Ο Tom και η Cheri στοχάζονται για 6 χρόνια Full Time RVing

2
Ο Tom και η Cheri στοχάζονται για 6 χρόνια Full Time RVing

Όταν η Cheri γνώρισε τον Tom μέσω μιας εφαρμογής γνωριμιών, ο Tom ζούσε ήδη στο δρόμο με πλήρη απασχόληση. Είναι ασφαλές να πούμε ότι το πέτυχαν γιατί τώρα ζουν μαζί σε ένα RV, εξερευνώντας τις ΗΠΑ και περνούν το χρόνο τους χωρισμένοι ανάμεσα στα βουνά και την ακτή.

Το κανάλι του Tom and Cheri στο YouTube καταγράφει αυθεντικά την καθημερινότητά τους, δείχνοντας πόσο διασκεδαστική μπορεί να είναι κάθε μέρα στο δρόμο με γραφικές πεζοπορίες και κάμπινγκ δίπλα στον ωκεανό. Απόλαυσε το ταξίδι έχει γίνει μια κοινότητα από μόνη της για όλους, από συναδέλφους πλήρους απασχόλησης έως τους περίεργους RV. Μόλις έκαναν πραγματικότητα τον τρόπο ζωής τους με το RV, επέλεξαν να κινηματογραφήσουν τη ζωή τους για να εμπνεύσουν τους άλλους. “Από την αρχή, η αποστολή μας ήταν να εμπνεύσουμε τους ανθρώπους να βγουν εκεί έξω και να απολαύσουν τη ζωή τώρα», είπε ο Tom.

Το κανάλι του Tom and Cheri είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει συμβουλές και πληροφορίες σχετικά με το RVing χωρίς να σχολιάζει τα λάθη που έχουν κάνει στις δικές τους περιπέτειες. Είναι τόσο διασκεδαστικό να βλέπεις τη σχέση τους να μεγαλώνει μέσω του Youtube, καθώς και την εμπειρία τους με διαφορετικά rigs και διαφορετικούς τύπους RVing. Πιο πρόσφατα επένδυσαν σε μια εγκατάσταση ηλιακής ενέργειας για σχέδια να περάσουν περισσότερο χρόνο εκτός δικτύου boondocking.

Από μια εφαρμογή γνωριμιών σε ένα RV

Μπορείτε να δώσετε στους αναγνώστες μας ένα μικρό υπόβαθρο σχετικά με το γιατί επιλέξατε αρχικά το RV life;

Κάποιος: Είχα ένα όραμα να δουλέψω σε έργα που με ενέπνευσαν, στη φύση χωρίς κανέναν άλλο τριγύρω, μια θέα στα βουνά, τις λίμνες, τα ποτάμια κ.λπ. και να μην είμαι κολλημένος σε μια τοποθεσία. Ήθελα την ελευθερία να μετακομίσω σε διάφορα μέρη της χώρας.

Cheri: Ο Τομ ζούσε ήδη τη ζωή του RV, και ενώθηκα μαζί του αφού γνωριστήκαμε και αρχίσαμε να βγαίνουμε. Εκείνος «χειμώνιαζε» στην Pensacola, κι εγώ ζούσα στο Destin. Και οι δύο «σύραμε δεξιά» σε μια εφαρμογή γνωριμιών. Φοβόταν να «αποκαλύψει» ότι ζούσε σε ένα RV, αλλά όταν μου το είπε, σκέφτηκα ότι ήταν πολύ ωραίο! Δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να το κάνει, αλλά θα μπορούσα…;

Όταν γνωριστήκατε, ο Τομ ζούσε ήδη με πλήρη απασχόληση στο RV του; Cheri, πώς σου λειτούργησε αυτό;

Cheri: Νόμιζα ότι ήταν τόσο ωραία ιδέα. Πάντα με ενδιέφερε η κίνηση του μικροσκοπικού σπιτιού, αλλά δεν είχα ακούσει να ζω σε τροχόσπιτο, αν και είναι απλώς μια διαφορά στους τροχούς, σωστά; Το Σαββατοκύριακο μετά το αρχικό μας ραντεβού, οδήγησα στην Pensacola όπου ήταν παρκαρισμένος. Όταν μπήκα για πρώτη φορά, σοκαρίστηκα με το πόσο το RV ήταν σαν ένα μικροσκοπικό σπίτι, έχοντας όλα όσα χρειάζεστε! Ήταν επίσης παρκαρισμένο στον κόλπο, το οποίο νόμιζα ότι ήταν πολύ ωραίο. Ακόμα δεν φανταζόμουν τον εαυτό μου να ζω σε ένα RV.

Mountain Tribe και Beach Tribe

Ο Τομ και η Τσέρι του enjoythejourney.life RV παρκαρισμένοι στην παραλία.

Ο Τομ και η Τσέρι είναι γνωστοί γιατί ο καθένας προτιμά διαφορετικά τοπία, η Τσέρι επιλέγει τη «φυλή της παραλίας» και ο Τομ για τη «φυλή των βουνών» – έχουν μάλιστα προσαρμοσμένα μπλουζάκια!

