ΤΑΞΗ 10 ARIHANT I ΕΠΙΤΥΧΩ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ 15 ΔΕΙΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 2023 » Education Learn Academy

0
ΤΑΞΗ 10 ARIHANT I ΕΠΙΤΥΧΩ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ 15 ΔΕΙΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 2023 » Education Learn Academy

ΤΑΞΗ 10 ARIHANT I ΕΠΙΤΥΧΩ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ 15 ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ Δείγματα: έχετε πολλά οφέλη όταν πρόκειται για καλή βαθμολογία στις εξετάσεις. Σας δίνουν την καλύτερη πρακτική που μπορείτε να πάρετε για να μετρήσετε το επίπεδο της προετοιμασίας σας.

Η συνειδητοποίηση της αδυναμίας, η αφαίρεση ανόητων λαθών, η μεγαλύτερη εστίαση στις δυνατές περιοχές σας και η προετοιμασία για τις πραγματικές εξετάσεις, είναι αυτά που καταφέρνετε με τη βοήθεια μιας καλής συλλογής από καλοσχεδιασμένα Sample Papers.

Το i Succeed Sample Papers είναι η μοναδικά προετοιμασμένη σειρά βιβλίων με τις καλύτερες πωλήσεις για το CBSE Class 10th Examination. Περιέχει μια άφθονη συλλογή από 15 Δείγματα Ερωτήσεων με βάση το Σχέδιο Σήμανσης του CBSE και ταξινομείται σε τρία στάδια

ΤΑΞΗ 10 ARIHANT I ΕΠΙΤΥΧΩ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ 15 ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ
ΤΑΞΗ 10 ARIHANT I ΕΠΙΤΥΧΩ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ 15 ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ
 • Όνομα βιβλίου: ARIHANT I SUCCEED MATHEMATICS STANDARD 15 ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ
 • Συγγραφέας: Rakesh Pandey, Vishal Mehta
 • Βιβλίο: Χαρτόδετο
 • Αριθμός σελίδων: 259
 • Μορφή: Pdf
 • Κατηγορία: Υλικό Μελέτης
 • Γλώσσα: Αγγλικά

Διαβάστε επίσης:

Επισκόπηση βιβλίου

Λέγεται ότι η εξάσκηση είναι ο μόνος τρόπος για να κάνεις άσσο την προετοιμασία σου. Και ο καλύτερος τρόπος είναι να λύσετε τα δείγματα ερωτηματολογίων για να κατανοήσετε τη βαρύτητα των βαθμών, τον τύπο των ερωτήσεων που τέθηκαν και να αναπτύξετε μια εξοικείωση με τα πρότυπα εξέτασης.

Εδώ παρουσιάζεται η σειρά του iSucceed “CBSE BOARD EXAMS 2023 iSucceed 15 Sample Question Papers MATHEMATICS (Standard) X” που έχει αναθεωρηθεί ως το πιο πρόσφατο δείγμα CBSE που εκδόθηκε στις 16 Σεπ-2022.

Αυτό το βιβλίο ξεκινά με τον Προκριματικό γύρο που θα βοηθήσει τους μαθητές να αξιολογήσουν την προετοιμασία τους πριν επιχειρήσουν Δείγματα Ερωτήσεων μαζί με λεπτομερείς λύσεις σύμφωνα με το σχήμα σήμανσης CBSE. Όπως υποδηλώνει ο τίτλος, υπάρχουν 15 Δείγματα Ερωτήσεων που χωρίζονται σε τρία στάδια με σκοπό τη βήμα προς βήμα βελτίωση της απόδοσης των μαθητών. Μόλις τελειώσετε με την πρακτική του δείγματος χαρτιού, το πιο πρόσφατο δείγμα χαρτιού CBSE θα σας βοηθήσει να δείτε το επίπεδο προετοιμασίας σας. Για να καταλάβετε την αναθεώρηση της τελευταίας στιγμής, σας διευκολύνει με το «Μία μέρα πριν από τις εξετάσεις» που δεν αφήνει κανένα βήμα.

 1. Ένα πλήρες εργαλείο εξάσκησης για να σκοράρετε τα καλύτερα στις εξετάσεις του πίνακα Μαθηματικών 2023
 2. Περιλαμβάνει τμήμα Προκριματικού γύρου για να βουρτσίσετε τις έννοιες
 3. Χωρίζει 15 χαρτιά δειγμάτων σε 3 στάδια για να βελτιώσει την προετοιμασία
 4. Στάδιο 1 Αποτελείται από 5 πλήρως λυμένα δείγματα χαρτιών
 5. Το Στάδιο 2 έχει 5 λυμένα δείγματα χαρτιών
 6. Το Στάδιο 3 παρέχει 5 άλυτα δείγματα εγγράφων για εξάσκηση
 7. Πλήρως λυμένο τελευταίο δείγμα χαρτιού CBSE για να κατανοήσετε το μοτίβο των εξετάσεων
 8. Στο τέλος περιλαμβάνεται «One Day Before exam» για να αναθεωρηθούν όλες οι έννοιες
 9. Διατίθεται ηλεκτρονική καθοδήγηση για άλυτα Δείγματα Ερωτήσεων

