(PDF) Ενότητα Allen Physics για το Neet Δωρεάν λήψη Pdf 2023 » Education Learn Academy

0
(PDF) Ενότητα Allen Physics για το Neet Δωρεάν λήψη Pdf 2023 » Education Learn Academy

Λήψη PDF ενότητας Allen Physics: Σας δίνει μια πλήρη ανάλυση του προτύπου των εξετάσεων SAT και MAT με έναν πλήρη οδηγό για την έναρξη της προετοιμασίας. Μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε το Allen Physics Module Solutions pdf για NEET στα Αγγλικά μέσω των συνδέσμων που δίνονται παρακάτω στον ιστότοπό μας.

Το Allen Physics module pdf είναι ένα από τα καλύτερα πακέτα που το προτείνουν οι περισσότεροι και οι άνθρωποι ενδιαφέρθηκαν να λάβουν το pdf του δωρεάν και εδώ σε αυτήν τη σελίδα θα λάβετε το pdf.

Δεν είμαστε κάτοχοι αυτού του pdf ούτε το δημιουργήσαμε, απλώς παρέχουμε τον σύνδεσμο που είναι ήδη διαθέσιμος στο διαδίκτυο.

Σε αυτήν την ανάρτηση θα μοιραστούμε μια δωρεάν λήψη pdf της ενότητας φυσικής Allen για το neet pdf 2022 χρησιμοποιώντας απευθείας σύνδεσμο.

Σημείωση: Δεν θα βρείτε PDF σε αυτόν τον ιστότοπο. Επειδή δίνοντας Pdf είναι παράνομο. Μπορείτε να αγοράσετε όλα τα Pdf ΑΠΟ ΤΟ Amazon. Σε σύνδεση. Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε άλλη βοήθεια, μπορείτε να σχολιάσετε ή να επικοινωνήσετε.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΗΝ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΧΩ PDF

(PDF) Ενότητα Allen Physics για δωρεάν λήψη Pdf στο Neet
(PDF) Ενότητα Allen Physics για δωρεάν λήψη Pdf στο Neet

Τώρα Πριν μοιραστείτε μαζί σας το δωρεάν pdf λήψης της ενότητας φυσικής Allen για το neet pdf 2022, ακολουθούν μερικές λεπτομέρειες σχετικά με το βιβλίο που μπορεί να σας ενδιαφέρει.

Ενότητα PDF Allen Physics για NEET

Το περιεχόμενο του εκπαιδευτικού υλικού βασίζεται στο πιο πρόσφατο εξεταστικό πρότυπο το οποίο καλύπτει εκτενώς ολόκληρο το αναλυτικό πρόγραμμα. Τα προβλήματα είναι προχωρημένου επιπέδου που θα αυξήσουν την ικανότητα επίλυσης του μαθητή. Το υλικό που προετοιμάζεται από την ομάδα ειδικών σχολών προετοιμάζει τον μαθητή να ανταγωνιστεί με τους καλύτερους εγκεφάλους στην Εθνική πλατφόρμα.

Αυτό το υλικό μελέτης είναι καλό για εξετάσεις SAT και MAT. Το βιβλίο καλύπτει πολλές κρατικές εξετάσεις όπως το Assam, Chhatisgarh, Gujarat, Karnataka, Kerala, Maharashtra, Odisha, Punjab, Tamil Nadu, Δυτική Βεγγάλη και η υπόλοιπη Ινδία.

Εάν θέλετε να αναθεωρήσετε σωστά το NCERT & NTSE, τότε αυτές οι ενότητες είναι επαρκείς για εσάς. Το τμήμα Κοινωνικών Επιστημών για το κράτος σας και το τμήμα ΜΑΤ είναι πολύ καλά σχεδιασμένο. Εάν είστε από το ICSE, τότε θα είναι πολύ χρήσιμο ως μάθημα συντριβής.

Το περιεχόμενο του βιβλίου Allen Physics Module Solutions βασίζεται στο πιο πρόσφατο μοτίβο εξέτασης που καλύπτει εκτενώς ολόκληρο το αναλυτικό πρόγραμμα. Έχει μια λεπτομερή περιγραφή κάθε θέματος και ερωτήσεις πρακτικής που κάνουν την προετοιμασία σας δυνατή.

Δωρεάν λήψη PDF της ενότητας Allen Physics

Όνομα βιβλίου Λύσεις ενότητας Allen Physics PDF
Συντάκτης Ινστιτούτο Καριέρας ALLEN
Σελίδες 1088
Εκδότης Ινστιτούτο Καριέρας ALLEN
Ημερομηνία κυκλοφορίας 31 Αυγούστου 2022
Μορφή PDF
Γλώσσα Αγγλικά

Highlight του βιβλίου

Η ενότητα Φυσικής του ALLEN για το Neet είναι περιεκτική, καλά ερευνημένη και αναπτυγμένη σε μια αυτονόητη μορφή.

