Πώς να πειράξετε ένα κορίτσι και γιατί είναι σημαντικό για την έλξη

0
Πώς να πειράξετε ένα κορίτσι και γιατί είναι σημαντικό για την έλξη

Το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις όταν το προσπαθείς προσελκύουν γυναίκες είναι να παίρνεις τα πράγματα πολύ στα σοβαρά.
Όχι μόνο είναι βαρετό, αλλά μπορεί να κάνει κορίτσια πανικός αν δεν κρατήσεις πράγματα ανέμελος. Αλλά το ερώτημα παραμένει: πώς μπορεί ένας άντρας να είναι νευρικός και συναρπαστικός χωρίς να πάει πολύ μακριά;
γυναίκες που πειράζουν άντρες
Η απάντηση είναι πειράζοντας κορίτσια. Αυτό δεν είναι αναγκαστικά προσβλητικόκαι δεν είναι απαραίτητα «πείραγμα».
Υπάρχει μια λεπτή τέχνη στο να πειράζεις τα κορίτσια, αλλά αν μπορείς να το κατακτήσεις, μπορεί να είναι ένα από τα πιο πολύτιμα εργαλεία σου για να τους κρατήσεις το ενδιαφέρον.
Το ραντεβού είναι ένα παιχνίδι, όπως και να το δεις. Οι γυναίκες πειράζουν τους άντρες όλη την ώρακαι τείνουν να είναι καλύτεροι σε αυτό.
Παίρνουν πολύ περισσότερα εμπειρία από ό,τι εμείς, έτσι είναι κάπως ενσωματωμένο σε αυτά. Τα παιδιά, από την άλλη, τείνουν να είναι λίγο πιο πίσω.
Ωστόσο, το να πειράξεις ένα κορίτσι δεν είναι αδύνατο. Στην πραγματικότητα, κάνει πραγματικά την όλη εμπειρία του ραντεβού και αποπλάνησης περισσότερη πλάκα.
Μόλις δημιουργήσετε κάποιες καλές συνήθειες, δεν θα χρειάζεται να σκεφτείτε πώς να πειράζετε τις γυναίκες. Απλώς θα συμβεί και τα αποτελέσματα θα είναι περισσότερο από αισθητά.

Teasing A Girl: The Basics

Πολλοί άντρες μπερδεύονται με την προσβολή των κοριτσιών με το να τα πειράζουν. Μια προσβολή δεν είναι λεπτή. είναι απλά κακό.
Πειράγματα ένα κορίτσι είναι παιχνιδιάρικο, χαλαρό και δεν έχει σκοπό να πληγώσει τα συναισθήματα κανενός. Το πείραγμα είναι περισσότερο ένας τρόπος φλερτ, αλλά γίνεται με τρόπο που είναι κάπως μυστικός.
φιλενάδα-πειράγματα
Μετά από λίγο, δεν είναι τόσο δύσκολο να διακρίνει κανείς τη διαφορά μεταξύ πειράγματος και ξεκάθαρου προσβάλλοντας τους ανθρώπους.
Το πείραγμα συναντά συνήθως α λίγα κριτήρια ότι η προσβολή δεν κάνει. Το πείραγμα συνήθως επιτυγχάνει τα εξής:

  • Δεν βλάπτει τα συναισθήματά της
  • Είναι παιχνιδιάρικο
  • Εφιστά την προσοχή σε αθώα ελαττώματα
  • Δεν είναι επιθετικό

Όσο περισσότερο εσύ αλληλεπιδρούνΜε τα κορίτσια και δοκιμάστε διαφορετικά πράγματα στη συζήτηση, τόσο περισσότερο θα αρχίσετε να βλέπετε τη διαφορά μεταξύ του να είσαι κακός και να είσαι φλερτ.
Βοηθά επίσης να δίνετε προσοχή στις εκφράσεις του προσώπου ενός κοριτσιού. Θα σας ενημερώσει αν κάτι που λέτε την αναστατώνει μόνο από τον τρόπο που σας κοιτάζει.
Αν μάθετε πώς να επιβραδύνετε τα πράγματα στο μυαλό σας, και δώστε προσοχή στις αντιδράσεις της, θα γίνετε πολύ καλοί και πολύ γρήγοροι στο να μπορείτε πειράζω όχι μόνο το κορίτσι με το οποίο μιλάς αλλά όλα τα κορίτσια.
Χρειάζεται απλώς προσεκτική παρατήρηση και υπομονή.