Με βάση το Cheri της φυλής τους και τα αγαπημένα μέρη για κατασκήνωση του Tom δεν αποτελούν έκπληξη.

Αν η Cheri έπρεπε να κάνει κάμπινγκ αυτή τη στιγμή, θα ήταν στο «the BEACH, σε όλη τη διαδρομή! Είμαστε επίσης στην έρημο εδώ και περίπου 6 μήνες, ταξιδεύοντας στη δύση, οπότε νιώθω πολύ θυμωμένος για την παραλία αυτή τη στιγμή!»

Ο Τομ, από την άλλη πλευρά, θα προτιμούσε «να κάνει boondocking με θέα τα χιονισμένα Tetons με θέα μια λίμνη».

Τα αγαπημένα κάμπινγκ του Τομ και της Τσέρι

Enjoythejourney.life Το RV του Τομ και της Τσέρι στάθμευσαν για να κάνουν boondocking στην έρημο.

Cheri: Αυτό είναι εύκολο για μένα! Bahia Honda State Park κάτω στο FL Keys. Ήμασταν πίσω στο νερό, όπου μπορούσαμε να κάνουμε μια βουτιά, αναπνευστήρα, καγιάκ κ.λπ. ακριβώς στην «αυλή» μας. Ήταν παράδεισος. Αλλά το αγαπημένο μου μπορεί να αλλάξει τώρα που βυθίζουμε τα δάχτυλά μας στη σκηνή του boondocking. Ανακαλύπτω πόσο μου αρέσει η γαλήνη και η ηρεμία με το boondocking. Τώρα θέλω να πάω στην παραλία!

Κάποιος: Αυτή τη στιγμή θα έλεγα το Lee’s Ferry Campground στην Αριζόνα. Είχαμε μια εκπληκτική θέα στον ποταμό Κολοράντο στην «αρχή του Γκραντ Κάνυον». Είμαι σίγουρος ότι τώρα που έχουμε ρυθμιστεί με ηλιακή ενέργεια για περισσότερο boondocking, είμαι σίγουρος ότι το νέο αγαπημένο μου σημείο θα ανακαλυφθεί φέτος. Τόσο δύσκολο να διαλέξεις ένα αγαπημένο. Είναι όλα τόσο μοναδικά.

Ο αγαπημένος εξοπλισμός του Τομ και της Τσέρι για κάμπινγκ

Ο Tom και η Cheri του Enjoythejounrey.life χρησιμοποιούν τα ηλεκτρικά τους ποδήλατα στην έρημο.

Εκτός από το RV τους, φυσικά, ο Tom και η Cheri ονόμασαν τον αγαπημένο τους εξοπλισμό για πλήρη απασχόληση στο δρόμο. Η Cheri πήγε με τον υπέροχο εξοπλισμό αναψυχής της, “Τα ηλεκτρικά μας ποδήλατα και ο εξοπλισμός για αναπνευστήρα». Ο Tom τόνισε τη “σύστημά τους για ηλιακό και μπαταρίες”, την οποία χρησιμοποιούν για να αποσυνδέσουν το δίκτυο εκτός δικτύου περισσότερο από ποτέ.

Living on the Road Full Time για 6 χρόνια

Ο Τομ και η Τσέρι στέκονται πάνω από το RV τους στην έρημο.

Ποιο είναι το αγαπημένο σας μέρος για το RVing πλήρους απασχόλησης;

Κάποιος: Άδειασμα της μαύρης δεξαμενής. Όχι, αστειεύομαι. Σίγουρα να φτάσω σε μια νέα περιοχή και να την εξερευνήσω για πρώτη φορά. Είναι διασκεδαστικό να μην γνωρίζεις πολλά για μια περιοχή προτού φτάσεις εκεί και μετά να εκπλαγείς τόσο πολύ με όλα τα ωραία πράγματα που πρέπει να κάνεις και να δεις.

Cheri: Υπάρχει ένα ρητό, «Συλλέξτε εμπειρίες, όχι πράγματα», και αυτός ο τρόπος ζωής προσφέρει πραγματικά την ευκαιρία να συλλέξετε εμπειρίες σε όλη τη χώρα, ζώντας ελάχιστα. Είναι πολύ ωραίο να εξερευνάς μια νέα τοποθεσία και, στη συνέχεια, αντί να επιστρέψεις σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου ή σε ενοικίαση τύπου airbnb, πηγαίνεις «σπίτι». Εξακολουθείτε να μαγειρεύετε στη δική σας κουζίνα, να γευματίζετε στη δική σας τραπεζαρία, να κοιμάστε στο δικό σας κρεβάτι και να έχετε πρόσβαση σε όλα τα υπάρχοντά σας. Δεν είναι σαν να ετοιμάζετε βαλίτσες για ένα ταξίδι και να έχετε περιορισμένο χώρο σε μια βαλίτσα. Έχετε όλη την ντουλάπα σας για να επιλέξετε ρούχα ανάλογα με τον καιρό εκείνης της ημέρας. Τόσα πολλά μικρά προνόμια για να ταξιδεύετε με πλήρες ωράριο σε ένα RV!

