5 μάρκες μόδας με νεανικό κοινό

0
5 μάρκες μόδας με νεανικό κοινό

5 μάρκες μόδας με νεανικό κοινό. Όπως κάθε λάτρης της μόδας, οι νέοι που ενδιαφέρονται να ντύνονται καλά εστιάζουν την προσοχή τους σε επώνυμες μάρκες που προσφέρουν ρούχα και αξεσουάρ που ταιριάζουν στο στυλ τους. Για το λόγο αυτό, οι νέοι αποτελούν σημαντικό στόχο για πολλά brands. Υπάρχουν ακόμη και μάρκες μόδας των οποίων ο στόχος επικεντρώνεται αποκλειστικά και μόνο στους νέους. Μεταξύ των νέων, ένα από τα βασικά είναι να φορούν φαρδιά ρούχα και να στοιχηματίζουν σε ρούχα σε ουδέτερα χρώματα όπως λευκό, μαύρο και γκρι. Αν είσαι μέρος τους και ενδιαφέρεσαι για μάρκες μόδας που προσφέρουν ρούχα για νέους, σήμερα στο BluCactus, μιλάμε για 5 μάρκες μόδας με νεανικό κοινό. Είσαι έτοιμος? Ας δούμε!

5 μάρκες μόδας που επικεντρώνονται σε ένα νεανικό κοινό

Οι νέοι σήμερα ενδιαφέρονται όλο και περισσότερο για τη μόδα. Για το λόγο αυτό, πολλές μάρκες μόδας εστιάζουν τον στόχο τους σε αυτές. Αυτές οι μάρκες έχουν επιτύχει επειδή τα σχέδιά τους είναι σύμφωνα με τις τρέχουσες τάσεις και οι τιμές τους είναι πιο προσιτές. Επιπλέον, υπάρχουν λιγότερες περίοδοι μεταξύ των συλλογών, γεγονός που τους επιτρέπει να καινοτομούν και να προσαρμοστούν σε αυτό που αναζητούν οι νέοι. Μάθετε μαζί μας 5 επωνυμίες μόδας με νεανικό κοινό-στόχο!

  1. ΝΙΚΗ

BluCactus - μάρκα μόδας με λογότυπο NikeΞεκινάμε αυτή τη λίστα με επωνυμίες μόδας με νεανικό κοινό-στόχο με τη Nike. Η Nike είναι μέρος αυτής της λίστας επειδή κατάφερε μια στρατηγική να προσαρμόζεται τόσο στην εποχή όσο και στα γούστα. Οι στρατηγικές μάρκετινγκ βασίζονται σε μια καθαρή και εκλεπτυσμένη εικόνα, στο συνδυασμό με «gadgets» υψηλής τεχνολογίας και στην κατανόηση της σημασίας των κοινωνικών δικτύων.

Έτσι, η Nike είναι επίσης η πιο δημοφιλής επωνυμία μόδας στο Instagram, η οποία επιτρέπει στην εταιρεία να έχει επαφή με τη βάση δεδομένων πελατών. Επίσης, είναι λογικό ότι η Nike θα ήταν πάνω από τις πιο παραδοσιακές ετικέτες μόδας.

Γιατί; Επειδή τα κολάν επιστρέφουν ως αληθινά παντελόνια, η δημοτικότητα των αθλητικών ενδυμάτων αυξάνεται και οι πωλήσεις ρούχων τζιν μειώνονται. Έτσι, στη Nike, αντισυμβατικά χρώματα, γραμμές και αρχιτεκτονικά κοψίματα επιβάλλονται στα ρούχα και ένα φρέσκο, νεανικό και αστικό στυλ.

