Ποια είναι η στρατηγική μάρκετινγκ της Moschino στις Ηνωμένες Πολιτείες;

0
Ποια είναι η στρατηγική μάρκετινγκ της Moschino στις Ηνωμένες Πολιτείες;

Ποια είναι η στρατηγική μάρκετινγκ της Moschino για τις Ηνωμένες Πολιτείες; Συνεχίζουμε να ανακαλύπτουμε τις στρατηγικές μάρκετινγκ των επωνυμιών μόδας. Σε αυτή την ευκαιρία, θα μιλήσουμε για τον Moschino, έναν ιταλικό οίκο μόδας που κατασκευάζει ρούχα μόδας για γυναίκες, άνδρες και παιδιά. Και επίσης αρώματα, διακοσμητικά είδη, καλλυντικά και κοσμήματα. Ο Moschino και η επωνυμία του έγιναν διάσημοι για τα καινοτόμα και πολύχρωμα σχέδιά τους, τις κριτικές τους στη βιομηχανία της μόδας και τις καμπάνιες κοινωνικής ευαισθητοποίησης τους τη δεκαετία του 1990. Αλλά, ποια είναι η στρατηγική μάρκετινγκ της Moschino? Ίσως είναι κεντραρισμένος στην εκκεντρικότητα; Μείνετε στο BluCactus για να μάθετε περισσότερα για αυτό. Ας αρχίσουμε!

Πώς λειτουργεί η στρατηγική μάρκετινγκ της Moschino;

BluCactus USA - μάρκα μόδας πολυτελείαςΠοια είναι η στρατηγική μάρκετινγκ της Moschino? Η στρατηγική μάρκετινγκ της Moschino αναλύει το εμπορικό σήμα με το πλαίσιο μάρκετινγκ που καλύπτει το προϊόν, την τιμή, τον τόπο και την προώθηση. Όταν πρόκειται για το Moschino, δεν εφαρμόζεται μόνο μία στρατηγική μάρκετινγκ.

Υπάρχουν πολλές στρατηγικές μάρκετινγκ, όπως η καινοτομία προϊόντων, η προσέγγιση τιμολόγησης και ο σχεδιασμός προώθησης, μεταξύ πολλών άλλων. Αυτές οι επιχειρηματικές στρατηγικές βασίζονται στο μείγμα μάρκετινγκ της Moschino. Με αυτόν τον τρόπο, βοηθούν τη μάρκα να είναι επιτυχημένη στην αγορά. Επιπλέον, η στρατηγική μάρκετινγκ τους βοηθά να τοποθετηθούν ανταγωνιστικά στην αγορά. Τους βοηθά επίσης να επιτύχουν τα δικά τους επιχειρηματικούς στόχους και τους στόχους.

Όσον αφορά την προώθηση, το μεγαλύτερο μέρος της προώθησης της Moschino περιλαμβάνει έντυπα μέσα και διαδικτυακή προώθηση. Στοχεύουν συγκεκριμένα να εμφανίζονται σε ενδιαφέροντα περιοδικά όπως το Vogue και το περιοδικό W. Ωστόσο, υπάρχουν και πολλά διαδικτυακά περιοδικά και ιστολόγια μέσω των οποίων προβάλλουν τον εαυτό τους. Όπως τα προϊόντα που πουλά η μάρκα, οι διαφημίσεις της είναι ιδιαίτερα πολύχρωμες και έχουν ιδιόρρυθμες εικόνες. Αυτό είναι ένα εντυπωσιακό αντικείμενο που ξεφεύγει από τους βαρετούς καταλόγους προϊόντων πολυτελείας. Έτσι, αυτό ολοκληρώνει το μείγμα μάρκετινγκ της Moschino. Κάνουν αισθητή διαφορά στην αγορά χάρη σε αυτό.

