Mystery Ranch Bino Harness Review

0
Mystery Ranch Bino Harness Review
Mystery Ranch Bino Harness Mystery Ranch Bino Harness

Θεωρώ τα κιάλια ένα από τα βασικά είδη εξοπλισμού μου για εξωτερικούς χώρους. Οι μπίνο πάνε μαζί μου όταν κάνω κάμπινγκ, κυνήγι, πουλιά, ακόμα και μερικές φορές ψαρεύω. Το νέο Mystery Ranch Bino Harness έχει κάνει αβίαστη να φέρετε κιάλια σε οποιαδήποτε υπαίθρια εκδρομή. Το Mystery Ranch κατασκευάζει ποιοτικά προϊόντα χωρίς ανοησίες για τους εξωτερικούς χώρους. Πολλά από τα προϊόντα τους είναι προσαρμοσμένα για πυροσβέστες, στρατιωτικούς και κυνήγι. Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα υψηλά πονταρίσματα, η ποιότητα των προϊόντων από το Mystery Ranch είναι απαράμιλλη.

Αυτό το καλοκαίρι είχα την ευκαιρία να εξερευνήσω μερικά προϊόντα Mystery Ranch. Τις τελευταίες εβδομάδες είχα την ευκαιρία να πάρω το πρόσφατα ενημερωμένο Mystery Ranch Bino Harness στα ταξίδια μου. Αυτή η ζώνη διόπτρας έχει διανύσει τώρα μερικές χιλιάδες μίλια. Σε αυτό το διάστημα μου επέτρεψε να έρθω από κοντά με όρκες, αρκούδες, άλκες και αμέτρητα υπέροχα πουλιά.

Κοιτάζοντας τις όρκες στις ακτές της Ισλανδίας Κοιτάζοντας τις όρκες στις ακτές της Ισλανδίας

Αρχικές σκέψεις για το Mystery Ranch Bino Harness

Το Mystery Ranch Bino Harness σας επιτρέπει να μεταφέρετε κιάλια χωρίς χέρια όταν βρίσκεστε στο χωράφι. Υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά που κάνουν αυτό το προϊόν να ξεχωρίζει. Το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό για μένα ήταν το μαγνητικό κλείσιμο. Αυτή η κορυφή μπορεί εύκολα να ανοίξει και να κλείσει με ένα μόνο χέρι.

Μαγνητική κορυφή στο Mystery Ranch Bino Harness Μαγνητική κορυφή στο Mystery Ranch Bino Harness

Το μπροστινό μέρος της ζώνης έχει μια τσέπη με φερμουάρ. Αυτή η τσέπη είναι αρκετά μεγάλη για να μεταφέρει ορισμένα βασικά προϊόντα όπως κινητά τηλέφωνα, πανιά καθαρισμού, άδειες κυνηγιού και κλειδιά αυτοκινήτου. Αυτή η τσέπη έχει επίσης κάποιο τέντωμα σε αυτήν, ώστε να μπορούν να προστεθούν ακόμη πιο ογκώδη αντικείμενα.

Μπροστινή τσέπη με φερμουάρ Μπροστινή τσέπη με φερμουάρ

Υπάρχουν δύο επιπλέον μικρότερες τσέπες σε κάθε πλευρά της ζώνης. Αυτές οι τσέπες θα ήταν τέλειες για πολλά διαφορετικά αξεσουάρ κυνηγιού.

Η ζώνη έχει τέσσερα σημεία προσαρμογής για να προσαρμόσει την εφαρμογή της ζώνης στο άτομο που τη φορά. Αυτά τα κλιπ καθιστούν επίσης γρήγορη και εύκολη την τοποθέτηση του κιάλιου. Επιπλέον, το πλέγμα που χρησιμοποιείται στο σχέδιο αναπνέει για εκείνες τις ζεστές μέρες στο μονοπάτι.

Διχτυωτή πλάτη που μπορεί να κολυμπήσει Διχτυωτό πλέγμα που αναπνέει

Στην κορυφή της ζώνης υπάρχει κορδόνι. Αυτό το κορδόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άμεση σύνδεση με τα κιάλια, προσθέτοντας ένα χαρακτηριστικό ασφαλείας για να διατηρείται ασφαλές το ακριβό γυαλί.

