2022 Η PHITEX κινείται για την ενίσχυση της βιωσιμότητας

0
2022 Η PHITEX κινείται για την ενίσχυση της βιωσιμότητας

Τeam Out of Town Blog Hub (Outoftownblog.com) – Το 2022 Philippine Travel Exchange (PHITEX), που διαφημίζεται ως η μεγαλύτερη οργανωμένη από την κυβέρνηση της χώρας εκδήλωση ταξιδιωτικού εμπορίου στη χώρα, ξεκινά ως υβριδική εκδήλωση στο Marriott Grand Ballroom, Newport World Resorts, σήμερα , 19 Οκτωβρίου.

Με επικεφαλής το Tourism Promotions Board (TPB) Philippines, το τμήμα μάρκετινγκ και προωθήσεων του Τμήματος Τουρισμού (DOT), το PHITEX γίνεται υβριδικό με το θέμα «Αγκαλιάζοντας τον Υπεύθυνο Τουρισμό: Κάνοντας καλύτερα μέρη για να ζεις και καλύτερα μέρη για επίσκεψη».

2022 Phitex
2022 Phitex

Κατά τη διάρκεια των τελετών έναρξης, η Chief Operating Officer της TPB Maria Margarita Montemayor Nograles τόνισε τη σημασία της βιωσιμότητας στην ανάκαμψη της τουριστικής βιομηχανίας.Πρέπει να προχωρήσουμε πέρα ​​από τα χρήματα και να σκεφτούμε τρόπους για να συμβάλουμε θετικά στη βελτίωση της ταξιδιωτικής βιομηχανίας στο σύνολό της. Κυρίως, ας διασφαλίσουμε ότι δεν θα έρθουμε μόνο ως υποστηρικτές του βιώσιμου τουρισμού. Πρέπει επίσης να αγκαλιάσουμε τη νοοτροπία του αναγεννητικού τουρισμού που είναι να αφήσουμε έναν προορισμό καλύτερο από ό,τι ήταν πριν».

Τώρα στα 21 τουαγ χρονιά και τρίτη συνεχόμενη χρονιά ως υβριδικό γεγονός, το PHITEX καλωσορίζει 132 Φιλιππινέζους πωλητές και 119 ξένους αγοραστές επιτόπου και διαδικτυακά, οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε ένα διήμερο υβριδικό Ταξιδιωτικό Ανταλλαγή (TRAVEX) για την ενίσχυση της επωνυμίας της χώρας, παρουσιάζοντας μια ευρεία γκάμα φιλιππινέζικων τουριστικών πακέτων ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί νέες επιχειρηματικές συνδέσεις.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αναδεικνύει τη βιωσιμότητα

Η φετινή δόση ξεκίνησε με μια Ομιλία για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα PHITEX (PEP) που περιελάμβανε μια αξιόλογη σειρά ομιλητών από την ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία που υποστηρίζουν πρακτικές βιώσιμου τουρισμού, συζητώντας μια σειρά θεμάτων για την προώθηση του υπεύθυνου τουρισμού στην καλύτερη κατάσταση.

Η συζήτηση PEP ξεκίνησε με μια συζήτηση στρογγυλής τραπέζης σχετικά με τον αργό τουρισμό ως μια ταχέως αναπτυσσόμενη εξειδικευμένη αγορά στην οποία συμμετείχε ο δήμαρχος της πόλης Dumaguete Felipe Antonio Remollo. Nicky Gardner, ταξιδιωτικός συγγραφέας του περιοδικού Hidden Europe; και Donalito Bales Jr., Ιδρυτής του Explore Next Level.

Επιπλέον, ο Carlos Libosada του Pinoytourist.com παρουσίασε μερικούς από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για το πώς οι βασικοί τουριστικοί φορείς θα μπορούσαν να διαχειριστούν τον τουρισμό των Φιλιππίνων που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του προορισμού και της κοινότητας για μεγαλύτερη διαχείριση προορισμού.

Φιλιππίνες Travel Exchange 2022
Φιλιππίνες Travel Exchange 2022

Συμπλήρωσαν το ρόστερ των διακεκριμένων ομιλητών ήταν ο Αρχ. Felino Palafox Jr., Ιδρυτής των Palafox Associates, ο οποίος μοιράστηκε τις σκέψεις του για τη δημιουργία κτημάτων που ζουν σε αγροτικές περιοχές και την ενδυνάμωση των τοπικών κοινοτήτων μέσω της ανάπτυξης αγροτικών περιουσιών. Ο Carlo Delantar της Core Capital, ο οποίος παρείχε μια διορατική ομιλία σχετικά με το πώς η πανδημία παρουσιάζει μια ευκαιρία αλλαγής του οικονομικού λογισμικού μεταβαίνοντας σε μια βιώσιμη κυκλική οικονομία. Billie Dumaliang, συνιδρυτής και διαχειριστής του Masungi Georeserve Foundation, ο οποίος ασχολήθηκε με την έννοια της τουριστικής κοινωνικής επιχειρηματικότητας και πώς μπορεί να αποφέρει θετικά οικονομικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά αποτελέσματα. και η Sandra Carvao, Επικεφαλής του τμήματος Τουριστικής Αγοράς Ευφυΐας και Ανταγωνιστικότητας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού του ΟΗΕ (UNWTO), η οποία ανέπτυξε τη σημασία της επιστήμης δεδομένων για την τουριστική βιομηχανία στη χάραξη ενός νέου δρόμου προς τα εμπρός.

Οι ξένοι αγοραστές του PHITEX θα μπορούν επίσης να εξερευνήσουν βιώσιμους προορισμούς στις Φιλιππίνες μέσω των μετα-ξεναγήσεων που φιλοξενεί από τις 21 έως τις 25 Οκτωβρίου στα περιφερειακά cluster προορισμών CALABARZON, Cebu & Bohol, Davao, Ilocos Norte, Negros Oriental & Siquijor.

2022 Το PHITEX καθίσταται δυνατό με την υποστήριξη της Philippine Airlines ως επίσημου συνεργάτη εκδηλώσεων. Ενώ το Primer Group of Companies, το Newport World Resorts/Holiday Inn Express Manila, το Globe Business, η Destileria Limtuaco & Co., Inc. και το Hotel 101/DoubleDragon Corporation λειτουργούν ως επίσημοι χορηγοί εκδηλώσεων.

Ακολουθηστε Ταξιδιωτικό ιστολόγιο εκτός πόλης επί Facebook, Κελάδημα, Ίνσταγκραμ, και Pinterest εάν θέλετε περισσότερα ταξίδια και ενημερώσεις σχετικά με την τεχνολογία.

Διαβάστε: Όλα τα συστήματα πηγαίνουν για PHITEX 2022

Bir cevap yazın