Πειράγματα γυναικών: Πώς να καταλάβετε ότι έχετε πάει πολύ μακριά

Εάν βρίσκεστε σε μια κατάσταση όπου προσπαθείτε να πειράξετε ή να φλερτάρετε με ένα κορίτσι και δεν είστε σίγουροι αν είστε υπερβολές αυτό, πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή.
Όταν πειράζετε ένα κορίτσι, συνήθως γελάει ή ανταποκρίνεται θετικά με κάποιο τρόπο.
πείραζε την
Αυτό θα μπορούσε επίσης να περιλαμβάνει το ελαφρύ άγγιγμα σας στο χέρι ή το να σας πειράξει πίσω. Του πιο εύκολο να το μάθεις όταν ένα κορίτσι σε αγαπάει παρά όταν δεν είναι.
Όταν ένα κορίτσι δεν αισθάνεται Μπορεί να μην ξεφύγει από τη συζήτηση, αλλά θα κάνει μερικά πράγματα για να σας ενημερώσει πώς να βαθμονομήσετε την προσέγγισή σας.
Μάλλον δεν θα έχει οπτική επαφή και η ενέργειά της δεν θα ταιριάζει με τη δική σας. Εάν είστε ενθουσιώδεις, πιθανότατα θα είναι το αντίθετο και τα μάτια της μπορεί ακόμη και να τρέχουν γύρω από το δωμάτιο αναζητώντας τους φίλους της.
Δεν σημαίνει ότι η αλληλεπίδραση έχει καταστραφεί, αλλά μπορεί να σημαίνει ότι το βάζετε σε λίγο πολύ χοντρό.
Απλώς τραβήξτε τα πράγματα λίγο πίσω. Είναι εύκολο να υποθέσουμε ότι όλα τα κορίτσια πρόκειται να ανταποκριθούν στα ίδια πράγματα, αλλά αυτό δεν ισχύει.
Πρέπει να προσαρμόσετε την προσέγγισή σας σε κάθε κορίτσι που συναντάτε, γιατί όλες θα ανταποκριθούν σε διαφορετικά πράγματα και διαφορετικά επίπεδα πειράγματος.

Γυναίκες που πειράζουν τους άντρες: Γιατί είναι σημαντικό να το αναγνωρίσουμε

Οι γυναίκες μερικές φορές πετούν προσβολές μόνο και μόνο για να δοκιμάσουν την αυτοπεποίθηση ενός άντρα.
Ωστόσο, αν μια κοπέλα αφιερώσει χρόνο για να σας ρίξει λίγο τρύπημα, μπορεί να σημαίνει ότι φλερτάρει ή προσπαθεί να δει τι τύπος είστε.
Σε γενικές γραμμές, μια κοπέλα δεν θα χάσει τον χρόνο της αν δεν ενδιαφέρεται έστω και λίγο.
ένα πείραγμα
Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε όταν ένα κορίτσι σας προσβάλλει. Εάν μπορείτε να διακρίνετε τη διαφορά ανάμεσα σε ένα παιχνιδιάρικο τρύπημα και ένα σημάδι αντιπάθειας, θα έχετε πολύ πιο εύκολο χρόνο να περιηγηθείτε στις συνομιλίες σας.
Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε:

  • Ο τόνος της δεν είναι κακόβουλος
  • Σχολιάζει για αβλαβή πράγματα
  • Προσέχει την απάντησή σου
  • Δεν απομακρύνεται

Φαίνεται αυτονόητο, αλλά μια κοπέλα που συνεχίζει να στέκεται απέναντί ​​σου, ακόμη και ενώ σου πέφτει βρισιές, μάλλον το κάνει επειδή προσπαθεί να αξιολογήσει την προσωπικότητά σου.
Όταν ένα κορίτσι είναι πραγματικά αηδιασμένο, συνήθως απλώς γυρίζει και φεύγει. Αν είναι τριγύρω, κάτι άλλο μπορεί να συμβαίνει.