Κορδόνι διόπτρας Κορδόνι διόπτρας

Το κάτω μέρος της πλεξούδας Bino του Mystery Ranch έχει πλέγμα PALS (σύστημα σκάλας προσάρτησης θήκης) που επιτρέπει την προσάρτηση άλλων αξεσουάρ. Αυτά τα αξεσουάρ θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν σπρέι αρκούδας, βεληνεκές ή δοχεία αποθήκευσης.

Αυτή η ζώνη μπίνο διατίθεται επίσης σε δύο μεγέθη. Αυτές οι επιλογές γίνονται για διαφορετικά μεγέθη κιάλια. Η ζώνη που δοκίμασα ήταν η μικρότερη από τις ιμάντες που κατασκευάζονται για κιάλια έως και 10Χ. Η μεγαλύτερη θήκη μπορεί να χειριστεί κιάλια με μεγεθύνσεις έως και 12Χ.

Επιτόπια δοκιμή του Mystery Ranch Bino Harness

Το Mystery Ranch Bino Harness ήταν μια εξαιρετική προσθήκη στα ταξίδια μου αυτό το καλοκαίρι. Βρήκα ότι αυτό το προϊόν είναι ένα καλά μελετημένο εργαλείο χωρίς διακοσμητικά στοιχεία που είναι τέλειο για πολλές εφαρμογές σε εξωτερικούς χώρους.

Αυτό που κάνει αυτή τη διόπτρα τόσο υπέροχη είναι ότι είναι εύκολο να ανέβει και να φορεθεί άνετα. Η τοποθέτηση της ζώνης δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη. Τα κλιπ προσαρμόζονται εύκολα για να εφαρμόζουν τέλεια στον χρήστη. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για μένα, καθώς σε διαφορετικές χρονικές στιγμές θα χρησιμοποιούσα τη ζώνη με ένα t-shirt ή ένα σακάκι και η ζώνη θα έπρεπε να προσαρμοστεί ανάλογα. Εκεί που πραγματικά λάμπει είναι στις πρωινές πεζοπορίες ή κυνήγι. Όταν ξεκινάω μια πεζοπορία νωρίς, συχνά πριν ξημερώσει, το τελευταίο πράγμα που θέλω να χαζεύω είναι η διόπτρα μου.

Πίσω μέρος της ζώνης μπινο Πίσω μέρος της ζώνης μπινο

Μαγνητικό Τοπ

Εκτός από μια πραγματικά εξαιρετική ζώνη τοποθέτησης, το απόλυτο πολύ καλύτερο χαρακτηριστικό της διόφθαλμης πλεξούδας Mystery Ranch είναι η μαγνητική κορυφή. Ακούγεται απλό, αλλά αυτό το χαρακτηριστικό είναι φοβερό. Έχοντας ένα μαγνητικό επάνω μέρος επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στα κιάλια ανά πάσα στιγμή. Εξαιτίας αυτής της μαγνητικής κορυφής, δεν μπορείτε να παίζετε με κλιπ, φερμουάρ ή velcro. Οι κυνηγοί θα αγαπήσουν ιδιαίτερα αυτό το χαρακτηριστικό καθώς η πρόσβαση στα κιάλια είναι αθόρυβη.

Άνοιγμα της μαγνητικής κορυφής του Mystery Ranch Bino Harness Άνοιγμα της μαγνητικής κορυφής του Mystery Ranch Bino Harness

Αυτό που κάνει πραγματικά υπέροχο αυτό το μαγνητικό κάλυμμα είναι ότι όταν τα κιάλια τοποθετηθούν ξανά στην πλεξούδα, το επάνω μέρος κλείνει αυτόματα. Το να προέρχεται από κάποιον που είχε τα κιάλια του να γλιστρήσουν από τη ζώνη πριν αυτό είναι ένα τόσο ευπρόσδεκτο χαρακτηριστικό. Στο παρελθόν ήμουν τεμπέλης και δεν έκλεισα το λουρί του μπινο. Αργότερα, όταν δένω τα παπούτσια μου ή μαζεύω κάτι στο μονοπάτι, μου βγήκαν τα κιάλια από τη ζώνη. Ευτυχώς προέκυψε ελάχιστη ζημιά στο ποτήρι μου, αλλά μπορούσα να δω πού θα αποτραπεί κάτι πραγματικά ατυχές με το μαγνητικό επάνω μέρος.

