Το Klook Travel Fest επιστρέφει! Εδώ είναι τι να περιμένετε

0
Το Klook Travel Fest επιστρέφει! Εδώ είναι τι να περιμένετε

Το μέλλον των ταξιδιών εκδίκησης είναι εδώ!

Το Klook Travel Fest επέστρεψε και καλύτερο από ποτέ! Με 2 χρόνια lockdown και πανδημία μπλουζ, το φετινό Klook Travel Fest έχει σκοπό να γίνει η βάση εκκίνησης προς τα ονειρεμένα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Με έναν τεράστιο αριθμό από καυτές προσφορές, δώρα, προκλήσεις χαράς, κληρώσεις για ταξίδια επί πληρωμή και εμφανίσεις με επιρροές από τους Mimiyuuh, Rei Germar & Migy Romulo, Jaz & Jax Reyes και πολλά άλλα, το Klook του επόμενου αιώνα κάνει πραγματικά το απόλυτη επιστροφή.

Το Klook Travel Fest επιστρέφει
Το Klook Travel Fest επιστρέφει

Τα ταξίδια εκδίκησης ξεκινούν εδώ και γίνονται 22-23 Οκτωβρίου στο Glorietta Activity Center. Αυτή είναι μια εκδήλωση που δεν θα θέλατε να χάσετε! Το καλύτερο είναι ότι είναι απολύτως ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. Φέρτε μαζί σας τους αγαπημένους σας ταξιδιωτικούς φίλους και κλείστε τα εισιτήριά σας εδώ!

Σχεδιασμός και κρατήσεις δρομολογίων

Μπορείτε να περιμένετε να δείτε καθηλωτικά Destination Booths για να κλείσετε εύκολα τα εκδικητικά σας ταξιδιωτικά σχέδια. Οι ειδικοί και οι ειδικοί του Klook θα βρίσκονται στα περίπτερα της Ιαπωνίας, της Κορέας, της Σιγκαπούρης και της Ταϊλάνδης για να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε και να κλείσετε το δρομολόγιο των ονείρων σας για τους αγαπημένους σας προορισμούς.

Όποιος προορισμός κι αν κατευθυνθείτε, μπορείτε να βασιστείτε στους ειδικούς του Klook για να σας βοηθήσουν να κλείσετε τις καλύτερες δραστηριότητες και αξιοθέατα για τις διακοπές των ονείρων σας – όλα σε εξαιρετική τιμή!

Σημείωση: Δεν χρειάζεται να πάτε στο περίπτερο προορισμού για να κλείσετε τις προσφορές και τις δραστηριότητές σας! Αυτά τα περίπτερα λειτουργούν ως κόμβος βοήθειας για όσους έχουν περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με προϊόντα, ανησυχίες για κρατήσεις και άλλα. Αρκεί να ξέρεις πώς να κάνετε κράτηση στο Klook – απλώς περιμένετε την ανακοίνωση της καυτής συμφωνίας και κάντε κράτηση στην εφαρμογή!

Klook Travel Fest 2022 Ημέρα 1
Klook Travel Fest 2022 Ημέρα 1
Klook Travel Fest 2022 Ημέρα 2
Klook Travel Fest 2022 Ημέρα 2

Εξοικονομήστε ακόμη περισσότερα με κωδικούς προσφοράς.

Όπως πάντα – τα πιο γρήγορα δάχτυλα λαμβάνουν τις προσφορές και στο Klook Travel Fest 2022, δεν διαφέρει! Τούτου λεχθέντος, εάν θέλετε να πάρετε προσφορές για όλες τις καλύτερες προσφορές κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μην χάνετε χρόνο και εξοικειωθείτε με Πώς να κάνετε κράτηση στο Klook. Έτσι, για όσους χρησιμοποιούν την εφαρμογή Klook για πρώτη φορά – φροντίστε να δείτε αυτόν τον οδηγό Πώς να κάνετε κράτηση στο Klook και να γίνετε ειδικός σε χρόνο μηδέν!

Καυτές προσφορές

Μια εκδήλωση Klook δεν ολοκληρώνεται ποτέ χωρίς κάποιες Hot Προσφορές που θα εμπλουτίσουν το ταξίδι μας. Το Klook θα ανακοινώσει απίστευτους κωδικούς προσφοράς αποκλειστικά στις ημερομηνίες των εκδηλώσεων. Αυτές οι καυτές προσφορές θα εμφανιστούν στον τοίχο LED του Glorietta Activity Center, γι’ αυτό έχετε τα μάτια σας καλά! Το πρόγραμμα για τις Hot Προσφορές για την Ημέρα 1 και Ημέρα 2 φαίνεται παρακάτω!

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε Η σελίδα του Klook Philippines στο Facebook για καθημερινές ενημερώσεις σχετικά με το Klook Travel Fest. ή εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο.

