ΤΑΞΗ 10 ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ Δωρεάν λήψη Pdf 2023 » Education Learn Academy

0
ΤΑΞΗ 10 ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ Δωρεάν λήψη Pdf 2023 » Education Learn Academy

ΤΑΞΗ 10 ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ Λήψη Pdf: Το CBSE Class 10 είναι ένα από τα σημαντικά βήματα στη δημιουργία καριέρας και ως εκ τούτου οι βαθμοί που αποκτήθηκαν στην τάξη 10 έχουν μεγάλη σημασία για ένα καλό μέλλον. Με αυτή την άποψη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ Περισσότερα: Καλύτερα Μαθήματα Μηχανικής στην Ινδία – Διάρκεια μαθημάτων, Διαδικασία Εισδοχής, Λίστα κολεγίων, Δίδακτρα, Επιλεξιμότητα, Επιλογές σταδιοδρομίας, Μισθός

ΤΑΞΗ 10 ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ Δωρεάν λήψη Pdf
ΤΑΞΗ 10 ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ Δωρεάν λήψη Pdf

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Μια συντακτική ομάδα υψηλά ειδικευμένων επαγγελματιών στην Arihant, εργάζεται χέρι με γάντι για να διασφαλίσει ότι οι μαθητές λαμβάνουν το καλύτερο και ακριβές περιεχόμενο μέσω των βιβλίων μας.

Από την ίδρυση μέχρι την έκδοση του βιβλίου, όλη η ομάδα που αποτελείται από συγγραφείς, επιμελητές, διορθωτές και διάφορους άλλους εμπλεκόμενους στη διαμόρφωση του βιβλίου, κατέβαλαν τις καλύτερες προσπάθειες, τη γνώση και την εμπειρία τους για να παράγουν το αυστηρό περιεχόμενο που λαμβάνουν οι μαθητές.

Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των μαθητών και τις διάφορες εξετάσεις, το προσεκτικά σχεδιασμένο περιεχόμενο προσανατολισμένο στις εξετάσεις και έτοιμο για εξετάσεις βγαίνει μόνο μετά από εντατική έρευνα και ανάλυση. Οι ειδικοί έχουν υιοθετήσει εντελώς νέο στυλ παρουσίασης του περιεχομένου που είναι εύκολα

κατανοητό, αφήνοντας πίσω τις παλιές παραδοσιακές μεθόδους που κάποτε ήταν οι πιο αποτελεσματικές. Αναπτύσσουν το πιο πρόσφατο περιεχόμενο και ενημερώσεις σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των μαθητών καθιστώντας τα βιβλία μας σήμα κατατεθέν για την ποιότητα και την αξιοπιστία τα τελευταία 15 χρόνια.

Επιπλέον πληροφορίες


Συντάκτης ΣΚ Μπάτρα
Γλώσσα Αγγλικά
Ταμπλό: Κ12 Συμβούλιο CBSE (NCERT)
Θέμα: Σχολικά βιβλία Μαθηματικά
Standard/Τάξη/Έτος Τάξη 10
Δεσμευτικός Βιβλίο τσέπης
Εκδότης Rachna Sagar
SKU SBKRACH5993
ISBN / Κωδικός προϊόντος 9789390875993

Μαζί με την τάξη μαθηματικών 10 pdf δωρεάν λήψη λεπτομερειών βιβλίου

 • Όνομα βιβλίουΤΑΞΗ 10 ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ
 • Μορφή– PDF
 • Συντάκτης– MS Sk Batra
 • Μέγεθος– 10 mb
 • Σελίδα- 613
 • Θέμα– Μαθηματικά
 • Γλώσσα– Αγγλικά

Μαζί με την τάξη μαθηματικών 10 pdf Περιεχόμενα βιβλίου

 1. Πραγματικοί αριθμοί
 2. Πολυώνυμα
 3. Ζεύγος γραμμικών εξισώσεων σε δύο μεταβλητές
 4. Τετραγωνικές εξισώσεις
 5. Αριθμητικές προόδους
 6. Τρίγωνα
 7. Γεωμετρία συντεταγμένων
 8. Εισαγωγή στην τριγωνομετρία
 9. Μερικές εφαρμογές της τριγωνομετρίας
 10. Κύκλους
 11. Κατασκευές
 12. Περιοχές που σχετίζονται με κύκλους
 13. Επιφάνειες και όγκος
 14. Στατιστική
 15. Πιθανότητα

ΤΑΞΗ 10 ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ Δωρεάν λήψη Pdf

1η Εγγραφή στο Telegram Μετά 2η Ώρα Λήψη Pdf.

