Πώς ένας ανεμιστήρας εξάτμισης Crawl Space και ο αφυγραντήρας Crawl Space προστατεύουν το σπίτι σας

0
Πώς ένας ανεμιστήρας εξάτμισης Crawl Space και ο αφυγραντήρας Crawl Space προστατεύουν το σπίτι σας

Πώς ένας ανεμιστήρας εξάτμισης Crawl Space και ο αφυγραντήρας Crawl Space προστατεύουν το σπίτι σας

Μπορεί να μην έχετε κοιτάξει ποτέ μέσα στο χώρο ανίχνευσης του σπιτιού σας. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν σκέφτονται τον χώρο ανίχνευσης εκτός και αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Αλλά το γεγονός ότι διαβάζετε αυτό το άρθρο δείχνει ότι πιστεύετε ότι έχετε πρόβλημα και αναρωτιέστε εάν ένας ανεμιστήρας εξάτμισης και ο αφυγραντήρας crawl space μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ναι μπορούν. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα.

Οι περισσότεροι χώροι ανίχνευσης στην περιοχή του Μεσοατλαντικού είναι υγροί, μουχλιασμένοι χώροι. Αυτό συμβαίνει επειδή η υγρασία μπορεί να διαρρεύσει από το έδαφος καθώς και μέσα από τους τοίχους των θεμελίων σας. Εάν ζείτε σε μια περιοχή με υψηλό επίπεδο νερού, μπορεί επίσης να έχετε στάσιμα νερά σε τακτική βάση. Συχνά το έδαφος στον χώρο ανίχνευσης μπορεί να μην είναι επίπεδο, λόγω πολλών παραγόντων, και αυτό επιτρέπει τη συλλογή νερού.

Όλη αυτή η υγρασία και τα λιμνάζοντα νερά μπορεί να οδηγήσουν σε μια σειρά από προβλήματα. Μπορεί να χρειαστείτε μια μακροπρόθεσμη λύση εάν:

 1. Έχετε ασυνήθιστα υψηλούς λογαριασμούς θέρμανσης και ψύξης. Όσο περισσότερες διαρροές αέρα έχει ο χώρος ανίχνευσης ή το υπόγειό σας, τόσο περισσότερο θα χάνετε ζεστό αέρα το χειμώνα και θα αντλείτε ζεστό αέρα το καλοκαίρι. Ένα κοινό σύμπτωμα αυτού είναι τα κρύα πόδια στα δάπεδά σας τους χειμερινούς μήνες.
 2. Βλέπετε μούχλα και ωίδιο στις κάτω γωνίες των δωματίων στον πρώτο όροφο. Αυτό σημαίνει ότι το νερό μεταναστεύει προς τα πάνω από το χώρο ανίχνευσης και στις δοκούς δαπέδου, τα καρφιά και το γυψοσανίδα.
 3. Το δάπεδό σας στον πρώτο όροφο λυγίζει ή ακόμα γίνεται μαλακό και φθαρμένο. Αυτό οφείλεται στην υγρασία που μεταναστεύει στο σπίτι σας το χειμώνα, επειδή ο χώρος ανίχνευσης είναι κρύος και το υπόλοιπο σπίτι σας είναι ζεστό. Αυτό συμβαίνει επίσης το καλοκαίρι, όταν ο κλιματισμός σας λειτουργεί και ο ζεστός υγρός αέρας στον χώρο ανίχνευσης συμπυκνώνεται στη δοκό δαπέδου και στο υποδάπεδο.
 4. Έχετε περισσότερα συμπτώματα αλλεργίας σε εσωτερικούς χώρους. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι το σύστημα HVAC αντλεί αέρα από κοντά ή μέσα στο χώρο ανίχνευσης.
 5. Έχετε μια μυρωδιά μούχλας στον πρώτο σας όροφο χωρίς ορατή εξήγηση.

Ένας συνδυασμός ανεμιστήρα εξάτμισης crawl space και αφυγραντήρα crawl space μπορούν να σας βοηθήσουν να προστατεύσετε το σπίτι σας και να επιλύσετε αυτά τα ζητήματα.

Ως μέρος ενός συνολικού έργου ενθυλάκωσης χώρου ανίχνευσης, ο ανεμιστήρας εξάτμισης και ο αφυγραντήρας μπορούν:

 • Βοηθήστε στην πρόληψη και διαχείριση της υψηλής υγρασίας
 • Μειώστε την εμφάνιση μούχλας και μούχλας
 • Μειώστε τις μυρωδιές μούχλας
 • Μειώστε τα επίπεδα ραδονίου
 • Δημιουργήστε πολλές ανταλλαγές αέρα ολόκληρου του σπιτιού την ημέρα
 • Παρέχει ένα πιο υγιεινό περιβάλλον στο σπίτι
 • Αυξήστε την αξία του σπιτιού σας

Και τα δύο προϊόντα είναι ενεργειακά αποδοτικά και μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού αέρα. Έτσι, δεν προστατεύετε μόνο το σπίτι σας, αλλά προστατεύετε την υγεία της οικογένειάς σας όταν εγκαθιστάτε ένα ή και τα δύο από αυτά τα προϊόντα. Η ενθυλάκωση του χώρου ανίχνευσης δημιουργεί ένα φράγμα ατμών που σφραγίζει το νερό και την υγρασία. Ο ανεμιστήρας εξάτμισης και ο αφυγραντήρας διαχειρίζονται την υγρασία στον αέρα.

