Τι είναι η στρατηγική μάρκετινγκ της Forever 21;

0
Τι είναι η στρατηγική μάρκετινγκ της Forever 21;

Τι είναι το Forever του 21 Στρατηγική μάρκετινγκ? Μετά την κήρυξη της πτώχευσης το 2019, η στρατηγική μάρκετινγκ της Forever 21 άλλαξε. Αυτό έγινε για να σωθεί η εταιρεία. Και ευτυχώς, λειτούργησε. Η νέα τους στρατηγική μάρκετινγκ συνίσταται σε μια ανανεωμένη εστίαση στο διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο με τη μορφή τοπικών διαδικτυακών καταστημάτων. Σωστά, η Forever 21 απομακρύνθηκε από το «φυσικό» λιανικό εμπόριο και δημιούργησε άλλες εναλλακτικές λύσεις για να παραμείνει στην αγορά. Χωρίς αμφιβολία, το Forever 21 είναι ένα παράδειγμα ανανέωσης και βελτίωσης. Έτσι τι είναι το Forever του 21 Στρατηγική μάρκετινγκ? Σήμερα, στο BluCactus, εμείς θα σας πει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη στρατηγική μάρκετινγκ αυτής της μάρκας μόδας.

Πώς λειτουργεί η στρατηγική μάρκετινγκ της Forever 21;

BluCactus - Ποια είναι η στρατηγική μάρκετινγκ της Forever 21;Τι είναι η στρατηγική μάρκετινγκ της Forever 21? ο στρατηγική μάρκετινγκ της Forever 21 βασίζεται σε μια πιο εξατομικευμένη, διασυνοριακή διαδικτυακή προσφορά που υποστηρίζει περισσότερα από 95 νομίσματα και περισσότερες από 150 τοπικές και εναλλακτικές μεθόδους πληρωμής σε 21 γλώσσες. Προσφέρει επίσης μια μεγάλη ποικιλία μεθόδων αποστολής.

Για να προσελκύσουν τους ήδη έξυπνους ψηφιακά πελάτες τους, οι έμποροι λιανικής πρέπει να επενδύσουν στη δημιουργία μιας μοναδικής διαδικτυακής εμπειρίας που μιλάει απευθείας στον αγοραστή. Αυτό είναι αυτό στο οποίο στοχεύει αυτή τη στιγμή η μάρκα.

Επιπλέον, με τη συνεχιζόμενη αύξηση της ζήτησης από διεθνείς αγοραστές, η Forever 21 αναγνωρίζει ότι μια προηγμένη παγκόσμια εμπειρία διαδικτυακών αγορών αποτελεί σημαντικό μέρος της μελλοντικής ανάπτυξής της.

Ποιο είναι το κοινό-στόχος του Forever 21;

BluCactus - Ποια είναι η στρατηγική μάρκετινγκ της Forever 21;Το κοινό-στόχος του Forever 21 είναι νέοι άνθρωποι. Η Forever 21 πουλά ρούχα για νεαρές γυναίκες, όπως αξεσουάρ, μαγιό, εσώρουχα, τσάντες και παπούτσια. Αυτά τα ρούχα βασίζονται στις τάσεις που φοριούνται στην Ασία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Δικα τους οι τιμές είναι πολύ προσιτές, ειδικά στη Βόρεια Αμερική.

Ωστόσο, αν και αρχικά, ήταν μια εταιρεία μόδας επικεντρωμένη σε ένα νεανικό κοινό, συμπεριλαμβανομένων των εφήβων, σιγά σιγά άνοιξε σε νέους πελάτες, ειδικά μετά τη δημιουργία νέων εμπορικών σημάτων στο Forever 21, όπως XXI Forever, ForLove21, Forever21+, Love21, Forever 21 Girls, 21 men.

Το καθένα εστιάζει σε διαφορετικό κοινό, από το νεότερο έως το πιο ώριμο, επίσης άλλα μόνο γυναίκες και άλλα μόνο άνδρες.

Ποια είναι η στρατηγική τιμολόγησης της Forever 21;

BluCactus - Ποια είναι η στρατηγική μάρκετινγκ της Forever 21;Τι είναι το Forever του 21 Στρατηγική μάρκετινγκ? Στο πλαίσιο της στρατηγικής μάρκετινγκ, αναδεικνύει και τη στρατηγική τιμολόγησης. Επομένως, είναι απαραίτητο να μιλάμε για τιμές όταν μιλάμε για το στρατηγική μάρκετινγκ της Forever 21.

Η μάρκα μείωσε το κόστος προσλαμβάνοντας φθηνό εργατικό δυναμικό και εφαρμόζοντας έναν οικονομικό σχεδιασμό. Όπως πάντα στο Βιομηχανία Fast Fashion, πολλοί εργαζόμενοι στα καταστήματα Forever 21 είναι εργαζόμενοι στο γυμνάσιο. Αυτοί πληρώνονται έναν κατώτατο μισθό. Ομοίως, η Forever 21 μεταφέρει την παραγωγή της στην Ασία για να πληρώσει λιγότερο τους εργαζόμενους. Επιπλέον, δεν ξοδεύετε πολλά για την πρόσληψη σχεδιαστών.