ΤΑΞΗ 10 ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ δωρεάν λήψη

Αποτελείται από 15 κεφάλαια, ερωτήσεις πρακτικής, εξάσκηση και εξεταστικό χαρτί που σας βοηθούν να καλύψετε ολόκληρο το αναλυτικό πρόγραμμα για την εξέταση. Απλοποίησε τη μέθοδο επίλυσης και παρουσίασε την ερώτηση με τη βοήθεια εικονογράφησης, παραδειγμάτων.

Κάθε κεφάλαιο του βιβλίου περιλαμβάνει σημαντικούς όρους και έννοιες, τράπεζα λυμένων ερωτήσεων, ερωτήσεις εξάσκησης, πλήρως λυμένη άσκηση NCERT, ολοκληρωμένες ασκήσεις, αξιολογήστε τον εαυτό σας.

Για διαδικτυακή μάθηση και για πρόσβαση σε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, οι υποψήφιοι μπορούν να σαρώσουν τον κώδικα qr εγκαθιστώντας την εφαρμογή από το playstore και να λάβουν τα πιο πρόσφατα έγγραφα εξετάσεων.

Για να σημειώσετε καλούς βαθμούς στις εξετάσεις είναι πολύ σημαντικό να προετοιμαστείτε με το καλύτερο υλικό μελέτης και μαζί με την τάξη μαθηματικών 10 το pdf είναι ένα από αυτά που σίγουρα θα σας βοηθήσουν να σημειώσετε υψηλούς βαθμούς στα μαθηματικά.

Λεπτομέριες

Το CBSE Class 10 είναι ένα από τα σημαντικά βήματα στη δημιουργία καριέρας και ως εκ τούτου οι βαθμοί που αποκτήθηκαν στην τάξη 10 έχουν μεγάλη σημασία για ένα καλό μέλλον. Με αυτήν την άποψη, είναι σημαντικό να εξασκηθείτε σε ένα μάθημα όπως τα Μαθηματικά με αναφορά στα καλύτερα βιβλία. Αυτό το βιβλίο Μαθηματικών για την τάξη 10 είναι αναθεωρημένο, μια διευρυμένη και νέα μορφή του βιβλίου, προετοιμασμένη για τη διευκόλυνση των μαθητών και του διδακτικού προσωπικού.

Αυτό το υλικό μελέτης των Μαθηματικών για την τάξη 10 προετοιμάζεται από την ομάδα ειδικών επαγγελματιών καθηγητών και συγγραφέων, οι οποίοι κατανοούν πολύ καλά τις έννοιες και τις θεωρίες του θέματος και τις εξηγούν στους μαθητές με τον ευκολότερο δυνατό τρόπο. Οι έννοιες που εξηγούνται σε αυτό το βιβλίο βασίζονται εξ ολοκλήρου στα θέματα που δίνονται στο βιβλίο NCERT Mathematics για την τάξη 10.

Σκοπός

 • Το κείμενο έχει σχεδιαστεί κυρίως για να εξοπλίσει τους μαθητές με το ιδανικό υλικό καθοδήγησης και εξάσκησης για να τους προετοιμάσει για να πάρουν άριστες βαθμολογίες στις εξετάσεις του πίνακα Μαθηματικών.
 • Το βιβλίο θα αναπτύξει τις δεξιότητες σκέψης των μαθητών, ώστε να είναι σε θέση να κατανοήσουν τις ρουμπρίκες εξέτασης και το σχήμα βαθμολόγησης της εργασίας.
 • Σας διαβεβαιώνουμε ότι εάν μελετήσετε μέσω αυτού του υλικού μελέτης των Μαθηματικών για την τάξη 10, θα σημειώσετε τους καλύτερους βαθμούς στην εξέταση του πίνακα.

Βασικά χαρακτηριστικά

1. Έχουν συμπεριληφθεί όλες οι ερωτήσεις κειμένου του βιβλίου NCERT Mathematics για την τάξη 10 με Απαντήσεις, Επιλογή NCERT Exemplar Problems και HOTS ερωτήσεις (Completely Solved) που θα βοηθούσαν τους μαθητές να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους επίλυσης προβλημάτων.

