Τι διαφορά όταν πέφτουν τα Χριστούγεννα

0
Τι διαφορά όταν πέφτουν τα Χριστούγεννα

Τι διαφορά όταν πέφτουν τα Χριστούγεννα. Πω πω, το σπίτι φαίνεται πάντα τόσο άδειο και λυπηρό όταν κατεβάζεις όλα τα Χριστούγεννα. Έπειτα, υπάρχουν όλοι αυτοί οι κάδοι που πρέπει να απομακρυνθούν και ένα τεράστιο χάος για να καθαριστεί. Φαίνεται ότι μόλις μετακομίσαμε και πρέπει να διακοσμήσουμε.

Επειδή είχαμε το παγωμένο δέντρο εδώ μέσα, υπήρχε ένας τεράστιος σωρός από ψεύτικο χιόνι όταν το κατέβασα. Φαίνεται σαν να είχε παρασυρθεί παντού. Έχω χρησιμοποιήσει κάθε ηλεκτρική σκούπα στο σπίτι για να τα καθαρίσω όλα. Έχω τα περισσότερα από αυτά επάνω, οπότε ξεκουράστηκα για ένα λεπτό και τράβηξα αυτή τη φωτογραφία. Τα πράγματα φαίνονται λίγο λυπηρά και άδεια.

Έτσι φαινόταν με το δέντρο ψηλά, τόσο πιο χαρούμενο.

Η τραπεζαρία φαίνεται πραγματικά άδεια και λυπηρή.

Αυτό φαινόταν πολύ πιο ελκυστικό με το χριστουγεννιάτικο σκηνικό μου.

Το οικογενειακό δωμάτιο δεν είχε πολλή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, αλλά φαίνεται πραγματικά άδειο με αυτά τα λίγα πράγματα συσκευασμένα μακριά. Το τραπεζάκι του σαλονιού χρειάζεται κάποια βοήθεια και ο καναπές θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιήσει λίγη αγάπη.

Ακόμη και οι μικρές πινελιές των Χριστουγέννων μπορούν να κάνουν ένα δωμάτιο να φαίνεται εορταστικό.

Η κουζίνα μόλις καθαρίστηκε καλά, αλλά χρειάζεται μερικές διακοσμήσεις τώρα.

Το χρώμα τα Χριστούγεννα πάντα φωτίζει κάθε δωμάτιο.

Το τραπέζι του πρωινού ήταν απλό με έναν μικρό Άγιο Βασίλη και ένα δέντρο.

Μόλις το τραπέζι ξεγυμνώθηκε, μοιάζει με χάος. Ωστόσο, αυτός ο υπέροχος χρυσός δίσκος ήταν ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο δώρο. Το αγαπώ.

Εντάξει, ο κάτω όροφος έχει σκουπιστεί και σφουγγαριστεί. Ώρα να κατευθυνθείτε στον επάνω όροφο και να καθαρίσετε όλο το χάος εκεί. Στη συνέχεια, η διασκέδαση του να συνδυάζεις μερικές νέες βινιέτες και να δημιουργείς μια διαφορετική εμφάνιση για τον Χειμώνα. Θα συμμετάσχω σε μια χειμερινή περιοδεία στο σπίτι με οικοδεσπότη την Amber @ Ακολουθήστε το The Yellow Brick Home στις 10 Ιανουαρίου. Ώρα λοιπόν να βάλω το σκουφάκι μου και να διακοσμήσω ξανά το σπίτι.

Μπορείτε να δείτε το Winter Home Tour πέρυσι εδώ.

Bir cevap yazın