Ποια είναι η στρατηγική μάρκετινγκ της Lululemon για τις Ηνωμένες Πολιτείες;

0
Ποια είναι η στρατηγική μάρκετινγκ της Lululemon για τις Ηνωμένες Πολιτείες;

Ποια είναι η στρατηγική μάρκετινγκ της Lululemon για τις Ηνωμένες Πολιτείες; Σήμερα στο BluCactus, θα μιλήσουμε για τη στρατηγική μάρκετινγκ μιας μάρκας μόδας που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά χτίζοντας μια ισχυρή κοινότητα σε πολλές πλατφόρμες. Η Lululemon είναι μια μάρκα αθλητικών ρούχων. Είναι επίσης μια καναδική εταιρεία τεχνικού στίβου για τρέξιμο, γιόγκα, ρούχα προπόνησης και αξεσουάρ. Αλλά, τι είναι Στρατηγική μάρκετινγκ της Lululemon? Μείνετε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για αυτήν τη μάρκα που κάνει τη διαφορά μεταξύ πολλών άλλων επωνυμιών στην ίδια κατηγορία. Είσαι έτοιμος? Ας δούμε!

Ποια στρατηγική χρησιμοποιεί το Lululemon;

BluCactus - στρατηγική μάρκετινγκ επιρροής - LululemonΤι είναι Στρατηγική μάρκετινγκ της Lululemon? Η επωνυμία έχει στρατηγική μάρκετινγκ επιρροής. Η Lululemon συνεργάζεται τακτικά με τοπικούς εκπαιδευτές γιόγκα, ευεξίας και φυσικής κατάστασης για να εκπροσωπήσει την επωνυμία της. Η μάρκα δημιουργεί έναν χώρο όπου οι άνθρωποι μπορεί να δημιουργήσει κοινότητα χρησιμοποιώντας ένα τμήμα των καταστημάτων της για να φιλοξενήσει μαθήματα διαλογισμού, γιόγκα και γυμναστικής. Η μάρκα είναι πολύ καινοτόμος και διαθέτει ρούχα αφού λαμβάνει σοβαρά υπόψη τα σχόλια των πελατών. Χάρη σε αυτό, η σειρά ρούχων τους είναι προσεκτικά σχεδιασμένη για να επιτρέπει στους πελάτες τους να αισθάνονται άνετα ενώ προπονούνται.

Σε Στρατηγική μάρκετινγκ της Lululemon, οι πελάτες είναι ένα πολύτιμο μέρος. Επομένως, η επωνυμία γνωρίζει ότι οι πελάτες μπορούν να είναι πολύτιμοι δημιουργοί περιεχομένου όταν είναι ικανοποιημένοι με τα προϊόντα τους. Δεδομένου ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταλαμβάνουν σημαντική θέση στο μάρκετινγκ, το περιεχόμενο που δημιουργείται από τους χρήστες είναι πιθανό να είναι πιο αξιόπιστο από το επώνυμο περιεχόμενο. Lululemon’s #The SweatLife ήταν ένα παράδειγμα του πώς μια επωνυμία μπορεί να εμπνεύσει τους καταναλωτές να δημιουργήσουν το δίκτυό τους. Οι καταναλωτές το χρησιμοποίησαν ως τρόπο για να μοιραστούν τα επιτεύγματα και τους στόχους φυσικής κατάστασης στο Instagram.

Ποια είναι η διαφημιστική στρατηγική της Lululemon;

BluCactus USA - μάρκα μόδας LululemonΤι είναι Στρατηγική μάρκετινγκ της Lululemon? Όταν μιλάμε για τη διαφημιστική στρατηγική της Lululemon, είναι προφανές ότι εξετάζει πολύ την κοινότητά της. Από αυτό, μπορούμε να δούμε ότι το όραμα της εταιρείας για το Lululemon το κατάστημα ήταν να βοηθήσει τους ανθρώπους να αποκτήσουν τον εξοπλισμό που μπορούσαν να ιδρώσουν άνετα. Οι ιδιοκτήτες δεν ήθελαν απλώς να δημιουργήσουν ένα εμπορικό σήμα. Ήθελαν επίσης να δημιουργήσουν έναν κοινοτικό κόμβο, έναν ασφαλή χώρο, όπου οι άνθρωποι μπορούν να συζητήσουν και να μάθουν τις σωματικές πτυχές της φυσικής κατάστασης, της επίγνωσης και της υγείας. Ακολούθωςη Lululemon έχτισε γνήσιες σχέσεις με τους ανθρώπους που επισκέπτονται τα καταστήματά της για να καταλάβουν με τι είναι παθιασμένοι.

Η Lululemon αποδεικνύει με τη στρατηγική μάρκετινγκ ότι ένας από τους καλύτερους τρόπους δημιουργίας κοινότητας είναι η φιλοξενία εκδηλώσεων σε συνεργασία με τοπικούς ηγέτες. Lululemon φιλοξενεί ένα πρόγραμμα ambassador όπου η επωνυμία δημιουργεί ένα ευρύ και πολύτιμο δίκτυο online και offline. Με αυτόν τον τρόπο, η μάρκα προωθεί τα ρούχα της ενώ βοηθά τους πελάτες της να επιτύχουν τους στόχους της φυσικής τους κατάστασης. Το Lululemon χρηματοδοτεί επίσης γεγονότα της πραγματικής ζωής, όπως το Sweat Life Φεστιβάλ. Συνέβαλε στην περαιτέρω ενίσχυση του δεσμού της μάρκας με τους πελάτες της.

Στο BluCactus, μπορούμε να φέρουμε το εμπορικό σήμα σας στην επιτυχία! Απλώς επικοινωνήστε μαζί μας για να μπορέσουμε να σχεδιάσουμε μια στρατηγική μάρκετινγκ για την επωνυμία σας.

