Ο καλύτερος αφυγραντήρας για το υπόγειό σας – Value Dry Waterproofing

0
Ο καλύτερος αφυγραντήρας για το υπόγειό σας – Value Dry Waterproofing

Ο καλύτερος αφυγραντήρας για το υπόγειό σας

 • 31 Μαρτίου 2021
 • Χωρίς κατηγοριοποίηση

Ο καλύτερος αφυγραντήρας για το υπόγειό σας είναι αυτός που κάνει τη δουλειά πιο αποτελεσματικά με τη μικρότερη ταλαιπωρία. Εάν το υπόγειό σας είναι συνήθως στεγνό, αλλά ο αέρας κολλάει όταν δεν χρησιμοποιείτε το AC, ένας φορητός αφυγραντήρας μπορεί να κάνει το κόλπο. Είμαστε μεγάλοι οπαδοί της εγκατάστασης συσκευών αερισμού όπως το EZBreathe αντί για αφυγραντήρα όποτε είναι δυνατόν. Οι συσκευές εξαερισμού παρέχουν ιδιότητες αερισμού και αφύγρανσης, μειώνοντας την υγρασία εκκενώνοντας ψυχρότερο, υγρό αέρα από το επίπεδο του δαπέδου μαζί με αιωρούμενα σωματίδια. Παρέχουν επίσης πολλές ανταλλαγές αέρα ολόκληρου του σπιτιού ανά ημέρα, κάτι που είναι ένα ωραίο όφελος. Ωστόσο, μερικές φορές τα σπίτια είναι τόσο υγρά που μια συσκευή εξαερισμού δεν παρέχει την απαιτούμενη αφύγρανση. Αυτό είναι όταν πρέπει να απευθυνθείτε σε έναν αφυγραντήρα.

Εάν έχετε υψηλή υγρασία στο υπόγειο όλο το χρόνο, μπορεί να χρειαστείτε έναν αφυγραντήρα ολόκληρου του σπιτιού. Αυτό συμβαίνει επειδή ένα υγρό υπόγειο δυσκολεύει το σύστημα HVAC να θερμαίνει και να ψύχει το υπόλοιπο σπίτι και να ανακυκλώνει τον ξηρό αέρα στο υπόγειο.

Σημάδια ότι μπορεί να χρειαστείτε έναν αφυγραντήρα υπογείου

Υπάρχουν πολλά ενδεικτικά σημάδια ότι χρειάζεστε έναν αφυγραντήρα υπογείου, όπως:

 • Ένα υγρό υπόγειο
 • Σταθερά υψηλή υγρασία υπογείου
 • Κακός αερισμός
 • Μυρωδιά μούχλας ή ορατή μούχλα, ειδικά στο υπόγειο ή σε γωνίες του πρώτου ορόφου

Μερικές φορές προτείνουμε έναν αφυγραντήρα ολόκληρου του σπιτιού όταν χρειάζονται αφυγραντήρες. Οι φορητές μονάδες απλά δεν κάνουν τη δουλειά τους πολύ γρήγορα και το τακτικό άδειασμα της δεξαμενής νερού μπορεί να είναι μια ταλαιπωρία.

Πώς λειτουργεί ένας αφυγραντήρας ολόκληρου του σπιτιού

Ένας αφυγραντήρας ολόκληρου του σπιτιού ενσωματώνεται στο σύστημα HVAC του σπιτιού σας.

 1. Ένας ανεμιστήρας στον αφυγραντήρα τραβάει τον ζεστό, υγρό αέρα.
 2. Ο αέρας περνά πάνω από ένα πηνίο ψύξης στον αφυγραντήρα.
 3. Η υγρασία στον αέρα συμπυκνώνεται καθώς ψύχεται, δημιουργώντας συμπύκνωση.
 4. Η συμπύκνωση στάζει σε ένα σωλήνα αποστράγγισης και εξέρχεται από τον αφυγραντήρα.
 5. Ένας ελεγκτής το ενεργοποιεί και το απενεργοποιεί σύμφωνα με το καθορισμένο επίπεδο υγρασίας στο υπόγειο.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος (EPA), η ιδανική υγρασία εσωτερικού χώρου πρέπει να είναι μεταξύ 30% και 50%. Αυτό θα αυξήσει την άνεση και θα μειώσει την πιθανότητα ανάπτυξης μούχλας ή προσβολής από παράσιτα. Μπορείτε εύκολα να ελέγξετε το επίπεδο υγρασίας του υπογείου σας με έναν μετρητή υγρασίας χειρός που ονομάζεται υγρόμετρο.

