πολιτείας, και προσφέρει πολλές πεζοπορίες με εκπληκτική θέα. Φροντίστε να σταματήσετε σε ένα τοπικό ταψί για λίγο σιρόπι σφενδάμου του Βερμόντ για ένα πρωινό με τηγανίτες στο κάμπινγκ!

Κατασκήνωση στο Smuggler’s Notch State Park Campground

Κατασκήνωση στο Smuggler’s Notch State Park για πρόσβαση σε μια χούφτα μονοπάτια πεζοπορίας στο Green Mountain, μόνο μια γρήγορη διαδρομή με το αυτοκίνητο στο κέντρο του Stowe. Οι κατασκηνωτές ενθουσιάζονται με αυτό το κάμπινγκ όπως ο κατασκηνωτής του Dyrt Fransheshka A. που είπε: “Μείναμε πέρυσι το φθινόπωρο και η θέα ήταν εκπληκτική”.

 • Τιμή: 19-32 $
 • Αριθμός τοποθεσιών: 28
 • Τοποθεσίες RV: Ναί
 • Επιτρέπονται οι πυρκαγιές: Ναί
 • Επιτρέπονται τα κατοικίδια: Ναί

Χρόνος ταξιδιού στον επόμενο προορισμό: 5 ώρες

Κάμπινγκ με στάση

Σταματήστε στη λίμνη George για να γνωρίσετε τα νότια Adirondacks και τη θέα στην περιοχή High Peaks σε μια καθαρή μέρα. Μείνετε στα κορυφαία Moose Hilllock Camping Resorts, μόλις 10 μίλια από τη λίμνη.

11-17 Οκτωβρίου — Οροσειρά Catskill, Νέα Υόρκη

Καταρράκτης από καταρράκτες Kaaterskill στα βουνά Catskill της Νέας Υόρκης κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου.

Αν χρειάζεστε κάτι πειστικό για το κάμπινγκ στα Catskills, ρίξτε μια ματιά στους πίνακες που εμπνεύστηκαν από τον John Frederick Kensett και τον Asher Brown Durand. Αυτές οι βινιέτες είναι μια μεγάλη υπενθύμιση της ιδιότροπης φύσης που βρίσκεται σε αυτή τη μικρή οροσειρά. Σας προτείνουμε το όρος Utsayantha, όπου μπορείτε να δείτε τα φύλλα που αλλάζουν από έναν πυροσβεστικό πύργο κορυφής.

Κατασκήνωση στο North-South Lake Campground

Είτε σκοπεύετε να κάνετε κατασκήνωση, είτε να ζωγραφίσετε εντελώς, είτε απλώς να ανοίξετε τη σκηνή σας σε μια απέραντη θέα στο φύλλωμα του βουνού, κατευθυνθείτε προς το North-South Lake Campground. Πάρτε το από την κατασκήνωση The Dyrt Maggie R.: «Τέλη Οκτωβρίου τα φύλλα είναι ακόμα απίστευτα και υπάρχουν μεγάλες πεζοπορίες στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένης της τοποθεσίας!»

 • Τιμή: 19-32 $
 • Αριθμός τοποθεσιών: 28
 • Τοποθεσίες RV: Ναί
 • Επιτρέπονται οι πυρκαγιές: Ναί
 • Επιτρέπονται τα κατοικίδια: Ναί

Χρόνος ταξιδιού στον επόμενο προορισμό: 8 ώρες

Κάμπινγκ με στάση

Σταματήστε κατά μήκος του μονοπατιού Appalachian στο κρατικό δάσος Michaux και απολαύστε κάποια πεζοπορία!

18-24 Οκτωβρίου — Εθνικό πάρκο Shenandoah, Βιρτζίνια

Το χρυσό φύλλωμα πτώσης πάνω από το Skyline οδηγεί στο εθνικό πάρκο Shenandoah.

Η τελευταία μας στάση μας φέρνει στο Εθνικό Πάρκο Shenandoah στη Βιρτζίνια. Ένα από τα καλύτερα σημεία του δρόμου κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου είναι ότι, αν χρονομετρήσετε σωστά, μπορείτε να πιάσετε κορυφαία φυλλώματα στο βορρά και το νότο! Μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, οι κορυφές και οι κοιλάδες των βουνών Blue Ridge θα είναι πολύχρωμες, γι’ αυτό σας προτείνουμε να κατευθυνθείτε προς τα κάτω Skyline Drive στο Pinnacles Overlook (30 λεπτά από το Big Meadows Campground) για υπέροχη θέα στο Pinnacles Ridge και στην κοιλάδα κάτω.

Κάμπινγκ στο Big Meadows Campground

Κατασκηνώστε μέσα στο δάσος στο Big Meadows Campground και κάντε πεζοπορία από τη σκηνή ή το RV σας σε κοντινούς καταρράκτες και βουνοκορφές.

 • Τιμή: $20
 • Αριθμός τοποθεσιών: 208
 • Τοποθεσίες RV: Ναί
 • Επιτρέπονται οι πυρκαγιές: Ναί
 • Επιτρέπονται τα κατοικίδια: Ναί

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το The Dyrt’s Ultimate Fall Foliage Camping Road Trip ή ρίξτε μια ματιά στον προγραμματιστή ταξιδιού PRO και δημιουργήστε το δικό σας φθινοπωρινό οδικό ταξίδι κάμπινγκ.

Δημοφιλή άρθρα:

 • Λάβετε τις πιο πρόσφατες τάσεις των ταξιδιών στο κάμπινγκ για το 2021 στην ανασκόπησή μας
 • Πώς να βρείτε δωρεάν κάμπινγκ σε εθνικά δάση
 • Η λίστα ελέγχου κάθε πρώτη φορά που χρειάζεται το RVer
 • Βρείτε δωρεάν κάμπινγκ με τα επίπεδα χάρτη Dyrt
 • The Ulimate Boondocking Guide To Free Camping
 • Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Wi-Fi για το RV σας
 • 7 από τις καλύτερες χερσαίες διαδρομές στη Βόρεια Αμερική
 • 14 εργαλεία επιβίωσης στην άγρια ​​φύση που πρέπει να έχετε στο Backcountry
 • Δείτε τι πρέπει να προσθέσετε στη λίστα ελέγχου του Primitive Camping
 • Bir cevap yazın