7 Συμβουλές για να αποτρέψετε ένα πλημμυρισμένο υπόγειο

0
7 Συμβουλές για να αποτρέψετε ένα πλημμυρισμένο υπόγειο

7 Συμβουλές για να αποτρέψετε ένα πλημμυρισμένο υπόγειο

  • 24 Ιουνίου 2021
  • Χωρίς κατηγοριοποίηση

Ένα πλημμυρισμένο υπόγειο μπορεί να είναι πραγματικό πρόβλημα, ειδικά αν συμβαίνει κάθε φορά που υπάρχει μια περίοδος έντονης βροχόπτωσης. Σήμερα, θα δώσουμε μερικές συμβουλές για το πώς να αποτρέψετε τις πλημμύρες στο υπόγειο. Πολλά από αυτά είναι πράγματα που μπορείτε να κάνετε εσείς ως ιδιοκτήτης σπιτιού για να αποτρέψετε μελλοντικά προβλήματα. Εάν γνωρίζετε ότι το υπόγειό σας έχει διαρροές, μπορείτε τουλάχιστον να κάνετε αυτούς τους επώδυνους καθαρισμούς λιγότερο συχνούς.

1. Αντιμετωπίστε τις υδρορροές και τα στόμια σας

Διατηρήστε τις υδρορροές σας καθαρές, είτε το κάνετε μόνοι σας είτε προσλάβετε έναν επαγγελματία. Κάντε έναν οπτικό έλεγχο τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι τα φύλλα, τα κλαδιά και άλλα υπολείμματα δεν φράζουν τις υδρορροές και τα στόμια σας. Αυτό κάνει το νερό να πέφτει πάνω από την άκρη σαν καταρράκτης ακριβώς δίπλα στο θεμέλιο σας.

Επιπλέον, χρησιμοποιήστε προέκταση εκροής για την αποστράγγιση του νερού τουλάχιστον 3 πόδια μακριά από το θεμέλιο σας. Μπορείτε να τα προμηθευτείτε αρκετά φθηνά σε οποιοδήποτε κατάστημα υλικού ή μεγάλο κατάστημα.

2. Διατηρήστε τις αποχετεύσεις του υπογείου καθαρές

Εάν έχετε ήδη μια αποχέτευση στο υπόγειο, βεβαιωθείτε ότι είναι επίσης καθαρή. Ελέγξτε το τουλάχιστον σε εβδομαδιαία βάση. Εάν έχετε αποκαλύψει εξωτερικά σκαλοπάτια που οδηγούν σε είσοδο στο υπόγειο, η αποχέτευση στο κάτω μέρος των σκαλοπατιών μπορεί εύκολα να φράξει με φύλλα. Εάν έχετε ήδη μια αποχέτευση στο υπόγειό σας, βεβαιωθείτε ότι δεν καλύπτεται από τίποτα.

3. Ελέγξτε την αντλία φρεατίου

Εάν δεν έχετε ακούσει την αντλία του κάρτερ σας να σβήνει εδώ και καιρό, ίσως θέλετε να τη δοκιμάσετε για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί σωστά. Και αν η αντλία σας είναι άνω των 7-10 ετών, σκεφτείτε να εγκαταστήσετε μια νέα. Οι σημερινές αντλίες είναι πιο ισχυρές και πιο αποδοτικές. Οι αντλίες κάρτερ εφεδρικής μπαταρίας είναι πάντα μια καλή ιδέα.

4. Ελέγξτε για ρωγμές θεμελίωσης

Εάν έχετε ένα τελειωμένο υπόγειο, αυτό είναι πιο εύκολο να το λέτε παρά να το κάνετε. Μπορείτε τουλάχιστον να ελέγξετε το δωμάτιο του φούρνου σας για ρωγμές. Εάν εντοπίσετε ένα, θα πρέπει να το επισκευάσετε το συντομότερο δυνατόν, για να αποτρέψετε περισσότερη διείσδυση νερού. Μπορείτε επίσης να επιθεωρήσετε το ανώτερο τμήμα της βάσης σας έξω για ρωγμές.

