Ποια είναι η Στρατηγική Μάρκετινγκ της Supreme στις Ηνωμένες Πολιτείες;

0
Ποια είναι η Στρατηγική Μάρκετινγκ της Supreme στις Ηνωμένες Πολιτείες;

Ποια είναι η Στρατηγική Μάρκετινγκ της Supreme στις Ηνωμένες Πολιτείες; Για να γνωρίσουμε τη στρατηγική μάρκετινγκ διαφορετικών εμπορικών σημάτων, σήμερα θα μάθουμε πώς λειτουργεί η στρατηγική μάρκετινγκ της Supreme. Οι λάτρεις της μόδας γνωρίζουν ότι το μοντέλο Supreme λειτουργεί τόσο καλά που η μάρκα έχει κάνει το λογότυπό της σήμα κατατεθέν. Μας έχει πουλήσει την ιδέα ότι είναι ρούχο φτιαγμένο για μικρό πληθυσμού στόχου. Και στη μόδα του streetwear, αυτά τα μηνύματα πηγαίνουν βαθιά. Τόσο πολύ που η μάρκα έχει δημιουργήσει παράλογα προϊόντα που πωλούνται σε πολύ υψηλές τιμές, όπως ένα τούβλο, ένα νυχοκόπτη ή ένα μπολ με σκύλους. Ακόμη, τι είναι Του Ανώτατου στρατηγική μάρκετινγκ? Μείνετε στο BluCactus για να μάθετε. Ορίστε!

Πώς λειτουργεί η στρατηγική μάρκετινγκ της Supreme;

BluCactus Ηνωμένες Πολιτείες - επωνυμία μόδαςΤι είναι Του Ανώτατου στρατηγική μάρκετινγκ? Όπως πολλές άλλες επωνυμίες streetwear, η Supreme έχει χτίσει τη φήμη της σε ένα επιχειρηματικό μοντέλο που βασίζεται στη διαφημιστική εκστρατεία και τη σπανιότητα. Η στρατηγική μάρκετινγκ της επικεντρώνεται σε προϊόντα που προαναγγέλλονται για κυκλοφορία σε εξαιρετικά περιορισμένες μονάδες και με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Πώς λειτουργεί αυτή η στρατηγική; Χάρη στο διαφημιστική εκστρατεία, η Η εταιρεία Supreme κυκλοφορεί νέα και περιορισμένης έκδοσης προϊόντα σε δύο σεζόν το χρόνο. Οι ανακοινώσεις των αυτές οι εκδόσεις διαδίδονται γρήγορα σε κοινωνικά δίκτυα και φόρουμ. Η ημερομηνία κυκλοφορίας είναι το μεγάλο γεγονός και ο καταναλωτής είναι αναμενόμενος. Μεταφράζεται σε πολλές ώρες σε φυσικά καταστήματα και χιλιάδες άνθρωποι μπροστά στον υπολογιστή που περιμένουν να κάνουν τις αγορές τους online.

Αυτή η στρατηγική μάρκετινγκ χρησιμοποιεί τη δύναμη της έλλειψης ως επιχειρηματική στρατηγική. Το κλειδί είναι να κυκλοφορήσετε πολλά διαφορετικά προϊόντα, αλλά πολύ λίγα από το καθένα. Με αυτόν τον τρόπο, η προσφορά σταματά να ικανοποιεί τη ζήτηση. Είναι το πρώτο που διατάζει. Το προϊόν δεν αναπληρώνεται παρά το υψηλό ποσοστό πωλήσεών του. Εάν δεν το έχετε καταλάβει, η μόνη σας επιλογή είναι να υποθέσετε ότι δεν είστε μέρος της αποκλειστικής θέσης που το έχει. Η άλλη επιλογή είναι η είσοδος στην αγορά μεταπώλησης.

