Παρουσιάζουμε την εφαρμογή Time Balance – Life Optimizer

0
Παρουσιάζουμε την εφαρμογή Time Balance – Life Optimizer

Ισοζύγιο χρόνουΞέρετε πώς ο Jim Collins, ο συγγραφέας του Από καλό έως υπέροχο, διαχειρίζεται το χρόνο του; Αυτός παρακολουθεί την ώρα ξόδεψε σε διάφορες δραστηριότητες και τις κρατά σε ισορροπία.

Πρόσφατα κυκλοφόρησα μια εφαρμογή iOS που μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε ακριβώς αυτό. Η εφαρμογή ονομάζεται Ισοζύγιο χρόνου. Ο στόχος της εφαρμογής είναι να σας βοηθήσει να περάσετε το χρόνο σας με ισορροπημένο τρόπο.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο χρόνος είναι ένας πολύτιμος πόρος. Είναι πιθανό, ωστόσο, να μην το χρησιμοποιούμε τόσο καλά όσο θα έπρεπε. Αυτή η εφαρμογή σάς βοηθά να παρακολουθείτε και να συγκρίνετε πόσο χρόνο έχετε αφιερώσει σε διαφορετικές δραστηριότητες. Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε πού ξοδέψατε υπερβολικά τον χρόνο σας και να κάνετε τις απαραίτητες προσαρμογές.

Ακολουθούν δύο στιγμιότυπα οθόνης της εφαρμογής (αν το διαβάσετε μέσω email, ίσως χρειαστεί να κάνετε πρώτα κλικ στον σύνδεσμο “Εμφάνιση εικόνων” στο πρόγραμμα ανάγνωσης email σας):

Στιγμιότυπο οθόνης Υπόλοιπο χρόνου

Στιγμιότυπο οθόνης Υπόλοιπο χρόνου

Μπορείτε να δοκιμάσετε την εφαρμογή δωρεάν. Αν σας αρέσει, μπορείτε στη συνέχεια να το αναβαθμίσετε στην πλήρη έκδοση μέσα από την εφαρμογή. Η πλήρης έκδοση σάς επιτρέπει να δημιουργείτε απεριόριστο αριθμό αντικειμένων και αφαιρεί τις διαφημίσεις.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το Υπόλοιπο χρόνου.

Ελπίζω ότι αυτή η εφαρμογή θα σας φανεί χρήσιμη. Ευχαριστώ!

Bir cevap yazın