Πόσο αποτελεσματική είναι η στρατηγική κοινωνικής δικτύωσης της H&M; | BluCactus ΗΠΑ

0
Πόσο αποτελεσματική είναι η στρατηγική κοινωνικής δικτύωσης της H&M;  |  BluCactus ΗΠΑ

Πως αποτελεσματικός είναι η στρατηγική κοινωνικής δικτύωσης της H&M; Αν είστε λάτρης των ρούχων και της μόδας, σίγουρα θα γνωρίζετε το brand H&M. Είναι μια σουηδική πολυεθνική αλυσίδα καταστημάτων γρήγορης μόδας, αξεσουάρ και καλλυντικών με παρουσία στην Ευρώπη, την Ανατολή, την Αφρική, την Ασία και την Αμερική. Διαθέτει περισσότερα από 4.700 καταστήματά της που διανέμονται σε 69 χώρες. Επιπλέον, αναγνωρίζεται παγκοσμίως, όχι μόνο από τους διαφορετικούς κλάδους φυσικής ένδυσης. Είναι επίσης αναγνωρισμένο για πωλήσεις ανά κατάλογο και διαδικτυακά σε 44 χώρες. Επίσης, η H&M έχει μακρά ιστορία στην πώληση unisex ρούχων για όλα τα στυλ. Αυτή τη στιγμή είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος όμιλος κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων στον κόσμο, δεύτερος μόνο μετά την Inditex. Έτσι πως αποτελεσματικός είναι η στρατηγική της H&M στα social media? Αν θέλετε να μάθετε λίγα περισσότερα για τη διαχείριση αυτής της μάρκας μόδας, μείνετε μαζί μας. Σήμερα στο BluCactus, σας μιλάμε για τη διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης της H&M!

Πώς χρησιμοποιεί η H&M τα social media;

BluCactus - Πόσο αποτελεσματική είναι η στρατηγική κοινωνικής δικτύωσης της H&M;  - επωνυμία μόδαςΠώς είναι η στρατηγική της H&M στα social media? Χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης βέλτιστα. Τι σημαίνει αυτό? Αυτό σημαίνει ότι η μάρκα προωθείται στα κοινωνικά δίκτυα. Αλλά η H&M πουλάει επίσης σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και κανόνες με εκατομμύρια οπαδούς. Η σελίδα της H&M στο Instagram έχει περίπου 37,4 εκατομμύρια ακόλουθους.

Επίσης, του Η σελίδα στο Facebook έχει περισσότερα από 39 εκατομμύρια likes ενώ του Η σελίδα Twitter έχει 8 εκατομμύρια ακόλουθους. Ο λογαριασμός της H&M στο Instagram λειτουργεί και ως περιοδικό μόδας.

Επιπροσθέτωςόταν πρόκειται να είναι κοινωνική, η επωνυμία εμφανίζει τους πελάτες της στη σελίδα ζητώντας από τους ακόλουθους να τους επισημάνουν και χρησιμοποιώντας το hashtag #HMxME.

BluCactus - Πόσο αποτελεσματική είναι η στρατηγική κοινωνικής δικτύωσης της H&M;  - επωνυμία μόδαςΕπί πλέον, η επωνυμία ενημερώνει τακτικά τα αναγνωριστικά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ομοίως, προσθέστε ετικέτα στις μάρκες που εμφανίζονται στις αναρτήσεις, ώστε οι πελάτες να μπορούν να τις αγοράσουν απευθείας από τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων τους.

Ωστόσο, η H&M προβάλλεται επίσης μέσω πληρωμένων καμπανιών κοινωνικού μάρκετινγκ. Εάν έχετε επισκεφτεί την ιστοσελίδα της H&M ή έχετε την εφαρμογή της, το πιο πιθανό είναι να έχετε συναντήσει μια χορηγούμενη διαφήμιση στα κοινωνικά της δίκτυα.

Στόχος της H&M είναι κυρίως οι νέοι. Οι περισσότεροι νέοι περνούν το χρόνο τους σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Η H&M τοποθετεί τις χορηγούμενες διαφημίσεις της έτσι του δεν χάσει το προσοχή του πελάτη-στόχου.

Ποια στρατηγική χρησιμοποιεί η H&M;

BluCactus - Πόσο αποτελεσματική είναι η στρατηγική κοινωνικής δικτύωσης της H&M;  - επωνυμία μόδαςπαρ ‘όλα αυτάνα μάθω περισσότερα για τα H&M’s διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, πρέπει να αναθεωρήσουμε τη στρατηγική μάρκετινγκ που χρησιμοποιεί η επωνυμία. Η H&M κάνει τον καταναλωτή να ενδιαφέρεται περισσότερο για τη μόδα. Το πετυχαίνουν προτείνοντας στον χρήστη τον συντονισμό (το ντύσιμο), που τους ενδιαφέρει περισσότερο.

Ωστόσο, θα έχετε επίσης πολλές επιλογές συνδυασμού όταν αγοράζετε αυτό το προϊόν. Με αυτόν τον τρόπο ενθαρρύνουν τον καταναλωτή να αγοράσει τα προϊόντα του. Από την άλλη, έχει και προσιτές τιμές, χορηγίες, και συνεργασίες με celebrities και άλλα brands.

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τις ενημερώσεις μας. Επίσης, εάν χρειάζεται να κάνετε την επωνυμία σας επιτυχημένη με μια καλή στρατηγική μάρκετινγκ, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η ανύψωση της επωνυμίας σας στο επόμενο επίπεδο είναι δυνατή μαζί μας!

