Ποτέ δεν ήθελα μια τέλεια σχέση. Απλώς θέλω κάποιον να προσπαθήσει τόσο σκληρά όσο εγώ.

0
Ποτέ δεν ήθελα μια τέλεια σχέση.  Απλώς θέλω κάποιον να προσπαθήσει τόσο σκληρά όσο εγώ.

Ποτέ δεν ήθελα μια τέλεια σχέση. Θέλω μόνο κάποιος να δοκιμάσει τόσο δύσκολο όσο κι εγώ.

Ξανά και ξανά, είναι η ίδια παλιά ιστορία. Οι άνθρωποι λένε ότι περιμένω πάρα πολλά, ότι δεν μπορώ εύλογα να περιμένω να βρω την τελειότητα, ότι πρέπει να μάθω να συμβιβάζομαι με κάποιον που είναι απλώς «αρκετά καλός».
Αλλά αυτό που αυτοί οι άνθρωποι δεν φαίνεται να καταλαβαίνουν είναι ότι δεν πρόκειται για την τελειότητα. Δεν ήταν ποτέ. Δεν χρειάζομαι την τελειότητα. Δεν χρειάζομαι κάποιον να είναι τέλειος για να είναι αρκετός για μένα.
Ό,τι ζητάω – ό,τι έχω ζητήσει ποτέ – είναι για κάποιον που θα με αγαπήσει όσο τον αγαπώ εγώ. Κάποιος που φέρνει την ίδια δέσμευση, τον ίδιο ενθουσιασμό, την ίδια ενέργεια στη σχέση που φέρνω εγώ.
Δεν με νοιάζουν τα δώρα, τα δείπνα υπό το φως των κεριών ή οι μεγάλες μεγαλειώδεις χειρονομίες. Δεν χρειάζομαι τίποτα από αυτά. Ποτέ δεν με ενδιέφερε να βρω κάποιον που θα «σημαδέψει» όλα τα σωστά κουτάκια, ή κάποιον που θα κάνει μια μεγάλη επίδειξη πραγμάτων, ή θα με βάλει σε ένα βάθρο ή θα με προσκυνήσει. Αυτό δεν με ελκύει καθόλου.
Το μόνο που χρειάζομαι είναι κάποιος με τον οποίο έχω μια βαθιά και γνήσια σχέση. Κάποιος που είναι πρόθυμος να καταβάλει τόση προσπάθεια για να κάνει τα πράγματα να λειτουργήσουν όπως είμαι εγώ. Κάποιος που θα με ακούσει όπως εγώ θα τους ακούσω, κάποιος που νοιάζεται τόσο για μένα όσο κι εγώ για εκείνους.
Θέλω να μπορώ να εμπιστεύομαι απόλυτα το άτομο με το οποίο είμαι. Θέλω να ξέρω ότι έχουν την πλάτη μου και ότι θα έχουν πάντα. Θέλω να με εμπιστευτούν. Θέλω κάποιον του οποίου τα χέρια μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια, σώος και αβλαβής, γνωρίζοντας ότι θα είναι εκεί το πρωί, ότι θα με αγαπάει το ίδιο πολύ, ότι θα γελάει με τα τρομερά αστεία μου και με τα ανόητα πρόσωπα τραβάω.
Θέλω αληθινή αγάπη. Θέλω έναν πραγματικό, γνήσιο δεσμό. Θέλω να είμαι με κάποιον για τον οποίο είμαι η πρώτη του επιλογή, όχι η δεύτερη καλύτερη. Θέλω κάποιον που με αγαπάει για μένα, που μου δείχνει ότι νοιάζεται.
Ξέρω ότι η τελειότητα δεν είναι δυνατή. Ξέρω ότι κάθε σχέση γίνεται δύσκολη από καιρό σε καιρό. Γι’ αυτό θέλω κάποιον που είναι τόσο πρόθυμος να κάνει τα πράγματα να λειτουργήσουν, όσο έτοιμος να διανύσει την απόσταση που είμαι. Θέλω κάποιον από τον οποίο μπορώ να βασιστώ, που θα σκοντάψει όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, αντί να ξεφύγει. Θέλω κάποιον με τον οποίο μπορώ να μιλήσω ειλικρινά και ώριμα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Θέλω κάποιον που να ξέρει τι χρειάζεται για να λειτουργήσει.
Γιατί δεν θέλω μια τέλεια σχέση. Θέλω απλώς κάτι αληθινό. Θέλω κάποιον που να με αγαπάει όσο τον αγαπώ κι εγώ.

Γράφτηκε από τον Maverick, συγγραφέα προσωπικού στο Lessons Learned In Life Inc. ©

Ezoicαναφέρετε αυτήν τη διαφήμιση

Bir cevap yazın