Ποια είναι τα βασικά στοιχεία της στρατηγικής της Lululemon;

BluCactus USA - μάρκα μόδας LululemonΗ απάντηση δεν είναι πολύ μεγάλη όταν σκεφτόμαστε τα κύρια στοιχεία του Στρατηγική μάρκετινγκ της Lululemonεξαιτίας εστίασή του στην κοινότητα. Καταρχήν, η εμπορική στρατηγική της μάρκας βασίζεται στην προώθηση των προϊόντων της ως πυλώνες ενός ενεργού και υγιεινού τρόπου ζωής. Ήταν μια επιτυχημένη στρατηγική για τον Lululemon. Γιατί; Γιατί η εταιρεία μπορεί να βάλει υψηλότερη τιμή στα προϊόντα της. Οι άνθρωποι φορούν ακόμη και τα προϊόντα της εταιρείας ως ρούχα μόδας και όχι μόνο για λόγους γυμναστικής. Για παράδειγμα, στο στυλ athleisure, το Lululemon έχει επίσης ένα πλεονέκτημα. μεγάλουπερβολές αυτού προσθήκη στυλ Ρούχα Lululemon και συνδυάστε τα με άλλα που δεν σχετίζονται με τον κόσμο του fitness, δημιουργώντας απίστευτα outfits.

Χάρη σε αυτό, η Lululemon πουλά τα προϊόντα της μέσω ενός δικτύου καταστημάτων που διαθέτει και λειτουργεί online και offline. Από τις 6 Δεκεμβρίου 2018, η εταιρεία λειτουργεί 426 καταστήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Επίσης, στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Σιγκαπούρη. Η Lululemon πιστεύει ότι τα καταστήματά της βοηθούν την εταιρεία να συνδεθεί με τους πελάτες και να αναζητήσει σχόλια για τα προϊόντα, ενώ παράλληλα προωθεί την επωνυμία της. Επομένως, το κύριο κλειδί στη στρατηγική μάρκετινγκ της Lululemon είναι η κοινότητα. Τους λειτούργησε καλά γιατίμέχρι τώρα, είναι από τα πιο δημοφιλή στον στόχο τους.

Ποια είναι η αγορά-στόχος της Lululemon;

BluCactus USA - μάρκα μόδας LululemonΔεν μπορούμε να μιλήσουμε για το Lululemon’s στρατηγική μάρκετινγκ χωρίς να αποκαλύπτεται το κοινό-στόχος της μάρκας. Οι πελάτες του Lululemon περιλαμβάνουν άτομα στην εφηβεία και στις αρχές των τριάντα, γυναίκες και άνδρες. Δεδομένου ότι πουλά αθλητικά ρούχα, ταιριάζει σε οποιονδήποτε κάνει γυμναστική.

Ωστόσο, είναι ιδανικό και για όσες φορούν αθλητικό στυλ. Το κοινό-στόχος του Lululemon είναι κυρίως λάτρεις της γιόγκα ή της φυσικής κατάστασης που εκτιμούν την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Είναι επίσης συνήθως άτομα υψηλής καθαρής αξίας. Είναι πρόθυμοι να πληρώσουν υψηλές τιμές για τα προϊόντα Lululemon.

Είναι επίσης σημαντικό να αναφέρουμε ότι το μέγεθος της αγοράς της Lululemon είναι το μεγαλύτερο στις ΗΠΑ. Ακόμηη μάρκα πωλείται σε όλο τον κόσμο.

Ποιοι είναι οι ανταγωνιστές της Lululemon;

BluCactus USA - Στρατηγική μάρκετινγκ LululemonΌταν μιλάμε για Στρατηγική μάρκετινγκ της Lululemon, είναι σημαντικό να αναδείξει τους κύριους ανταγωνιστές της. Άλλωστε δεν είναι οι μόνοι που πουλάνε αθλητικά ρούχα και ανταγωνίζεται μεγάλες μάρκες.

Η Lululemon ήταν πράγματι επιτυχημένη με το επιχειρηματικό της μοντέλο. Ωστόσο, οι επενδυτές πρέπει να γνωρίζουν ότι η εταιρεία αντιμετωπίζει αρκετούς κινδύνους, όπως πλασματικά γούστα των καταναλωτών και ένα επιχειρηματικό μοντέλο που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τους πωλητές.

Επιπλέον, η Lululemon αντιμετωπίζει αυξανόμενο ανταγωνισμό στη βιομηχανία αθλητικών ειδών από τους γίγαντες λιανικής Nike (NKE), Adidas (ADDYY) και Under Πανοπλία (UA). Ακόμητο Lululemon παραμένει επίσης αγαπημένο χάρη στα νέα, υψηλής ποιότητας ρούχα του.

Ken Schreck BluCactus +1 469 206 5510Τι είναι Στρατηγική μάρκετινγκ της Lululemon? Το Lululemon είναι ένα παράδειγμα ότι η σκέψη στην κοινότητα είναι ένας από τους πυλώνες του της εταιρείας στρατηγική μάρκετινγκ.

Η Lululemon συνεργάζεται με την πελατεία της με διαφορετικούς τρόπους και λαμβάνει υπόψη τις απόψεις και τις συστάσεις τους. Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να μην χάνετε καμία από τις ενημερώσεις μας.

Γνωρίζατε ότι έχετε τη δυνατότητα να οδηγήσετε την επωνυμία σας στην επιτυχία; Χρειάζεστε μια καλή στρατηγική μάρκετινγκ. Για να επιτευχθεί αυτό, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το BluCactus. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δώσετε ορατότητα στην επωνυμία σας.

Bir cevap yazın