Ποια είναι η αγορά-στόχος της Moschino;

BluCactus USA - μάρκα μόδας πολυτελείαςΠοια είναι η στρατηγική μάρκετινγκ της Moschino? Όπως έχουμε αναφέρει και πριν, σε άλλα blogs, το κοινό-στόχο του πρέπει να λαμβάνεται υπόψη όταν μιλάμε για τη στρατηγική μάρκετινγκ μιας μάρκας.

Ο συνδυασμός φωτεινών χρωμάτων, σχεδίων και υλικών είναι εμφανής στο παιδική γραμμή και της ανδρικής και γυναικείας συλλογής. Για το λόγο αυτό, στόχος της Moschino είναι νέοι και ενήλικες με μεσαία προς υψηλή αγοραστική δύναμη.

Η μάρκα είναι πολυτελής, άρα οι τιμές της είναι υψηλές.

Η μάρκα τραβάει την προσοχή τόσο των νέων όσο και των ενηλίκων για το τόλμημά της να είναι διαφορετική, προσθέτει μια πινελιά ανέμελου χρώματος και χαράς στη ζωή και συνεχίζει να ανακαλύπτει τον εαυτό της χρόνο με το χρόνο.

BluCactus USA - μάρκα μόδας πολυτελείαςΕπιπλέον, η καινοτομία που χαρακτήρισε τη γέννησή του είναι ακόμα πολύ εμφανής σε όλες τις συλλογές που δεσμεύονται στην ποιότητα των μοτίβων και των υλικών να κατακτήσουν τους απανταχού λάτρεις της μόδας.

Στη δέσμευσή της για ψηφιοποίηση, η μάρκα τοποθετεί τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών της στο επίκεντρο της στρατηγικής της. Παραμένοντας πιστή στην ουσία της, η Moschino είναι μια από τις πιο καταξιωμένες και δημιουργικές μάρκες από όλες, με μια στρατηγική μάρκετινγκ που τις κρατά ανάμεσα στα αγαπημένα.

Κάντε το τώρα εάν θέλετε να οδηγήσετε το brand σας στην επιτυχία και να το τοποθετήσετε με μια επαρκή στρατηγική μάρκετινγκ. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία. Ελάτε σε επαφή με το BluCactus και αφήστε το μάρκετινγκ της επωνυμίας σας στα χέρια μας.

Τι είδους μάρκα είναι η Moschino;

BluCactus USA - μάρκα μόδας πολυτελείαςΗ Moschino είναι μια μάρκα ρούχων. Ωστόσο, χάρη στην εμπορική ταυτότητα και τη στρατηγική μάρκετινγκ, ξεχωρίζει στην αγορά ως μια από τις πιο εκκεντρικές και πολύχρωμες μάρκες ρούχων. Γιατί; Γιατί οι παρουσιάσεις μόδας, οι εκδηλώσεις, οι παραστάσεις και οι αξιομνημόνευτες εκδηλώσεις της Moschino χαρακτηρίζονταν πάντα από τη θεατρικότητά τους. Από την ίδρυσή της, η μάρκα έκανε εξαιρετικά ευφάνταστες εποχιακές παρουσιάσεις, αλλάζοντας ριζικά τον τρόπο σύλληψης των επιδείξεων μόδας. Επίσης, ο σχεδιασμός των ρούχων του αντανακλούσε πάντα μια αίσθηση χιούμορ και μια έντονη αίσθηση κοινωνικής δικαιοσύνης μέσα από εμβληματικές λέξεις και μοτίβα όπως τούβλα και κονίαμα, εξωτικούς χαρακτήρες όπερας ή στερεότυπα καουμπόη.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990, η μάρκα χρησιμοποίησε μια πληθώρα αξεσουάρ για να κάνει δηλώσεις και οπτικά λογοπαίγνια. Στις βιτρίνες του, έδειξε μανεκέν φορώντας ίσια μπουφάν με το κείμενο «Μόνο για θύματα της μόδας». Στο παράθυρο, μια βασιλική φιγούρα, που φορούσε ένα στέμμα από αποξηραμένα μακαρόνια, έδειχνε τη δυσπιστία της για την εξουσία. Σε ένα άλλο παράθυρο, εμφανίστηκαν μοντέλα που ποζάρουν ανάμεσα σε ανοιχτό και κρεμαστό ψαλίδι, φτιάχνοντας κομμάτια από λαμπερά υλικά.

