Πώς οι Beauty Influencers μπορούν να επηρεάσουν με επιτυχία τις πωλήσεις σας;

0
Πώς οι Beauty Influencers μπορούν να επηρεάσουν με επιτυχία τις πωλήσεις σας;

Πώς οι Beauty Influencers μπορούν να επηρεάσουν με επιτυχία τις πωλήσεις σας. Σε μια εποχή όπου τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προοδεύουν κάθε χρόνο, πολλές μάρκες ομορφιάς στις ΗΠΑ προσπαθούν να ενσωματώσουν οποιαδήποτε πιθανή στρατηγική για να ενισχύσουν τις διαδικτυακές τους πωλήσεις. Ευτυχώς για αυτούς, η παρουσία τους στο διαδίκτυο μπορεί να εκμεταλλευτεί το μάρκετινγκ επιρροής. Η χρήση beauty influencers στις καμπάνιες μάρκετινγκ μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι, καθώς κάθε κοινό ομορφιάς αποκτά εμμονή με τα προϊόντα και τις επωνυμίες που προωθούν οι influencers. Οι influencers έχουν τη δύναμη να ξεκινήσουν τις τάσεις, να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και ακόμη και να αποφασίσουν τι πρέπει ή όχι να αγοράσουν οι πελάτες. Εάν η επιχείρησή σας ομορφιάς μπορεί να προσελκύσει δημοφιλείς επηρεαστές ομορφιάς, οι πωλήσεις σας σίγουρα θα αυξηθούν και θα σας πούμε πώς!

Συνεργαστείτε με Influencers για την προώθηση μιας νέας σειράς προϊόντων

BluCactus - επηρεαστές ομορφιάςΕάν η εταιρεία ομορφιάς σας αποφασίσει να συνεργαστεί με Influencers κατά τη δημιουργία και την κυκλοφορία νέων προϊόντων, οι πωλήσεις σας θα αυξηθούν σίγουρα! Καθώς οι beauty Influencers έχουν αυτή τη δύναμη επιρροής στους οπαδούς και τους θαυμαστές τους, είναι εύκολο να τους προσελκύσεις και να τους πείσεις να αγοράσουν από μια συγκεκριμένη μάρκα. Όσο περισσότερο ο Influencer αγαπά το brand σας, τόσο περισσότερο το κοινό του!

Αν και μπορεί να έχετε ήδη μια υπάρχουσα, ακόμη και επιτυχημένη σειρά προϊόντων, η αλλαγή επωνυμίας αυτών των αντικειμένων με μια συνεργασία Influencer συχνά θα επιμεληθεί νέα και αυξημένα έσοδα. Πριν και κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας μιας νέας σειράς προϊόντων εξατομικευμένης για επιρροές, ο συμμετέχων Influencer μπορεί επίσης να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό με τις απαραίτητες προσφορές μέχρι τη συγκεκριμένη ημέρα κυκλοφορίας. Οι influencers συχνά χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το δικό τους περιεχόμενο, αλλά το χρησιμοποιούν και όταν συνεργάζονται με μια συγκεκριμένη επωνυμία καλλυντικών. Μπορεί να δημοσιεύουν ιστορίες στο Instagram τους ή να ανεβάζουν φωτογραφίες ή βίντεο “Σύντομα”. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτή η συνεργασία, σε συνδυασμό με νέα προϊόντα, θα δημιουργήσει νέο περιεχόμενο.

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς πλατφόρμες για Beauty Influencers;

BluCactus - μάρκα και προϊόνταΟι influencers είναι ουσιαστικά κριτικοί ερμηνείας και τους αρέσει να τους βλέπουν! Οποιαδήποτε πλατφόρμα πολυμέσων κυριαρχεί στην οπτική γωνία, όπως το Instagram, το YouTube ή το TikTok, θα είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα τους.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι Influencers αρνούνται να συμμετάσχουν σε άλλους. Απλώς σημαίνει ότι βρίσκονται πιο εύκολα σε ψηφιακά μέρη που προωθούν βίντεο και εικόνες και όχι σε εκείνα που περιβάλλουν κυρίως κείμενο.

Το οπτικό περιεχόμενο βοηθά τους Influencers να συνδεθούν περαιτέρω με τους θαυμαστές και τους ακόλουθούς τους, επιτρέποντάς τους να δουν ποιοι είναι και πώς είναι!

