Clearwater Marine Aquarium, Duke Energy Φέρνουν Καθαρή Ενέργεια στην Κομητεία Pinellas με νέο ηλιακό θόλο

0
Clearwater Marine Aquarium, Duke Energy Φέρνουν Καθαρή Ενέργεια στην Κομητεία Pinellas με νέο ηλιακό θόλο
  • Το Dolphin Solar Canopy περιλαμβάνει 665 ηλιακούς συλλέκτες που αναμένεται να παράγουν σχεδόν 250 κιλοβάτ εναλλασσόμενου ρεύματος (kWac) όταν λειτουργούν σε μέγιστη παραγωγή.
  • Η καθαρή ενέργεια που παράγεται από τα ηλιακά πάνελ πηγαίνει απευθείας στο δίκτυο για να εξυπηρετήσει τους πελάτες της Duke Energy στη Φλόριντα.
  • Η Duke Energy εγκαθιστά επίσης τέσσερις (4) σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (EV) μέσα στο γκαράζ στάθμευσης της CMA για χρήση από επισκέπτες, προσωπικό, ασκούμενους και εθελοντές.
  • Το Dolphin Solar Canopy στο CMA είναι η πιο πρόσφατη ηλιακή εγκατάσταση που συμβάλλει στις προσπάθειες της Duke Energy να έχει 1.500 μεγαβάτ ηλιακής παραγωγής στη Φλόριντα μέχρι το 2024.

Clearwater, FL (12 Σεπτεμβρίου 2022) – Το Clearwater Marine Aquarium συγκεντρώνει τώρα τη δύναμη του ήλιου σε συνεργασία με την Duke Energy εγκαθιστώντας ηλιακά φωτοβολταϊκά πάνελ 250 kWac για πελάτες της Φλόριντα.

«Η μεταφορά ηλιακής ενέργειας στο Clearwater Marine Aquarium θα έχει τόσο σημαντικό αντίκτυπο στο περιβάλλον μας, στη θαλάσσια ζωή που φροντίζεται σε αυτή την εγκατάσταση και στους χιλιάδες επισκέπτες που φεύγουν εμπνευσμένοι για να κάνουν τη διαφορά στις κοινότητες που εξυπηρετούμε», δήλωσε η Melissa Seixas. , πρόεδρος της πολιτείας Duke Energy Florida.

Το Dolphin Solar Canopy βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του γκαράζ του Clearwater Marine Aquarium. Τα 665 ηλιακά πάνελ θα παρέχουν σκιά στα οχήματα που είναι σταθμευμένα από κάτω και θα παράγουν αρκετή καθαρή ενέργεια για να αντικαταστήσουν αποτελεσματικά τις εκπομπές άνθρακα που δημιουργούνται από την καύση του ισοδύναμου πάνω από 313.000 λίβρες άνθρακα κάθε χρόνο.

«Το ίδιο κτίριο που μας παρέχει την ευκαιρία να μοιραστούμε τη δουλειά που κάνουμε στη φύση για να διατηρήσουμε το περιβάλλον μας με επισκέπτες σε όλο τον κόσμο, είναι πλέον σε θέση να εξυπηρετεί διττό σκοπό», δήλωσε η Lisa Oliver, COO Clearwater Marine Aquarium. «Μέσω των συνεργατών μας στο Duke Energy, είμαστε πλέον σε θέση να εκμεταλλευτούμε το κτιριακό μας αποτύπωμα με έναν εντελώς νέο τρόπο παρέχοντας καθαρή ενέργεια για τους ανθρώπους σε όλη τη Φλόριντα».

Η Duke Energy εγκατέστησε επίσης τέσσερις σταθμούς φόρτισης Electric Vehicle (EV) στον δεύτερο όροφο του γκαράζ της CMA. Οι επισκέπτες της CMA, το προσωπικό, οι ασκούμενοι και οι εθελοντές μπορούν να χρησιμοποιούν τους σταθμούς φόρτισης για τις ανάγκες τους για ηλεκτρικά οχήματα.

Το Clearwater Marine Aquarium άνοιξε την επέκτασή του 80 εκατομμυρίων δολαρίων το 2020, συμπεριλαμβανομένου ενός βιότοπου 1,5 εκατομμυρίου γαλονιού για τα μόνιμα ρινοδέλφινα Hope, Apollo, PJ, Nicholas και Hemingway.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΜΕΣΑ Kelsy Long, Clearwater Marine Aquarium, [email protected].