Κερδίστε ένα ταξίδι με πληρωμή με όλα τα έξοδα στη Σιγκαπούρη ή την Ιαπωνία

Την παραμονή κάθε ημερομηνίας του Klook Travel Festival, μπορείτε να περιμένετε από το Klook να έρθει με δώρα και βραβεία για να τροφοδοτήσει τα μελλοντικά σας ταξίδια! Τα σημαντικότερα δώρα μας είναι (2) ταξίδια με πλήρη χρέωση στη Σιγκαπούρη για την Ημέρα 1 και στην Ιαπωνία για την Ημέρα 2! Όλοι οι επισκέπτες που κάνουν κράτηση στην εφαρμογή τις ημέρες του φεστιβάλ θα λαμβάνουν μια φυσική συμμετοχή στην κλήρωση μετά από κάθε αγορά. Οι νικητές θα κληρώνονται στο τέλος κάθε ημέρας του φεστιβάλ, οπότε φροντίστε να μείνετε μέχρι το τέλος του προγράμματος!

JR Pass Japan

Η επιστροφή με μια ταξιδιωτική εκδίκηση δεν είναι άλλη από το πάσο JR με τις περισσότερες πωλήσεις! Εάν ξεκινάτε ξανά την εποχή των ταξιδιών σας με ένα ταξίδι στην Ιαπωνία, θα θέλετε να το προσθέσετε στα σχέδιά σας. Δεν χρειάζεται να περιμένετε 2 εβδομάδες για να λάβετε το JR Pass σας, η Klook προσφέρει αυθημερόν εκτύπωση εισιτηρίου για όσους κάνουν κράτηση Εισιτήρια JR Whole Japan Rail Pass (συνεχόμενες 7, 14 ή 21 ημέρες) στην εκδήλωση – χωρίς ελάχιστο ή μέγιστο αριθμό εισιτηρίων! Θα υπάρχουν επίσης εκπρόσωποι του JR Pass για να σας βοηθήσουν να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας, εάν υπάρχουν!

Σημείωση: Όλα τα εισιτήρια JR πρέπει να κρατηθούν πριν από τις 19:00 για υπηρεσία εκτύπωσης αυθημερόν. Αυτό ισχύει και για τις δύο ημέρες του φεστιβάλ.

Ηχεία

Για το φετινό Klook Travel Fest, θα είναι παρόντα τοπικά ταλέντα και παράγοντες επιρροής που αφορούν το μέλλον των ταξιδιών και έχουν αξιοσημείωτες γνώσεις για το πώς είναι το τοπίο. Δείτε ποιους μπορείτε να περιμένετε στις 22 και 23 Οκτωβρίου παρακάτω:

Mimiuuh

Η μεγάλη σταρ της μόδας και των social media δεν αρχίζει να περιγράφει την αίσθηση που είναι η Mimiyuuuh. Ταξιδεύοντας τον κόσμο, πιάστε τα ταξίδια σας την 1η μέρα καθώς μιλά για το τελευταίο της ταξίδι στη Σιγκαπούρη στη σκηνή του Klook Travel Fest!

Πρόγραμμα: 22 Οκτωβρίου, 17:30

Rei Germar και Migy Romulo

Πηγή: @migyromulo

Τα εικονίδια του lifestyle που κλέβουν τη σκηνή είναι οι Rei Germar και Migy Romulo. Πιάστε τους την Ημέρα 1 καθώς μιλούν για την ταξιδιωτική τους εμπειρία στην Ταϊλάνδη κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου μετά την πανδημία!

Πρόγραμμα: 22 Οκτωβρίου, 14:00

Jax Reyes

Πηγή: @jacquesjax

Αυτό το αστέρι του TikTok είναι κάποιος που θα θέλετε να δείτε την Ημέρα 2! Ο Jax Reyes εγκαταλείπει τα καλύτερα ταξιδιωτικά του hacks όταν ταξιδεύει στην Ιαπωνία.

Πρόγραμμα: 23 Οκτωβρίου, 11:30 π.μ

Hangout Buddies

Οι άνθρωποι πίσω από τον γίγαντα του Διαδικτύου “Homebuddies” σπάνε το καλούπι και βγαίνουν με τις καλύτερες γνώσεις τους κατά τη διάρκεια της πρόσφατης περιπέτειάς τους στην Κορέα. Πιάστε τη Mayora, τον Jesh και το πλήρωμα την Ημέρα 2 για την ομιλία τους που αλλάζει το παιχνίδι και κερδίστε τις πρώτες προσφορές στους κωδικούς προσφοράς περιορισμένου χρόνου για μεγαλύτερες εκπτώσεις!

Πρόγραμμα: 23 Οκτωβρίου, 15:30

Τοπικοί Έμποροι

Για να ολοκληρώσετε πραγματικά τα σχέδια εκδίκησής σας στο μέλλον, ο Klook κάλεσε μερικούς τοπικούς εμπόρους να έρθουν και να συμμετάσχουν στη διαφημιστική εκστρατεία επιστροφής!

