Το Clearwater Marine Aquarium γιορτάζει εμπνευσμένα άτομα με βραβεία

0
Το Clearwater Marine Aquarium γιορτάζει εμπνευσμένα άτομα με βραβεία

Οι καλεσμένοι του Προγράμματος Inspire του CMA τιμήθηκαν για την επιμονή τους.

Clearwater, FL (7 Νοεμβρίου 2022) – Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, το Clearwater Marine Aquarium (CMA) γιόρτασε τη διαφορετικότητα και τη συμμετοχή τιμώντας τους καταπληκτικούς καλεσμένους του προγράμματος Inspire με τα πρώτα ετήσια βραβεία Inspire. Οι αποδέκτες επαίνεσαν για την κατάκτηση των δικών τους προκλήσεων, ενώ είχαν θετικό αντίκτυπο στην κοινότητά τους.

Δόθηκαν έξι βραβεία, πέντε από τα οποία ονομάστηκαν από διασωθέντες κατοίκους στο CMA. Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από τον Miguel Octavio, έναν ρεπόρτερ με τους 10 Tampa Bay, τη Savannah Dahan, έναν κωφό καλλιτέχνη περφόρμανς, και ένα διαδραστικό ψηφιακό ψάρι με το όνομα Gill και τον κολλητό του Da-Worm.

Βραβείο Nicholas, χορηγία της ValPak

Παραλήπτης: Liberty Griggs

Ακριβώς όπως ο Νίκολας, η Liberty έχει μια παιχνιδιάρικη και διασκεδαστική φύση που βάζει όλους τους γύρω της σε καλή διάθεση. Η Liberty έχει μια επιθετική μορφή της αταξίας του Friedreich, συμμετέχει στην έρευνα σχετικά με τη διαταραχή της και είναι ένα υπέροχο πρότυπο για τους άλλους. Φωτίζει τη μέρα όλων και δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να διασκεδάσει.

Βραβείο Snorkel & Cocoa, χορηγία του International Diamond Center

Παραλήπτης: Meghan Schmidt

Όπως ο αναπνευστήρας και το κακάο, η Meghan μας διδάσκει να προσαρμόζουμε τις περιστάσεις σας και να βρίσκουμε τον δικό σας δρόμο στη ζωή. Η Meghan γεννήθηκε με αμφιβληστροειδοπάθεια της προωρότητας (ROP), επειδή γεννήθηκε 3 μήνες νωρίτερα, ζύγιζε μόνο 1 λίβρα 11,6 ουγκιές και ήταν εντελώς τυφλή. Η Meghan έχει τώρα μόνο αντίληψη του φωτός, αλλά δεν αφήνει την ασθένεια των ματιών της να την εμποδίσει να ζήσει τη ζωή της και να επηρεάζει θετικά όλους όσους συναντά.

Βραβείο Rex & Rudy, χορηγός του Crowe

Παραλήπτης: Savannah Dahan

Ο Ρεξ και ο Ρούντολφ είναι τραχιά οδοντωτά δελφίνια που παρουσιάζουν και τα δύο απώλεια ακοής, επηρεάζοντας την ικανότητά τους να επιβιώνουν στη φύση. Και ακριβώς όπως ο Ρεξ και ο Ρούντι, η Σαβάνα μάς υπενθυμίζει ότι η συντροφικότητα και η εύρεση φίλων στην πορεία μας βοηθούν σε οτιδήποτε στη ζωή. Το 2019, η έκδοση ASL της Savannah του επιτυχημένου τραγουδιού της Carrie Underwood «The Champion» έγινε viral και προσγειώθηκε στις συνεντεύξεις της σε εθνικές εκπομπές όπως το Good Morning America. Η Savannah λατρεύει τη θαλάσσια ζωή και χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της ως συνήγορο για την ASL και τα θαλάσσια ζώα.

Βραβείο Ελπίδας, χορηγούμενο από το Johns Hopkins All Children’s

Παραλήπτης: Levi LaRochelle

Η ελπίδα συμβολίζει ένα ελεύθερο και δυνατό πνεύμα που δεν ακολουθεί το λοβό. Και ακριβώς όπως η Hope, ο Levi βρίσκει τον δικό του τρόπο να λάμψει. Ο Levi είναι πρώην Inspire Guest, εθελοντής και νυν υπάλληλος της CMA στο Guest Experience. Είναι στο φάσμα του αυτισμού και ως παιδί διαγνώστηκε με σύνδρομο Άσπεργκερ. Ο Levi ζει με το σύνθημα «Ποτέ μην αφήνεις την αναπηρία σου να σε καθορίζει!» και σίγουρα έχει βρει τον δικό του τρόπο να λάμψει εδώ στο CMA!

Χειμερινό Βραβείο, χορηγία της BayCare

Παραλήπτης: Ellie Challis

Ο Χειμώνας ενέπνευσε τον κόσμο ότι ό,τι κι αν σας βάζει η ζωή να συνεχίσετε να κολυμπάτε. Η Ellie, η οποία είχε ακρωτηριαστεί και τα δύο χέρια κάτω από τον αγκώνα και τα δύο πόδια κάτω από το γόνατο μετά από ιογενή μηνιγγίτιδα ως μωρό, εμπνεύστηκε από τον Winter αφού παρακολούθησε τις ταινίες Dolphin Tale για να μάθει πώς να κολυμπά. Έκανε το διεθνές ντεμπούτο της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Para Swimming 2019 και πρόσφατα κέρδισε ένα χρυσό μετάλλιο στα 50 μέτρα ύπτιο γυναικών στο 2022 Para Swimming World Series Inc. Βρετανική Παρακολυμβητική Συνάντηση. Για να συνεχίσει την κληρονομιά του Winter μέσω της κολύμβησης, η Ellie είναι η ενσάρκωση του πάθους του Winter και αποτελεί έμπνευση η ίδια. Όπως ο Χειμώνας, βρήκε τον τρόπο να νικήσει και να θριαμβεύσει παρά τις προκλήσεις της.