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΜΕΣΑ Audrey Stasko, Duke Energy, @DE_AudreyS

###

Σχετικά με το Clearwater Marine Aquarium
Το Clearwater Marine Aquarium (CMA) είναι ένα μη κερδοσκοπικό 501(c)(3) κέντρο θαλάσσιας διάσωσης, αφιερωμένο στην έμπνευση του ανθρώπινου πνεύματος μέσω της ηγεσίας στην εκπαίδευση, την έρευνα, τη διάσωση, την αποκατάσταση και την απελευθέρωση. Με αποστολή να διατηρήσει το περιβάλλον και τη θαλάσσια ζωή του, το CMA φιλοξενεί διασωθέντα δελφίνια, θαλάσσιες χελώνες, ποτάμιες ενυδρίδες, τσούχτρες, έναν καρχαρία νοσοκόμο και πολλά άλλα. Μέσω του Ινστιτούτου Έρευνας του Θαλάσσιου Ενυδρείου Clearwater, το CMA διεξάγει σημαντική παγκόσμια έρευνα που επικεντρώνεται στην προστασία των μανατίων, των δεξιών φαλαινών του Βορείου Ατλαντικού και των θαλάσσιων χελωνών. Η σημαντική ταινία Dolphin Tale (2011) και η συνέχειά της Dolphin Tale 2 (2014) παρουσιάζει τις αληθινές ιστορίες των διασωθέντων δελφινιών Winter and Hope, εμπνέοντας εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. Η αποστολή και η δυνατότητα αλλαγής της ζωής των ανθρώπων διαφοροποιεί το Clearwater Marine Aquarium από οποιοδήποτε άλλο ενυδρείο στον κόσμο.

Σχετικά με το Duke Energy
Η Duke Energy Florida, θυγατρική της Duke Energy, κατέχει ενεργειακή χωρητικότητα 10.300 μεγαβάτ, παρέχοντας ηλεκτρική ενέργεια σε 1,9 εκατομμύρια οικιακούς, εμπορικούς και βιομηχανικούς πελάτες σε μια περιοχή εξυπηρέτησης 13.000 τετραγωνικών μιλίων στη Φλόριντα. Η Duke Energy (NYSE: DUK), μια εταιρεία Fortune 150 με έδρα το Charlotte, NC, είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ενεργειακών συμμετοχών της Αμερικής. Οι ηλεκτρικές υπηρεσίες της εξυπηρετούν 8,2 εκατομμύρια πελάτες στη Βόρεια Καρολίνα, τη Νότια Καρολίνα, τη Φλόριντα, την Ιντιάνα, το Οχάιο και το Κεντάκι και διαθέτουν συνολικά 50.000 μεγαβάτ ενέργειας. Η μονάδα φυσικού αερίου της εξυπηρετεί 1,6 εκατομμύρια πελάτες στη Βόρεια Καρολίνα, τη Νότια Καρολίνα, το Τενεσί, το Οχάιο και το Κεντάκι. Η εταιρεία απασχολεί 28.000 άτομα. Η Duke Energy πραγματοποιεί μια επιθετική μετάβαση στην καθαρή ενέργεια για να επιτύχει τους στόχους της για καθαρές μηδενικές εκπομπές μεθανίου από την επιχείρηση φυσικού αερίου και μείωση τουλάχιστον 50% του άνθρακα από την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας έως το 2030 και μηδενικές εκπομπές άνθρακα έως το 2050. Το 2050 Οι μηδενικοί στόχοι περιλαμβάνουν επίσης το Scope 2 και ορισμένες εκπομπές του Scope 3. Επιπλέον, η εταιρεία επενδύει σε σημαντικές βελτιώσεις του ηλεκτρικού δικτύου και αποθήκευσης ενέργειας και διερευνά τεχνολογίες παραγωγής ενέργειας μηδενικών εκπομπών όπως το υδρογόνο και η προηγμένη πυρηνική ενέργεια. Η Duke Energy συμπεριλήφθηκε στη λίστα του Fortune για το 2022 με τις «Πιο θαυμαστές εταιρείες στον κόσμο» και στη λίστα του Forbes «Καλύτεροι εργοδότες της Αμερικής». Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο duke-energy.com. Το Duke Energy News Center περιέχει δελτία ειδήσεων, ενημερωτικά δελτία, φωτογραφίες και βίντεο. Το illumination του Duke Energy περιλαμβάνει ιστορίες για ανθρώπους, καινοτομίες, θέματα της κοινότητας και περιβαλλοντικά ζητήματα. Ακολουθήστε το Duke Energy στο Twitter, το LinkedIn, το Instagram και το Facebook.

© 2022 Clearwater Marine Aquarium | 249 Windward Passage, Clearwater, FL 33767 | 727-445-1139 | 727-441-1790 | mission.cmaquarium.org | cmaquarium.org

Πιστεύουμε στη διατήρηση του περιβάλλοντος μας εμπνέοντας ταυτόχρονα το ανθρώπινο πνεύμα μέσω της ηγεσίας στη διάσωση, την αποκατάσταση και την απελευθέρωση της θαλάσσιας ζωής. περιβαλλοντική εκπαίδευση; έρευνα; και διατήρηση.

Ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός της Φλόριντα 501(c)(3).

Bir cevap yazın