Ρωτήστε έναν εργολάβο στεγάνωσης υπογείου

1
Ρωτήστε έναν εργολάβο στεγάνωσης υπογείου

Κορυφαίες ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε σε έναν εργολάβο στεγάνωσης υπογείου

 • 13 Μαΐου 2021
 • Χωρίς κατηγοριοποίηση

Αν ψάχνετε για εργολάβο στεγάνωσης υπογείου, μπορεί να έχετε ένα υγρό υπόγειο ή να έχετε πλημμυρίσει το υπόγειο μετά από έντονες βροχοπτώσεις. Πού πάμε λοιπόν όταν ψάχνουμε για εργολάβο; Το Διαδίκτυο, φυσικά.

Είναι πάντα καλή πρακτική να μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις με γνώσεις πριν προσλάβετε οποιοδήποτε τύπο εργολάβου. Εάν γνωρίζετε τουλάχιστον λίγα πράγματα για το θέμα, σας βοηθά να ξεφορτωθείτε τους ερασιτέχνες. Εδώ είναι οι κορυφαίες ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε σε έναν εργολάβο στεγάνωσης υπογείου.

1. Είστε αδειοδοτημένος, δεσμευμένος και ασφαλισμένος;

Αυτή είναι η πρώτη ερώτηση που πρέπει να κάνετε σε κάθε εργολάβο που θα κάνει εργασίες στο σπίτι σας. Σας προστατεύει εάν έχουν ένα ατύχημα στην εργασία τους ή εάν βλάψουν την περιουσία σας κατά τη διάρκεια της εργασίας. Θα πρέπει επίσης να είναι αδειοδοτημένοι, δεσμευμένοι και ασφαλισμένοι για να λάβουν οικοδομική άδεια.

2. Πόσο καιρό είστε στην επιχείρηση;

Σε γενικές γραμμές, όσο περισσότερο χρόνο δραστηριοποιείται μια εταιρεία, τόσο το καλύτερο. Τα χρόνια εμπειρίας που έχουν θα είναι μια καλή ένδειξη για το πόσο ικανοί είναι. Οι εταιρείες που κάνουν δουλειά κακής ποιότητας και δεν στέκονται πίσω από τη δουλειά τους γενικά σβήνουν μέσα σε πέντε χρόνια. Όντας μια βιομηχανία που καθοδηγείται από τις καιρικές συνθήκες, υπάρχουν βραχύβιες εταιρείες στεγανοποίησης υπογείων που υπάρχουν μόνο για να «αποκομίσουν τα κέρδη» μετά από μεγάλα καιρικά φαινόμενα. Προσοχή σε αυτές τις εταιρείες.

3. Έχετε αναφορές;

Αυτή είναι μια καλή ερώτηση που πρέπει να κάνετε εάν θέλετε να λαμβάνετε αναφορές από άτομα στην περιοχή σας. Οι περισσότερες αξιοσέβαστες εταιρείες στεγανοποίησης υπογείου έχουν μια λίστα με στοιχεία αναφοράς με στοιχεία επικοινωνίας που είναι πρόθυμοι να μοιράσουν.

Καλέστε μερικά από τα ονόματα στη λίστα και ρωτήστε τα για την εμπειρία τους. Μπορεί επίσης να θέλετε να διαβάσετε online κριτικές, επειδή σε αυτές θα περιλαμβάνονται και οι άνθρωποι που δεν ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι με τον ανάδοχο. Δώστε προσοχή στο πώς ανταποκρίνεται η εταιρεία σε αρνητικές κριτικές.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τους Better Business Bureau (BBB) σελίδα. Τι βαθμολογία έχουν; Επιλύουν παράπονα; Μήπως τώρα ή έχουν κάνει επιχειρήσεις με άλλο όνομα; Μερικές φορές αυτό είναι ένδειξη ότι μια εταιρεία άλλαξε το όνομά της επειδή έχει κακή φήμη.

4. Μπορείτε να μου πείτε ποια λύση πιστεύετε ότι είναι καλύτερη και γιατί;

Εδώ είναι που βοηθάει αν γνωρίζετε κάποια από τη φρασεολογία και πώς λειτουργεί ένα σύστημα στεγανοποίησης υπογείου. Η λύση τους μπορεί να περιλαμβάνει πράγματα που μπορείτε να κάνετε εσείς ως ιδιοκτήτης σπιτιού στο εξωτερικό του σπιτιού σας και σίγουρα θα περιλαμβάνει αυτά που θα κάνουν στο υπόγειό σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει:

 • Γαλλικές αποχετεύσεις
 • Αντλίες κάρτερ
 • Αποχετεύσεις δαπέδου
 • Τρύπες για κλάματα
 • Θύρες μεταφοράς
 • Επισκευή θεμελίωσης
 • Καθαρισμός υδρορροών
 • Ανακατεύθυνση εκροών προς τα κάτω
 • Αναβάθμιση ή προσθήκη φυτικού εδάφους γύρω από τη βάση σας
 • Κι αλλα

Συγκρίνετε τα σχέδια επίθεσης μεταξύ εργολάβων στεγανοποίησης υπογείου. Οι επαγγελματίες πιθανότατα θα έχουν παρόμοια σχέδια. Ρωτήστε σχετικά με την ικανότητα εκκένωσης της αντλίας (των αντλιών) φρεατίου που σχεδιάζουν να εγκαταστήσουν.

Ακολουθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους Όρους Στεγανοποίησης Υπογείου που πρέπει να γνωρίζετε.

