Το One Health Pass αντικαταστάθηκε με το «απλούστερο» σύστημα eARRIVAL CARD της PHL

0
Το One Health Pass αντικαταστάθηκε με το «απλούστερο» σύστημα eARRIVAL CARD της PHL

eARRIVAL CARD για αντικατάσταση One Health Pass στις Φιλιππίνες

Τeam Out of Town Blog Hub (Outoftownblog.com) – Το Υπουργείο Τουρισμού (DOT) την Παρασκευή (21 Οκτωβρίου) χαιρέτισε την εισαγωγή της ΚΑΡΤΑΣ eARRIVAL από την εθνική κυβέρνηση ως μέσο παροχής μιας πιο βολικής και χωρίς άγχος εμπειρία στους Φιλιππινέζους και ξένους ταξιδιώτες που φτάνουν στις Φιλιππίνες.

Σύμφωνα με την Υπουργό Τουρισμού, Christina Garcia Frasco, η έναρξη της κάρτας eARRIVAL ως αντικατάσταση της υπάρχουσας απαίτησης εισόδου One Health Pass (OHP) για τους ταξιδιώτες εκπληρώνει μέρος του στόχου της διοίκησης Marcos να διευκολύνει τα εναπομείναντα αυστηρά πρωτόκολλα εισόδου της χώρας για να προσελκύσει περισσότερους ταξιδιώτες και ενίσχυση της τουριστικής ανάκαμψης της χώρας.

Αξίωση αποσκευών Clark New Airport Terminal Building
Αξίωση αποσκευών Clark New Airport Terminal Building

Η ΚΑΡΤΑ eARRIVAL προέκυψε από την πρόταση του DOT για κατάργηση του OHP, ειδικά εν μέσω πολυάριθμων παραπόνων από εισερχόμενους ταξιδιώτες στις Φιλιππίνες. Για να βελτιωθεί το ίδιο, συγκριτική αξιολόγηση πιο βολικών πρωτοκόλλων αφίξεων στο ASEAN, όπως η Σιγκαπούρη. Μετά τον συντονισμό και τις συζητήσεις του DOT με τη Διυπηρεσιακή Task Force για τη Διαχείριση Αναδυόμενων Λοιμωδών Νοσημάτων (IATF-EID), το Υπουργείο Υγείας (DOH), το Γραφείο Καραντίνας (BoQ) και άλλους φορείς μέλη του IATF, το OHP η απαίτηση έχει πλέον αρθεί.

Πριν υιοθετήσουν τη νέα ΚΑΡΤΑ eARRIVAL, οι ταξιδιώτες πρέπει να εγγραφούν στο OHP λίγες ημέρες πριν από το ταξίδι τους και να ολοκληρώσουν την ηλεκτρονική λίστα ελέγχου δήλωσης υγείας (eHDC) την ημέρα της αναχώρησης.

Πώς να αποκτήσετε μια κάρτα eARRIVAL

Σε σύγκριση με το προηγούμενο σύστημα OHP, η eARRIVAL CARD αφαιρεί επίσης περιττά πεδία πληροφοριών, επιτρέποντας την ευκολότερη και ταχύτερη ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής ταξιδιωτών. Για παράδειγμα, τα πεδία που σχετίζονται με τον τουρισμό μειώθηκαν σημαντικά στο μισό, από 20 είδη στο πλαίσιο του OHP σε λιγότερα από 10 στοιχεία στην ΚΑΡΤΑ eARRIVAL. Τομείς όπως το επάγγελμα των ταξιδιωτών και το μορφωτικό επίπεδο αφαιρέθηκαν επίσης.

Οι Φιλιππίνες αντικαθιστούν το One Health Pass με την eArrival Card για διεθνείς ταξιδιώτες
Οι Φιλιππίνες αντικαθιστούν το One Health Pass με την eArrival Card για διεθνείς ταξιδιώτες

Με την παροχή των ταξιδιωτικών στοιχείων, των προσωπικών στοιχείων, της δήλωσης υγείας και των στοιχείων εμβολιασμού στον ιστότοπο eARRIVAL CARD: www.onehealthpass.com.phστους ταξιδιώτες θα εκδοθεί ένας μοναδικός κωδικός QR.