  1. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ 21

BluCactus - επωνυμία μόδας για πάντα 21 καταστημάτωνΗ δεύτερη μάρκα σε αυτή τη λίστα επωνυμίες μόδας με νεανικό κοινό-στόχο είναι Για πάντα 21. Γιατί; Γιατί οι κατάλογοι Forever 21 επικεντρώνονται σε νεανικό κοινό. Ωστόσο, υπάρχουν ρούχα που μπορείτε να φορέσετε χωρίς κανένα πρόβλημα πέρα ​​από αυτήν την ηλικία, όπως πουκάμισα, φορέματα, παντελόνια κ.λπ. Επιπλέον, αρκετές φίρμες ή σειρές εντός της επωνυμίας επικεντρώνονται σε μεγαλύτερο κοινό.

Αλλά εκεί που έχει πιο πιστό κοινό είναι στις πιο νεανικές γραμμές, με έφηβους και προ-έφηβους να φορούν του ρούχα. Στις νεανικές συλλογές, σορτς, χρώματα, γόβες, ή τοπ είναι οι κύριες προτάσεις στους καταλόγους τους. Αν και πάντα με το πνεύμα της αμερικανικής μόδας, που ξεχειλίζει παντού.

Καθώς είναι μια εταιρεία που δημιουργήθηκε στην Καλιφόρνια, τα ρούχα έχουν πολύ καλοκαίρι, ήλιο και αέρα σερφ. Οι ιδέες που παίρνουμε για το “California Girl” περιλαμβάνονται στις προτάσεις τους. Το στυλ τους όμως ευρωπαϊκός χώρες έχουν αλλάξει για να ταιριάζουν με τη μόδα αυτών των χωρών.

  1. PACSUN

BluCactus - επωνυμία μόδαςΤο PacSun είναι επίσης μέρος αυτής της λίστας επωνυμίες μόδας με νεανικό κοινό-στόχο.

Η PacSun (Pacific Sunwear of California) είναι μια αμερικανική μάρκα λιανικής ένδυσης.

Η εταιρεία πουλάει ρούχα. Αλλά και μαγιό, υποδήματα και αξεσουάρ σχεδιασμένα για εφήβους και νέους ενήλικες.

Είναι ένα από τα αγαπημένα των νέων για το φρέσκο ​​και νεανικό στυλ των ρούχων του.

  1. LULULEMON

BluCactus - μάρκα μόδας lululemonΣυνεχίζουμε με το επωνυμίες μόδας με νεανικό κοινό-στόχο! Και είναι μια ευκαιρία να μιλήσουμε για το Lululemon. Είναι μια εταιρεία αφιερωμένη στο λιανικό εμπόριο αθλητικών ενδυμάτων, ειδικά για την πρακτική της γιόγκα.

Ωστόσο, το Lululemon οδήγησε ακόμη και τους χρήστες της μάρκας να φορούν τα ενδύματα σε χώρους εκτός από αθλητικούς χώρους. Για παράδειγμα, στο πλαίσιο του Κίνηση «αθλητισμού».. Αντιστοιχεί σε μια τάση της μόδας στην οποία επιβάλλονται ρούχα που σου επιτρέπουν να γυμνάζεσαι και να βγαίνεις έξω.

Αυτή η τάση εξετάζει επίσης το σχεδιασμό ενδυμάτων που εμπνέονται από αθλητικές δραστηριότητες αλλά χρησιμοποιούν μη συμβατικά υλικά για σωματική δραστηριότητα, όπως μετάξι, δέρμα και αξεσουάρ. Αν είστε νέος που αγαπά τη μόδα του αθλητισμού, το Lululemon είναι η ιδανική επιλογή.

  1. H&M

BluCactus - επωνυμία μόδας H&MΚαι τέλος, μεταξύ των επωνυμίες μόδας με νεανικό κοινό-στόχοέχουμε H&M.

Η Hennes and Mauritz (H&M) είναι μια σουηδική πολυεθνική εταιρεία λιανικής πώλησης ενδυμάτων.

Είναι γνωστό για τον γρήγορο χειρισμό μοντέρνων ενδυμάτων για άνδρες, γυναίκες, εφήβους και παιδιά. Η H&M υπάρχει αυτή τη στιγμή σε 43 χώρες.