The Bells and Whistles

Τα άλλα χαρακτηριστικά που πραγματικά μου αρέσουν είναι όλες οι μικρές τσέπες αξεσουάρ και τα σημεία στερέωσης που ενσωματώνονται σε όλο το σχέδιο της ζώνης. Η μπροστινή τσέπη με φερμουάρ είναι το τέλειο μέρος για να διατηρώ την άδεια κυνηγιού μου, τα εφεδρικά πυρομαχικά όταν κυνηγώ και τα αντικείμενα για να διατηρώ τα κιάλια μου καθαρά. Η ασφάλεια ενός φερμουάρ είναι εξαιρετική για αυτήν την τσέπη. Οι πλαϊνές τσέπες είναι ιδανικές για πολλά αξεσουάρ κυνηγιού, όπως πεντάλ αέρα ή καλάμια.

Το πλέγμα PALS διευκολύνει την τοποθέτηση άλλων αξεσουάρ. Πολλά αξεσουάρ που χρησιμοποιεί το Mystery Ranch, όπως η θήκη με σπρέι αρκούδας, η θήκη του ανιχνευτή απόστασης ή οι θήκες αποθήκευσης μπορούν εύκολα να στερεωθούν στο πλέγμα παρακάτω. Κατά τη διάρκεια της κυνηγετικής περιόδου συχνά κουβαλάω αποστασιόμετρο και σπρέι αρκούδας.

Οι προδιαγραφές του Mystery Ranch Bino Harness λαμβάνονται απευθείας από Ιστοσελίδα Mystery Ranch

 • MSRP 110 $
 • Ταιριάζει στα περισσότερα κιάλια 10x (ύψος 6,75″ ή λιγότερο)
 • Σχεδίαση με ένα χέρι, γρήγορης πρόσβασης με μαγνητικό κλείσιμο
 • Μπροστινή τσέπη με φερμουάρ
 • Τεντωμένες μπροστινές και πλαϊνές τσέπες
 • Μαλακή εσωτερική επένδυση
 • Γρήγορη προσάρτηση ρυθμιζόμενη ζώνη με συγκράτηση ιστού
 • Κορδόνια γρήγορης τοποθέτησης για κιάλια που προσαρμόζονται πάνω από τους ώμους στην πλεξούδα
 • Διαπνέον διαχωριστικό πλέγμα στο πλαίσιο του σώματος της τσάντας χρησιμεύει ως τσέπη
 • Σχεδιασμένο για να λειτουργεί με και χωρίς σακίδιο
 • Λειτουργεί με το MYSTERY RANCH Rangefinder Holster και Tech Holster
 • Ιστός PALS στο κάτω μέρος της τσάντας για στερέωση αξεσουάρ MOLLE, συμπεριλαμβανομένης της θήκης ψεκασμού αρκούδας MYSTERY RANCH (πωλείται χωριστά)

Τελικές σκέψεις για το Mystery Ranch Bino Harness

Το Mystery Ranch Bino Harness είναι το τέλειο εξάρτημα για κάθε λάτρη της υπαίθρου. Η πλεξούδα του μπινο καθιστά εύκολη και άνετη τη μεταφορά των κιαλιών στο χωράφι. Αυτή η ζώνη προστατεύει επίσης τα κιάλια από πτώσεις με το μαγνητικό επάνω μέρος. Επιπλέον, υπάρχουν τσέπες και σημεία στερέωσης για προσθήκη αξεσουάρ για διαφορετικές υπαίθριες δραστηριότητες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Bino Harness ή άλλα προϊόντα Mystery Ranch, επισκεφθείτε www.mysteryranch.com

Εύρεση φουσκωτών στους βράχους της Ισλανδίας

Bir cevap yazın