3 Τάσεις ομορφιάς που θέλουν να δουν οι πελάτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

0
3 Τάσεις ομορφιάς που θέλουν να δουν οι πελάτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

3 Τάσεις ομορφιάς που θέλουν να δουν οι πελάτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανθίζουν με τους καταναλωτές ομορφιάς έτοιμους να επιδοθούν στο επόμενο τέλειο προϊόν ομορφιάς τους! Οι πελάτες ομορφιάς είναι πάντα πρόθυμοι να συμμετάσχουν στις τελευταίες τάσεις ομορφιάς και συχνά αναζητούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δουν αυτές τις τάσεις στην πράξη. Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης στη βιομηχανία καλλυντικών, γνωρίζετε ότι είναι σημαντικό να παραμένετε στην κορυφή των δημοφιλών, καθώς μπορεί να κάνει τη διαφορά στις πωλήσεις, την αφοσίωση και την παρουσία σας στο διαδίκτυο. Είμαστε εδώ για να κάνουμε τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη, παρέχοντάς σας μερικές από τις κορυφαίες τάσεις ομορφιάς του σήμερα που θέλουν να δουν οι πελάτες στα Social Media!

Οι πελάτες ομορφιάς θέλουν να δουν #NoFilter

BluCactus - προϊόντα ομορφιάςΜας ακούσατε! Δεν είναι πλέον το παν για το glam και το glitter, γιατί οι πελάτες ομορφιάς έχουν εμμονή να το κρατήσουν αληθινό. Θέλουν να δουν επωνυμίες ομορφιάς να διαφημίζουν αυτές τις καθαρές και φυσικές εμφανίσεις, όπου το μινιμαλιστικό συναντά τα καλλυντικά. ο Αναρτήσεις #NoFilter και τα βίντεο είναι μοντέρνα για κάποιο λόγο και θα θέλετε να το εκμεταλλευτεί η εταιρεία ομορφιάς σας.

Υπάρχει παρθένα δύναμη στην προώθηση της καθαρής και φυσικής εμφάνισης. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν χρησιμοποιούνται προϊόντα ή εργαλεία μακιγιάζ, αλλά μάλλον, υπάρχει αυξημένη εστίαση στην έννοια του λιγότερο είναι περισσότερο. Πολλές επωνυμίες καλλυντικών και influencers μπορεί να χρησιμοποιήσουν αυτή την τάση κάνοντας εμφανίσεις χωρίς μακιγιάζ, προωθώντας ημέρες φροντίδας του δέρματος ή ακόμα και τολμηρές και παίρνοντας θέση ενάντια στο photoshop.

Ο μέσος πελάτης ομορφιάς σας δεν είναι διασημότητα ή προσωπικότητα μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Είναι ο μέσος καθημερινός σου άνθρωπος και θέλει επωνυμίες ομορφιάς που να μπορούν να σχετίζονται μαζί τους. Η προώθηση των προϊόντων σας με υπερβολικά εντυπωσιακό τρόπο μπορεί συχνά να κάνει περισσότερο κακό παρά καλό, καθώς ο συνηθισμένος πελάτης πιθανότατα δεν θα τα χρησιμοποιήσει με αυτόν τον τρόπο. Διατηρήστε τα social media σας γεμάτα περιεχόμενο #NoFilter!

Ποιο είναι το κοινό-στόχος για την ομορφιά;

BluCactus - προϊόντα ομορφιάςΕνώ μπορεί να κυμαίνεται σε όλες τις ηλικίες, τα φύλα, τις φυλές και τους πολιτισμούς, το κύριο στοχευμένο κοινό στη βιομηχανία ομορφιάς είναι νεαρές ενήλικες και μεσήλικες γυναίκες.

Αυτό μπορεί να μην αποτελεί έκπληξη για εσάς, καθώς οι γυναίκες ανέκαθεν ενδιαφέρονταν για την έννοια του μακιγιάζ και την ενίσχυση της φυσικής τους ομορφιάς για δεκαετίες, αν όχι αιώνες. Όσον αφορά το μάρκετινγκ, η κατανόηση του κοινού-στόχου σας θα σας επιτρέψει να μάθετε ποιες στρατηγικές να χρησιμοποιήσετε και να δώσετε προτεραιότητα.

