Τάσεις σχεδιασμού διαμερισμάτων για το 2021

0
Τάσεις σχεδιασμού διαμερισμάτων για το 2021

Είναι και πάλι εκείνη η εποχή του χρόνου που η Heatherwood Luxury Rentals παρουσιάζει τη λίστα «Τάσεις Σχεδιασμού Διαμερισμάτων» για το 2021!

Προσθέστε ένα ποπ!διακοσμητικά μαξιλάρια

Οι τάσεις του εσωτερικού σχεδιασμού ανέκαθεν προτιμούσαν το λευκό. Είναι γεγονός ότι οι λευκοί τοίχοι βοηθούν στη φωτεινότητα κάθε δωματίου στο διαμέρισμά σας. Τα λευκά ντουλάπια κουζίνας και τα λευκά μπάνια βοηθούν επίσης να δώσετε στο διαμέρισμά σας μια καθαρή, γυαλιστερή εμφάνιση. Η επόμενη χρονιά δεν είναι διαφορετική, η τάση για το 2021 έχει σχεδιαστές να προσθέτουν ένα ποπ χρώμα σε κάθε εσωτερικό χώρο. Έτσι, προχωρήστε, προσθέστε μια μεγάλη μπλε καρέκλα ως «προφορά» στο σαλόνι σας ή προσθέστε ένα κόκκινο βραστήρα τσαγιού στη διακόσμηση της κουζίνας σας. Αυτά τα αντικείμενα προσθέτουν στυλ και γεύση σε κάθε δωμάτιο! Τέλος, η τάση του επόμενου έτους είναι να μην αρκεστούμε στα κανονικά στοκ μπλε, κόκκινα ή πράσινα. Αντίθετα, θα πρέπει να επιλέξετε πιο βαθύ μπλε, aqua, βυσσινί, γαλαζοπράσινο ή νεφρίτη – αυτά τα χρώματα είναι ο καλύτερος τρόπος! Σκεφτείτε έξω από το κουτί, αλλά μην το παρακάνετε. Θυμηθείτε, απλώς προσθέτετε ένα κρότος χρώματος το 2021!


μινιμαλιστική κουζίναΑπλός/Μινιμαλισμός

Ενώ έχουμε ξαναδεί αυτήν την τάση σχεδιασμού, τώρα περισσότερο από ποτέ, ο μινιμαλισμός φαίνεται σαν να ήρθε για να μείνει! Όχι μόνο ο μινιμαλισμός έχει γίνει τρόπος ζωής για πολλούς ενοικιαστές διαμερισμάτων, αλλά έχει γίνει επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να συμβάλει στη διατήρηση του περιβάλλοντος. Δεν θα μπούμε στα οφέλη που έχει ένας μινιμαλιστικός τρόπος ζωής στον κόσμο γύρω μας, αλλά αρκεί να πούμε. μια στρατηγική μινιμαλιστικής διακόσμησης εσωτερικού χώρου έχει τα πλεονεκτήματά της. Υπάρχουν λιγότερα για να καθαρίσετε, υπάρχει περισσότερος χώρος για να περιπλανηθείτε στο εσωτερικό της μονάδας σας και το να “ζείτε μικρό” θα κάνει τη μετακίνηση πολύ πιο εύκολη!


Βιβλία, βιβλία και βιβλία!

Το κλείδωμα κατά τη διάρκεια του COVID-19 μας έδωσε όλα μια ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την ανάγνωση μας. Όλο και περισσότεροι ενοικιαστές διαμερισμάτων βιβλία στη βιβλιοθήκηείδαν επίσης τις συλλογές βιβλίων τους να αυξάνονται εκθετικά τους τελευταίους 8 μήνες. Είναι επίσης καλό γιατί οι τάσεις σχεδιασμού του 2021 υπαγορεύουν ότι τα μεγάλα ράφια και σειρές και σειρές των βιβλίων είναι η νέα τέχνη του τοίχου! Τα ράφια είναι επίσης εξαιρετικά για την ηχομόνωση ενός διαμερίσματος (καθώς τα ράφια γεμάτα βιβλία μπορούν να λειτουργήσουν ως ηχητικό φράγμα ανάμεσα σε εσάς και στο διπλανό διαμέρισμα). Θυμηθείτε, τα ράφια μπορούν επίσης να χωρέσουν τα πάντα, από τα πιο πρόσφατα συλλεκτικά σας αντικείμενα, μέχρι κορνίζες φωτογραφιών ή τη δική σας βιβλιοθήκη αναφοράς.


Super-Size Decor σας

κόκκινη καρέκλα
Προχώρα, κάνε μια δήλωση! Αυτή η σχεδιαστική τάση είναι πάντα, αλλά φέτος, οι ιδιοκτήτες σπιτιού και οι κάτοικοι διαμερισμάτων μπορούν να απολαύσουν το γεγονός ότι τα «statement κομμάτια» από το δάπεδο μέχρι το ταβάνι είναι σε άνοδο! Αναζητήστε ένα μεγάλο, αλλά χρήσιμο, κομμάτι για να κρεμάσετε στον τοίχο σας ή ίσως τοποθετήστε μια πολυθρόνα που είναι κομμάτι διαφορετική από την υπόλοιπη διακόσμησή σας. Τοποθετήστε αυτά τα στοιχεία, [like a large wall clock or your favorite artists’ piece] μέσα στο σαλόνι ή το κρησφύγετό σας. Θα πυροδοτήσει μια συζήτηση ή απλά θα δείξει την προσωπικότητά σας! Καμία άλλη σχεδιαστική τάση για το 2021 δεν δείχνει ακριβώς ποιος εσείς είναι περισσότερα από αυτό εδώ!


Το ξύλο συμβαίνειτραπέζι με ζωντανή άκρη

Του χρόνου, τα ανοιχτόχρωμα ξύλα, η ταλαιπωρημένη ξυλεία και οι ακατέργαστες βελανιδιές είναι τεράστια!
Τραπέζια κουζίνας με ρουστίκ, ακατέργαστα, αμμοβολημένα πόδια είναι όλη η μόδα για την επόμενη χρονιά. Οι επιτραπέζιες επιφάνειες ή τα ράφια “Live Edge” είναι επίσης πολύ δημοφιλή, και αυτά τα αντικείμενα μπορούν συχνά να βρεθούν σε πωλήσεις αυλών και αυλές ξυλείας για εύκολο τρόπο ανακύκλωση για το διαμέρισμά σας! Φυσικά υλικά με ζεστά φινιρίσματα ή σκούρες μεταλλικές λαβές ή στηρίγματα παρέχουν μια πολύ μοντέρνα/βιομηχανική αίσθηση που είναι επίσης hot τάση για τη νέα χρονιά!

Bir cevap yazın