Πώς λειτουργεί το μάρκετινγκ βιώσιμων επωνυμιών μόδας;

0
Πώς λειτουργεί το μάρκετινγκ βιώσιμων επωνυμιών μόδας;

Πώς λειτουργεί η στρατηγική μάρκετινγκ των βιώσιμων επωνυμιών μόδας; Μέχρι στιγμής, εδώ στο BluCactus USA, έχουμε αναθεωρήσει τη στρατηγική μάρκετινγκ των μεγάλων εμπορικών σημάτων μόδας. Ωστόσο, μέχρι τώρα, δεν είχαμε σκεφτεί το μάρκετινγκ βιώσιμων εμπορικών σημάτων μόδας. Πώς λειτουργεί η στρατηγική μάρκετινγκ των βιώσιμων επωνυμιών μόδας? Εάν κάνετε αυτή την ερώτηση στον εαυτό σας, σας έχουμε ήδη πει ότι πρέπει να μείνετε μαζί μας. Ο λόγος? Σήμερα θα σας πούμε πώς εφαρμόζονται οι στρατηγικές μάρκετινγκ αυτών των επωνυμιών, οι οποίες κερδίζουν καθημερινά μεγαλύτερη προβολή και σημασία. Είσαι έτοιμος? Ας δούμε!

Πώς προωθείτε τη βιωσιμότητα στη μόδα;

BluCactus - βιώσιμες μάρκες μόδαςΠώς λειτουργεί η στρατηγική μάρκετινγκ των βιώσιμων επωνυμιών μόδας? Όλο και περισσότερες εταιρείες ενώνουν τις προσπάθειες για την προώθηση δράσεων που βοηθούν το περιβάλλον. Αυτό, φυσικά, απαιτεί και βιώσιμο μάρκετινγκ. Τι είναι όμως το βιώσιμο μάρκετινγκ; Είναι ένα είδος μάρκετινγκ που προωθεί περιβαλλοντικά και κοινωνικά υπεύθυνα προϊόντα. Θέλει να βελτιώσει την ποιότητα ζωής προωθώντας προϊόντα, υπηρεσίες και ιδέες που δεν βλάπτουν το περιβάλλον.

Ωστόσο, Σημαίνει επίσης την εκπαίδευση των καταναλωτών, την ενθάρρυνση τους να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις όταν αγοράζουν ένα προϊόν και να αναλογίζονται εάν το χρειάζονται. Αυτό δεν είναι πάντα εύκολο. Είναι ίσως το πιο δύσκολο κομμάτι του βιώσιμου μάρκετινγκ. Ακόμη με μια καλή στρατηγική, είναι δυνατό. Επίσης, το βιώσιμο μάρκετινγκ είναι σημαντικό τώρα περισσότερο από ποτέ. Γιατί; Επειδή παγκόσμιους καταναλωτές προτιμούν να αγοράζουν προϊόντα και υπηρεσίες από εταιρείες που έχουν σκοπό που αντανακλά τις αξίες και τις πεποιθήσεις τους.

Τι είναι η βιωσιμότητα στη στρατηγική μάρκετινγκ;

BluCactus - στρατηγική μάρκετινγκ για τις επιχειρήσεις μόδαςΠώς προωθείτε τη βιωσιμότητα στη μόδα? Οι εταιρείες μόδας και τα εμπορικά σήματα γρήγορης μόδας προωθούν τις ταχέως μεταβαλλόμενες τάσεις που ενθαρρύνουν τους καταναλωτές να αγοράσουν περισσότερα. Το έκαναν για αιώνες. Ωστόσο, αντιμετωπίζουν τώρα μια στροφή προς πιο βιώσιμες πρακτικές. Οι στρατηγικές βιωσιμότητας περιλαμβάνουν τι και πότε οι εταιρείες επιλέγουν να προωθήσουν στους πελάτες τους. Ακόμα και έτσιαυτό συχνά σημαίνει επίσης επανεξέταση και αλλαγή των σχέσεων επηρεαστής και των στρατηγικών μάρκετινγκ.

Το επίκεντρο του βιώσιμου μάρκετινγκ είναι η κοινή χρήση. Πρόκειται για την εκπαίδευση και την ανταλλαγή γνώσεων με τους καταναλωτές. Για το λόγο αυτό, η διαφάνεια διαδραματίζει θεμελιώδη ρόλο. Εάν μια επωνυμία δεν μπορεί να είναι διαφανής σχετικά με τη βιώσιμη θέση της, μπορεί γρήγορα να γίνει προβληματική. Αν και μπορεί να μην φαίνεται έτσι, τσιτάτα όπως «πράσινο», «ηθικό» και «οικολογικό» μπερδεύουν εύκολα τους καταναλωτές. Επιβραδύνουν επίσης την πρόοδο της βιωσιμότητας στη μόδα γενικά. Το να είσαι βιώσιμος ως επιχείρηση ή ακόμα και ως άτομο είναι ένα ταξίδι. Καμία επωνυμία δεν είναι τέλεια και για αυτόν τον λόγο, η διαφάνεια έχει σημασία.