Ωστόσο, να έχετε κατά νου ότι παρόλο που μπορεί να έχετε ένα κοινό-στόχο, θα θέλετε να προσεγγίσετε όσο το δυνατόν περισσότερους πιθανούς πελάτες.

Οι πελάτες ομορφιάς θέλουν να δουν τη διαφορετικότητα και την ένταξη

BluCactus - προϊόντα ομορφιάςΟι πελάτες ομορφιάς και το στοχευμένο κοινό σας δεν περιλαμβάνουν έναν και μόνο τύπο ατόμου. Οι πιστοί καταναλωτές ομορφιάς θέλουν να δουν τις επιχειρήσεις καλλυντικών να προωθούν και να ενσωματώνουν τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη τόσο στο μάρκετινγκ όσο και στα προϊόντα τους. Η προώθηση της διαφορετικότητας και της συμπερίληψης αναδεικνύει τις αξίες πίσω από το όνομα της επωνυμίας σας, ένα φαινομενικά μικρό, αλλά μάλλον μεγάλο στοιχείο που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο σας αντιλαμβάνονται οι πελάτες σας.

Η προσπάθεια να εκτιμήσετε και να λάβετε υπόψη τους μοναδικούς και διαφορετικούς πελάτες, τους ακόλουθούς σας, ακόμα και τους απλούς θεατές, θα τους κάνει να αισθανθούν ότι τους ακούγονται, τους εκτιμούν και τους αναγνωρίζουν. Καθώς πολλές επωνυμίες ομορφιάς έχουν αρχίσει να κατανοούν τη σημασία της υπεράσπισης της διαφορετικότητας και της ένταξης, έχουν προσαρμόσει το μάρκετινγκ, τη σειρά προϊόντων και την παρουσία τους στο διαδίκτυο για να ευθυγραμμιστούν με αυτή την αντίληψη. Αυτό μπορεί να παρατηρηθεί μέσω σειρών προϊόντων που περιλαμβάνουν πολλαπλές επιλογές για να ταιριάζουν με διαφορετικές αποχρώσεις και τόνους δέρματος. Οι διαφημίσεις για προϊόντα θα πρέπει επίσης να εμφανίζουν ποικιλομορφία, εμφανίζοντας διαφορετικά μοντέλα που περιλαμβάνουν πολλαπλούς πολιτισμούς και εθνότητες.

Ποια πλατφόρμα κοινωνικών μέσων είναι η καλύτερη για προϊόντα ομορφιάς;

Τα προϊόντα ομορφιάς ευδοκιμούν καλύτερα στο Instagram. Είναι ένα δοκιμασμένο και αληθινό γεγονός και η απόδειξη δεν μπορεί να αγνοηθεί. Είτε η επωνυμία ομορφιάς είναι παγκοσμίως δημοφιλής είτε ακόμα και μόλις ξεκινάει ως μικρή επιχείρηση, το Instagram είναι η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιείται για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όχι μόνο είναι η καλύτερη πλατφόρμα για την προώθηση προϊόντων ομορφιάς, αλλά είναι επίσης όπου οι θαμώνες καλλυντικών αναζητούν πρώτα τι είναι η τάση στην ομορφιά. Το Instagram είναι επίσης κατά κύριο λόγο όπου οι Beauty Influencers επιλέγουν να δημοσιεύουν νέο περιεχόμενο, όπως φωτογραφίες, βίντεο ή ιστορίες. Είναι η τέλεια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για την προώθηση προϊόντων ομορφιάς.

Οι πελάτες ομορφιάς θέλουν να δουν βιώσιμες και υγιεινές επιλογές

BluCactus - προϊόντα ομορφιάςΗ βιομηχανία καλλυντικών δεν ευδοκιμεί πλέον με προϊόντα που απλώς «δουλεύουν». Οι πελάτες ομορφιάς δεν είναι πάντα πεπεισμένοι να αγοράσουν ένα προϊόν ομορφιάς μόνο από τα αποτελέσματα, τις κριτικές ή τα raves.

