12 λόγοι για τους οποίους κατασκηνώνουμε (ή πραγματικά, θέλουμε πραγματικά)

1
12 λόγοι για τους οποίους κατασκηνώνουμε (ή πραγματικά, θέλουμε πραγματικά)

Ο Ιούνιος σηματοδοτεί την έναρξη της περιόδου κατασκήνωσης για μεγάλο μέρος της χώρας και για να σηματοδοτήσει τη σεζόν, ο Ιούνιος έχει επίσης οριστεί Εθνικός Μήνας Κάμπινγκ. Κανείς δεν προκαλεί έκπληξη, αλλά ο Εθνικός Μήνας Κάμπινγκ είναι οι αγαπημένες διακοπές του Dyrt.

12 από τους λόγους για τους οποίους κατασκηνώνουμε (χωρίς ιδιαίτερη σειρά)

Για να γιορτάσουμε, έχουμε συγκεντρώσει αυτήν τη λίστα καθώς και άρθρα που μπορείτε να εξερευνήσετε παρακάτω – με συμβουλές για όσους είναι νέοι στο κάμπινγκ, καθώς και για εκείνους που είναι νέοι σε διαφορετικά στυλ κατασκήνωσης και συμβουλές για δωρεάν κατασκήνωση.

Για να ξεκινήσουμε τον Εθνικό Μήνα Κάμπινγκ, εδώ είναι η λίστα μας για τους λόγους για τους οποίους κατασκηνώνουμε (ή πραγματικά θέλουμε να κάνουμε)!

Ποιες είστε;

1. Αποσυνδέστε και επαναφορτίστε

Η κατασκήνωση και η φύση, γενικότερα, προσφέρουν μια καταπληκτική απόδραση από την καθημερινότητά σας. Υπάρχουν λιγότεροι άνθρωποι, είστε περιτριγυρισμένοι από τη φύση και δεν έχετε καμία ευθύνη εκτός από την προσθήκη ενός άλλου κορμού στη φωτιά.

Υπάρχει κάτι στο να βρεθούμε σε ένα απέραντο τοπίο που μας επιτρέπει να υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας ότι είμαστε ένα μικρό μέρος από κάτι μεγαλύτερο, αυτή η νοοτροπία μας βοηθά να κάνουμε επαναφορά όταν επιστρέφουμε στην καθημερινότητά μας.

Ένας από τους πιο δημοφιλείς λόγους για να πάτε για κάμπινγκ είναι να «απομακρυνθείτε από όλα». Απλά περάστε μια νύχτα σε δάσος, παραλία, έρημο ή λιβάδι και θα καταλάβετε μόνοι σας.

2. Επανασυνδεθείτε με την οικογένεια και τους φίλους σας

δύο άτομα αγκαλιά στο δάσος

Εικόνα από την κατασκήνωση The Dyrt Tara S.

Στην καθημερινή ζωή, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Όταν βρίσκεστε με τους φίλους και την οικογένειά σας στο κάμπινγκ, δεν υπάρχουν περισπασμοί που σας κρατούν μακριά ο ένας από τον άλλον.

Το κάμπινγκ παρέχει επίσης φυσικές ομαδικές δραστηριότητες που φέρνουν τους ανθρώπους κοντά, όπως το στήσιμο μιας σκηνής, το άναμμα της φωτιάς ή η συνεργασία σε ένα γεύμα κατασκήνωσης για να απολαύσουν όλοι στη γαλήνη της φύσης.

3. Δραστηριότητες περιπέτειας και εξερεύνηση της υπαίθρου

γυναίκα που χαμογελά στο ποδήλατο

Εικόνα από την κατασκήνωση του Dyrt Anne F.

Το κάμπινγκ μπορεί να είναι ήρεμο όταν το χρειάζεστε, αλλά μπορεί επίσης να είναι συναρπαστικό. Η φύση παρέχει άφθονη πρόσβαση σε πολλές δραστηριότητες περιπέτειας που είναι δύσκολο να βρεθούν οπουδήποτε αλλού, όπως πεζοπορία, σκι, ψάρεμα, ποδηλασία βουνού ή εκτός δρόμου.

4. Τα θαύματα της άγριας ζωής

άλκες στο ποτάμι

Εικόνα από τον κατασκηνωτή του The Dyrt, Shay F.

Μια άλλη πτυχή του κάμπινγκ που δεν μπορείτε να βρείτε πουθενά αλλού είναι η άγρια ​​ζωή. Είναι πραγματικά μαγικό να εντοπίζεις την πρώτη σου άλκη, άλκες, κουκουβάγια ή ακόμα και μια αρκούδα!

