Πόσο κοστίζει η στεγανοποίηση του υπογείου;

1
Πόσο κοστίζει η στεγανοποίηση του υπογείου;

Πόσο κοστίζει η στεγανοποίηση του υπογείου;

  • 27 Μαΐου 2021
  • Χωρίς κατηγοριοποίηση

Εάν ρωτάτε για το κόστος στεγανοποίησης του υπογείου, πιθανότατα έχετε ένα υγρό υπόγειο, στάσιμο νερό ή έχετε αγοράσει πρόσφατα ένα σπίτι που δείχνει σημάδια εισβολής νερού και ανησυχείτε. Η εισβολή νερού στους τοίχους των θεμελίων σας είναι σοβαρή υπόθεση. Αν αφεθεί ανεξέλεγκτη, μπορεί να επηρεάσει τη δομική ακεραιότητα του σπιτιού σας.

Συχνά μας ρωτούν “Πόσο κοστίζει η στεγανοποίηση του υπογείου;” Η απάντηση είναι διαφορετική για κάθε ιδιοκτήτη σπιτιού γιατί κάθε σπίτι είναι μοναδικό. Μερικοί παράγοντες που επηρεάζουν το τελικό κόστος της επαγγελματικής στεγανοποίησης περιλαμβάνουν:

  • Το μέγεθος του σπιτιού σας
  • Η αιτία της εισβολής νερού
  • Η έκταση της ζημιάς από το νερό (ρωγμές, τοίχοι με τόξο κ.λπ.)
  • Τα μελλοντικά σας σχέδια για το υπόγειο (αναδιαμόρφωση ή προσθήκη υπνοδωματίου)
  • Η προτεινόμενη λύση

Δεδομένου ότι ειδικευόμαστε σε λύσεις στεγανοποίησης εσωτερικού υπογείου, αυτό θα αναφερθούμε σε αυτό το άρθρο. Η στεγάνωση του εξωτερικού υπογείου θα κοστίσει χιλιάδες δολάρια περισσότερο για ένα υπάρχον σπίτι, επειδή περιλαμβάνει εκσκαφές γύρω από τα θεμέλια του σπιτιού σας. Επιπλέον, προτιμούμε τις εσωτερικές λύσεις γιατί μπορούμε να προσφέρουμε μια πιο ολοκληρωμένη εγγύηση και έχουμε δει ανθρώπους να ξοδεύουν χιλιάδες περισσότερα σε εξωτερικές λύσεις που δεν λειτουργούν.

Κόστος Επαγγελματικής Στεγανοποίησης Υπογείου

Είστε εδώ γιατί θέλετε να μάθετε ποιες εταιρείες στεγανοποίησης υπογείου θα σας χρεώσουν. Για άλλη μια φορά, το τελικό κόστος εξαρτάται από τη συγκεκριμένη κατάστασή σας, αλλά για την εγκατάσταση ενός γαλλικού συστήματος αποστράγγισης και μιας ή περισσότερων αντλιών φρεατίου, ο εθνικός μέσος όρος είναι $40 έως $85 ανά γραμμικό πόδι ή $3.000 έως $12.000. Όσο μεγαλύτερη είναι η περίμετρος του σπιτιού σας, τόσο υψηλότερο είναι το κόστος.

Ένα γαλλικό σύστημα αποστράγγισης εκτρέπει τα υπόγεια ύδατα στις αντλίες του φρεατίου σας προτού το νερό έχει την ευκαιρία να εμφανιστεί στο υπόγειό σας. Μετά την αφαίρεση μιας περιμετρικής λωρίδας από το τσιμεντένιο δάπεδο, οι εργαζόμενοι σκάβουν μια τάφρο γύρω από το εσωτερικό θεμέλιο δίπλα στους τοίχους του θεμελίου σας και συχνά στη βάση του θεμελίου. Στη συνέχεια κατέβασαν χαλίκι, διάτρητο σωλήνα αποστράγγισης, πλακάκια και μια λεκάνη αντλίας φρεατίου. Στη συνέχεια οι σωλήνες συνδέονται με μία ή περισσότερες αντλίες φρεατίου. Συχνά αυτά τα συστήματα ονομάζονται αποχετεύσεις εσωτερικού υποσέλιδου, εσωτερικές γαλλικές αποχετεύσεις ή εσωτερικά συστήματα εκτόνωσης πίεσης νερού.