Ποιες είναι οι πέντε κοινές στρατηγικές για το μάρκετινγκ βιωσιμότητας;

Πώς λειτουργεί η στρατηγική μάρκετινγκ των βιώσιμων επωνυμιών μόδας; Με συγκεκριμένες στρατηγικέςμάρκες μπορεί να εφαρμόσει βιώσιμη επικοινωνία μάρκετινγκ με πολλούς τρόπους. Δεν χρειάζεται όλες οι εταιρείες να κάνουν τις ίδιες αλλαγές ή προσαρμογές, καθώς δεν έχουν όλες τα ίδια προϊόντα ή υπηρεσίες προς πώληση. Σε κάθε περίπτωση, οι πέντε στρατηγικές βιώσιμου μάρκετινγκ είναι οι ακόλουθες:

  1. ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

BluCactus - βιώσιμες μάρκες μόδαςΔεν έχουν αναλάβει όλοι οι καταναλωτές την ίδια δέσμευση για τον πλανήτη. Εάν μια επωνυμία ξεκινήσει μια διαδικασία ανανέωσης και σεβασμού για το περιβάλλον, θα είναι απαραίτητο να τονώσει αυτό το ενδιαφέρον ή αυτή την αξία στους πελάτες της. Σημαίνει ότι έχεις προς την εκδίδουν ανακοινώσεις που ενθαρρύνουν την ευαισθητοποίηση και βοηθούν τους ανθρώπους να συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία.

  1. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Μια επωνυμία πρέπει να εμπλέξει τους υπαλλήλους της σε αυτό το κίνημα πριν υιοθετήσει μια πράσινη και βιώσιμη στάση. Πρέπει επίσης να κάνει το εργασιακό περιβάλλον λιγότερο ρυπογόνο. Συνεπάγεται την ενθάρρυνση βιώσιμων δράσεων μέσα από την ίδια την εταιρεία. Μπορείτε να το επιτύχετε εφαρμόζοντας ένα σύστημα ανακύκλωσης ή πολιτικές εξοικονόμησης ενέργειας.

  1. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΤΙΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Ένας τρόπος για να γίνει ορατή η δέσμευση είναι μέσω συγκεκριμένων ενεργειών που δεν περιλαμβάνουν μόνο την ίδια την επιχείρηση. Το καταλληλότερο είναι να διαλέξεις αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σχέση με τον τομέα στον οποίο κινείσαι προς.

  1. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ

BluCactus - στρατηγική μάρκετινγκ για τις επιχειρήσεις μόδαςΌταν μια επωνυμία αποφασίζει να ξεκινήσει μια διαδικασία ανανέωσης και να στοιχηματίσει στο βιώσιμο μάρκετινγκ, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να το εξηγήσετε στους πελάτες της. Γιατί; Γιατί είναι ένας τρόπος αποτίμησης της δράσης που αρχίζει να πραγματοποιείται. Ωστόσο, είναι επίσης ένας τρόπος εξήγησης πιθανών αλλαγών που μπορεί να συμβούν.

  1. ΛΑΒΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Οι διεθνείς και αρμόδιοι οργανισμοί πρέπει να εγκρίνουν τα μέτρα που λαμβάνει η εταιρεία για να παραμείνει βιώσιμη και οικολογική. Πρέπει να τηρείτε προσεκτικά τους κανονισμούς και να αρχίσετε να τους εφαρμόζετε στη διαδικασία εργασίας για να λάβετε αυτές τις ετικέτες για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες.

Η ώρα να οδηγήσετε την επωνυμία σας στην επιτυχία είναι τώρα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν χρειάζεται να εφαρμόσετε μια λειτουργική στρατηγική μάρκετινγκ για την επωνυμία σας. Κάν ‘το τώρα!

Πώς λειτουργεί η στρατηγική μάρκετινγκ των βιώσιμων επωνυμιών μόδας;

Το μάρκετινγκ μιας βιώσιμης επωνυμίας μόδας επιδιώκει να ενισχύσει και να ανταποκριθεί στις οικονομικές προβλέψεις ενός οργανισμού. παρ ‘όλα αυτά, επιδιώκει επίσης να προωθήσει πρακτικές βιωσιμότητας. Για αυτόν τον λόγο, μια επωνυμία που θέλει να μεταδώσει βιώσιμες αξίες πρέπει να λάβει υπόψη τρεις παράγοντες: ειλικρίνεια, διαφάνεια και πραγματικότητα.

