#HDTDT: Εκδηλώσεις εικονικής πρόκλησης | JustGiving Blog

0
#HDTDT: Εκδηλώσεις εικονικής πρόκλησης |  JustGiving Blog

Έχετε δει ποτέ την καμπάνια άλλης φιλανθρωπικής οργάνωσης και σκεφτήκατε… Πώς το έκαναν αυτό; Η νέα μας σειρά εκδηλώσεων #HDTDT θέτει αυτήν ακριβώς την ερώτηση σε φιλανθρωπικές οργανώσεις όπως η δική σας, δίνοντάς σας την εσωτερική διαδρομή για το πώς πέτυχαν εκπληκτικά πράγματα. Παρακολουθήστε την εκδήλωση κατά παραγγελία.

Αυτόν τον μήνα γιορτάσαμε τα πάντα εικονικά με τους προσκεκλημένους ομιλητές μας από το Downright Excellent, Hearing Dogs for Deaf People και The Catholic Agency for Overseas Development που μοιράζονται τις ιστορίες τους #HDTDT.

Συγκεντρώσαμε μερικές από τις κορυφαίες συμβουλές τους για να σας δώσουμε λίγη έμπνευση για το δικό σας εικονικές καμπάνιες συγκέντρωσης κεφαλαίων.

Εντελώς Εξαιρετικό

Αυτόν τον Μάρτιο, Εντελώς Εξαιρετικόπου ενδυναμώνουν, εμπνέουν και υποστηρίζουν παιδιά με σύνδρομο down προσκάλεσαν τους ανθρώπους να περπατήσουν 2100 μίλια για την πρόκληση TAKEON-21 για να σηματοδοτήσουν την ημέρα ευαισθητοποίησης για το σύνδρομο Down στις 21αγ Μάρτιος. Ακολουθούν οι τρεις κορυφαίες συμβουλές τους για την επιτυχία μιας εικονικής εκδήλωσης πρόκλησης:

Χρησιμοποιήστε τα δίκτυά σας

Οι πιο στενοί σας υποστηρικτές μπορούν επίσης να ρωτήσουν τα δικά τους δίκτυα. Διαδώστε το μήνυμα στους φίλους, την οικογένεια και τους συναδέλφους σας στην αρχή της πρόκλησης γιατί. Κάνοντας αυτό συγκεντρώσαμε £5000 είναι μία εβδομάδα!

Engage on sμέσα κοινωνικής δικτύωσης

Για να ενισχύσουν την αφοσίωση στα κοινωνικά δίκτυα, κάθε φορά που κάποιος έβγαινε έξω με τα πόδια, το τρέξιμο ή το ποδήλατο, ζητούσαν από τους ανθρώπους να δημοσιεύσουν μια selfie φορώντας ένα τυπωμένο αυτοκόλλητο που βοήθησε στην αύξηση της παρακολούθησης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Κάντε την πρόκληση όσο το δυνατόν πιο προσιτή

Για να διασφαλίσουν ότι όλοι κατανοούν την πρόκληση, δημιούργησαν ένα βίντεο “πώς να” στη σελίδα της καμπάνιας για να βοηθήσουν τους χρήστες να ξεκινήσουν την πρόκληση στο JustGiving, να παρακολουθούν τα μίλια τους και να συνδεθούν με το strava. Ελέγξτε το βίντεο δύο λεπτών εδώ.

Η Καθολική Υπηρεσία για την Υπερπόντια Ανάπτυξη (CAFOD)

Για να ξεκινήσει η Σαρακοστή, CAVOD ζήτησε από τον κόσμο να αναλάβει τη μεγάλη πρόκληση Walk for Water για όσους δεν έχουν πρόσβαση στο νερό. Η πρόκληση? 10.000 βήματα την ημέρα – ολοκληρώστε το δρόμο σας. Κάθε μέρα. Για 40 ημέρες. Ακολουθούν τρία βασικά πράγματα που σας προτείνουν να κάνετε για την επόμενη εκδήλωση εικονικής πρόκλησης:

Συνδέσεις με την αιτία

Το να έχετε μια δυνατή ιστορία που συνδέεται με τον σκοπό και τους υποστηρικτές σας είναι το κλειδί για την επιτυχία. Το Walk for Water ήταν μια πρόκληση για περπάτημα με μια ξεκάθαρη ιστορία για έναν νεαρό άνδρα Abdella που ζει στην Αιθιοπία και περπατά 10 ώρες την ημέρα για να δώσει στην οικογένειά του αρκετό νερό για να ζήσει, γι’ αυτό ζητήσαμε από τους ανθρώπους να «περπατήσουν για νερό» για να μεγαλώσουν χρήματα και να βοηθήσει ανθρώπους όπως ο Abdella.