Γιατί το πείραγμα είναι απαραίτητο κατά τη διάρκεια των ραντεβού

Είναι πολύ εύκολο να αφήσεις ένα ραντεβού να γίνει βαρετό. Πολλοί άνθρωποι κάνουν τις ίδιες ερωτήσεις, κάντε το ίδιες δραστηριότητες και μην κάνετε τίποτα για να ξεχωρίσετε από τα άλλα παιδιά εκεί έξω.
Μπορεί να μην έχετε τα μέσα να πάρετε ένα κορίτσι με ελικόπτερο ή να σκέφτεστε κάτι απίστευτο κάθε φορά που βγαίνετε ραντεβού, αλλά μπορείτε να ξεχωρίσετε με την κουβέντα σας.

Τα χρήματα ή η θέση δεν είναι τόσο σημαντικά για ένα κορίτσι. Αυτό που πραγματικά αναζητά είναι κάποιου είδους διέγερση. Στα πρώτα στάδια μιας αλληλεπίδρασης, η καλύτερη ευκαιρία για να κρατήσετε ένα κορίτσι ενδιαφέρον είναι η συζήτηση. Το να πειράξεις ένα κορίτσι είναι πολύ πιο διασκεδαστικό γι ‘αυτήν από το να συμφωνεί απλώς με όλα όσα λέει.

Ο λόγος που τα πειράγματα είναι πιο συναρπαστικά είναι λόγω του τι λέει για την προσωπικότητά σας. Της δείχνει ότι εσύ δεν φοβούνται να πω ορισμένα πράγματα.
Είναι προτιμότερο να αρπάξεις μια ευκαιρία στη συζήτηση παρά να είσαι πολύ συντηρητικός. Θα την βάλεις για ύπνο και, ακόμη χειρότερα, θα την κάνεις να έλκεται λιγότερο από σένα.
γυναίκες που πειράζουν
Το να πειράξεις ένα κορίτσι είναι απαραίτητο γιατί το κρατά διεγερμένο. Της δίνει συναισθηματικά κύματα και γούρνες, παρά μια επίπεδη γραμμή.
Μπορεί να μην το πιστεύετε, αλλά είναι καλύτερα να πηγαίνετε πολύ μακριά στη συζήτηση παρά να είστε πολύ ασφαλείς. Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί είναι να πεις κάτι που τη σβήνει.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παρακολουθήσετε τις αντιδράσεις της και να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε λίγο. Και αν νομίζεις ότι δεν μπορεί να σωθεί, πήγαινε να μιλήσεις ένα άλλο κορίτσι και ξεκινήστε από την αρχή. Όλα είναι μια διαδικασία μάθησης.

Πειράξτε την μέχρι την τελευταία στιγμή

Μπορεί να νομίζετε ότι έχετε κολλήσει ένα κορίτσι και ότι μπορείτε να απογοητεύσετε την επιφυλακή σας. Ωστόσο, σας νοοτροπία πρέπει να επικεντρωθεί γύρω από το να την πειράζει μέχρι την τελευταία στιγμή.
Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι θα την πειράζετε μέχρι να πάρετε τον αριθμό τηλεφώνου της ή θα διατηρήσετε την ψυχραιμία σας μέχρι να σας ζητήσει να επιστρέψετε σπίτι μαζί της.
Μόνο αφού έχετε κοιμηθεί με μια κοπέλα, μπορείτε να χαλαρώσετε με τα πειράγματα. Μην το εξαλείφετε εντελώς – λειτουργεί και στις σχέσεις – αλλά δείξτε της περισσότερο τον αληθινό σας εαυτό.
Μην φοβάστε να αφήσετε τις συζητήσεις να πάνε κάπου πιο ειλικρινείς.
Και πάλι, η ιδέα είναι να την κρατήσει διεγερμένη. Ακόμα και ένας τύπος που ξέρει να το κάνει πειράξει ένα κορίτσι μπορεί να γίνει βαρετό αν είναι το μόνο που κάνει. Κράτα την να μαντεύει.
Το ένα δευτερόλεπτο θα μπορούσες να την πειράξεις για κάτι αθώο για εκείνη και το επόμενο θα μπορούσες να της ανοίξεις για κάτι προσωπικό.
Η ιδέα είναι να είναι ευέλικτο. Όσο πιο πολυδιάστατος είσαι ως άντρας, τόσο περισσότερες γυναίκες θα θέλει να είναι κοντά σας.
Διατηρήστε το ενδιαφέρον, ρισκάρετε και η τύχη σας με τις γυναίκες θα αλλάξει προς το καλύτερο.

Bir cevap yazın