Το Oriental φιλοξενεί εκδηλώσεις Leyte Gulf Landings

0
Το Oriental φιλοξενεί εκδηλώσεις Leyte Gulf Landings

Τeam Out of Town Blog Hub (Outoftownblog.com) – Το Oriental Leyte, το κορυφαίο ξενοδοχείο στην περιοχή Eastern Visayas, φιλοξένησε για άλλη μια φορά την πρόσφατη μεσημεριανή δεξίωση και τις VIP εκδηλώσεις της 78ης επετείου του εορτασμού του Leyte Gulf Landings.

Πρωτοστατούσαν στις εκδηλώσεις μνήμης η επαρχία Leyte, ο Δήμος Palo, το Τμήμα Εθνικής Άμυνας – Γραφείο Υποθέσεων Βετεράνων των Φιλιππίνων και το Τμήμα Τουρισμού, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Βετεράνων των Φιλιππίνων.

Το προσωπικό του Oriental Leyte στο Εθνικό Πάρκο MacArthur Landing
Το προσωπικό του Oriental Leyte στο Εθνικό Πάρκο MacArthur Landing

Συμμετείχαν επίσης διπλωματικοί εκπρόσωποι από τις πρεσβείες των Ηνωμένων Πολιτειών, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας και της Ιαπωνίας, οι οποίες ήταν οι πρωταγωνιστές στο θέατρο του Ειρηνικού κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το θέρετρο τεσσάρων αστέρων ήταν επίσης ο τόπος της ατομικής έκθεσης του διακεκριμένου καλλιτέχνη Nemi Miranda του Angono, Rizal, ο οποίος παρουσίαζε πίνακες που απεικονίζουν την εκατονταετηρίδα του Χριστιανισμού στο αρχιπέλαγος και την επιστροφή των Συμμαχικών Δυνάμεων με επικεφαλής τον στρατηγό Douglas MacArthur το 1944 .

Αναμνηστικό γεύμα στο Leyte Gulf Landings
Αναμνηστικό γεύμα στο Leyte Gulf Landings

Δίπλα στο Εθνικό Πάρκο MacArthur Landing Memorial στο Palo, το ξενοδοχείο με ασιατικό θέμα διαθέτει 128 άρτια εξοπλισμένα δωμάτια και σουίτες, πολλές αίθουσες εκδηλώσεων, γυμναστήριο, σπα και το εστιατόριο Samsara.

Σύμφωνα με τη διευθύνουσα σύμβουλο της The Oriental Hotels and Resorts, Rebecca Lee, εκτός από το ότι είναι ο τακτικός τόπος της ετήσιας εορτής, η αλυσίδα ακινήτων έχει αναλάβει την εταιρική κοινωνική ευθύνη της προώθησης της ιστορικής και πολιτιστικής συνείδησης και διατήρησης στις κοινότητες όπου είναι παρόντες.

Έκθεση τέχνης Nemi Miranda
Έκθεση τέχνης του Nemi Miranda

Ένα διαπιστευμένο τουριστικό συγκρότημα του DOT – Region 8, προσφέρει στους επισκέπτες πακέτα περιηγήσεων πολιτιστικής κληρονομιάς και φύσης γύρω από τις επαρχίες Samar και Leyte, σημεία που σχετίζονται με τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο στην πόλη Tacloban και τα περίχωρα, και την εμβληματική γέφυρα San Juanico, η οποία μπορεί να υπερηφανεύεται για μια νέα εγκατέστησε το Aesthetic Light and Sound Show.

Από Παρασκευή έως Κυριακή, το θέρετρο σερβίρει ασιατικό και διεθνή μπουφέ δείπνου με μαγευτικές ποπ κινήσεις από το προσωπικό του ξενοδοχείου και τους χορευτές της φωτιάς.

Το Oriental Leyte δίπλα στην πισίνα
Το Oriental Leyte δίπλα στην πισίνα

Ο όμιλος Oriental Hotels διαθέτει ξενοδοχεία σε βασικούς προορισμούς όπως το Legazpi City, το Tagaytay Ridge και το Mariveles, στο Bataan. Σύντομα θα ανοίξει την υπο-μάρκα Proxy στην πόλη Alaminos, το Pangasinan και την υπο-μάρκα The Inn στο Bacolod City.

Στη φωτογραφία στο ανάγλυφο γλυπτό του Εθνικού Πάρκου MacArthur Landing Memorial είναι το διευθυντικό προσωπικό του The Oriental Leyte με επικεφαλής τον γενικό διευθυντή Anito Lanticse (τέταρτος από αριστερά), ο εκθέτης καλλιτέχνης Nemi Miranda (πέμπτος από αριστερά) και ιστορικοί αναπαραγωγοί που απεικονίζουν τα στρατεύματα απελευθέρωσης των Συμμαχικών Δυνάμεων .

Ακολουθηστε Ταξιδιωτικό ιστολόγιο εκτός πόλης επί Facebook, Κελάδημα, Ίνσταγκραμ, και Pinterest εάν θέλετε περισσότερα ταξίδια και ενημερώσεις σχετικά με την τεχνολογία.

Bir cevap yazın