Οι ταξιδιώτες πρέπει στη συνέχεια να τραβήξουν ένα στιγμιότυπο οθόνης του κωδικού QR στο κινητό ή τη συσκευή του υπολογιστή τους και να το παρουσιάσουν στους αξιωματικούς του Bureau of Quarantine (BoQ) στο αεροδρόμιο προορισμού τους στις Φιλιππίνες.

Επιπλέον, δεν χρειάζεται οι ταξιδιώτες να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν μια εφαρμογή για κινητά για να εγγραφούν, καθώς η ΚΑΡΤΑ eARRIVAL είναι ένα σύστημα που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης.

Εάν ένας ταξιδιώτης δεν μπορεί να συμπληρώσει την ΚΑΡΤΑ EARRIVAL του, το BoQ έχει προσωπικό εγκατεστημένο στο αεροδρόμιο για να βοηθήσει στην εγγραφή του ταξιδιώτη. Αποτελώντας ένα σημαντικό βήμα στη στροφή της εθνικής κυβέρνησης προς ένα σύστημα χωρίς χαρτί, η ΚΑΡΤΑ eARRIVAL θα καταργήσει τελικά την ανάγκη για τους ταξιδιώτες να γεμίσουν τις φυσικές κάρτες άφιξης κατά την άφιξή τους στις Φιλιππίνες.

Εκτός από τη συντομότερη και ευκολότερη διαδικασία εγγραφής για τους εισερχόμενους ταξιδιώτες, το DOT άσκησε επίσης πίεση για να κάνει την eARRIVAL CARD αισθητικά ελκυστική, ενσωματώνοντας τοπία Φιλιππίνων και ουδέτερα χρώματα στο σχέδιο. Για την προώθηση της προσβασιμότητας και της ευκολίας χρήσης μεταξύ των ταξιδιωτών, η σελίδα εγγραφής της ΚΑΡΤΑΣ eARRIVAL χρησιμοποιεί επίσης τεμαχισμένα πεδία αντί για μία μεγάλη ιστοσελίδα.

Σύμφωνα με τον Γραμματέα Frasco, η ΚΑΡΤΑ eARRIVAL θα βελτιώνεται συνεχώς από το DOT και το DICT καθώς τα πρακτορεία εργάζονται για να κάνουν τα ταξίδια στη χώρα πιο βολικά, εξορθολογίζοντας τις απαιτήσεις πληροφοριών των πρακτορείων, συμπεριλαμβανομένων των DOH, BI και BoQ σε ένα ενιαίο βάση δεδομένων.

«Εμείς στο DOT προσβλέπουμε στη συνέχιση αυτής της συνεργιστικής προσέγγισης για τη βελτίωση της συνολικής τουριστικής εμπειρίας μέσω στενής συνεργασίας με τους συνεργαζόμενους εθνικούς κυβερνητικούς φορείς υπό την καθοδήγηση του Προέδρου Marcos. Η κοινή μας φιλοδοξία είναι να παρέχουμε στους ταξιδιώτες καλύτερες και χωρίς άγχος υπηρεσίες μέσω της συνεχούς βελτίωσης των μηχανισμών που επιτρέπουν τον τουρισμό στη χώρα, της ψηφιοποίησης και των απελευθερωμένων πρωτοκόλλων εισόδου που παρέχουν τη μικρότερη ταλαιπωρία στους ταξιδιώτες και ότι οι Φιλιππίνες είναι ανοιχτές και έτοιμες να δεχτούν ταξιδιώτες», είπε ο γραμματέας Φράσκο.

Ακολουθηστε Ταξιδιωτικό ιστολόγιο εκτός πόλης επί Facebook, Κελάδημα, Ίνσταγκραμ, και Pinterest εάν θέλετε περισσότερα ταξίδια και ενημερώσεις σχετικά με την τεχνολογία.

Ανάγνωση:

Bir cevap yazın