Ποιοι είναι οι ανταγωνιστές του Moschino;

BluCactus USA - μάρκα μόδας πολυτελείας - στρατηγική μάρκετινγκ MoschinoΟ κύριος ανταγωνισμός της Moschino είναι άλλες ιταλικές μάρκες με το ίδιο κανάλι διανομής, τον ίδιο στόχο και την ίδια γκάμα προϊόντων.

Έτσι, αρκετές μάρκες στην αγορά ανταγωνίζονται για την ίδια ομάδα πελατών.

Ωστόσο, οι κύριοι ανταγωνιστές της είναι οι Armani Exchange, Versace, Dolce και Gabbana.

Είναι όλες μάρκες πολυτελείας που περιλαμβάνουν πολλή δημιουργικότητα και λίγη εκκεντρικότητα στα σχέδιά τους.

Τι είναι η κουλτούρα Moschino;

BluCactus USA - μάρκα μόδας πολυτελείας - στρατηγική μάρκετινγκ MoschinoΗ κουλτούρα Moschino ξεκίνησε το 1983. Ο Franco Moschino ίδρυσε τη μάρκα εκείνη τη χρονιά. Εκείνη τη χρονιά παρουσίασε την πρώτη γυναικεία συλλογή και αυτή ήταν η αρχή μιας επέκτασης που δίνει μια ιδέα για το τι ήταν τα 80s για την ιστορία της ιταλικής μόδας. Αν και η φωνή του Μοσκίνο ήταν αντίθετη με το Σύστημα, Η δέσμευσή του ήταν καθοριστική για να γίνει πιο υπεύθυνο.

Αντί να εφεύρει ένα νέο στυλ, συνδύασε υπάρχοντα στοιχεία με απροσδόκητους τρόπους. Τα εξαιρετικά κομμένα, κλασικά του στυλ, με ιδιότροπες λεπτομέρειες, ήταν ήδη εμφανή στις πρώτες μέρες της εταιρείας του, Moschino Snc, η οποία έγινε Moon Shadow Srl το 1983.

Πουά και ρίγες, στάμπες αρλεκίνου και φρούτων, η καρδιά και το σύμβολο της ειρήνης, οι καπιτονέ τσάντες και τα σκουλαρίκια με χρυσό κύκλο συνεχίζουν να είναι τα εικονίδια αυτής της μάρκας. Είναι χαρακτηριστικές εκτυπώσεις Moschino, επίσης αυτές που επιτρέπουν στην κουλτούρα Moschino να υπάρχει.

Ken Schreck BluCactus +1 469 206 5510Ποια είναι η στρατηγική μάρκετινγκ της Moschino; Η στρατηγική μάρκετινγκ της Moschino εστιάζει και δίνει προτεραιότητα στη μελέτη του προϊόντος, του τόπου, της τιμής και της προώθησης. Αυτή η τεχνική σάς επιτρέπει να τοποθετείτε τον εαυτό σας και να ξεχωρίζετε από πολλές άλλες μάρκες. Επιπλέον, τα δημιουργικά και εκκεντρικά στοιχεία και τα μοτίβα του το καθιστούν διαφορετικό εμπορικό σήμα από άλλα.

Σας αρέσει το Moschino; Ποια είναι η γνώμη σας για τη στρατηγική μάρκετινγκ τους; Πείτε μας στα σχόλια. Και μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να μείνετε συνδεδεμένοι με όλες τις ενημερώσεις μας. Τα λέμε στο επόμενο blog.

Η ώρα να οδηγήσετε την επωνυμία σας στην επιτυχία είναι τώρα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν χρειάζεται να εφαρμόσετε μια λειτουργική στρατηγική μάρκετινγκ για την επωνυμία σας.

Bir cevap yazın