Εξοπλίζει τους υποψηφίους με μια τράπεζα γνώσεων που θα χρειάζονταν για να ολοκληρώσουν τις εξετάσεις. Η Ενότητα περιλαμβάνει μεθόδους επίλυσης προβλημάτων, σύντομα κόλπα και παραδείγματα που βοηθούν τους υποψηφίους να έχουν καλή απόδοση στην εξέταση NEET.

Allen Physics Επισκόπηση

Η ενότητα Allen Physics περιέχει μια περίληψη όλων των κεφαλαίων. Διαβάστε λοιπόν όλο το κεφάλαιο και λάβετε όλες τις σημαντικές φόρμουλες, το βασικό σημείο, τις σύντομες σημειώσεις, την έννοια και τις θεωρίες.

Αφού διαβάσετε τα βιβλία, εξασκηθείτε σε πολλά MCQ, κάντε σύντομες σημειώσεις, σημείο υψηλού φωτισμού για να ενισχύσετε την ταχύτητα και την ακρίβειά σας. Ελπίζω αυτό το βιβλίο να σας βοηθήσει κατά τη διάρκεια της μελέτης και της αναθεώρησής σας. Καλή Μάθηση. Δωρεάν λήψη της ενότητας βιολογίας pdf.

Επιπλέον, διαθέτει επίσης ένα λεξικό βιολογίας που βοηθά στην απομνημόνευση και την αναθεώρηση των εννοιών. Θα είναι ένα πράσινο φως για τους μαθητές που βρίσκονται στην περιοχή όπου δεν μπορούν να παρακολουθήσουν και να αντέξουν οικονομικά μαθήματα στην τάξη.

Πληροφορίες βιβλίων

Συγγραφέας βιβλίων Άλεν
Όνομα βιβλίων Όλες οι ενότητες
Μέγεθος Pdf 10 MB το καθένα
Τύπος pdf google drive

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σημείωση: Δεν θα βρείτε Mod Apk σε αυτόν τον ιστότοπο. Επειδή δίνοντας Mod Apk είναι παράνομο. Μπορείτε να αγοράσετε όλα τα APK ΑΠΟ Playstore. Σε σύνδεση. Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε άλλη βοήθεια, μπορείτε να σχολιάσετε ή να επικοινωνήσετε.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΗΝ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΧΩ PDF

Ενότητα Allen Physics για neet Δωρεάν λήψη Pdf

Θέμα Κάντε κλικ για λήψη
Ενότητα Φυσικής Ο σύνδεσμος λήψης ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ

Τα υπόλοιπα κεφάλαια θα μεταφορτωθούν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.

Allen Ενότητα Λύσεων Τάξη 11 Φυσική

Λύση ενότητας Allen PDF για Φυσική Τάξη 11 είναι ο μαθητής σε θέση να κατανοήσει ολοένα και περισσότερες γνώσεις της Φυσικής και εάν ένας μαθητής λύνει την ερώτηση της Φυσικής και απαντά σε κάποια από τις ερωτήσεις, τότε ο μαθητής κάνει λάβετε βοήθεια από το σφάλμα στη λύση της ενότητας φυσικής pdf αυτό Η λύση ενότητας pdf είναι πολύ χρήσιμη για όλους τους μαθητές.

Ενότητα Φυσικής Allen Μάθημα

 • Ημιαγωγοί
 • Νόμοι της κίνησης
 • Κινηματική
 • Εργασία, ενέργεια και δύναμη
 • Θερμότητα & Θερμοδυναμική
 • Περιστροφική κίνηση
 • Σύγχρονη Φυσική
 • Τρέχων Ηλεκτρισμός & Μαγνητισμός
 • Ηλεκτροστατική
 • Ταλάντωση & Κύματα
 • Ηλεκτρομαγνητική Επαγωγή & Εναλλασσόμενα Ρεύματα
 • Οπτική

συμπέρασμα

Συμπέρασμα: Ευχαριστώ για την επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας. Λοιπόν, παιδιά, στο τέλος, ελπίζουμε να σας αρέσει Δωρεάν λήψη PDF της ενότητας Allen Physics για εξετάσεις NEET. Αν σας άρεσε αυτή η ανάρτηση, τότε παρακαλούμε να τη μοιραστείτε με τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας. Έτσι μπορούν επίσης να απολαύσουν αυτό το pdf.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Χέμαντ Σινγκ
Χέμαντ Σινγκ

Γεια σας φίλοι, είμαι ο Hemant, Τεχνικός Συγγραφέας & Συνιδρυτής του Education Learn Academy. Μιλώντας για εκπαίδευση, είμαι φοιτητής. Μου αρέσει να μαθαίνω πράγματα που σχετίζονται με τη νέα τεχνολογία και να διδάσκω άλλους. Σας ζητώ να συνεχίσετε να μας υποστηρίζετε με αυτόν τον τρόπο και θα συνεχίσουμε να παρέχουμε νέες πληροφορίες για εσάς. 🙂

Bir cevap yazın