Εάν υπάρχουν ρωγμές στη βάση σας που πρέπει να επισκευαστούν, αυτό είναι ένα επιπλέον κόστος. Αυτό το κόστος μπορεί να κυμαίνεται μεταξύ 2.500 και 5.000 $ για μεγάλες επισκευές και 500 $ ή περισσότερο για βασικές επισκευές. Ορισμένες εταιρείες κάνουν το επιπλέον βήμα να τοποθετήσουν ένα πλαστικό φράγμα ατμών ή επένδυση στους εσωτερικούς τοίχους που μπαίνουν στην αποχέτευση από κάτω για να κατευθύνουν τη διαρροή του τοίχου στην αποχέτευση από κάτω.

Αυτά είναι φιγούρες στο γήπεδο και μόνο μια αυτοπροσώπως επιθεώρηση του υπογείου μπορεί να οδηγήσει σε μια καλή εκτίμηση. Και να γνωρίζετε ότι μόλις ξεκινήσουν οι εργασίες, εάν αποκαλυφθούν πρόσθετα προβλήματα και αλλάξει το εύρος της εργασίας, το κόστος μπορεί να αυξηθεί. Αυτό ισχύει ανεξάρτητα από την εταιρεία στεγανοποίησης υπογείου που προσλαμβάνετε.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Κορυφαία σημάδια ότι χρειάζεστε στεγάνωση υπογείου

Εσωτερική vs Εξωτερική Στεγανοποίηση Υπόγειου

Κορυφαίες ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε σε έναν εργολάβο στεγάνωσης υπογείου

Η στεγανοποίηση του υπογείου είναι μια επένδυση στο σπίτι σας

Η αλήθεια είναι ότι η στεγάνωση του υπογείου είναι μια επένδυση στην ασφάλεια και τη σταθερότητα του σπιτιού σας. Σοβαρά προβλήματα διείσδυσης νερού μπορεί να επηρεάσουν τη δομική ακεραιότητα του θεμελίου σας. Προσθέστε σε αυτό πώς η μυρωδιά μούχλας και η πιθανή ανάπτυξη μούχλας μπορούν να επηρεάσουν την υγεία της οικογένειάς σας και μπορείτε να δείτε γιατί η στεγανοποίηση του υπογείου σας είναι απίστευτα σημαντική.

Η αδιαβροχοποίηση του υπογείου μπορεί επίσης να σας προσφέρει ηρεμία. Απλώς ρωτήστε κάποιον που έχει πλημμυρίσει το υπόγειο μετά από έντονες βροχοπτώσεις. Ο ήχος των αντλιών που σβήνουν είναι μουσική στα αυτιά τους.

Προγραμματίστε μια ΔΩΡΕΑΝ επιθεώρηση υπογείου

Εάν έχετε ένα υγρό υπόγειο ή είχατε πλημμυρίσει το υπόγειο, ήρθε η ώρα να ενεργήσετε για να προστατεύσετε την υγεία και την ασφάλεια της οικογένειάς σας και του σπιτιού σας. Προγραμματίστε ΔΩΡΕΑΝ έλεγχο υπογείου με Value Dry Waterproofing. Συνεργαζόμαστε με ιδιοκτήτες σπιτιού στο Μέριλαντ, στην Ουάσιγκτον, στη Βιρτζίνια, στη Δυτική Βιρτζίνια και σε μέρη του Ντέλαγουερ.

Οι έμπειροι επιθεωρητές μας θα πραγματοποιήσουν μια επίσκεψη επιτόπου και θα εξετάσουν το υπόγειό σας για προβλήματα διείσδυσης νερού και θα αναπτύξουν μια προσαρμοσμένη λύση στεγανοποίησης υπογείου για το σπίτι σας. Οι επιλογές χρηματοδότησής μας περιλαμβάνουν μηδενικές πληρωμές και χωρίς τόκους για 12 μήνες, που σας επιτρέπει να επιλύσετε το πρόβλημα τώρα.

Bir cevap yazın