Βιβλίο μέσα

Προκριματικός Γύρος, Στάδιο:

 • 1 (Ερώτηση-Λύση) Δείγμα Ερωτήσεων 1-5, Στάδιο:
 • 2 (Ερωτήσεις-Λύσεις) Δείγμα Ερωτήσεων 6-10, Στάδιο:
 • 3 Unsolved Sample Question Paper 11-15, Latest CBSE Sample Paper, One Day Before Exam

Αυτό το βιβλίο εξάσκησης των Μαθηματικών περιλαμβάνει τα ακόλουθα σημεία:

 1. Το βιβλίο περιλαμβάνει τον «Προκριματικό Γύρο» στην αρχή για να αναλύσει τις έννοιες.
 2. Αυτό το βιβλίο περιλαμβάνει επίσης ένα πλήρως λυμένο πιο πρόσφατο δείγμα CBSE και το εξεταστικό έγγραφο του 2020 για αναθεώρηση.
 3. Το βιβλίο εστιάζει κυρίως στους νέους τύπους ερωτήσεων προτύπων που ορίζονται από το CBSE το 2020.
 4. Περιέχει εργασίες πρακτικής σε τρία στάδια που παρέχουν λογική και σταδιακή εξάσκηση.
 5. Το βιβλίο που παρουσιάζεται παρέχει ηλεκτρονική υποστήριξη για άλυτα έγγραφα.
 6. Το βιβλίο που παρουσιάζεται περιλαμβάνει επίσης ένα ξεχωριστό χαρτί για να παρακολουθείτε την πρόοδό σας Μια μέρα πριν τις Εξετάσεις.
 7. Το παρουσιαζόμενο βιβλίο ενσωματώνει επίσης ερωτήσεις που βασίζονται σε πεζά, ακολουθώντας το μοτίβο των ερωτήσεων που δίνονται στο δείγμα χαρτιού του πίνακα CBSE.

Πίνακας Περιεχομένων:στο Βιβλίο

 • Το «i Succeed 15 Sample Question Papers Mathematics (standard)» του Arihant για την κατηγορία X- Προκριματικός γύρος.
 • Το ‘i Succeed 15 Sample Question Papers Mathematics(standard)’ του Arihant για την τάξη X- Στάδιο I: Ερώτηση-Απάντηση (1-5).
 • Το «i Succeed 15 Sample Question Papers Mathematics (standard)» του Arihant για την τάξη X- Στάδιο II: Ερωτήσεις-Απαντήσεις (6-10).
 • Το ‘i Succeed 15 Sample Question Papers Mathematics (πρότυπο)’ του Arihant για την τάξη X- Στάδιο ΙΙΙ: Άλυτες εργασίες (11-15).
 • Το “i Succeed 15 Sample Question Papers Mathematics (standard)” του Arihant για την τάξη X- Απάντηση στον προκριματικό γύρο
 • Το «i Succeed 15 Sample Question Papers Mathematics (πρότυπο)» της Arihant για την κατηγορία X- CBSE Examination paper 2020 και το τελευταίο δείγμα CBSE Sample Paper.
 • Το «I Succeed 15 Sample Question Papers Mathematics (standard)» του Arihant για την τάξη X- Μία μέρα πριν τις εξετάσεις.

Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για να λάβετε-

ΤΑΞΗ 10 ARIHANT I ΕΠΙΤΥΧΩ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ 15 ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ Pdf Λήψη

1Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΤΗΛΕΓΡΑΜΜΑ Κάντε κλικ ΕΔΩ
1η Εγγραφή στο Telegram Τότε
2ον Κάντε κλικ εδώ Σύνδεσμος λήψης.

Οι μαθητές της τάξης 10 προχωρούν στο επόμενο επίπεδο, όπως και το Μαθηματικό Πρότυπο. Το νέο Μαθηματικό Πρότυπο έχει πιο σκληρές ερωτήσεις που θα δοκιμάσουν τις δεξιότητές σας στην τριγωνομετρία, την άλγεβρα, τη γεωμετρία και τον λογισμό. Εδώ σας παρουσιάζουμε τις ιστορίες επιτυχίας της τάξης 10 arihant I μαθητών που έχουν σημειώσει καλές βαθμολογίες στο νέο Μαθηματικό Πρότυπο.

Πηγή: Arihant

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Χέμαντ Σινγκ
Χέμαντ Σινγκ

Γεια σας φίλοι, είμαι ο Hemant, Τεχνικός Συγγραφέας & Συνιδρυτής του Education Learn Academy. Μιλώντας για εκπαίδευση, είμαι φοιτητής. Μου αρέσει να μαθαίνω πράγματα που σχετίζονται με τη νέα τεχνολογία και να διδάσκω άλλους. Σας ζητώ να συνεχίσετε να μας υποστηρίζετε με αυτόν τον τρόπο και θα συνεχίσουμε να παρέχουμε νέες πληροφορίες για εσάς. 🙂

Bir cevap yazın