Ταξιδέψτε διεθνή με λιγότερο κόστος με το Cebu Pacific

0
Ταξιδέψτε διεθνή με λιγότερο κόστος με το Cebu Pacific

Το Cebu Pacific ξεκινάει ειδική πώληση καθώς ενισχύει το διεθνές δίκτυο

Η κορυφαία αεροπορική εταιρεία των Φιλιππίνων, Cebu Pacific (PSE: CEB), ενθαρρύνει κάθε Juan να πετάξει διεθνείς καθώς ξεκινά μια ειδική έκπτωση θέσεων για να υποστηρίξει όσους σπανίζουν να ταξιδέψουν ξανά στους αγαπημένους τους ξένους προορισμούς.

Από τις 17 Οκτωβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου, η CEB θα προσφέρει πτήσεις προς κορυφαίους διεθνείς προορισμούς με βασικό ναύλο απλής μετάβασης PHP 999. Η περίοδος ταξιδιού είναι από τις 17 Οκτωβρίου 2022 έως τις 31 Μαρτίου 2023 – επιτρέποντας σε κάθε Χουάν είτε να πετάξει αμέσως είτε να προγραμματίσει εκ των προτέρων ταξίδια.

Ταξιδέψτε διεθνή με λιγότερο κόστος με το Cebu Pacific
Ταξιδέψτε διεθνή με λιγότερο κόστος με το Cebu Pacific

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που υποδεχόμαστε περισσότερους ταξιδιώτες στις διεθνείς πτήσεις μας. Συνεχίζουμε να βλέπουμε αυξημένο ενδιαφέρον για ταξίδια αναψυχής στο εξωτερικό, ειδικά κατά την περίοδο των διακοπών. Θέλουμε να πετάξουν ξανά μέσω των εγγυημένων χαμηλών ναύλων μας», δήλωσε η Carmina Romero, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της CEB.

Η αεροπορική εταιρεία αύξησε τις πτήσεις της προς ορισμένους προορισμούς από τα τέλη Οκτωβρίου. Αυτό περιλαμβάνει κορυφαίους προορισμούς όπως το Μπρουνέι. Μπαλί και Τζακάρτα στην Ινδονησία. Μπανγκόκ στην Ταϊλάνδη; Ανόι και Χο Τσι Μινχ στο Βιετνάμ. Κουάλα Λουμπούρ στη Μαλαισία; και τη Σιγκαπούρη.

Η CEB θα συνεχίσει επίσης τις πτήσεις της από το Νταβάο προς τη Σιγκαπούρη στις 30 Οκτωβρίου και τις πτήσεις της από τη Μανίλα προς το Κότα Κινάμπαλου στις 31 Οκτωβρίου.

?

Η CEB πετάει απευθείας σε 19 διεθνείς προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων των Fukuoka, Narita, Nagoya και Osaka στην Ιαπωνία. Σεούλ στη Νότια Κορέα; Σίδνεϊ στην Αυστραλία; και το Ντουμπάι.

Η CEB συνεχίζει να εφαρμόζει μια πολυεπίπεδη προσέγγιση για την ασφάλεια. Ταυτόχρονα, λειτουργεί με πλήρωμα 100% πλήρως εμβολιασμένο, το 95% του οποίου έχει ενισχυθεί – όλα αυτά για να διασφαλίσουν ότι κάθε Juan πετάει με ασφάλεια και άνεση στο Cebu Pacific. Επίσκεψη www.cebupacificair.com Για περισσότερες πληροφορίες.

Ακολουθηστε Ταξιδιωτικό ιστολόγιο εκτός πόλης επί Facebook, Κελάδημα, Ίνσταγκραμ, και Pinterest εάν θέλετε περισσότερα ταξίδια και ενημερώσεις σχετικά με την τεχνολογία.

Bir cevap yazın