Heatherwood Luxury Rentals Οι κορυφαίες 7 αναρτήσεις ιστολογίου όλων των εποχών

0
Heatherwood Luxury Rentals Οι κορυφαίες 7 αναρτήσεις ιστολογίου όλων των εποχών

Οι κάτοικοι του Heatherwood (όσο και οι μη κάτοικοι), απλώς λατρεύουν να διαβάζουν τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας. Είναι συχνά ενημερωτικά, μερικές φορές διορατικά και πάντα διασκεδαστικά στην ανάγνωση. Έτσι, καθώς φτάνουμε στα μέσα της χρονιάς (μπορείτε να πιστέψετε ότι ο Ιούνιος είναι ήδη εδώ!) Σκεφτήκαμε ότι θα ήταν η κατάλληλη στιγμή να ανατρέξουμε στις 7 κορυφαίες αναρτήσεις ιστολογίου της Heatherwood όλων των εποχών!

ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣΝούμερο 7: Αυτή η ανάρτηση, που δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2019, ήταν ασυνήθιστη επειδή ενώ οι αναρτήσεις μας είναι συνήθως γεμάτες με συμβουλές και πληροφορίες που οι ενοικιαστές διαμερισμάτων θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να έχουν “σεΤα νέα τους σπίτια, αυτή η ανάρτηση διαφημίζει πράγματα οι ενοικιαστές διαμερισμάτων θα πρέπει ΔΕΝ έχουν στο διαμέρισμά τους! Η γραφή περιείχε καινοτόμες πληροφορίες σχετικά με: «πώς να σέβεσαι τους γείτονές σου και τους συμπολίτες σου», καθώς και «τι να περιμένεις από τον ιδιοκτήτη σου», «τι πρέπει να προετοιμαστείς κατά τις εποχικές αλλαγές» και «πολύτιμες πληροφορίες για τους επισκέπτες και τους συγκατοίκους». Αυτές οι συμβουλές δημιουργήθηκαν για να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα.

Νούμερο 6: Τον Νοέμβριο του 2018 η Heatherwood δημοσίευσε μια χρήσιμη ανάρτηση που περιείχε πληροφορίες υπογραφή μίσθωσηςκάθε ενοικιαστής θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει. Η ανάρτηση είχε τίτλο “7 πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την ανανέωση της σύμβασης μίσθωσης”. Αυτό το άρθρο περιείχε συμβουλές για «πώς να εξοικονομήσετε χρήματα κατά την ανανέωση της μίσθωσης», «τρόπους για να μειώσετε το άγχος κατά τη διαδικασία ανανέωσης», «οικοδόμηση σχέσεων» και πολλά άλλα!

Νούμερο 5: Η είσοδος στο νούμερο 5 είναι ζωτικής σημασίας ανάρτηση που δημιουργήθηκε για ενοικιαστές διαμερισμάτων για πρώτη φορά (ακόμη και βετεράνοι ενοικιαστές διαμερισμάτων) βρήκαν αυτή τη θέση αρκετά χρήσιμη. “Ακρωνύμιο The Luxury Apartment» ήταν μια μοναδική προσέγγιση για να βοηθήσει τους ενοικιαστές να διδάξουν τους πραγματικούς «όρους» που μπορεί να ακούσουν από τους διευθυντές χρηματοδοτικών μισθώσεων ενώ ήταν έξω για να αγοράσουν ένα διαμέρισμα στο Λονγκ Άιλαντ, στο Μπρούκλιν ή στο Κουίνς. Χρησιμοποιώντας μια έξυπνη προσέγγιση, η λέξη διαμέρισμα αναλύεται σε κομμάτια μεγέθους μπουκιάς που βοηθούν στην εξήγηση όρων όπως: “Market Rent, Renewals, Pro-Rate, Application” και πολλά άλλα! Αυτή είναι μια εξαιρετική ανάρτηση για επανεξέταση εάν ψάχνετε για ένα νέο διαμέρισμα.

