Πάρτι για τα τρίτα γενέθλια του Όσκαρ – SilverSpoon Λονδίνο

0
Πάρτι για τα τρίτα γενέθλια του Όσκαρ – SilverSpoon Λονδίνο

Ήθελα να γράψω μια ανάρτηση για το πάρτι γενεθλίων του Όσκαρ εδώ και λίγο καιρό… υπάρχουν μερικές αναρτήσεις που ήθελα να γράψω τον τελευταίο καιρό, αλλά η ζωή μπήκε εμπόδιο στο blogging! Πραγματικά θα έπρεπε να γράψω μια ζωή τελευταία ανάρτηση, συνήθιζα να τα έκανα κάθε μήνα, αλλά δεν έχω χρόνο πια. Ούτως ή άλλως δεν κάνω τόσο ωραία πράγματα όπως παλιά, αλλά κάπως οι μέρες μου είναι ακόμα πιο πολυάσχολες!!

Τέλος πάντων ας μείνουμε στην ουσία της ανάρτησης! 3α γενέθλια του Όσκαρ!

Ο Όσκαρ έχει απόλυτη εμμονή με το αλφάβητο, λατρεύει επίσης τους αριθμούς, αλλά είναι το αλφάβητο που έχει πραγματικά την καρδιά του. Έτσι, ένα θέμα αλφαβήτου φαινόταν σαν μια φυσική απόφαση για τα τρίτα γενέθλιά του. Δεν είναι εύκολο να βρεις ένα χώρο στο Λονδίνο το Σαββατοκύριακο που δεν κοστίζει το απόλυτο αλλά Bbar στη Βικτώρια ήταν η τέλεια τοποθεσία. Την ημέρα του πάρτι μπήκαμε νωρίς και στολίσαμε τον χώρο στο θέμα της αλφαβήτου! Είχα προσλάβει προγραμματιστές πάρτι Dazzle and Fizz που ήταν υπεύθυνοι για όλα τα υπέροχα μπαλόνια που ήξερα ότι ο Όσκαρ απλώς θα αγαπούσε. Επίσης, προμήθευσαν τον Γκρεγκ, τον φωτογράφο που τράβηξε όλες αυτές τις φωτογραφίες!

Ο Όσκαρ λάτρευε απόλυτα την πολύχρωμη καμάρα με μπαλόνια και να βλέπει το όνομά του στα μπαλόνια.

Και μάτσες με γράμματα μπαλόνια παντού!

Ήμουν αποφασισμένος να έχω απολύτως τα πάντα για το θέμα και ειλικρινά δεν ήταν εύκολο. Συνήθως μπορώ να βρω πράγματα για πάρτι εύκολα στο Amazon, αλλά τα πράγματα του ABC ήταν δύσκολο να βρω, τελικά βρήκα αυτά τα καπέλα και τα φλιτζάνια του Dr Zeuss στο Zazzle και το τραπεζομάντιλο στο eBay.

Πηγαίνω πάντα ολόκληρος γουρούνι με την τούρτα και Τούρτες από τον Robin παραδόθηκε ξανά με το κέικ αλφαβήτου και τα μπισκότα.

Λατρεύω αυτό το χαριτωμένο πανό από το Etsy, το οποίο είναι άλλο ένα στολίδι όταν ψάχνετε για προσαρμοσμένα διακοσμητικά σε λογικές τιμές.

Ο Όσκαρ χάρηκε όταν μπήκε και είδε τα ABC του παντού!

Είναι δύσκολο να δημοσιεύσεις πολλές φωτογραφίες από τη δράση σε ένα παιδικό πάρτι, καθώς θέλω να αποφύγω να τοποθετήσω άλλα πρόσωπα στο διαδίκτυο. Αν και εδώ είναι ο Όσκαρ με τον ξάδερφό του Τσάρλι να απολαμβάνει τη διασκέδαση που παρέχουν οι Dazzle και Fizz.


Όλοι ήταν πραγματικά εντυπωσιασμένοι από το φαγητό από το Bbar, υπήρχαν μπιφτέκια και ψωμάκια για ενήλικες και ένα απογευματινό τσάι για τα παιδιά. Είχαν κόψει ακόμη και τα σάντουιτς σε σχήμα γραμμάτων. Η ομάδα εκδηλώσεων του Bbar ήταν εξαιρετική και δεν αντιμετώπισαν το πάρτι ως «απλώς» ένα παιδικό πάρτι, μας έκαναν να νιώσουμε πραγματικά ξεχωριστοί και ευπρόσδεκτοι

Πρέπει επίσης να φωνάξω τη φίλη μου την Τερέζα που τρέχει Εκδηλώσεις κολιμπρί και με βοήθησε πραγματικά στον συντονισμό της ημέρας. Μεγάλο ευχαριστώ!

Ο Όσκαρ είναι πλέον η ηλικία που καταλαβαίνει πραγματικά τα γενέθλια και του αρέσει να τραγουδάει χρόνια πολλά! Το σβήσιμο των κεριών έρχεται πάντα μετά το τραγούδι και είναι το αγαπημένο κομμάτι του Όσκαρ!

Περάσαμε υπέροχα στα 3α γενέθλια του Όσκαρ και σας ευχαριστούμε όλους που ήρθατε και τα κάνατε τόσο υπέροχα!

Bir cevap yazın