Βραβείο Κοινότητας, χορηγούμενο από την Kaleidoscope Services

Παραλήπτης: Ήρωας σε παιδί

Το Πρόγραμμα Inspire του Clearwater Marine Aquarium βασίζεται σε ομάδες που βοηθούν τις υποεξυπηρετούμενες κοινότητες να επεκτείνουν την εμβέλειά μας για να ανυψώσουμε αυτές τις ομάδες και να τους παρέχουμε εμπειρίες που μπορούν να έχουν μαζί τους για μια ζωή. Το Hero to a Child υποστηρίζει το Πρόγραμμα Guardian ad Litem στις κομητείες Pinellas και Pasco, συγκεντρώνοντας χρήματα για να βοηθήσουν στην κάλυψη των αναγκών των παιδιών στην Αναδοχή. Βοηθούν να δοθούν φωνές σε εκείνους που μπορεί να μείνουν σιωπηλοί και παρέχουν ευκαιρίες σε εκείνους που μπορεί να έχουν μείνει χωρίς.

Σχετικά με το Πρόγραμμα Inspire της CMA

Από την ίδρυσή του το 1972, το Clearwater Marine Aquarium έχει χρησιμεύσει ως καταφύγιο και χαρά σε εκατομμύρια. Από την πιο δραματική και δημοσιοποιημένη ιστορία της επιβίωσης της Winter μετά την απώλεια της ουράς της μέχρι την επίμονη προσωπικότητα του Nicholas, τα ζώα μας αγγίζουν τις καρδιές εκείνων που βιώνουν ή ξεπερνούν τις δικές τους προκλήσεις. Το Πρόγραμμα Inspire της CMA βασίστηκε στη θεμελιώδη ανάγκη να αγκαλιάσει τον αντίκτυπο που έχουν στα άτομα τα ζώα που διαμένουν και τα διασωθέντα στις εγκαταστάσεις μας.

Αυτό το πρόγραμμα είναι αφιερωμένο στη συνεργασία με ομάδες που βοηθούν τις υποεξυπηρετούμενες κοινότητες, εκείνες που αντιμετωπίζουν σωματικές και ιατρικές προκλήσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα που εμπνέουν την επόμενη γενιά θαλάσσιων φυσιολόγων.

Τα βραβεία Inspire της CMA χορηγήθηκαν από: Morton Plan Hospital BayCare Health System, ValPak, Crowe, Winter the Dolphin’s Beach Club, Clearwater Marine Aquarium, Johns Hopkins All Children’s Hospital, Griffin & Van-Pelt, PA, International Diamond Center και Kaleidoscope Services.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΜΕΣΑ Kelsy Long, Clearwater Marine Aquarium, [email protected].

###

Σχετικά με το Clearwater Marine Aquarium
Το Clearwater Marine Aquarium (CMA) είναι ένα μη κερδοσκοπικό 501(c)(3) κέντρο θαλάσσιας διάσωσης, αφιερωμένο στην έμπνευση του ανθρώπινου πνεύματος μέσω της ηγεσίας στην εκπαίδευση, την έρευνα, τη διάσωση, την αποκατάσταση και την απελευθέρωση. Με αποστολή να διατηρήσει το περιβάλλον και τη θαλάσσια ζωή του, το CMA φιλοξενεί διασωθέντα δελφίνια, θαλάσσιες χελώνες, ποτάμιες ενυδρίδες, τσούχτρες, έναν καρχαρία νοσοκόμο και πολλά άλλα. Μέσω του Ινστιτούτου Έρευνας του Θαλάσσιου Ενυδρείου Clearwater, το CMA διεξάγει σημαντική παγκόσμια έρευνα που επικεντρώνεται στην προστασία των μανατίων, των δεξιών φαλαινών του Βορείου Ατλαντικού και των θαλάσσιων χελωνών. Η σημαντική ταινία Dolphin Tale (2011) και η συνέχειά της Dolphin Tale 2 (2014) παρουσιάζει τις αληθινές ιστορίες των διασωθέντων δελφινιών Winter and Hope, εμπνέοντας εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. Η αποστολή και η δυνατότητα αλλαγής της ζωής των ανθρώπων διαφοροποιεί το Clearwater Marine Aquarium από οποιοδήποτε άλλο ενυδρείο στον κόσμο.

© 2022 Clearwater Marine Aquarium | 249 Windward Passage, Clearwater, FL 33767 | 727-445-1139 | 727-441-1790 | mission.cmaquarium.org | cmaquarium.org

Πιστεύουμε στη διατήρηση του περιβάλλοντος μας εμπνέοντας ταυτόχρονα το ανθρώπινο πνεύμα μέσω της ηγεσίας στη διάσωση, την αποκατάσταση και την απελευθέρωση της θαλάσσιας ζωής. περιβαλλοντική εκπαίδευση; έρευνα; και διατήρηση.

Ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός της Φλόριντα 501(c)(3).

Bir cevap yazın