7 εργαλεία που πρέπει να έχει κάθε ενοικιαστής διαμερίσματος στην εργαλειοθήκη του | Heatherwood Luxury Rentals

0
7 εργαλεία που πρέπει να έχει κάθε ενοικιαστής διαμερίσματος στην εργαλειοθήκη του |  Heatherwood Luxury Rentals

Όταν νοικιάζετε ένα πολυτελές διαμέρισμα αυτές τις μέρες, μπορείτε σχεδόν πάντα να περιμένετε ότι θα υπάρχει ένα καλά εκπαιδευμένο προσωπικό συντήρησης που θα χειριστεί τα περισσότερα από τα μεγάλα έργα μέσα και γύρω από το διαμέρισμά σας. Αλλά για τις μικρές δουλειές (π.χ. ανάρτηση φωτογραφίας ή κατασκευή βάσης τηλεόρασης) θα υπάρχει πάντα η ανάγκη για κάποια καθημερινά εργαλεία που κάθε ενοικιαστής πρέπει να έχει στη διάθεσή του. Ας εξετάσουμε μερικά από τα στοιχεία που θα χρειαστείτε όταν συναρμολογείτε την εργαλειοθήκη του ενοικιαστή του διαμερίσματός σας.

Σφυριά

ενοικιαστές διαμερισμάτων εργαλειοθήκη νύχι σφυρίΌταν κατασκευάζετε την εργαλειοθήκη σας από την αρχή, είναι σημαντικό να ξεκινήσετε με ένα από τα πιο βασικά εργαλεία στο σύμπαν, το σφυρί! Δεν θα χρειαστείτε ένα μεγάλο σφυρί για τους τύπους εργασιών που θα κάνετε μέσα στο διαμέρισμά σας. Λοιπόν, ας αφήσουμε τη μεγάλη βαριοπούλα και τα σφυρί στο ράφι και ας πάμε για κάτι λίγο πιο εύχρηστο, όπως ένα σφυρί “Ball Peen” ή “Claw”. Αυτοί οι τύποι σφυριών είναι απλοί και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μια πληθώρα έργων και επισκευών που θα κάνετε μέσα στο διαμέρισμά σας.

Επίπεδοεπίπεδο εργαλειοθήκη ενοικιαστών διαμερισμάτων

Τώρα, ας ξεκαθαρίσουμε κάτι! (Συγγνώμη, αυτό βγήκε λίγο πολύ δυνατό). Αν θέλεις να πάρεις κάτι ευθεία μέσα στο διαμέρισμά σας, (δηλαδή μια φωτογραφία ή κάποιο ράφια), θα χρειαστείτε ένα “Επίπεδο”. Και όπως οτιδήποτε άλλο εκεί είναι διάφορους τύπους επιπέδων που μπορείτε να αγοράσετε. Για τους ενοικιαστές διαμερισμάτων, μια μικρή έκδοση του επιπέδου “Carpenter’s” θα κάνει μια χαρά. Αυτός ο τύπος επιπέδου θα έχει μια “φούσκα” ή “πνεύμα” τοποθετημένη στις 90 ή/και 45 μοίρες. Αυτό το καθιστά ιδανικό για όλους τους τύπους χρήσεων. Τα επίπεδα Carpenter έχουν συχνά μήκος 2, 4, 6 ή και 8 πόδια! Μην το παρακάνετε όμως, απλώς αγοράστε ένα που ταιριάζει στο κιτ εργαλείων σας.

Κατσαβίδια

ενοικιαστές διαμερισμάτων εργαλειοθήκη κατσαβίδιαΗ εργαλειοθήκη οποιουδήποτε ενοικιαστή διαμερισμάτων πρέπει πάντα περιλαμβάνει ένα σετ από καλά κατσαβίδια. Για χρήση στο εσωτερικό του διαμερίσματός σας θα χρειαστείτε μόνο μερικά. Ένα κατσαβίδι με σχισμή, γνωστό και ως «επίπεδη» ή «ίσια» κεφαλή θα εξυπηρετήσει πολλούς σκοπούς γύρω από το διαμέρισμά σας. Υπάρχει επίσης το “Cross Head”, πιο ευρέως γνωστό ως το κεφάλι κατσαβίδι “Phillips”. Σχεδόν όλα χρησιμοποιούν βίδες κεφαλής Phillips αυτές τις μέρες, από έπιπλα μέχρι συσκευές. Τέλος, θα βρείτε πάντα μια χρήση για ένα κατσαβίδι “Hex”. Ένα εξαγωνικό κατσαβίδι είναι απλώς μια άλλη έκδοση του κλειδιού “Allen”. Τα κλειδιά Allen είναι αυτά σε σχήμα L που θα βρείτε συχνά στο κουτί όταν αγοράζετε ένα έπιπλο ή μια μικρή συσκευή.