Ανεμιστήρας εξάτμισης Crawl Space

Ένας ανεμιστήρας εξάτμισης χώρου ανίχνευσης έχει σχεδιαστεί για να αποβάλλει τον υγρό, μουχλιασμένο αέρα καθώς και τα αιωρούμενα σωματίδια από τον χώρο ανίχνευσης. Αυτό δεν είναι κάτι που θα κάνατε μόνοι σας ανοίγοντας τους αεραγωγούς του χώρου ανίχνευσης και βάζοντας έναν μικρό ανεμιστήρα κουτιού στο άνοιγμα. Στην πραγματικότητα, η προσπάθεια να κάνετε αυτό το έργο μόνοι σας μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση των επιπέδων υγρασίας.

Ο ανεμιστήρας εξάτμισης μπορεί να λειτουργήσει παράλληλα με έναν αφυγραντήρα συρόμενου χώρου για να τραβήξει τον υγρό αέρα και να τον αντικαταστήσει με αέρα στεγνώματος από την κλιματιζόμενη περιοχή του σπιτιού σας. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα τον εναλλάκτη αέρα EZ Breathe για αυτό το σκοπό. Είμαστε πιστοποιημένοι εγκαταστάτες και πολλοί από εμάς έχουμε ένα στο σπίτι μας, ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε για τη διαφορά που κάνουν.

Αφυγραντήρας Crawl Space

Για έναν εξαιρετικά αποδοτικό και αξιόπιστο αφυγραντήρα χώρου ανίχνευσης, απευθυνόμαστε επίσης στο Προϊόντα Santa Fe. Αυτοί οι αφυγραντήρες ολόκληρου του σπιτιού παρέχουν εξαιρετική αφύγρανση και μηχανικό εξαερισμό εξωτερικού αέρα. Η Value Dry Waterproofing είναι τοπικός ανάδοχος για το Μέριλαντ και τη βόρεια Βιρτζίνια. Θα διασφαλίσουμε ότι ο αφυγραντήρας του χώρου ανίχνευσης έχει το κατάλληλο μέγεθος για τον χώρο ανίχνευσης και το υπόλοιπο σπίτι σας.

Δεν πρόκειται για φορητούς αφυγραντήρες που πρέπει να συνδέετε και να αδειάζετε κουβάδες με νερό κάθε λίγες ώρες. Είναι αφυγραντήρες ολόκληρου του σπιτιού και μεγάλου χώρου (δηλαδή για τον χώρο ανίχνευσης) που βοηθούν στη ρύθμιση της υγρασίας σε όλο το σπίτι σας. Συνήθως, ένας αφυγραντήρας χώρου ανίχνευσης αδειάζει απευθείας στο σύστημα αντλίας φρεατίου που είναι εγκατεστημένο ως μέρος της διαδικασίας ενθυλάκωσης.

Προγραμματίστε μια ΔΩΡΕΑΝ επιθεώρηση χώρου ανίχνευσης

Εάν έχετε έναν υγρό χώρο ανίχνευσης, λυγισμένα ή μαλακά δάπεδα, κρύα πόδια το χειμώνα ή ανησυχείτε για στάσιμο νερό ή σχηματισμό μούχλας και μούχλας, η ομάδα εδώ στο Value Dry Waterproofing μπορεί να σας βοηθήσει. Το πρώτο βήμα για την αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων είναι ο προγραμματισμός μιας επιθεώρησης χώρου ανίχνευσης. Απλώς συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να ξεκινήσετε. Μπορείτε επίσης να μας καλέσετε στο 888-768-2583.

Λειτουργούμε για περισσότερα από 20 χρόνια και μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι οι επιθεωρητές και οι τεχνικοί μας είναι μερικοί από τους πιο καταρτισμένους και έμπειρους ανθρώπους στον κλάδο. Εάν αποφασίσετε να μας επιλέξετε για να ολοκληρώσετε το έργο ενθυλάκωσης χώρου ανίχνευσης, προσφέρουμε ποιότητα κατασκευής που υποστηρίζεται από ανώτερη εξυπηρέτηση πελατών και εγγύηση εφ’ όρου ζωής.

Συνεργαζόμαστε με ιδιοκτήτες σπιτιού σε όλο το Μέριλαντ, τη βόρεια Βιρτζίνια, την Ουάσιγκτον DC, τις κομητείες Panhandle της Δυτικής Βιρτζίνια και το Κεντ και το Σάσεξ στο Ντέλαγουερ.

Bir cevap yazın