5. Πώς θα μοιάζει το έργο και πώς θα προστατέψετε το σπίτι μου;

Εάν η εργασία περιλαμβάνει γαλλική αποστράγγιση, πρόκειται για εκτεταμένη και σκονισμένη εργασία. Πόσο φαρδύ και βαθύ θα είναι το όρυγμα; Τι χαλίκι και τι σωλήνα χρησιμοποιούν; Ζητήστε να δείτε φωτογραφίες. Πώς θα μπουν και θα βγουν στο υπόγειό σας; Πώς θα προστατεύσουν το υπόλοιπο σπίτι σας από τη σκόνη σκυροδέματος; Η σκόνη είναι αναμενόμενη, αλλά ορισμένες εταιρείες αφιερώνουν χρόνο για να κάνουν ό,τι μπορούν για να προστατεύσουν τον χώρο σας.

Βεβαιωθείτε ότι είστε ικανοποιημένοι με όλες τις απαντήσεις τους. Οι προδιαγραφές για την εργασία που εκτελείται θα πρέπει τελικά να είναι γραπτές στο συμβόλαιό σας.

6. Τι είδους εγγυήσεις προσφέρετε;

Το χρυσό πρότυπο για τις εταιρείες στεγανοποίησης υπογείου είναι να προσφέρουν μια μεταβιβάσιμη εγγύηση εφ’ όρου ζωής. Αυτό σημαίνει ότι η εγγύηση μεταφέρεται στον επόμενο ιδιοκτήτη εάν και όταν πουλήσετε το σπίτι σας.

Ρωτήστε αν καλύπτει εργασία και υλικά. Μπορεί να έχουν εγγύηση ενός έτους ή τριών ετών για τις αντλίες φρεατίου ή τις εφεδρικές αντλίες κάρτερ μπαταρίας και μια άλλη εγγύηση για το σύστημα στεγανοποίησης. Βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει τις λεπτομέρειες.

7. Ποιες είναι οι δυνατότητες εξυπηρέτησης σας;

Λόγω της φύσης της στεγανοποίησης του υπογείου, των λύσεων, του γεγονότος ότι οι αντλίες φρεατίων είναι μηχανικές και μπορούν να σπάσουν, αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό ερώτημα που πρέπει να κατανοήσετε. Πόσους τεχνικούς σέρβις απασχολεί η εταιρεία; Σε περιόδους έντονων βροχοπτώσεων και όταν οι αντλίες φρεατίων λειτουργούν πολύ σκληρά, πόσα οχήματα και τεχνικούς μπορεί να στείλει η εταιρεία για την εξυπηρέτηση της πελατειακής της βάσης;

Οι εταιρείες που χρησιμοποιούν μόνο υπεργολάβους δεν θα είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν το σύστημά σας αμέσως σε στιγμές ανάγκης. Οι εγγυήσεις τους μπορεί να διαβάζονται πολύ καλά, αλλά εάν δεν έχουν το ανθρώπινο δυναμικό, τον εξοπλισμό και το διαθέσιμο απόθεμα για να εξυπηρετήσουν τη βάση πελατών τους σε περιόδους ανάγκης, η εγγύησή τους δεν αξίζει το χαρτί που είναι γραμμένο.

Επίσης, ρωτήστε εάν υπάρχουν χρεώσεις υπηρεσιών για επισκέψεις. Προσφέρουν ετήσια συντήρηση ή σύμβαση υπηρεσιών για την επιθεώρηση και τη δοκιμή του συστήματος ετησίως; Οι ποιοτικές εταιρείες επιθυμούν να προσφέρουν ετήσιο τσεκ-απ για να λύσουν ιδανικά προβλήματα πριν συμβούν. Αυτές οι εταιρείες είναι επίσης οι εταιρείες που έχουν συχνά τις δυνατότητες εξυπηρέτησης που θα έπρεπε να περιμένετε.

8. Υπάρχουν πρόσθετα έξοδα για τα οποία πρέπει να γνωρίζω;

Θα πρέπει να είναι ειλικρινείς και ειλικρινείς σχετικά με αυτό. Εάν παίρνετε μια νέα αντλία φρεατίου, θα πρέπει να σας πουν ότι θα χρειαστείτε έναν ηλεκτρολόγο για να εγκαταστήσετε μια αποκλειστική πρίζα, εάν δεν υπάρχει ήδη διαθέσιμη.

Ενώ ορισμένοι εργολάβοι μπορεί να έχουν ένα τμήμα αναδιαμόρφωσης υπογείου, άλλοι μπορεί να σας παραπέμψουν σε άλλους επαγγελματίες με τους οποίους συνεργάζονται για να τελειώσουν το υπόγειό σας. Σε κάθε περίπτωση, αυτό θα είναι ένα επιπλέον κόστος.

Προγραμματίστε μια ΔΩΡΕΑΝ επιθεώρηση υπογείου

Εάν έχετε ένα υγρό υπόγειο και θέλετε να διατηρήσετε την ασφάλεια και την υγεία του σπιτιού και της οικογένειάς σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Είμαστε αδειοδοτημένοι και ασφαλισμένοι εργολάβοι στεγανοποίησης υπογείου και έχουμε επιθεωρήσει περισσότερα από 100.000 σπίτια. Η επιθεώρησή σας είναι εντελώς δωρεάν.

Όταν βρούμε την πηγή της εισβολής νερού, θα σχεδιάσουμε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο για να διορθώσουμε το πρόβλημα. Παρέχουμε οικονομικά αποδοτικές εγγυημένες λύσεις σε ιδιοκτήτες σπιτιού σε όλο το Μέριλαντ, το DC, τη βόρεια Βιρτζίνια και μέρη του Ντέλαγουερ. Μην περιμένετε να επιδεινωθεί το πρόβλημα. Προγραμματίστε μια επιθεώρηση σήμερα.

Bir cevap yazın