 • Uniqlo Φιλιππίνες θα έχει διαδραστικό περίπτερο και τις 2 ημέρες του φεστιβάλ. Θα έχουν επίσης ένα ειδικό ταξιδιωτικό τμήμα με ειδικούς καλεσμένους.
 • Resorts World Cruise θα προσφέρει μια ειδική προσφορά Hot Deal για να χαρίσει δωρεάν πιστώσεις 100 SGD με το πακέτο κρουαζιέρας.
 • Σφαίρα θα διαθέτει επίσης ένα διαδραστικό περίπτερο για όλους τους συνδρομητές Globe. Θα έχουν επίσης ένα ταξιδιωτικό τμήμα για να χαρίζουν ειδικά βραβεία μόνο για τους συμμετέχοντες στο Klook Travel Fest!
 • GCash θα είναι παρόν με ένα διαδραστικό περίπτερο για όλους τους συνδρομητές GCash.
 • J Park θα μοιράζουν συναρπαστικά βραβεία κατά τη διάρκεια του συναρπαστικού τμήματός τους.
 • Ζωολογικός κήπος και νυχτερινό σαφάρι της Σιγκαπούρης θα μοιράζουν συναρπαστικά βραβεία κατά τη διάρκεια του συναρπαστικού τμήματός τους.
 • Επιστροφή καταστήματος θα έχει αποκλειστικές προσφορές και τις δύο ημέρες του Klook Travel Fest για να σας βοηθήσει να κερδίσετε περισσότερα cashback.

Προετοιμασίες Pre-KTF

Όπως κάθε αστρικό ταξίδι, η προετοιμασία είναι το κλειδί! Πριν από την εκδήλωση, βεβαιωθείτε ότι τα έχετε σημειώσει όλα αυτά και είστε έτοιμοι για ομαλό και απρόσκοπτο σχεδιασμό εκδίκησης ταξιδιού!

 1. Κατεβάστε την εφαρμογή Klook
 2. Έχετε έτοιμο τον κωδικό QR δωρεάν εισόδου σας
 3. Εξοικειωθείτε με Πώς να Κολκ
 4. Ελέγξτε ξανά το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Facebook*
 5. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο Klook
 6. Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα:
 • Νερό, στυλό, χαρτί, κρατική ταυτότητα ή διαβατήριο (αν χρειάζεται)

Συχνές Ερωτήσεις

 1. Πού θα είναι το φετινό Klook Travel Fest; Θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Δραστηριοτήτων Glorietta.
 2. Θα υπάρχει διαθέσιμος χώρος στάθμευσης; Διατίθεται υπόγειος χώρος στάθμευσης εντός του εμπορικού κέντρου Glorietta.
 3. Χρειαζόμαστε εισιτήρια για να παρακολουθήσουμε το Klook Travel Fest; Ναί! Μπορείτε να λάβετε τα δωρεάν κουπόνια εισόδου σας εδώ!
 4. Πού μπορούμε να κλείσουμε τις δραστηριότητές μας; Στην εφαρμογή Klook! Κατεβάστε το τώρα! Όλες οι δραστηριότητες θα κρατηθούν στα προσωπικά σας smartphone.
 5. Πώς εκμεταλλευόμαστε τις ταξιδιωτικές προσφορές; Περάστε από το Klook Travel Fest – ανακοινώνουμε καυτές προσφορές για τις δύο ημέρες του φεστιβάλ.
 6. Μπορεί το Klook να δημιουργήσει δρομολόγια για εμάς; Ναι μπορούμε! Περάστε από τις διάφορες πύλες προορισμού κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και θα σχεδιάσουμε και θα κλείσουμε το δρομολόγιο των ονείρων σας για εσάς.
 7. Θα έχει η Klook εκτύπωση και παραλαβή αυθημερόν για τα δελτία JR; Ναι!
 8. Θα γίνουν πτήσεις; Ναί. Με το Klook να προσφέρει πλέον πτήσεις, το Klook θα προσφέρει οδηγίες για το πώς να κάνετε κράτηση πτήσεων εντός της πλατφόρμας.
 9. Πώς μπορώ να επωφελήσω τις Hot Προσφορές στο KTF; Οι επισκέπτες πρέπει να είναι φυσικά παρόντες στην εκδήλωση για να εξαργυρώσουν τον πραγματικό κωδικό προσφοράς. Οι κωδικοί Hot Deal θα αναβοσβήνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Λάβετε υπόψη ότι όλοι οι κωδικοί εξαργυρώνονται με σειρά προτεραιότητας.
 10. Πότε θα βγουν τα Hot Deals; Δείτε το πρόγραμμα σε αυτό το άρθρο και σημειώστε!
 11. Τι βραβεία μπορούμε να κερδίσουμε; Τόνοι! Εκτός από τις πιστώσεις Klook, η Klook θα προσφέρει επίσης ταξίδια επί πληρωμή με όλα τα έξοδα και αντικείμενα που χρηματοδοτούνται από εμπόρους.

Ακολουθηστε Ταξιδιωτικό ιστολόγιο εκτός πόλης επί Facebook, Κελάδημα, Ίνσταγκραμ, και Pinterest εάν θέλετε περισσότερα ταξίδια και ενημερώσεις σχετικά με την τεχνολογία.

Bir cevap yazın