Κρεμάστρες και άγκυρες εικόνωνενοικιαστές διαμερισμάτων άγκυρες εργαλειοθήκης

Αυτά τα αντικείμενα δεν θεωρούνται πραγματικά εργαλεία από μόνα τους, αλλά κάθε εργαλειοθήκη ενοικιαστών διαμερισμάτων θα πρέπει να έχει στο οπλοστάσιό του ένα ή δύο πακέτα καλής ποιότητας κρεμάστρες, άγκυρες τοίχου. Αναζητήστε κρεμάστρες “Sawtooth”, “Keyhole” ή “D-Ring”. Ένας πολύ δημοφιλής τρόπος για να κρεμάσετε φωτογραφίες και άλλα αντικείμενα στο διαμέρισμά σας είναι η σειρά προϊόντων “Command”. Τα άγκιστρα εντολών είναι εξαιρετικά για ενοικιαστές που δεν θέλουν να ανοίξουν τρύπες στους τοίχους και συχνά αυτού του είδους τα προϊόντα μπορούν να αφαιρεθούν με ευκολία στο τέλος της μίσθωσης.

Κλειδιά και πένσες

ενοικιαστές διαμερισμάτων πένσα εργαλειοθήκηςΟ καθένας έχει μια πένσα κάπου στην εργαλειοθήκη του, γιατί όχι, είναι από τα πιο χρήσιμα εργαλεία που υπάρχουν! Όταν φορτώνετε την εργαλειοθήκη σας, φροντίστε να πιάσετε ένα ζευγάρι πένσες “Needle Nose”, πένσες “Diagonal” ή τις πολύ δημοφιλείς πένσες “Tongue and Groove”, αυτές είναι υπέροχες επειδή τα σαγόνια του Αυτό το κλειδί είναι ρυθμιζόμενο και ασφαλίζει στη θέση του. Και ενώ είστε σε αυτό, γιατί να μην ρίξετε μια πένσα “Chain Nose”. Οι πένσες με αλυσίδα είναι ένα από τα πολλά εργαλεία που χρησιμοποιούνται για τη διαμόρφωση σύρματος και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή κοσμημάτων. Μην ξεχάσετε το «Ρυθμιζόμενο» κλειδί (πιο γνωστό ως κλειδί Crescent) και, τέλος, μπορείτε να πάρετε ένα μικρό σετ κλειδιών «Socket» (ή) «Ratchet» για να στρογγυλοποιήσετε την εργαλειοθήκη σας.

ΜετροταινίαΜετροταινία

Καμία εργαλειοθήκη διαμερίσματος δεν θα ήταν πλήρης χωρίς μεζούρα. Θέλετε να μετρήσετε έναν τοίχο για ένα έπιπλο; Είσαι καλυμμένος! Θέλετε να κρεμάσετε μερικές κουρτίνες ή ένα ράφι; Απλώς πιάστε τη μεζούρα σας! Οι μετροταινίες έρχονται συχνά σε 2, 5, μέχρι και 25 πόδια! Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το σωστό για την εργαλειοθήκη σας. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι το άκρο της ταινίας έχει ένα «γάντζο» για να συγκρατείται στην άκρη ενός τοίχου ή τραπεζιού. Ένα “κλιπ ζώνης” είναι πάντα ένα καλό χαρακτηριστικό που πρέπει να αναζητήσετε σε μια μεζούρα, καθώς και ένα “κλείδωμα αντίχειρα”.

Φακός

παιδί που διαβάζει ένα βιβλίο με έναν φακόΚαι πάλι, αυτό δεν ταξινομείται πραγματικά ως α εργαλείο, αλλά επιτρέψτε μου να σας πω ότι αυτό θα είναι ίσως το πιο χρησιμοποιημένο εργαλείο στο κιτ σας! Ένας φακός είναι πάντα βολικός για τα πάντα, από το να περπατάτε το κουτάβι σας τη νύχτα, να κάνετε ένα ταξίδι στον κάδο ανακύκλωσης ή να ψάχνετε κάτω από τον καναπέ για ένα παιδικό παιχνίδι. Ένας υπέροχος φακός μπορεί επίσης να σας φανεί πολύ χρήσιμος κατά τη διάρκεια συσκότισης, να κοιτάτε κάτω από το καπό του αυτοκινήτου σας ή να βρίσκετε τα κλειδιά σας τη νύχτα. Για να μην αναφέρουμε την τρομακτική αφήγηση κατά τη διάρκεια του ύπνου. Φροντίστε να επιλέξετε τον καλύτερο φακό για τις ανάγκες σας και φροντίστε να αγοράσετε μερικές επιπλέον μπαταρίες!

Bir cevap yazın