Εάν θέλετε να ενισχύσετε την επωνυμία σας, εδώ στο BluCactus, σας βοηθάμε να το κάνετε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να πετύχετε την επωνυμία σας.

Ποια είναι η αγορά-στόχος για μια επωνυμία ρούχων;

BluCactus - μάρκες μόδας με στόχο τη νεολαίαΟ στόχος αποτελείται από την ομάδα των καταναλωτών των οποίων τα χαρακτηριστικά, οι επιθυμίες και οι ανάγκες ταιριάζουν περισσότερο στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει ένα συγκεκριμένο εμπορικό σήμα.

Ονομάζεται επίσης εξειδικευμένη αγορά ή δυνητικός πελάτης. Όταν υπάρχει ένα κατάστημα ρούχων, διαδικτυακό ή φυσικό, τα προϊόντα που προσφέρουν επικεντρώνονται σε ένα συγκεκριμένο κοινό.

Για παράδειγμα, ρούχα για γυναίκες, άνδρες, εφήβους, παιδιά και βρέφη. Ακόμη και ρούχα για μια συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία, στυλ, κ.λπ. Επωνυμίες μόδας με νεανικό κοινό έχουν τους νέους ως κοινό-στόχο τους. Τα ρούχα τους ταιριάζουν περισσότερο με τα ρούχα που μπορούν να φορέσουν. Ακόμα και έτσιοι επωνυμίες μόδας μπορούν να στοχεύουν διαφορετικά αγορέςανάλογα με τους στόχους, τις προτιμήσεις και άλλους παράγοντες.

Πώς βρίσκετε το κοινό-στόχο για τη μόδα;

BluCactus - μάρκες μόδας με στόχο τη νεολαίαΣτη βιομηχανία της μόδας, ο καθορισμός του στόχου βασίζεται σε διάφορες διαδικασίες.

Η μάρκα πρέπει να ξεκινήσει ερευνώντας το κοινό, ποια χαρακτηριστικά το καθορίζουν, τις προτιμήσεις του κ.λπ.

Στη συνέχεια, πρέπει να αναλύσετε τα κοινωνικά δίκτυα, να μελετήσετε τον ανταγωνισμόαξιολογήστε και καθορίστε το προσφερόμενο προϊόν.

Επιπλέον, οι διαφημίσεις banner θα πρέπει επίσης να δοκιμάζονται με αυτό το κοινό-στόχο.

Ποια ηλικιακή ομάδα αγοράζει fast fashion;

Ken Schreck BluCactus +1 469 206 5510Το κοινό που καταναλώνει περισσότερο τη γρήγορη μόδα είναι οι γυναίκες και ακολουθούν οι νέοι. Για το λόγο αυτό, πολλές μάρκες γρήγορης μόδας, όπως η Forever 21, απευθύνονται σε νέους. Ωστόσο, με όλα τα κοινωνικά και περιβαλλοντικά προβλήματα που δημιουργεί η γρήγορη μόδα, πολλοί νέοι το γνωρίζουν και εγκαταλείπουν αυτές τις μάρκες. Για το λόγο αυτό, πολλές μάρκες αρχίζουν να ενστερνίζομαι βιώσιμη μόδα.

Το 5 επωνυμίες μόδας με νεανικό κοινό-στόχο είναι ιδανικά για τους νέους που επιδιώκουν να ντύνονται καλά και με στυλ. Αυτές οι επωνυμίες γνωρίζουν ότι η εστίαση σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο απαιτητικά κοινά-στόχους είναι μια ευκαιρία για επιτυχία. Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter μας για να είστε ενημερωμένοι για τις ενημερώσεις μας. Τα λέμε σε ένα μελλοντικό blog BluCactus!

Η ευκαιρία να πετύχετε την επωνυμία σας είναι μαζί μας. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια καλή στρατηγική μάρκετινγκ για την επωνυμία σας, μπορούμε να σας φέρουμε σε επαφή με την ομάδα του BluCactus.

Bir cevap yazın