Ένας κι έναν καιρό στο κείμενοΝούμερο 4: Για αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου επιστρέφουμε στον Μάιο του 2018 “Καταρρίψτε μερικούς μύθους” που εδώ και καιρό συζητούνταν για τη μίσθωση ενός διαμερίσματος στη σημερινή αγορά ενοικίασης. Ερωτήσεις όπως “δεν θα μπορέσω ποτέ να δικαιούμαι μίσθωση με την πίστωσή μου” ή “Το να μένεις σε ένα διαμέρισμα απλά δεν είναι βολικό”, απαντώνται για εσάς με απλούς, κατανοητούς όρους, καθώς και χρήσιμες συμβουλές που παρέχουν λύσεις και τρόπους για να νοικιάσετε ένα διαμέρισμα με σιγουριά. Μύθοι για την ενοικίαση ενός διαμερίσματος…ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ!

Νούμερο 3: Αυτή η ανάρτηση ιστολογίου είναι ένα από τα αγαπημένα μας (συμβαίνει επίσης να είναι και το αγαπημένο των συνδρομητών μας). Αυτό το άρθρο βοηθά όλους τους ενοικιαστές διαμερισμάτων να σκεφτούν – όχι μόνο τι είναι μέσα τα διαμερίσματά τους-αλλά τι περιλαμβάνει το μηνιαίο ενοίκιο τους εξω απο τους άνετους τέσσερις τοίχους τους. Αυτή η ανάρτηση είχε τίτλο «Σκέψου έξω από το διαμέρισμά σου». Εδώ θα βρείτε συμβουλές για πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε ενώ είστε έξω για ψώνια για το επόμενο πολυτελές διαμέρισμα σας. (Συμβουλή: Οι ανέσεις στο Heatherwood Luxury Rentals είναι οι πιο μοναδικές και οι πιο άφθονες οπουδήποτε!) απλά λέμε.

λάμπα στο χέριΝούμερο 2: Καθώς πλησιάζουμε την νούμερο 1 ανάρτηση ιστολογίου όλων των εποχών, μπορούμε πείτε με ασφάλεια αυτή την ανάρτηση θα μπορούσε να είστε #1, αλλά προς το παρόν ας επικεντρωθούμε «5 Ευφυής Τρόποι για να επιλέξετε το καλύτερο διαμέρισμα στο κτήριο ή το συγκρότημα σας». Οι ενοικιαστές διαμερισμάτων αυτές τις μέρες συνήθως αρπάζουν την πρώτη μονάδα που είναι διαθέσιμη και συχνά δεν λαμβάνουν υπόψη τη θέση –εντός του κτιρίου ή του συγκροτήματος– θα βρίσκεται το διαμέρισμά τους. Είναι πάνω; Στον κατω οροφο? Είναι κοντά σε πάρκινγκ ή στο γυμναστήριο; Όταν εξετάζετε την τοποθεσία του νέου σας διαμερίσματος, αυτή η ανάρτηση περιείχε εξαιρετικές συμβουλές και ερωτήσεις θα πρέπει να αναρωτηθείτε Επόμενο
όταν πρόκειται να μισθώσετε το επόμενο διαμέρισμά σας.

Και τώρα… του Heatherwood Νούμερο 1 ανάρτηση στο blog όλων των εποχών!

Νούμερο 1: 6 τρόποι για να επιπλώσετε το νέο σας διαμέρισμα σε προσιτές τιμές”. Αυτή η ανάρτηση ιστολογίου δημιουργήθηκε όλο το 2016 και (σύμφωνα με το google analytics) είναι η πιο δημοφιλής ανάρτηση ιστολογίου όλων των εποχών! Και είναι απόλυτα λογικό! Η αρχική γραμμή αυτού του κομματιού τα λέει όλα! «Βρήκατε το νέο σας διαμέρισμα. έχετε υπογράψει τη μίσθωση και είστε έτοιμοι να μετακομίσετε! Αλλά μέσα σε όλο τον ενθουσιασμό που συνειδητοποιείς, δεν έχεις ούτε μια βελονιά από έπιπλα να φέρεις στο νέο σου χώρο. Λοιπόν, εδώ είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να επιπλώσετε το νέο σας διαμέρισμα γρήγορα…και φθηνά!»

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει και τις 7 κορυφαίες αναρτήσεις ιστολογίου όλων των εποχών (ή τουλάχιστον μία που ταιριάζει στις ανάγκες σας αυτήν τη στιγμή). Και φροντίστε να ανατρέξετε Heatherwood’s Blog σελίδες συχνά για χρήσιμες συμβουλές, κόλπα και πληροφορίες. Δημοσιεύουμε τακτικά – τουλάχιστον μία φορά το μήνα!

Bir cevap yazın