Πώς να φτιάξετε μια μηλόπιτα και να δείτε τον κόσμο: Σύσταση βιβλίου

0
Πώς να φτιάξετε μια μηλόπιτα και να δείτε τον κόσμο: Σύσταση βιβλίου

Ψάχνετε για μια υπέροχη πρόταση βιβλίου για παιδιά; Εδώ στο The Deliberate Mom, μοιραζόμαστε περιστασιακά τις κορυφαίες μας προτάσεις βιβλίων για οικογένειες. Το επιλεγμένο βιβλίο αυτού του μήνα είναι: Πώς να φτιάξετε μια μηλόπιτα και να δείτε τον κόσμο από τη Marjorie Priceman.

Λατρεύω τα βιβλία και μου αρέσει να διαβάζω στα παιδιά. Πιθανότατα να μην μπορούσα να μοιραστώ ποτέ το «αγαπημένο» μου παιδικό βιβλίο γιατί έχω τόσα πολλά αγαπημένα! Αλλά σήμερα θα μοιραστώ ένα που μου αρέσει και που ίσως να μην το έχετε ακούσει!

Ρίξτε μια ματιά στην ειλικρινή κριτική αυτού του εκπαιδευτικού της παιδικής ηλικίας για το παιδικό βιβλίο, How to Make an Apple Pie and See the World της Marjorie Priceman. #παιδικά βιβλία #ece #early literacy Κάντε κλικ στο Tweet

Πώς να φτιάξετε μια μηλόπιτα και να δείτε τον κόσμο είναι μια υπέροχη, διασκεδαστική και περιεκτική ιστορία για ένα κοριτσάκι που θέλει να φτιάξει μια μηλόπιτα αλλά η αγορά είναι κλειστή. Έτσι, πηγαίνει σε μια περιπέτεια σε όλο τον κόσμο για να συγκεντρώσει όλα τα υλικά για την πίτα.

Ταξιδεύει στην Ιταλία για σιμιγδαλένιο σιτάρι. Στη συνέχεια παίρνει το δρόμο της για τη Γαλλία για αυγά. Η περιπέτειά της συνεχίζεται στη Σρι Λάνκα για κανέλα από το δέντρο Kurundu. Στη συνέχεια, κατευθύνεται στην Αγγλία για γάλα, φτάνει στον ωκεανό για αλάτι και σταματά στη Τζαμάικα για ζάχαρη. Το ταξίδι της ολοκληρώνεται στο Βερμόντ όπου μαζεύει τα μήλα της για την πίτα!

Όταν επιστρέφει σπίτι επεξεργάζεται κάθε ένα από τα υλικά και φτιάχνει τη μηλόπιτα.

Μου αρέσει ιδιαίτερα αυτή η ιστορία λόγω του βάθους της.

ΑΝΑΓΝΩΣΗ αυτό το βιβλίο σας επιτρέπει να εξερευνήσετε διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο. Μου αρέσει να έχω έναν χάρτη κοντά, ώστε τα παιδιά μου να μπορούν εύκολα να αναφέρονται σε καθεμία από τις χώρες που επισκέπτεται το κοριτσάκι.

Επίσης, το παιδί στην ιστορία χρησιμοποιεί διάφορα μέσα μεταφοράς (ατμόπλοιο, τρένο, αυτοκίνητο, βάρκα, αεροπλάνο και λεωφορείο). Αυτό παρέχει μια υπέροχη βάση για να συζητήσετε και να εξερευνήσετε διαφορετικούς τρόπους μεταφοράς.

Η επεξεργασία των συστατικών από το μικρό κορίτσι είναι ιδιαίτερα απολαυστική. Αλέθει το σιμιγδάλι σε αλεύρι, αλέθει το φλοιό Kurundu σε κανέλα, εξατμίζει το θαλασσινό νερό για να πάρει αλάτι, κ.λπ. μαζευτούμε μόνοι μας.

Οι εικονογραφήσεις σε αυτό το βιβλίο είναι υπέροχες, το λεξιλόγιο πλούσιο, αλλά ένα από τα καλύτερα μέρη αυτού του βιβλίου είναι η συνταγή για μηλόπιτα στο πίσω μέρος του βιβλίου. Ένα υπέροχο διάβασμα και μηλόπιτα; Πώς μπορεί οποιοδήποτε παιδί Ή ενήλικας να αντισταθεί;! Είναι πραγματικά μια νόστιμη ανάγνωση!

Έχεις διαβάσει ποτέ, Πώς να φτιάξετε μια μηλόπιτα και να δείτε τον κόσμο; Αν ναι, θα ήθελα πολύ να ακούσω τις σκέψεις σας για αυτό. Αν όχι, καλά… τι περιμένετε; Μια περιπέτεια μηλόπιτας σας περιμένει!

Τζένιφερ Μπλάι

Τζένιφερ Μπλάι

Bir cevap yazın