Οι αλληλεπιδράσεις με την άγρια ​​ζωή μας υπενθυμίζουν ότι μοιραζόμαστε αυτόν τον πλανήτη με πολλά άλλα ζωντανά πλάσματα, υπενθυμίζοντάς μας να φροντίζουμε τη γη ώστε οι μελλοντικές γενιές όλων των ειδών να μπορούν να ευδοκιμήσουν. Δεν υπάρχει τίποτα πιο εντυπωσιακό από το να έχεις μια άλκη να διασχίσει το μονοπάτι μπροστά σου ή να ξυπνήσει με το τραγούδι ενός κοντινού πουλιού.

5. Αυτοφροντίδα – Ψυχολογικά Οφέλη

γυναίκα που κάθεται σε τοίχο βράχου με θέα στο νερό

Εικόνα από τον κατασκηνωτή The Dyrt Cody J.

Η υπέροχη ύπαιθρος είναι το τέλειο μέρος για να ξεκινήσετε την καθιέρωση πρακτικών αυτοφροντίδας. Και το καλοκαίρι είναι μια βολική εποχή για να ξεκινήσετε το παιχνίδι αυτο-φροντίδας σας.

Οι μεγάλες μέρες και ο ζεστός καιρός μας προσκαλούν να σηκωθούμε από τον καναπέ και να περάσουμε χρόνο στον ήλιο. Εάν κάνετε κάμπινγκ, πεζοπορία και βγαίνετε έξω για δραστηριότητες που σας φέρνουν χαρά, πιθανότατα συμμετέχετε ήδη σε ορισμένες πρακτικές αυτοεξυπηρέτησης χωρίς καν να το γνωρίζετε. Αλλά με λίγη περισσότερη πρόθεση και εστίαση, ο χρόνος που περνάτε σε εξωτερικούς χώρους μπορεί να είναι ακόμη πιο πολύτιμος για την ευημερία σας.

6. Campfires – Τραβήξτε ένα κάθισμα!

Τι θα ήταν το κάμπινγκ χωρίς το τρίξιμο μιας φωτιάς; Η ζεστασιά, η μυρωδιά, το τελετουργικό – οι φωτιές μας κάνουν να επιστρέφουμε στο δάσος ξανά και ξανά.

Αν θέλετε να ξεκινήσετε την πρώτη σας φωτιά, έχουμε γράψει έναν οδηγό με μερικές συμβουλές για αρχάριους για την έναρξη της φωτιάς.

7. Τα τρόφιμα και τα ποτά έχουν καλύτερη γεύση όταν κάνετε κάμπινγκ

Κατασκηνωτής που στρώνει ένα νόστιμο πρωινό με αυγά και τοστ σε ένα τραπέζι πικνίκ σε ένα κάμπινγκ.

Εικόνα από τον κατασκηνωτή του The Dyrt, Roger F.

Το να πηγαίνετε χέρι-χέρι με μια φωτιά στην κατασκήνωση, το φαγητό και τα ποτά της κατασκήνωσης είναι μερικές από τις μεγαλύτερες χαρές του κάμπινγκ.

Πολλοί άνθρωποι θα ορκιστούν ότι η μπύρα και τα χοτ ντογκ τους έχουν λίγο καλύτερη γεύση όταν κάνουν κάμπινγκ. Άλλοι θεωρούν την ύπαιθρο ως γαστρονομική πρόκληση, προσπαθώντας να ψήσουν επιδόρπια σε ανοιχτή φλόγα. Ποιος μπορεί να πει αν είναι η ατμόσφαιρα της φύσης ή η ανταμοιβή από μια σκληρή πεζοπορία, αλλά πρέπει να δοκιμάσετε μόνοι σας το φαγητό της κατασκήνωσης για να κατανοήσετε πραγματικά την ενισχυμένη νοστιμιά.

8. Δοκιμάστε κάτι νέο

Εικόνα από το The Dyrt PRO Camper Jeanie P.

Το κάμπινγκ είναι μια υπέροχη νέα εμπειρία για αρχάριους. Είναι σαν να εισήχθηκα σε έναν άλλο κόσμο, τόσο στον κόσμο της φύσης όσο και στον κόσμο της φιλικής κουλτούρας του κάμπινγκ.

Οι έμπειροι κατασκηνωτές μπορούν ακόμα να δοκιμάσουν εύκολα νέους τρόπους κατασκήνωσης. Οι αιώρες είναι μια κοινή αναβάθμιση για τους κατασκηνωτές σκηνών που έχουν κουραστεί από το έδαφος. Το backpacking είναι ένας άλλος συναρπαστικός τρόπος για να εμπλουτίσετε την εμπειρία σας στο κάμπινγκ. Για τους κατασκηνωτές RV, το boondocking είναι μια διασκεδαστική περιπέτεια ακόμα πιο μακριά από την κοινωνία. Και ποιος δεν βλέπει τον εαυτό του στο τιμόνι ενός VW ή ενός vintage van να δοκιμάζει λίγο #vanlife;