Συνεργάζεται η H&M με influencers;

BluCactus - Πόσο αποτελεσματική είναι η στρατηγική κοινωνικής δικτύωσης της H&M;  - επωνυμία μόδαςΠώς είναι η στρατηγική της H&M στα social media? Χωρίς αμφιβολία, ένας τρόπος για να πραγματοποιήσετε το μάρκετινγκ σας είναι να συνεργαστείτε με επιρροές και διασημότητες.

Αυτό Αυτός είναι ο λόγος που η H&M έχει πολλές διασημότητες να υποστηρίζουν τα προϊόντα της. Οι πελάτες τείνουν να ακολουθούν διασημότητες και να θαυμάζουν αυτό που κάνουν, έτσι οι επωνυμίες στηρίζονται σε αυτούς. H&M δεν αποτελεί εξαίρεση. Η Kendall Jenner είναι ένα γνωστό αμερικανό μοντέλο και προσωπικότητα των μέσων ενημέρωσης.

Μία από τις καμπάνιες της H&M όπου αυτοί συνεργάστηκε με τον Giambattista Valli παρευρέθηκε η Kendall Jenner. Στο Φεστιβάλ των Καννών φόρεσε ένα καυτό ροζ φόρεμα από τη συλλογή H&M x Giambattista Valli.

BluCactus - Πόσο αποτελεσματική είναι η στρατηγική κοινωνικής δικτύωσης της H&M;  - επωνυμία μόδαςΕπίσης, η λίστα με τις διασημότητες που υποστηρίζουν την H&M είναι μεγάλη. Χάρη σε αυτό, οι εγκρίσεις διασημοτήτων είναι η πιο αποτελεσματική στρατηγική μάρκετινγκ της H&M.

Ένα παράδειγμα αυτού είναι η διαφημιστική καμπάνια για την H&M. Στην καμπάνια συμμετείχαν πολλές ινδές διασημότητες όπως οι Harshvardhan Kapoor, Aditi Rao Hydari, Diana Penty, Amyra Dastur και Aditya Seal φορώντας τη συλλογή H&M.

Ομοίως, η H&M συνεργάστηκε με Αμερικανούς διασημότητες όπως η Peyton List, ο Tyler Posey και η Hannah Simone για να προωθήσουν τη συλλογή τους.

Πώς χρησιμοποιεί η H&M το Instagram;

BluCactus - Πόσο αποτελεσματική είναι η στρατηγική κοινωνικής δικτύωσης της H&M;  - επωνυμία μόδαςΧωρίς αμφιβολία, η H&M ξέρει πώς να εκμεταλλεύεται το Instagram. Μεταξύ των δυνατοτήτων που κυκλοφόρησε πρόσφατα το Instagram είναι οι ιστορίες, το IGTV και ένα χαριτωμένο εργαλείο που σου επιτρέπει να μοιραστείτε δύο φωτογραφίες και να αφήσετε τους χρήστες και τους ακόλουθους να ψηφίσουν υπέρ μια επιλογή σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Η H&M ήταν μία από τις εταιρείες που αναγνώρισαν τη δέσμευση που μπορεί να παράγει αυτή η δυναμική δημοσκοπήσεων όταν συνδυάζεται με influencers. Η επωνυμία το εκμεταλλεύτηκε για να σχεδιάσει και να προωθήσει τη νέα της μάρκα που απευθύνεται σε ένα χιλιετή κοινό, τη Nyden.

Η στρατηγική ήταν απλή. Αποτελούνταν από τη συνεργασία με εννέα influencers από τον κόσμο της μόδας, μεταξύ των οποίων Αλίσα Κοσκαρέλι και την Ashley Guyatt, που ανέβασαν εναλλακτικά σχέδια ως ιστορίες στο Instagram για να αποφασίσουν οι ακόλουθοί τους ποια προτιμούν.

Ken Schreck BluCactus +1 469 206 5510Έτσι, περισσότεροι από 35.000 χρήστες ψήφισαν πολλά σχέδια, μοτίβα και αξεσουάρ που βοήθησαν τη μάρκα να λανσάρει μια συλλογή που ήδη έφερε τη σφραγίδα εγγύησης του κοινού-στόχου. Υπολογίζεται ότι η εμβέλεια των προβολών της καμπάνιας ήταν κοντά στο μισό εκατομμύριο χρήστες. Λέγεται συχνά ότι το Instagram είναι η νούμερο ένα πλατφόρμα για όλα τα πράγματα μάρκετινγκ επιρροής και η H&M εκμεταλλεύεται αυτή τη θέση. Το κάνει όχι μόνο δημιουργώντας αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας αλλά και εκμεταλλευόμενος την επικοινωνία με το κοινό για να προβλέψει τις ανάγκες μόδας του.

Πώς είναι η στρατηγική της H&M στα social media? Χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης βέλτιστα. Δηλαδή, η μάρκα προωθείται στα κοινωνικά δίκτυα. Αλλά πουλάει επίσης σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων και κανόνες με εκατομμύρια ακόλουθους. Να θυμάστε ότι μπορείτε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τις ενημερώσεις μας. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να επιτύχετε επαρκές ψηφιακό μάρκετινγκ για την επωνυμία σας. Έχετε την ευκαιρία να αναπτυχθείτε με το BluCactus!

Bir cevap yazın