Πόσο η Supreme παραμένει ανάμεσα στις καλύτερες μάρκες Streetwear;

BluCactus Ηνωμένες Πολιτείες - επωνυμία μόδαςΗ Supreme συνεχίζει να είναι ανάμεσα στα αγαπημένα πολλών λάτρεις της μόδας χάρη στη στρατηγική μάρκετινγκ που διαθέτει. Τι είναι Του Ανώτατου στρατηγική μάρκετινγκ? Όπως είπαμε και προηγουμένως, εστιάζει σε προϊόντα που προωθούνται υπερβολικά.

Αυτή η στρατηγική αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό κερδοφόρο πλεονέκτημα για τη μάρκα. Ορισμένα ρούχα έχουν ακόμη και 1000% αύξηση στην τιμή. Γνωρίζουν ότι οι άνθρωποι θα αγοράσουν το ίδιο προϊόν. Γιατί; Γιατί έχει ήδη προηγηθεί μια ισχυρή καμπάνια στα κοινωνικά δίκτυα. Επίσης, influencers και celebrities έχουν μαζευτεί για να διευρύνουν την υπερβολή. Έχουν ήδη αυτό το περιορισμένο, σπάνιο προϊόν και εκατομμύρια ακόλουθοι αρχίζουν να θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτήν την αποκλειστικότητα.

Η Supreme έχει χρησιμοποιήσει επίσης συνεργασίες με μάρκες πολυτελείας, όπως η Louis Vuitton ή Rimowaγια να προωθήσει αυτή την εικόνα της αποκλειστικότητας και της αυθεντικότητας. Επιπλέον, βοηθάει να γίνουν πιο ορατά στην αγορά. Όλοι γνωρίζουν το Supreme, και όλοι γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να έχουν πρόσβαση. Αν σας αρέσουν τα ρούχα αυτής της μάρκας, το ξέρετε αυτό.

Ποια είναι η αγορά-στόχος της Supreme;

BluCactus Ηνωμένες Πολιτείες - επωνυμία μόδαςΤι είναι Του Ανώτατου στρατηγική μάρκετινγκ? Όπως έχουμε ήδη αναφέρει αρκετές φορές στο προηγούμενος ιστολόγια σχετικά με τη στρατηγική μάρκετινγκ του διάφορος μάρκες, η δημογραφικό στόχο είναι σημαντικό όταν μιλάμε για τη στρατηγική μάρκετινγκ.

Του Ανώτατου δημογραφικό στόχο περιλαμβάνει ένα νεανικό κοινό μεταξύ 16 και 30 ετών, κυρίως άντρες. Γιατί; Γιατί οι περισσότερες από τις πιο περιορισμένες και ιδιαίτερες συλλογές που βγάζει το brand απευθύνονται σε άνδρες. Ωστόσο, επεκτείνεται προς τον γυναικείο κόσμο.

Η ευκαιρία να πετύχετε την επωνυμία σας είναι μαζί μας. Μπορούμε να σας φέρουμε σε επαφή με την ομάδα του BluCactus εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια καλή στρατηγική μάρκετινγκ για την επωνυμία σας.

Ποιοι είναι Του Ανώτατου συναγωνιστές?

BluCactus Ηνωμένες Πολιτείες - επωνυμία μόδαςΗ Supreme δεν είναι η μόνη επωνυμία streetwear που κατάφερε να δημιουργήσει ταυτότητα από αυτήν τη στρατηγική μάρκετινγκ. Άλλες μάρκες χρησιμοποιούν την ίδια στρατηγική με παρόμοια αποτελέσματα.

Σε μια περίπτωση, η Adidas κυκλοφόρησε το πιο πρόσφατο μοντέλο στο Συλλογή Yeezy Boost, η σειρά σε συνεργασία με τον Kanye West. Το λεγόμενο Yeezy Boost 350 V2 ήταν το ίδιο με τα υπόλοιπα μοντέλα της συλλογής, μόνο σε φθορίζον κίτρινο. Ωστόσο, η διαφορά ήταν άλλη. Αυτό το τελευταίο μοντέλο ήταν η πιο περιορισμένη έκδοση μέχρι σήμερα. Έκλεισαν τη συλλογή με περιορισμένο αριθμό μονάδων σε κίτρινο χρώμα.