9. Γήπεδο δοκιμών ενός Gearhead

Το κάμπινγκ είναι διασκεδαστικό ανεξάρτητα, αλλά είναι ακόμα καλύτερο όταν υπάρχει νέος εξοπλισμός για δοκιμή στο πεδίο. Δεν υπάρχει τίποτα που αγαπούν περισσότερο οι κατασκηνωτές από τα προσεκτικά σχεδιασμένα, εξαιρετικά ελαφριά, πολυεργαλεία. Είτε πρόκειται για μια πτυσσόμενη καφετιέρα, ένα νέο ζευγάρι trail runners, ένα φορητό λάκκο φωτιάς ή καθαρή σανίδα κωπηλασίας ώστε να μπορείτε να κοιτάξετε στο νερό από κάτω, είναι ασφαλές να πούμε ότι σε όλους μας αρέσει να απολαμβάνουμε λίγη εκτίμηση για τον μοναδικά σχεδιασμένο εξοπλισμό κατασκήνωσης.

10. Camp Chores (Ναι, είναι πραγματικός λόγος!)

Camper κοπή ξύλου.

Εμείς στο The Dyrt πιστεύουμε πραγματικά ότι το κόψιμο του ξύλου απελευθερώνει το άγχος και δεν υπάρχει τίποτα πιο ικανοποιητικό από το να φτιάξεις την τέλεια φωτιά. Οι δουλειές της κατασκήνωσης δεν μοιάζουν πολύ με τις αγγαρείες όταν βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο και αγγίζετε το περιβάλλον. Ακόμα και στις διακοπές, ένας τεχνίτης πρέπει να πειραματιστεί.

11. Νυχτερινοί Ουρανοί

Υποθέτω ότι αυτό θα μπορούσε να ταξινομηθεί στο Nature and Explore the Outdoors, αλλά αυτός ο λόγος για τον οποίο κατασκηνώνουμε είναι ένα ιδιαίτερο νεύμα για τον τελευταίο στη φωτιά (ω, περιμένετε, ίσως αυτός είναι ο τεχνίτης που επιδεικνύει τις αξιοθαύμαστες δεξιότητές του στη ρίψη τέφρας) και οι κατασκηνωτές που μου αρέσει να στήνεις ένα τηλεσκόπιο στην τοποθεσία ή κατά μήκος μιας κορυφογραμμής (Ο Οδηγός Κάμπινγκ The Dyrt’s Dark Sky γράφτηκε μόνο για σένα).

Και οι περισσότεροι κατασκηνωτές έχουν τραβήξει ένα στιγμιότυπο από την ανατολή ή τη δύση του ηλίου ή μια όμορφη πανσέληνο – αναμνήσεις από ένα καταπληκτικό ταξίδι κατασκήνωσης.

12. Περνώντας την Παράδοση

Για πολλούς ανθρώπους, το κάμπινγκ είναι κάτι που μεγάλωσαν. Ίσως η οικογένειά σας να έκανε ένα ετήσιο οδικό ταξίδι με RV ή να κατασκηνώσει στην ίδια λίμνη στο Upstate της Νέας Υόρκης κάθε χρόνο. Δεν υπάρχει τίποτα που να με κάνει να νιώθω πιο νοσταλγικό από το άρωμα μιας φωτιάς ή τον ήχο από τα φερμουάρ της σκηνής. Είτε συνεχίζετε την παλιά οικογενειακή παράδοση είτε ξεκινάτε μια νέα, ένα ταξίδι κατασκήνωσης είναι βέβαιο ότι θα τελειώσει σε κάποιες αναμνήσεις που μπορείτε να μεταδώσετε στην επόμενη γενιά.


Αξιοποιήστε στο έπακρο τον Εθνικό Μήνα Κάμπινγκ – Περισσότερα άρθρα:

Νέος στις Συμβουλές για Κάμπινγκ

Φορτηγά, RV και αυτοκίνητα – Ωχ!

Δωρεάν Κάμπινγκ (το καλοκαίρι και το κάμπινγκ είναι…δωρεάν)

Δημοφιλή άρθρα:

  • Λάβετε τις πιο πρόσφατες τάσεις των ταξιδιών στο κάμπινγκ για το 2021 στην ανασκόπησή μας
  • Πώς να βρείτε δωρεάν κάμπινγκ σε εθνικά δάση
  • Η λίστα ελέγχου κάθε πρώτη φορά που χρειάζεται το RVer
  • Βρείτε δωρεάν κάμπινγκ με τα επίπεδα χάρτη Dyrt
  • The Ulimate Boondocking Guide To Free Camping
  • Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Wi-Fi για το RV σας
  • 7 από τις καλύτερες χερσαίες διαδρομές στη Βόρεια Αμερική
  • 14 εργαλεία επιβίωσης στην άγρια ​​φύση που πρέπει να έχετε στο Backcountry
  • Δείτε τι πρέπει να προσθέσετε στη λίστα ελέγχου του Primitive Camping
  • Bir cevap yazın