Συνεργαστείτε με Influencers για να αυξήσετε την δέσμευση με τους πελάτες

BluCactus - επηρεαστές ομορφιάςΕκτός από τις συνεργασίες Influencer που αυξάνουν τις πωλήσεις σας μέσω της προώθησης της κυκλοφορίας του προϊόντος της επωνυμίας σας, μπορούν επίσης να αυξήσουν την αφοσίωση σας με τους πελάτες. Οι πελάτες δεν θέλουν πλέον να βλέπουν προϊόντα που διαφημίζονται από τις ίδιες τις εταιρείες. Θέλουν να παρατηρούν κάποιον που αγαπούν, εμπιστεύονται και είναι ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουν πιθανά νέα προϊόντα που θα δοκιμάσουν. Οι influencers μπορούν να συνδεθούν με τους πελάτες σας με τρόπους που ίσως να μην μπορείτε. Ωστόσο, η συνεργασία σας μαζί τους θα βελτιστοποιήσει και τις συνδέσεις με τους πελάτες σας.

Μέσω εξατομικευμένων φωτογραφιών, ιστοριών Instagram ή μοντέρνων βίντεο TikTok, οι Influencers έχουν πολλές δυνατότητες επιλογής για την αφοσίωση των πελατών. Όταν οι Influencers αποφασίζουν να ανεβάσουν ένα GRWM, δεν προωθούν απλώς τα προϊόντα σας με εμπορικό τρόπο. Μιλούν για το τι τους αρέσει σε αυτό και τι μπορεί να μην τους αρέσει. Ως ιδιοκτήτης της επωνυμίας σας, εάν αποφασίσατε να δημοσιεύσετε ένα σεμινάριο ομορφιάς, το κοινό σας δεν θα περίμενε ποτέ να αναφέρετε τα μειονεκτήματα μαζί με τα πλεονεκτήματα. Οι influencers προσθέτουν αυτή την αίσθηση ειλικρινούς αξιοπιστίας που έχει απήχηση στους ακόλουθους, ενθαρρύνοντάς τους περαιτέρω να γίνουν πιστοί αγοραστές της επωνυμίας σας! Επιπλέον, καθώς συνεχίζετε να διαφημίζετε αυτές τις συνεργασίες, το κοινό σας θα σας θεωρεί ένα αξιόπιστο brand, το οποίο θα προσφέρει στην επιχείρησή σας περισσότερες πωλήσεις!

Γιατί το Beauty Influencer Marketing θα συνεχίσει να αναπτύσσεται;

BluCactus - μάρκα και προϊόνταΤο μάρκετινγκ Beauty Influencer θα συνεχίσει να αναπτύσσεται επειδή το ψηφιακό μάρκετινγκ επεκτείνεται συνεχώς. Καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται συνεχώς, περισσότερα εργαλεία, στρατηγικές και τάσεις ψηφιακής διαφήμισης θα διατίθενται σε επιχειρήσεις ομορφιάς που επιλέγουν να την εκμεταλλευτούν ως βιομηχανία καλλυντικών αυξάνεται, όπως και ο πληθυσμός των Influencer.

Το κοινό κοινό μιας επωνυμίας ομορφιάς και οι τρέχοντες πελάτες είναι πιο πιθανό να αγοράσουν λόγω του διαφημιστικού περιεχομένου ενός Influencer παρά των ψηφιακών διαφημίσεων μιας επιχείρησης που επιμελούνται προσωπικά.

Είναι αυτή η πτυχή της σχετικότητας και της αξιοπιστίας που αναζητούν οι ακόλουθοι. Τους αρέσει να ακούν για προϊόντα ομορφιάς από μια διαδικτυακή προσωπικότητα που εμπιστεύονται.

Συνεργαστείτε με Influencers για να φιλοξενήσετε αποκλειστικά Giveaways

BluCactus - επηρεαστές ομορφιάςΟι Συνεργασίες Influencer μπορούν να επηρεάσουν με επιτυχία τις πωλήσεις σας συνεργαζόμενοι μαζί τους για τη φιλοξενία ή την προώθηση δώρων. Φυσικά, η ίδια η επωνυμία σας μπορεί να φιλοξενήσει δώρα και διαγωνισμούς, αλλά το κοινό του Influencer σας θα θέλετε να προσεγγίσετε εκτός από το δικό σας. Τα δώρα, είτε μικρά είτε μεγάλα, μπορούν να συμβάλουν σημαντικά στο πώς θα ωφελήσουν την επιχείρηση ομορφιάς σας. Ενώ σας επιτρέπει να διευρύνετε το κοινό σας, δίνει επίσης στην επωνυμία σας μια ελκυστική ποιότητα.