Έτσι το μετέδωσαν εξαντλημένα μέσω των κοινωνικών δικτύων, ειδικά του Instagram. Έτσι μεγαλώνει το hype. Το αποτέλεσμα? Την επόμενη μέρα, σε λιγότερο από τριάντα δευτερόλεπτα, δεν υπήρχαν άλλες μονάδες. Όπως μπορούμε να δούμε, αυτή η στρατηγική έχει λειτουργήσει για περισσότερες από μία μάρκες.

Ποιες είναι οι συνέπειες της στρατηγικής μάρκετινγκ της Supreme;

BluCactus Ηνωμένες Πολιτείες - Ανώτατη Στρατηγική ΜάρκετινγκΤι είναι Του Ανώτατου στρατηγική μάρκετινγκ? Είναι πολύ έξυπνο χωρίς αμφιβολία. Παρόλα αυτάείχε και συνέπειες.

Η σπανιότητα των προϊόντων οδήγησε στην ανάπτυξη μιας αρκετά ευημερούσας αγοράς απομιμήσεων.

Η Supreme είναι η πιο περιζήτητη μάρκα παγκοσμίως μεταξύ των καταναλωτών.

Η απογοήτευση από την έλλειψη πρόσβασης στο προϊόν και η αδυναμία να αντέξουν οικονομικά τις τιμές μεταπώλησης οδηγούν τον πελάτη να αποκτήσει την πολυπόθητη αποκλειστικότητά του μέσω μιας απομίμησης.

Τι κάνει το Supreme τόσο επιτυχημένο;

BluCactus Ηνωμένες Πολιτείες - επωνυμία μόδας - Ανώτατη στρατηγική μάρκετινγκΤο μυστικό πίσω από την επιτυχία της Supreme είναι η στρατηγική μάρκετινγκ. Το Supreme είναι ένα κατάστημα και μια επωνυμία των οποίων η προέλευση συνδέεται με την underground κουλτούρα ή το hip-hop.

Ο James Jebbia, ο ιδρυτής του, συνέλαβε την ιδέα ενός καταστήματος σχεδιασμένου μόνο για skaters, όπου θα μπορούσαν να βρουν τα στιλιστικά τους γούστα. Θα μπορούσαν επίσης να αγοράσουν οποιοδήποτε αξεσουάρ που σχετίζεται με τον κόσμο του skateboard, και θα μπορούσαν εύκολα να μπουν με τις σανίδες τους και ακόμη και να εξασκηθούν μέσα στο κατάστημα.

Αφού πέρασε από άλλες μάρκες, αποφάσισε να ανοίξει το πρώτο κατάστημα Supreme στο Μανχάταν. Από τότε, η Supreme έχει αναπτυχθεί σταθερά για να γίνει αυτό που είναι σήμερα, μια εταιρεία 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων. Πρέπει επίσης να τονίσουμε ότι η κύρια καινοτομία στο επιχειρηματικό μοντέλο ήταν η συνεργασία με άλλα brands.

Ken Schreck BluCactus +1 469 206 5510Ποια είναι η στρατηγική μάρκετινγκ της Supreme; Το μαρΗ στρατηγική keting αυτής της φημισμένης μάρκας βασίζεται στη χαμηλή προσφορά για να προκαλέσει υψηλή ζήτηση.

Παρά το γεγονός ότι είναι μια στρατηγική με κάποιες συνέπειες, έχει ωφελήσει την εταιρεία σε σημείο που είναι πλέον ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά brands του urban style. Να θυμάστε ότι μπορείτε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τις ενημερώσεις μας. Τα λέμε στο επόμενο blog BluCactus!

Στο BluCactus, μπορούμε να φέρουμε το εμπορικό σήμα σας στην επιτυχία! Απλώς επικοινωνήστε μαζί μας για να μπορέσουμε να σχεδιάσουμε μια στρατηγική μάρκετινγκ για την επωνυμία σας.

Bir cevap yazın