Χειμερινός Καθαρισμός Κήπου. – Μια βόλτα στη ζωή

1
Χειμερινός Καθαρισμός Κήπου.  – Μια βόλτα στη ζωή

Λατρεύω την αυλή μας και περνάω πολύ χρόνο εκεί. Ήταν πάντα το αγαπημένο μας μέρος από τότε που μετακομίσαμε σε αυτό το σπίτι και τελειώσαμε την πισίνα. Ο εξωραϊσμός γύρω από την πισίνα ήταν μια συνεχής διαδικασία. Λατρεύω τα λουλούδια, επομένως η προσθήκη νέων ετήσιων γύρω από την πισίνα είναι πάντα στη λίστα με τα πράγματα που πρέπει να κάνω για την Άνοιξη. Είχαμε τόνους βροχής από τα Χριστούγεννα. Ξαφνικά είχαμε μερικές ζεστές μέρες, οπότε ήρθε η ώρα για έναν χειμερινό καθαρισμό κήπου. Οι χειμώνες μας είναι συνήθως ημέρες 70 βαθμών, επομένως αυτή είναι συνήθως η εποχή του χρόνου που απολαμβάνουμε πραγματικά να είμαστε έξω και να φυτεύουμε μερικά νέα λουλούδια.

Ώρα να πλύνετε το κατάστρωμα της πισίνας και να καθαρίσετε το τραπέζι και τις καρέκλες. Όλα έχουν ένα καλό τρίψιμο και φαίνονται τόσο καθαρά και φρέσκα. Όλοι οι θάμνοι και οι θάμνοι κλαδεύτηκαν και κόπηκαν επίσης.

Αυτή η πλευρά της αυλής καθαρίζεται και ο κήπος είναι έτοιμος να φυτέψει σύντομα έναν Ανοιξιάτικο Κήπο.

Πάντα μου αρέσει να κοιτάζω αυτή τη φωτογραφία για να μου θυμίζει πώς έμοιαζε αυτή η αυλή όταν αγοράσαμε το σπίτι. Έξι μήνες μετά είχαμε τον παράδεισό μας.

Για μια μικρή ματιά στο πώς προέκυψαν όλα, ρίξτε μια ματιά στο Backyard Makeover.

Τώρα αν ο καιρός θα είναι απλά υπέροχος. Ο χειμώνας είναι η τέλεια εποχή για να απολαύσετε την αυλή και το αίθριο μας.

Τώρα που τελείωσε ο Χειμερινός Καθαρισμός Κήπου, νομίζω ότι θα βρω άλλα λουλούδια και θα βάλω ακόμα περισσότερο χρώμα στην αυλή για την Άνοιξη.

Bir cevap yazın