Για το λόγο αυτό, η μάρκα έχει αντιμετωπίσει πολλές αγωγές. Έχουν επίσης αντιμετωπίσει μηνύσεις για πνευματικά δικαιώματα. ΕΙΔΙΚΑ, για κλοπή της δουλειάς σχεδιαστών όπως η Anna Sui και η Trovata. Χάρη σε αυτό, οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν προϊόντα σε χαμηλές τιμές στο Forever 21. Η μάρκα μειώνει το κόστος της εφαρμόζοντας φθηνή εργασία και φθηνό σχεδιασμό.

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του Forever 21;

Όλες οι μάρκες έχουν μεγάλους ανταγωνιστές. Και όλες οι μάρκες το λαμβάνουν υπόψη όταν σκέφτονται τη στρατηγική μάρκετινγκ τους. Αναμεταξύ Οι ανταγωνιστές της Forever 21ξεχωρίζει η H&M. Για αυτόν τον λόγο, Forever 21’s μεγαλύτερος ανταγωνιστής είναι η H&M. Και οι δύο μάρκες προσφέρουν προσιτές τιμές και τα πιο πρόσφατα στυλ στους πελάτες. Όταν η H&M προσφέρει χαμηλότερη τιμή στους πελάτες, η Forever 21 κάνει κάποια βήματα για να κερδίσει πελάτες. Για παράδειγμα, μειώστε περαιτέρω την τιμή και προσφέρετε μερικές προσφορές.

Το Forever 21 ανήκει στην H&M;

Το No. Forever 21 ανήκει στις Authentic Brands Group, Simon Property Group και Brookfield Properties. Ωστόσο, ο νέος συνιδιοκτήτης της Forever 21, Authentic Brands Group, διόρισε τον πρώην στέλεχος της H&M Daniel Kulle ως νέο διευθύνοντα σύμβουλο. Ο Kulle εργάστηκε πρόσφατα ως στρατηγικός σύμβουλος του πρώην CEO του Ομίλου H&M Karl-Johan Persson.

Γιατί το Forever 21 δεν είναι βιώσιμο;

BluCactus - μάρκα αθλητικών ειδών μόδαςΤο Forever 21 δεν είναι μια βιώσιμη μάρκα ρούχων γιατί είναι ένα μέρος μιας μάρκας γρήγορης μόδας. Η γρήγορη μόδα είναι φθηνή και χωνεύεται γρήγορα. Έχει μικρή διάρκεια ζωής και δημιουργεί σκουπίδια. Οι νέοι γνωρίζουν ότι αυτή η γρήγορη μόδα συμβάλλει στην καταστροφή του τόπου στον οποίο ζουν και όπου ελπίζουν ότι οι υπόλοιπες γενιές μπορούν να συνεχίσουν να ζουν.

Γνωρίζουν ότι αυτός ο τύπος μόδας συνεχίζει να οδηγεί το εργατικό δυναμικό σε υποτυπώδεις και ανθυγιεινές συνθήκες εργασίας και ότι τα κλωστοϋφαντουργικά απόβλητα ενισχύουν σημαντικά τα αέρια του θερμοκηπίου μέσω της ρύπανσης του νερού και της ατμόσφαιρας. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια και μετά την κρίση, η μάρκα άρχισε επίσης να χρησιμοποιεί βιώσιμα υλικά στη γκάμα ρούχων της για την προώθηση του Κινήματος της Αειφόρου Μόδας. Αν και δεν είναι ακόμη στο σύνολό του, σιγά σιγά, η μάρκα φαίνεται να θέλει να γίνει βιώσιμη. ο στρατηγική μάρκετινγκ της Forever 21 περιλαμβάνει επίσης αυτές τις σημαντικές αλλαγές.

Έχετε μια επωνυμία μόδας και θέλετε να της δώσετε προβολή; Εδώ στο BluCactus, μπορούμε να το κάνουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να οδηγήσουμε την επωνυμία σας στην επιτυχία με το απαραίτητο και επαρκές ψηφιακό μάρκετινγκ.

Είναι το Forever 21 μια μάρκα γρήγορης μόδας;

Σωστά, το Forever 21 είναι μια μάρκα γρήγορης μόδας. Η αλλαγή στη σκέψη και η στροφή προς μια πιο φιλική προς το περιβάλλον μόδα που έρχεται χέρι-χέρι με τις νέες γενιές δεν συγχωρούν τις επωνυμίες που δεν συμμετέχουν στη φροντίδα του πλανήτη. Τόσοι πολλοί άνθρωποι αρχίζουν να απορρίπτουν το Forever 21 ως επιλογή μόδας επειδή είναι μέρος της γρήγορης μόδας.

