Παρουσιάζουμε το Habit Ace 2.0 – Life Optimizer

0
Παρουσιάζουμε το Habit Ace 2.0 – Life Optimizer

Η οικοδόμηση καλών συνηθειών είναι απαραίτητη για να ζήσετε μια γεμάτη ζωή. Γι’ αυτό είμαι στην ευχάριστη θέση να το ανακοινώσω Το Habit Ace 2.0 είναι πλέον διαθέσιμο! Το Habit Ace είναι μια εφαρμογή iOS που έχω αναπτύξει και μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε καλές συνήθειες. Αυτή είναι η εφαρμογή που χρησιμοποιώ για να βελτιστοποιήσω τη ζωή μου.

Βλέπετε, ξεκίνησα το Life Optimizer το 2006, αλλά για χρόνια δεν ήξερα πώς ακριβώς να βελτιστοποιήσω τη ζωή μου. Δεν είχα συστηματικό τρόπο να το κάνω. Μόνο αργότερα κατάλαβα ότι ο καλύτερος τρόπος για να βελτιστοποιήσω τη ζωή μου είναι μέσω παρακολούθηση συνήθειας. Δηλαδή, έβαλα κάποιες συνήθειες να χτίσω και μετά παρακολουθώ πόσο καλός είμαι στο να τις διατηρώ. Κάνοντας αυτό έχει κάνει μεγάλη διαφορά στη ζωή μου.

Δεν κάνω απλώς καθημερινά συνήθειες όμως. Ανακάλυψα ότι πρέπει να χωρίσω τις συνήθειές μου σε καθημερινά, εβδομαδιαίοςκαι Μηνιαίο. Γιατί; Επειδή ορισμένες συνήθειες παρακολουθούνται καλύτερα σε εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση. Για παράδειγμα, παρακολουθώ τα έσοδα και τα έξοδά μου εβδομαδιαίος. Αλλά έχω στόχο να διαβάσω έναν συγκεκριμένο αριθμό βιβλίων Μηνιαίο.

Για να εφαρμόσω αυτήν την ιδέα, αποφάσισα να αναπτύξω μια εφαρμογή. Δημιουργώ εφαρμογές συνήθειας από το 2011.

Το Habit Ace 2.0 είναι η νεότερη έκδοση που στοχεύει να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία στο iOS. Εδώ είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του:

  • Διαφορετικές καρτέλες για τις καθημερινές, εβδομαδιαίες και μηνιαίες συνήθειές σας για σαφή οργάνωση.
  • Λεπτομερής προβολή των σερί σας για να δείτε πότε τα καταφέρατε και πότε όχι.
  • Ένα κίνητρο widget για την Αρχική οθόνη σας. Η ολοκλήρωση όλων των συνηθειών σας θα σας δώσει έναν πλήρη χρυσό κύκλο!
  • Καθημερινές, εβδομαδιαίες ή μηνιαίες υπενθυμίσεις.
  • Καταμέτρηση στόχου για μια συνήθεια. Για παράδειγμα, μπορείτε να θέσετε ως στόχο να διαβάζετε τρία βιβλία το μήνα.
  • Ημέρες με δυνατότητα παράβλεψης. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε να μην κάνετε μια συνήθεια τα Σαββατοκύριακα. Το σερί σας θα συνεχιστεί στη συνέχεια αυτές τις μέρες.
  • Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και συγχρονισμός μέσω του λογαριασμού σας iCloud.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, αυτή είναι η εφαρμογή που χρησιμοποιώ για να βελτιστοποιήσω τη ζωή μου. Κάνει τις οικοδομικές συνήθειες να φαίνονται σαν παιχνίδι. Απλώς στοχεύετε να σημειώσετε όσο το δυνατόν περισσότερες συνήθειες και να κάνετε τα σερί σας όσο το δυνατόν περισσότερο.

Κάντε κλικ εδώ για να το ελέγξετε

Μη διστάσετε να μου στείλετε τα σχόλιά σας. Να έχεις μια υπέροχη μέρα!

Bir cevap yazın