Επενδύστε σε προωθητικές ενέργειες

Επένδυσαν χρόνο για να δοκιμάσουν νέα κανάλια όπως το TikTok και οι κύλινδροι Instagram για να προσεγγίσουν νεότερο κοινό και ως εκ τούτου τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είδαν την αφοσίωση όπως ποτέ πριν. Ενθάρρυναν ενεργά και απαντούσαν σε όλους να συνεχίσουν να συγκεντρώνουν χρήματα και τους ευχαριστούσαν πραγματικά για την υποστήριξή τους, η οποία τους έκανε να επιστρέφουν κάθε μέρα της πρόκλησης.

Φτιάξτε μια κοινότητα

Ζωντανεύουν την έκκληση δημιουργώντας μια κοινότητα μέσω του Facebook όπου οι άνθρωποι θα μπορούσαν να ενωθούν για να μοιραστούν τις προκλήσεις και την καθημερινή τους πρόοδο. Η δημιουργία ενός μικροδικτυακού τόπου ήταν επίσης ένα απίστευτο εργαλείο για αυτούς – η ύπαρξη ενός πίνακα ηγετών όπου οι άνθρωποι μπορούσαν να δουν πώς οι άλλοι αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις τους ενέπνευσε άλλους να συγκεντρώσουν περισσότερους πόρους.

Σκύλοι ακρόασης για κωφούς

Ακούγοντας σκυλιά για κωφούς κυκλοφόρησε την πρόκληση 28 αυτόν τον Φεβρουάριο, ζητώντας από τους ανθρώπους να επιλέξουν μια διασκεδαστική πρόκληση που περιλαμβάνει τον αριθμό 28 – από 28 κοιλιακούς την ημέρα μέχρι να μην καθίσουν για 28 ημέρες! Ακολουθούν οι τρεις προτάσεις τους για τη δημιουργία μιας εκπληκτικής εμπειρίας υποστηρικτών για την εικονική εκδήλωση πρόκλησης:

Γνωρίστε το κοινό σας

Κάθισαν και σκέφτηκαν, τι θα μπορούσαμε να κάνουμε που θα χτυπούσε τη σωστή χορδή στους υποστηρικτές μας και θα τους ωφελούσε; Γνώριζαν ότι ο κόσμος βαριόταν και κουραζόταν στο lockdown, γι’ αυτό ήθελαν η πρόκληση να έχει αξία για όσους συμμετείχαν και να δώσει στους ανθρώπους κάτι διασκεδαστικό να επικεντρωθούν. Όσο καλύτερα γνωρίζετε τους υποστηρικτές σας, τόσο πιο επιτυχημένη θα είναι η καμπάνια σας.

Πες ευχαριστώ

Η διαχείριση έγινε καλύτερη με τον εορτασμό και το ευχαριστώ. Θα ευχαριστούσαν τους ανθρώπους στην πορεία ως μέρος του προγράμματος διαχείρισης τους, αλλά ηχογράφησαν επίσης ένα ευχαριστήριο βίντεο με έναν από τους ωφελούμενους σκύλους ακοής τους να μιλά για το τι σημαίνει για εκείνη να συμμετέχουν οι άνθρωποι στην πρόκληση. Δείτε το βίντεο εδώ.

Κάντε το εύκολο για τους υποστηρικτές σας

Τι θα λειτουργούσε για τους υποστηρικτές σας; Τι θα ήταν διασκεδαστικό για αυτούς; Πάντα ακολουθούν την πρώτη προσέγγιση των υποστηρικτών με ό,τι κάνουν, επομένως η δημιουργία ενός ειδικού πακέτου συγκέντρωσης κεφαλαίων με μια μακρά λίστα ιδεών πρόκλησης βοήθησε τους ανθρώπους να ξεκινήσουν και να παρέχουν έμπνευση. Η διατήρηση της εκδήλωσης πρόκλησης απλή αλλά διασκεδαστική έκανε το τελικό αποτέλεσμα πιο αποτελεσματικό και τους βοήθησε να προσεγγίσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Έχετε κερδίσει με το JustGiving και θέλετε να μοιραστείτε την ιστορία επιτυχίας σας στο #HDTDT;

Πείτε μας την ιδέα σας και θα είμαστε σε επαφή.

Bir cevap yazın