Το Philippine Experience Caravans θα κυκλοφορήσει το 2023 – Frasco

0
Το Philippine Experience Caravans θα κυκλοφορήσει το 2023 – Frasco

Philippine Experience Caravans 2023

Τeam Out of Town Blog Hub (Outoftownblog.com) – Το Υπουργείο Τουρισμού (DOT) ξεκίνησε επίσημα τη Δευτέρα το νέο του προωθητικό έργο που θα προανήγγειλε την πλούσια κληρονομιά, τις τέχνες και τον πολιτισμό της χώρας μέσω μιας σειράς τροχόσπιτων το πρώτο τρίμηνο του 2023.

Η Γραμματέας Τουρισμού Christina Garcia-Frasco εγκαινίασε το Philippine Experience: Culture Heritage, and Arts Caravans τη Δευτέρα στη δεξίωση σύγκλισης της φιλιππινέζικης τουριστικής βιομηχανίας στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος Ferdinand R. Marcos, Jr., η Πρώτη Κυρία Louise Araneta Marcos, η Αντιπρόεδρος Sara Z. Duterte. και κορυφαία στελέχη και στελέχη των διαφόρων τουριστικών βιομηχανιών.

Crisologo Street, Vigan, Φιλιππίνες από τον Ray στη Μανίλα μέσω Wikimedia Commons
Crisologo Street, Vigan, Φιλιππίνες από τον Ray στη Μανίλα μέσω Wikimedia Commons

«Οι Φιλιππίνες εγκαινιάζουν μια νέα εποχή για τον τουρισμό που βασίζεται στη δύναμη της πολιτιστικής μας ταυτότητας, στην ενότητά μας ως έθνος και στο ανανεωμένο παγκόσμιο ενδιαφέρον για τις προσφορές της χώρας μας. Η κοινή μας τουριστική διακυβέρνηση θα σημάνει την επιτυχία των φιλοδοξιών μας για μια βιώσιμη, χωρίς αποκλεισμούς και ανθεκτική τουριστική βιομηχανία. Μαζί, θα μετατρέψουμε τις Φιλιππίνες σε τουριστική δύναμη στην Ασία», είπε ο επικεφαλής τουρισμού, σημειώνοντας ότι το DOT είναι θετικό στις προοπτικές ανάκαμψης του τουρισμού και οικονομικής ανάκαμψης, καθώς οι Φιλιππίνες παραμένουν ο κορυφαίος προορισμός μεταξύ των διεθνών ταξιδιωτών. φέτος έχοντας κερδίσει πολλές διακρίσεις από αναγνωρισμένους φορείς που βραβεύουν και ταξιδιωτικές εκδόσεις.

Η έναρξη των τροχόσπιτων είναι μέρος της αναβαθμονόμησης των τουριστικών προϊόντων που επικεντρώνονται γύρω από τη «φιλιππινέζικη φύση» της χώρας και τα μοναδικά και καθοριστικά πολιτιστικά χαρακτηριστικά της ως έθνους.

Το έργο θα τονίσει το εμπορικό σήμα και την ταυτότητα των Φιλιππίνων σε όλες τις πτυχές της ταξιδιωτικής και τουριστικής εμπειρίας που θα διευκολύνει την ανάπτυξη του κυκλώματος πολιτιστικού τουρισμού με επίκεντρο την κληρονομιά, τον πολιτισμό και τις τέχνες για να βελτιώσει τις τρέχουσες περιηγήσεις και τις εγχώριες προσφορές κυκλωμάτων, οι οποίες περιλαμβάνουν θεματικές εμπειρίες σχετικά με το φαγητό και τη γαστρονομία , Προσκύνημα και Ευεξία, Φεστιβάλ, Ζωντανοί Πολιτισμοί και Κληρονομιά και Τέχνες.

Στοχεύει επίσης να συνδέσει βασικούς προορισμούς με λιγότερο γνωστούς προορισμούς, καθώς και να επεκτείνει το τουριστικό χαρτοφυλάκιο της χώρας που περιλαμβάνει προσφορές για ήλιο και παραλίες, τουρισμό με βάση τη φύση, καταδύσεις, φαγητό, εκπαίδευση, υγεία, MICE και αγροτικό τουρισμό.

Η Frasco, η οποία κατάγεται από το Cebu και πρώην δήμαρχος της πόλης Liloan, είπε ότι το πρόγραμμα εμπνεύστηκε από το Suroy Suroy Sugbo της επαρχίας, μια στρατηγική τουριστικής προώθησης και μάρκετινγκ που ξεκίνησε από τη μητέρα της Κυβερνήτη Gwendolyn F. Garcia το 2008 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. ημέρα.

Ο επικεφαλής τουρισμού τόνισε ότι η εκστρατεία έχει επανατοποθετήσει με επιτυχία την επαρχία ως πρωταρχικό προορισμό όχι μόνο για τις παραλίες με τη λευκή άμμο και τα σημεία καταδύσεων, αλλά ως τουριστικό μαγνήτη για υποτιμημένα τουριστικά διαμάντια, κάτι που έγινε μέσω ενός μαζικού προγράμματος συμμετοχικής πολιτιστικής χαρτογράφησης σε όλη την κοινότητα. τις κωμοπόλεις και τις πόλεις της επαρχίας για να τεκμηριώσουν τα περιουσιακά στοιχεία της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς τους.

Σύμφωνα με την Frasco, το Philippine Experience Program Culture, Heritage, and Arts Caravans είναι μια επέκταση της ιδέας που καλύπτει όλες τις περιοχές της χώρας με στόχο «να διαφοροποιήσει τις προσφορές προϊόντων πολιτιστικού τουρισμού της χώρας, να εξισώσει τις ευκαιρίες σε όλες τις περιοχές. να υποστηρίξει τη διατήρηση της κληρονομιάς, των καλλιτεχνικών πόρων και των πλεονεκτημάτων της χώρας, και να ενσταλάξει ένα αίσθημα υπερηφάνειας και πατριωτισμού στον λαό των Φιλιππίνων μέσω της μεγαλύτερης εκτίμησης της κληρονομιάς και της κληρονομιάς της χώρας».

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι περιφερειακοί διευθυντές του DOT έδωσαν μια γεύση από τα καραβάνια της Philippine Experience φορώντας τις αντίστοιχες τοπικές παραδοσιακές ενδυμασίες τους ενώ επιδεικνύουν τοπικά σύμβολα και εικόνες των Cordilleras , Western Visayas, Central Visayas ή Eastern Visayas, Zamboanga Peninsula, Northern Mindanao, Davao Region , SOCCSKSARGEN και CARAGA.

Ακολουθηστε Ταξιδιωτικό ιστολόγιο εκτός πόλης επί Facebook, Κελάδημα, Ίνσταγκραμ, και Pinterest εάν θέλετε περισσότερα ταξίδια και ενημερώσεις σχετικά με την τεχνολογία.

Διαβάστε: Ένα Γαστρονομικό και Ιστορικό Ταξίδι στην περιοχή της Νότιας Ταγκαλόγκ

Bir cevap yazın