Ποια είναι η αγορά-στόχος για βιώσιμη μόδα;

BluCactus - βιώσιμες μάρκες μόδαςΠώς λειτουργεί η στρατηγική μάρκετινγκ των βιώσιμων επωνυμιών μόδας? Έχει και συγκεκριμένο στόχο.

Ως επί το πλείστον, είναι ένα γυναικείο κοινό μεταξύ 25 και 45 ετών. Συνήθως έχουν μεσαίο-υψηλό οικονομικό επίπεδο ή ορίζοντα κατανάλωσης.

Επιπροσθέτωςείναι ψηφιακά ιθαγενείς, χρήστες των κοινωνικών δικτύων, των καταναλωτών οικολογικών προϊόντων και των ταξιδιωτών.

Έχουν οικολογική ευαισθησία, βιώσιμη συνείδησηένα αίσθημα κοινωνικής ευθύνηςκαι είναι διαδικτυακοί αγοραστές.

Πώς μπορεί το μάρκετινγκ να προωθήσει τη βιωσιμότητα;

BluCactus - στρατηγική μάρκετινγκ για τις επιχειρήσεις μόδαςΠώς λειτουργεί η στρατηγική μάρκετινγκ των βιώσιμων επωνυμιών μόδας?

Με προώθηση της βιωσιμότητας. Αλλά πως μήπως Κάνε το?

Η ουσία του βιώσιμου μάρκετινγκ είναι να τοποθετήσετε την επωνυμία σας ως ενεργό πρόσωπο σε ένα κοινωνικό ή περιβαλλοντικό ζήτημα.

Μπορεί να εξανθρωπίσει το μήνυμά σας ως επωνυμία και να προσφέρει έναν επιπλέον λόγο στους δυνητικούς πελάτες να επιλέξουν την επωνυμία σας έναντι του ανταγωνισμού.

Τι είναι μια στρατηγική βιώσιμης επωνυμίας;

BluCactus - βιώσιμες μάρκες μόδαςΣε γενικές γραμμές, η επωνυμία εξετάζει το επίπεδο της επωνυμίας ανάλογα με τον βαθμό της συλλογικής γνώμης και αντίληψης που υπάρχει στην αγορά.

Αλλά, λαμβάνει επίσης υπόψη την οικονομική υποστήριξη και την αποτελεσματικότητα στην επικοινωνία της μάρκας.

Το βιώσιμο branding είναι η στρατηγική τοποθέτηση που επιδιώκει τη διαχείριση της επωνυμίας μέσω της εις βάθος γνώσης των οικοσυστημάτων.

Αυτό το επιτυγχάνει αναζητώντας την ισορροπία τριών πυλώνων με στόχο την κοινωνική ευθύνη: κοινωνία, οικονομία και περιβάλλον.

Γιατί χρειάζεστε μια βιώσιμη στρατηγική μάρκετινγκ;

BluCactus - στρατηγική μάρκετινγκ για τις επιχειρήσεις μόδαςΣε ένα ταχέως αναπτυσσόμενο και μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό οικοσύστημα, είναι απαραίτητο να ακολουθηθεί μια προληπτική προσέγγιση που βασίζεται στην προσαρμογή και την πρόβλεψη.

Ένας τρόπος αντιμετώπισης αυτής της κατάστασης είναι η ανάλυση της στρατηγικής μάρκετινγκ και η προσαρμογή της στο βιώσιμο μάρκετινγκ.

Ισως αυτή τη στιγμή, δεν είναι όλες οι εταιρείες έτοιμες για αυτό. Αλλά όλοι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το κίνημα της βιωσιμότητας αργά ή γρήγορα.

Γιατί; Γιατί καθώς η εταιρεία αρχίζει να αναδεικνύει τις πραγματικές της προσπάθειες να είναι βιώσιμη, η αναγνώριση του brand της, την απόκτηση πελατών, και οι επενδυτές θα αυξηθούν.

Ken Schreck BluCactus +1 469 206 5510Πώς λειτουργεί η στρατηγική μάρκετινγκ των βιώσιμων επωνυμιών μόδας? Ο στόχος του βιώσιμου μάρκετινγκ είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής μέσω της προώθησης υπηρεσιών και ιδεών που δεν βλάπτουν το περιβάλλον.

Για το λόγο αυτό, το μάρκετινγκ μιας βιώσιμης μάρκας μόδας επιδιώκει να προωθήσει και να ανταποκριθεί στις οικονομικές προβλέψεις ενός οργανισμού σύμφωνα με τις αξίες της βιώσιμης μόδας. Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τις ενημερώσεις μας.

Με το BluCactus, μπορείτε να οδηγήσετε την επωνυμία σας στην επιτυχία! Επικοινωνήστε μαζί μας και ενισχύστε την επωνυμία σας με μια καλή στρατηγική μάρκετινγκ που σχεδιάζουμε για εσάς.

Bir cevap yazın