Εάν αυτό το διάσημο Influencer φιλοξενεί ένα δώρο για τα προϊόντα της επωνυμίας σας, πρέπει να σημαίνει ότι η επωνυμία σας είναι αξιόπιστη. Οι Beauty Influencers δεν προωθούν απλώς οποιαδήποτε επιχείρηση ομορφιάς εκεί έξω. Η φήμη τους θα μπορούσε να διακυβευτεί εάν τα προϊόντα που υποστηρίζουν είναι κακής ποιότητας. Εάν επρόκειτο να συνεργαστείτε με έναν Influencer που είναι γνωστός ότι είναι επιλεκτικός και δύσκολο να ευχαριστηθεί, τότε οι ακόλουθοί του θα θεωρήσουν σίγουρα τα προϊόντα σας ως την επόμενη αγορά τους!

Οι influencers μπορεί να αποφασίσουν να μπουν στο Instagram ή Το TikTok θα φιλοξενήσει ένα δώρο με πρωταγωνιστές τα προϊόντα της μάρκας ομορφιάς σας. Δεν υπάρχει τίποτα που αγαπούν περισσότερο οι πελάτες από τη δυνατότητα να κερδίσουν δωρεάν glam! Εκτός από τη διαφήμιση ενός δώρου, οι Influencers μπορεί επίσης να θέλουν να παρουσιάσουν τα προϊόντα σας σε δράση, βελτιστοποιώντας την επισκεψιμότητα στο διαδίκτυο και αυξάνοντας τις πωλήσεις στη διαδικασία.

Πότε πρέπει να χρησιμοποιείτε Influencers για το μάρκετινγκ της επωνυμίας ομορφιάς σας;

BluCactus - μάρκα και προϊόνταΚαθώς η επιχείρηση ομορφιάς σας μπορεί να βρίσκεται ακόμα στα αρχικά της στάδια, ίσως αναρωτιέστε πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να ενσωματώσετε άλλες στρατηγικές μάρκετινγκ, όπως συνεργασίες με Influencer. Είναι υπέροχο να εξετάζετε τα επόμενα βήματα, αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει πάντα μια τέλεια απάντηση.

Ορισμένες επωνυμίες μπορεί να επιθυμούν να χρησιμοποιούν Influencers αμέσως μόλις ξεκινήσουν, ενώ άλλες επιχειρήσεις ομορφιάς θέλουν να περιμένουν μέχρι να δημιουργήσουν σταθερές συνδέσεις με τον κλάδο τους.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι σημαντικό να έχετε δημιουργήσει μια πιστή βάση πελατών και μια ακμάζουσα παρουσία στο διαδίκτυο πριν παρουσιάσετε νέα πρόσωπα μαζί με τα προϊόντα σας. Οι συμμετέχοντες Influencers θα παρέχουν περαιτέρω αξιοπιστία και εμπιστοσύνη στο κοινό σας και προσθέτουν και επεκτείνουν την ήδη υπάρχουσα ομάδα πελατών σας.

Αναζητάτε περισσότερους τρόπους για να αυξήσετε τα έσοδα της μάρκας ομορφιάς σας;

Ken Schreck BluCactus +1 469 206 5510Λοιπόν, μην ψάχνετε άλλο! Θα είμαστε οι καλεσμένοι σας για όλα τα θέματα ψηφιακού μάρκετινγκ. Είναι κατανοητό να ανησυχείτε και να αγχώνεστε για το μέλλον της μάρκας ομορφιάς σας. Με τον ψηφιακό κόσμο να αλλάζει συνεχώς, μπορεί να νομίζετε ότι οποιαδήποτε ανάπτυξη δεν μπορεί να είναι μόνιμη, αλλά το BluCactus θα σας αλλάξει γνώμη.

Από τη δημιουργία περιεχομένου, την επιμέλεια σχεδίων και ακόμη και τη βελτιστοποίηση στρατηγικών, οι υπηρεσίες μας σίγουρα θα δημιουργήσουν μακροχρόνια επιτυχία για την επιχείρησή σας ομορφιάς. Τι περιμένεις? Επωφεληθείτε από τη δωρεάν διαβούλευση μας! Απέχετε μόνο ένα κλικ από τη βελτιστοποίηση των εσόδων της επωνυμίας σας!

Ναι παρακαλώ! Θα ήθελα να αποκτήσω πρόσβαση στη δωρεάν προσφορά μου!

Bir cevap yazın