5. Χρησιμοποιήστε καλύμματα φρεατίων παραθύρων

Εάν έχετε φρεάτια παραθύρων στο υπόγειο, τοποθετήστε καλύμματα σε αυτά για να αποτρέψετε την είσοδο φύλλων και συντριμμιών και τη συσσώρευση στο φρεάτιο. Εάν έχετε διαρροή νερού από την οροφή σας, αυτά θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε το νερό από το να «ψαρέψει» στο πηγάδι του παραθύρου. Αυτά είναι διαθέσιμα σε διαφανές ακρυλικό, έτσι ώστε να αφήνετε το φως να μπει, αλλά κρατάτε καλά τη βροχή έξω από το παράθυρο. Βεβαιωθείτε ότι δεν δημιουργείτε θερμοκήπιο! Η ανάπτυξη στα φρεάτια των παραθύρων σας μπορεί να φαίνεται όμορφη, αλλά δεν θα τελειώσει καλά καθώς θα χαλάσει και το παράθυρό σας θα καταλήξει να σαπίζει και να έχει διαρροές.

6. Κάντε τον Βαθμό

Με την πάροδο του χρόνου, το έδαφος γύρω από το θεμέλιο σας μπορεί να έχει διαβρωθεί. Εάν το έδαφος έχει πλέον κλίση προς τα θεμέλιά σας, θα έχετε στάσιμο νερό, το οποίο στη συνέχεια θα κυλήσει προς τα κάτω και θα μουλιάσει στο εξωτερικό των τοίχων του υπογείου σας.

Ενώ μπορείτε να αγοράσετε μερικές σακούλες χώματος για να διορθώσετε ένα μικρό πρόβλημα ταξινόμησης στο θεμέλιο, εάν είναι ένα πρόβλημα σε όλο το σπίτι, μπορεί να θέλετε να προσλάβετε έναν επαγγελματία. Αν δείτε ότι τακτοποιούνται γύρω από το ίδρυμά σας, μπορεί να έχετε δομικά ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν!

7. Μίσθωση Εταιρείας Στεγανοποίησης Υπογείων

Εάν έχετε δοκιμάσει όλες αυτές τις συμβουλές και εξακολουθείτε να έχετε ένα υγρό υπόγειο ή ένα πλημμυρισμένο υπόγειο όταν υπάρχει μια παρατεταμένη περίοδος έντονης βροχόπτωσης, ήρθε η ώρα να καλέσετε τους επαγγελματίες. Ρωτήστε για τις τοπικές εταιρείες στεγανοποίησης υπογείου και ζητήστε 3 από αυτές να βγουν και να αξιολογήσουν την κατάστασή σας. Ελέγξτε τις εγγυήσεις τους και βεβαιωθείτε ότι έχουν τις δυνατότητες να εξυπηρετήσουν τη βάση πελατών τους μακροπρόθεσμα!

Η μόνη μόνιμη λύση σε ένα υγρό υπόγειο είναι η στεγανοποίηση του υπογείου. Αξίζει να προστατεύσετε το σπίτι σας και θα σας ηρεμήσει όταν ακούτε αυτές τις αντλίες κάρτερ να λειτουργούν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Κορυφαία σημάδια ότι χρειάζεστε στεγάνωση υπογείου

Πώς να επιλέξετε έναν εργολάβο στεγάνωσης υπογείου

Η υπόθεση κατά των στεγανωτικών προϊόντων όπως τα χρώματα και τα σφραγιστικά

Πόσο διαρκούν οι αντλίες φρεατίου

Προγραμματίστε μια ΔΩΡΕΑΝ επιθεώρηση υπογείου

Εάν το πλημμυρισμένο υπόγειό σας οφειλόταν σε έντονη βροχή και κορεσμένο έδαφος και όχι σε σκασμένο σωλήνα, πρέπει να φτάσετε στη ρίζα του προβλήματος. Εάν έχετε ήδη κάνει όλα τα παραπάνω βήματα, ίσως είναι καιρός να προγραμματίσετε μια ΔΩΡΕΑΝ επιθεώρηση υπογείου.

Οι επαγγελματίες στεγανοποίησης υπογείου μας θα εξετάσουν το υπόγειό σας για να βρουν πώς και γιατί συνέβη η εισβολή νερού. Στη συνέχεια θα καταρτίσουμε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο για να προσφέρουμε λύση στα προβλήματά σας. Με τα χρόνια, έχουμε βοηθήσει δεκάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες σπιτιού σε όλο το Μέριλαντ, την Ουάσιγκτον, τη βόρεια Βιρτζίνια και το Ντέλαγουερ.

Bir cevap yazın