Εμπνέοντας άλλους να βγουν εκεί έξω

Είναι ασφαλές να πούμε ότι μαθαίνετε ένα ή δύο πράγματα για το RVing μετά από πολλαπλές εγκαταστάσεις και 6 χρόνια RVing. Τα συναισθήματα του Τομ και της Τσέρι στηρίζονται στην εκτίμηση για τον χρόνο που έχουν αφιερώσει στο δρόμο και στον ενθουσιασμό που εμπνέουν άλλους και για μελλοντικά ταξίδια.

Cheri: Αυτός είναι ένας τόσο ενδιαφέρον τρόπος ζωής και τον κάνετε δικό σας. Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να ζήσετε αυτόν τον τρόπο ζωής, από όλα τα διαφορετικά στυλ των RV, μέχρι όλα τα διαφορετικά στυλ κάμπινγκ, είναι διασκεδαστικό να προσαρμόζετε τον τρόπο ζωής σε αυτό που σας κάνει ευτυχισμένους. Μερικοί θέλουν απλώς ένα μέρος για να σταθμεύσουν για να έχουν την ευκολία των συνδέσεων, περνώντας τον περισσότερο χρόνο τους κάνοντας περιπέτειες και βλέποντας τα αξιοθέατα και περνώντας πολύ λίγο χρόνο στο RV τους. Εργαζόμαστε με πλήρες ωράριο, επομένως ξοδεύουμε περισσότερο χρόνο στο RV μας, επομένως απολαμβάνουμε πραγματικά το boondocking για τη θέα και την ησυχία ενώ εργαζόμαστε, αλλά απολαμβάνουμε «ρεπό» σε ένα νέο μέρος για εξερεύνηση. Μπορείτε επίσης να μετακινηθείτε όσο λίγο ή όσο θέλετε. Υπάρχει πραγματικά μια γλυκιά ελευθερία να ζεις τη ζωή με τους δικούς σου όρους!

Κάποιος: Νιώθουμε τόσο τυχεροί που μπορούμε να ζήσουμε αυτόν τον τρόπο ζωής και να αποτελέσουμε έμπνευση για άλλους που θέλουν να ζήσουν αυτόν τον τρόπο ζωής επίσης. Φέτος έχουμε μεγάλα σχέδια που περιλαμβάνουν να χτυπήσουμε όλα τα μεγάλα εθνικά πάρκα στη Γιούτα και άλλα εθνικά πάρκα δυτικά, συμπεριλαμβανομένων των Tetons, Yellowstone και Glacier πριν επιστρέψουμε στην παραλία το Φθινόπωρο.

Από την αρχή, η αποστολή μας ήταν να εμπνεύσουμε τους ανθρώπους να βγουν εκεί έξω και να απολαύσουν τη ζωή τώρα. Με την τεχνολογία είναι δυνατόν να δουλεύεις από το δρόμο και να μην κολλάς κάπου σε μια καμπίνα. Για παράδειγμα, αυτή τη στιγμή είμαστε παρκαρισμένοι με θέα στο Εθνικό Πάρκο Zion και θα περάσουμε τη μισή μέρα δουλεύοντας με αυτήν την εκπληκτική θέα, και στη συνέχεια θα «χτυπήσουμε» νωρίς και θα πάμε με τα ebike στη Zion για κάποιο απόγευμα εξερεύνησης και διασκέδασης. Δεν είναι μια κακή ζωή. Αν είναι το όνειρό σας, γιατί να περιμένετε;


Για να δείτε περισσότερα από το ταξίδι του Τομ και της Τσέρι, φροντίστε να το ελέγξετε την ιστοσελίδα τουςκαι ακολουθήστε τους Youtube, Ίνσταγκραμκαι Facebook.

Υποστηρίξτε τους Tom and Cheri και δοκιμάστε το Dyrt PRO χρησιμοποιώντας τον κωδικό τους Enjoythejourney για 90 ημέρες χωρίς την premium έκδοση της εφαρμογής κάμπινγκ #1

Δημοφιλή άρθρα:

  • Λάβετε τις πιο πρόσφατες τάσεις των ταξιδιών στο κάμπινγκ για το 2021 στην ανασκόπησή μας
  • Πώς να βρείτε δωρεάν κάμπινγκ σε εθνικά δάση
  • Η λίστα ελέγχου κάθε πρώτη φορά που χρειάζεται το RVer
  • Βρείτε δωρεάν κάμπινγκ με τα επίπεδα χάρτη Dyrt
  • The Ulimate Boondocking Guide To Free Camping
  • Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Wi-Fi για το RV σας
  • 7 από τις καλύτερες χερσαίες διαδρομές στη Βόρεια Αμερική
  • 14 εργαλεία επιβίωσης στην άγρια ​​φύση που πρέπει να έχετε στο Backcountry
  • Δείτε τι πρέπει να προσθέσετε στη λίστα ελέγχου του Primitive Camping
  • Bir cevap yazın