2. Διατίθενται λυμένες ερωτήσεις κατά κατηγορία, στις οποίες δίνονται ερωτήσεις προηγούμενων ετών, Διεύθυνση Εκπαίδευσης (DoE) και άλλες σημαντικές ερωτήσεις που θα βοηθούσαν τους μαθητές να κατανοήσουν καλύτερα τις έννοιες.

3. Αυτό το βιβλίο Μαθηματικών του πίνακα CBSE για την τάξη 10 περιλαμβάνει επίσης Ερωτήσεις Εξάσκησης, Βαθμολογίες Σοφούς με Απαντήσεις στο τέλος κάθε κεφαλαίου. Αυτό θα βοηθούσε τους μαθητές να δοκιμάσουν τις γνώσεις τους.

4. Το βιβλίο περιέχει επίσης Practice Papers (Λύσεις/Απαντήσεις σε άλυτα έγγραφα διαθέσιμα στο EDUCATION LEARN ACADEMY).

Ελπίζουμε ότι αυτό το βιβλίο για τα Μαθηματικά του πίνακα CBSE για την τάξη 10 θα βοηθήσει τους μαθητές να περάσουν από την Εξέταση του πίνακα με πολύχρωμα χρώματα. Και από την πλευρά των δασκάλων, αυτό το βιβλίο είναι ένα καλό υλικό εργασίας για τους μαθητές.

Αυτό το υλικό μελέτης των Μαθηματικών για την τάξη 10 είναι πολύ χρήσιμο για όσους μαθητές επιθυμούν να συνεχίσουν το μάθημα των Μαθηματικών στην 11η και 12η τάξη.

Γιατί Μαζί με Μαθηματικά Υλικό μελέτης για την τάξη 10;

Είναι ένα ιδανικό υλικό πόρων για την προετοιμασία, τη διάνοιξη και τη βελτίωση των ικανοτήτων κάποιου για να αντιμετωπίσει τις Εξετάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, χωρίς κανένα άγχος και να πάρει εξαιρετικές βαθμολογίες.

Μη διστάσετε να μοιραστείτε τις χρήσιμες προτάσεις σας για τη βελτίωση των μελλοντικών εκδόσεων αυτού του βιβλίου Μαθηματικών για την τάξη 10.

Γράψτε τη δική σας κριτική

ΚΡΙΝΕΤΕ: ΡΑΧΝΑ ΣΑΓΚΑΡ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ (ΠΡΟΤΥΠΟ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΞΗ 10 (2022)

Γιατί Μαζί με Μαθηματικά (Βασικό) Υλικό Σπουδών για την Τάξη 10;

Είναι ένα ιδανικό υλικό πόρων για την προετοιμασία, τη διάνοιξη και τη βελτίωση των ικανοτήτων κάποιου να αντιμετωπίσει τις Εξετάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, χωρίς κανένα άγχος και να πάρει εξαιρετικές βαθμολογίες.

Επί πλέον?

Μπορείτε να ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ το E-BOOK αυτού του υλικού μελέτης Μαθηματικών για την τάξη 10 και να κερδίσετε 25% Έκπτωση! Το ηλεκτρονικό βιβλίο διευκολύνει έναν μαθητή να σπουδάσει οπουδήποτε, οποτεδήποτε μέσω της διαδικτυακής μας πλατφόρμας. Μετά την αγορά, μπορεί κανείς να κατεβάσει το E-Book και να μελετήσει και εκτός σύνδεσης.

Μη διστάσετε να μοιραστείτε τις χρήσιμες προτάσεις σας για τη βελτίωση των μελλοντικών εκδόσεων αυτού του βιβλίου Μαθηματικών για την τάξη 10.

Καλή τύχη!

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Χέμαντ Σινγκ
Χέμαντ Σινγκ

Γεια σας φίλοι, είμαι ο Hemant, Τεχνικός Συγγραφέας & Συνιδρυτής του Education Learn Academy. Μιλώντας για εκπαίδευση, είμαι φοιτητής. Μου αρέσει να μαθαίνω πράγματα που σχετίζονται με τη νέα τεχνολογία και να διδάσκω άλλους. Σας ζητώ να συνεχίσετε να μας υποστηρίζετε με αυτόν τον τρόπο και θα συνεχίσουμε να παρέχουμε νέες πληροφορίες για εσάς. 🙂

Bir cevap yazın