Πού φτιάχνει τα ρούχα της η Forever 21;

BluCactus - μάρκα αθλητικών ειδών μόδαςΤο 60% των συνολικών ρούχων της μάρκας κατασκευάζεται στην Κίνα. Η μάρκα είναι ένα από τα αγαπημένα για τις γυναίκες να αγοράζουν ρούχα.

Η Forever 21 κατασκευάζει ρούχα χρησιμοποιώντας διάφορα υλικά, όπως ρεγιόν, βαμβάκι, νάιλον, πολυεστέρα, βισκόζη και ακρυλικό. Με αυτόν τον τρόπο, η Forever 21 αναπτύσσει τα ρούχα της.

Για μεγαλύτερη άνεση και διαπνοή, συνδυάζουν βισκόζη και πολυεστέρα με αυτά τα υλικά.

Η μάρκα χρησιμοποιεί επίσης υλικό spandex για να προσθέσει ελαστικότητα στα ρούχα της.

Γιατί κλείνουν όλα τα καταστήματα Forever 21;

Λόγω της πτωχευτικής κρίσης το 2019, η Forever 21 έκλεισε πολλά από τα καταστήματά της. Η χρεοκοπία, η οποία συνέβη τον Σεπτέμβριο του 2019, ήταν αποτέλεσμα ετών κακών αποφάσεων και θεμελιώδης έλλειψης κατανόησης. Προκλήθηκε, όχι μόνο από την αλλαγή που περνούσε το λιανικό εμπόριο αλλά και από τις συμβάσεις του. Πρέπει να τονίσουμε ότι στο στρατηγική μάρκετινγκ της Forever 21η μάρκα έχει φύγει από τον Καναδά και την Ευρώπη και είναι μπαίνοντας στην Ασία και τη Λατινική Αμερική.

Σε ποιον τομέα πιστεύετε ότι το Forever 21 απέτυχε να συμμορφωθεί;

BluCactus - Ποια είναι η στρατηγική μάρκετινγκ της Forever 21;Αν και είναι δύσκολο να το παραδεχτεί κανείς, μια μεγάλη εταιρεία στη μόδα ή σε οποιονδήποτε τομέα μπορεί να αποτύχει λόγω κακής διαχείρισης.

Αυτό συνέβη με την Forever 21, η οποία το 2019 έπρεπε να κηρύξει πτώχευση. Αλλά πού πήγε στραβά η μάρκα; Κυρίως, απέτυχε γιατί δεν έλαβε υπόψη της τη βιωσιμότητα της επιχείρησής της.

Επιπλέον, το Forever 21 δεν ανέλυσε επίσης διεξοδικά τις τάσεις της αγοράς και τις στρατηγικές των ανταγωνιστών. Ξέχασε επίσης τις προσδοκίες των καταναλωτών.

Ως αποτέλεσμα, δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί και να καινοτομήσει. Αν καιμε τη νέα της στρατηγική μάρκετινγκ, κατάφερε να επιστρέψει.

Έχει το Forever 21 TikTok;

Ναι, μπορείτε να αποκτήσετε το Forever 21 στο TikTok ως @forever21. Σε τη στρατηγική μάρκετινγκ της Forever 21η επωνυμία μοιράζεται τις τελευταίες της συλλογές και πολλά άλλα σε αυτό το κοινωνικό δίκτυο πλατφόρμα. Είναι ένα τέλειο κανάλι για να μείνετε συνδεδεμένοι με τις ενημερώσεις τους.

Γιατί απέτυχε το Forever 21 στην Κίνα;

Η αποτυχία της Forever 21 στην Κίνα οφειλόταν σε μεγάλο βαθμό στην αργή προσέγγισή της στην επέκταση και στη στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ. Αυτό το έκανε λιγότερο ορατό στους νεότερους καταναλωτές. Ακόμημε τη νέα στρατηγική μάρκετινγκ, η μάρκα ανακάμπτει σταδιακά και στην ασιατική χώρα.

Ποιο είναι το ηλικιακό εύρος για το Forever 21;

Ken Schreck BluCactus +1 469 206 5510Forever 21 εργαζόμενοι είναι μεταξύ 20-30 ετών. Γι ‘αυτό το λόγο, 40% των εργαζομένων της μάρκας είναι μεταξύ αυτού του ηλικιακού εύρους. Επιπλέον, το Forever 21 στόχος Το κοινό είναι επίσης σε αυτό το ηλικιακό εύρος. Είναι μια νεολαία στόχος.

Τι είναι το Forever του 21 Στρατηγική μάρκετινγκ? Μετά την αίτηση πτώχευσης, η Forever 21 άλλαξε εντελώς τη στρατηγική μάρκετινγκ. Τώρα η εταιρεία λαμβάνει υπόψη και εξετάζει τις προτιμήσεις των καταναλωτώνΤο ψηφιακό μάρκετινγκ ως προτεραιότητα.

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να μην χάνετε τις ενημερώσεις του BluCactus. Τα λέμε στο επόμενο blog!

Bir cevap yazın