Πολλοί θέλουν να μάθουν τι πραγματικά βάζουν στο σώμα τους και πώς μπορεί να τους επηρεάσει. Ποια είναι τα συστατικά; Είναι επιβλαβή ή ερεθιστικά; Είναι φιλικά προς το περιβάλλον; Αυτοί είναι όλοι οι παράγοντες που πρέπει να λαμβάνει υπόψη η επωνυμία σας, ειδικά πριν διαφημίσετε ένα νέο προϊόν στην τρέχουσα βάση πελατών σας.

Στον σημερινό κόσμο, είναι πολύ πιο δύσκολο να βρεις καθαρά προϊόντα ομορφιάς από όσο νομίζεις. Πολλές μάρκες καλλυντικών χρησιμοποιούν σκληρές χημικές ουσίες, βαριές πλαστικές συσκευασίες και προσφέρουν ελάχιστες χρήσεις ανά προϊόν. Οι πελάτες ομορφιάς θέλουν να ξέρουν ότι αυτό που αγοράζουν δεν βλάπτει τον εαυτό τους ή τον πλανήτη και ότι θα αξίζουν τα χρήματά τους. Είναι σημαντικό να προωθείτε περιεχόμενο που επαναλαμβάνει τα καθαρά συστατικά των προϊόντων σας.

Πώς μπορώ να παραμείνω ενημερωμένος για τις τάσεις ομορφιάς;

BluCactusΕνώ όλες οι ειδήσεις, ανεξάρτητα από τη βιομηχανία που συζητούνται και διαφημίζονται στο διαδίκτυο, είναι το μόνο μέρος στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε για να παρακολουθείτε τις τάσεις στον κόσμο της ομορφιάς.

Ναι, οι τάσεις δεν ξεκινούν πάντα στο διαδίκτυο, ωστόσο, ο ιστός και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ο τρόπος με τον οποίο οι τάσεις εξαπλώνονται πιο γρήγορα. Το να παραμένετε συνεπείς στα κοινωνικά σας είναι ένα σημαντικό στοιχείο για να κατανοήσετε τι είναι δημοφιλές και το πιο σημαντικό, τι θέλουν να δουν οι πελάτες ομορφιάς.

Το να παραμένετε ενημερωμένοι για τις τάσεις ομορφιάς απαιτεί επιμελή έρευνα σχετικά με το περιεχόμενο ανταγωνιστικών επιχειρήσεων και επιρροών, σταθερή δέσμευση με το κοινό σας και μια ισχυρή και συναρπαστική παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Χρειάζεστε βοήθεια για να παρακολουθείτε τις τάσεις ομορφιάς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης;

Ken Schreck BluCactus +1 469 206 5510Ως πρόθυμος ιδιοκτήτης επιχείρησης ομορφιάς, θέλετε μόνο το καλύτερο για την επωνυμία σας, αλλά ο κλάδος μπορεί να σας τρομάζει! Με τόσα πολλά νέα προϊόντα που λανσάρονται ετησίως, δημιουργεί ένα εντελώς νέο σύνολο τάσεων που χρειάζεται η επιχείρησή σας για να είναι έτοιμη να αναδυθεί! Η καμπάνια ψηφιακού μάρκετινγκ πρέπει να είναι εύκολη και επιτυχημένη και καταλαβαίνουμε αν δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε.

Γι’ αυτό είμαστε εδώ! Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με όλες τις ανάγκες του ψηφιακού μάρκετινγκ που θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε το άγνωστο. Με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες μας, θα είμαστε σίγουροι ότι θα ενισχύσουμε την επωνυμία ομορφιάς σας στην επιτυχία που της αξίζει! Ίσως δεν είστε σίγουροι για το τι χρειάζεται πραγματικά η επιχείρησή σας για να φτάσει τις πωλήσεις και την επισκεψιμότητα που αναζητάτε;

Επωφεληθείτε από τη δωρεάν συμβουλευτική μας και βοηθήστε μας να σας βοηθήσουμε!

Ναι παρακαλώ! Μεγιστοποιήστε τις πωλήσεις μου!

Bir cevap yazın