Το Taal Vista Hotel φιλοξενεί το εθνικό τουριστικό confab

0
Το Taal Vista Hotel φιλοξενεί το εθνικό τουριστικό confab

Τeam Out of Town Blog Hub (Outoftownblog.com) – Το Taal Vista Hotel (TVH), ένα από τα πρωτοποριακά ξενοδοχεία της χώρας και το καλύτερο κατά μήκος της κορυφογραμμής Tagaytay, φιλοξένησε το πρόσφατο 23ο εθνικό συνέδριο της Ένωσης Αξιωματικών Τουρισμού στις Φιλιππίνες (ATOP).

Στην τριήμερη εκδήλωση, την πρώτη φυσική μαζική συγκέντρωση του ομίλου μετά την πανδημία, συμμετείχαν 1.055 εκπρόσωποι από τοπικές κυβερνήσεις, τοπικοί διευθύνοντες σύμβουλοι και αποδέκτες των βραβείων ATOP Pearl από όλη τη χώρα.

RFRG Historical reenactors με την επικεφαλής του Επαρχιακού Γραφείου Τουρισμού Cavite Rozelle Sangalang
RFRG Historical reenactors με την επικεφαλής του Επαρχιακού Γραφείου Τουρισμού Cavite Rozelle Sangalang

Το τεσσάρων αστέρων, διαπιστευμένο από το Τμήμα Τουρισμού κατάλυμα επιλέχθηκε ως χώρος διεξαγωγής του confab λόγω των εξαιρετικών συνεδριακών εγκαταστάσεων και των αιθουσών συνεδριάσεων, των 262 άρτια εξοπλισμένων κρεβατοκάμαρων και σουιτών, πολλών καταστημάτων τροφίμων και ποτών και μπουτίκ και διαφόρων βοηθητικών υπηρεσιών.

Το TVH διαθέτει μια μεγάλη αίθουσα χορού 1.292 ατόμων, επτά αίθουσες εκδηλώσεων χωρητικότητας 58 ατόμων, ένα κατάστρωμα με θέα και έναν κήπο πρεμιέρας που μπορεί να φιλοξενήσει 947 και 448 άτομα, αντίστοιχα.

Το Taal Vista Hotel φιλοξενεί τουριστικό confab
Το Taal Vista Hotel φιλοξενεί τουριστικό confab

Ένα από τα κορυφαία ακίνητα της SM Hotels and Convention Corp., η TVH είναι ένα κορυφαίο τουριστικό κέντρο MICE (συναντήσεις, κίνητρα, συνέδρια και εκθέσεις) νότια του Metro Manila, το οποίο έχει φιλοξενήσει αναγνωρισμένες εθνικές και διεθνείς κρατικές και ιδιωτικές εκδηλώσεις τα τελευταία χρόνια.

Άνοιξε το 1939 ως Taal Vista Lodge, και θεωρείται ξενοδοχείο κληρονομιάς λόγω του ότι ήταν μέρος των ιστορικών γεγονότων των Φιλιππίνων, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, όταν έγινε το ένα τέταρτο των αξιωματικών του Αυτοκρατορικού Ιαπωνικού Στρατού και, αργότερα, για τον Αμερικανικό Στρατό. αξιωματικοί της 11ης Αερομεταφερόμενης Μεραρχίας που πέταξαν με αλεξίπτωτο κατά μήκος της κορυφογραμμής Tagaytay για να βοηθήσουν στην απελευθέρωση της Μανίλα τον Φεβρουάριο του 1945.

Για να αναδείξει το καρό παρελθόν του, προσφέρει το “A Walk Through Time”, μια ξενάγηση διάρκειας μίας ώρας στην πολύχρωμη ιστορία και την κληρονομιά του ξενοδοχείου, του ηφαιστείου Taal και της πόλης Tagaytay, όπως απεικονίζεται στον τοίχο φωτογραφιών του προσεκτικά επιλεγμένου vintage. εικόνες. Η ξενάγηση συνδυάζεται με πακέτα δωμάτια, γεύματα και απογευματινό τσάι για τους επισκέπτες.

Μια αναπαράσταση του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στον ιστορικό τοίχο Walk Through Time του Taal Vista
Μια αναπαράσταση του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στον ιστορικό τοίχο Walk Through Time του Taal Vista

Στη φωτογραφία στις τελετές έναρξης του συνεδρίου είναι ο γενικός διευθυντής του Taal Vista Hotel Ramon Makilan και η DOT Calabarzon, η οποία ενεργεί ως περιφερειακός διευθυντής Marites Castro, μαζί με μέλη της Republica Filipina Reenactors Group, η οποία αναδημιουργούσε στρατιωτικές στολές με ακρίβεια εποχής που χρονολογούνται από την Επανάσταση των Φιλιππίνων και τον Παγκόσμιο Πόλεμο. 2.

Το 23ο συνέδριο ATOP, το οποίο σημείωσε τη μεγαλύτερη συμμετοχή στην ιστορία του ομίλου, φιλοξενήθηκε από την επαρχία του Cavite και την πόλη του Tagaytay και υποστηρίχθηκε από το DOT και το Συμβούλιο Τουριστικών Προωθητικών.

Ακολουθηστε Ταξιδιωτικό ιστολόγιο εκτός πόλης επί Facebook, Κελάδημα, Ίνσταγκραμ, και Pinterest εάν θέλετε περισσότερα ταξίδια και ενημερώσεις σχετικά με την τεχνολογία.

Bir cevap yazın