Τι να αναζητήσετε σε έναν αφυγραντήρα ολόκληρου σπιτιού

Εάν έχετε αποφασίσει να εξερευνήσετε τις επιλογές σας για να αποκτήσετε έναν αφυγραντήρα ολόκληρου του σπιτιού, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε, όπως:

 • Κατάλληλες διαστάσεις για το σπίτι σας
 • Χωρητικότητα
 • Ενεργειακής απόδοσης
 • Επίπεδα θορύβων
 • Επιλογές αποστράγγισης (αντλία συμπυκνώματος, σωλήνας αποστράγγισης)
 • Φίλτρο αέρα υψηλού MERV
 • Αυτόματη επανεκκίνηση μετά από διακοπή ρεύματος
 • Διάρκεια εγγύησης

Κάντε την έρευνά σας και ρωτήστε τους επαγγελματίες. Μπορείτε επίσης να ρωτήσετε φίλους, συγγενείς ή γείτονες εάν έχουν μια συγκεκριμένη επωνυμία, πώς τους αρέσει και αν θα τη συνιστούσαν. Ωστόσο, εκεί τελειώνουν οι συμβουλές γιατί στην πραγματικότητα η εγκατάσταση ενός αφυγραντήρα ολόκληρου του σπιτιού δεν είναι δουλειά DIY. Χρειάζεστε έναν επαγγελματία.

Η σύστασή μας

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα τους αφυγραντήρες ολόκληρου του σπιτιού Santa Fe. Πιστεύουμε ότι είναι ισχυρότεροι και πιο αξιόπιστοι από άλλους αφυγραντήρες. Πλήρης αποκάλυψη – είμαστε εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος για τα προϊόντα τους, αλλά δεν ήμασταν πάντα.

Santa Fe προσφέρει ανώτερους, εμπορικής ποιότητας αφυγραντήρες για το υπόγειο ή τον χώρο ανίχνευσης. Κατασκευάζονται στην Αμερική, κατασκευάζονται στο Μάντισον του Ουισκόνσιν. Αυτοί οι αφυγραντήρες κατατάσσονται σταθερά στην κορυφή για ενεργειακή απόδοση και ανώτερο φιλτράρισμα και συνοδεύονται από απαράμιλλη εγγύηση 6 ετών.

Προϊόντα Santa Fe περιλαμβάνει μια πλήρη σειρά αφυγραντήρες για υπόγεια, χώρους ανίχνευσης, υπάρχοντα σπίτια ή νέα σπίτια. Μπορείτε να επιλέξετε ένα με βάση το μέγεθος του σπιτιού σας και τη χωρητικότητα. Η χωρητικότητα κυμαίνεται από την αφαίρεση 70 λίτρων υγρασίας την ημέρα έως την αφαίρεση 210 λίτρων την ημέρα.

Οφέλη από έναν αφυγραντήρα ολόκληρου σπιτιού

Υπάρχουν πολλά οφέλη από την ύπαρξη ενός αφυγραντήρα ολόκληρου του σπιτιού, μερικά πιο προφανή από άλλα. Περιλαμβάνουν:

 • Μειώστε την υγρασία του υπογείου και ρυθμίστε την υγρασία ολόκληρου του σπιτιού
 • Μειώστε τα αλλεργιογόνα, τα ακάρεα της σκόνης και τις προσβολές από έντομα
 • Αθόρυβη λειτουργία
 • Βοηθήστε στην πρόληψη της μούχλας και του ωιδίου
 • Εξοικονόμηση ενέργειας – αφού το κεντρικό σας AC δεν χρειάζεται να εργάζεται τόσο σκληρά

Αν και μπορεί να θέλετε να αγοράσετε έναν αφυγραντήρα ολόκληρου του σπιτιού, ακόμα κι αν δεν έχετε υγρό υπόγειο, αυτός είναι ο πιο συνηθισμένος λόγος για να προμηθευτείτε έναν.

Ένας αφυγραντήρας ολόκληρου του σπιτιού είναι μόνο μέρος της λύσης για ένα υγρό υπόγειο

Πριν επενδύσετε σε έναν αφυγραντήρα ολόκληρου σπιτιού, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τη βασική αιτία της υψηλής υγρασίας στο υπόγειο. Μήπως επειδή είναι καλοκαίρι και κάποιος άφησε τα παράθυρα ανοιχτά; Ή μήπως είναι κάτι πιο απαίσιο; Εάν έχετε ένα συνεχώς υγρό υπόγειο ή έχετε πλημμυρίσει το υπόγειο λόγω δυνατής βροχής, ίσως χρειαστεί να εξετάσετε τη στεγανοποίηση του υπογείου.

Για συνεχή προβλήματα υγρασίας και υγρασίας, ένας αφυγραντήρας ολόκληρου του σπιτιού είναι μόνο ένα μέρος μιας συνολικής λύσης. Πρώτα, πρέπει να διαχειριστείτε οποιαδήποτε διείσδυση νερού που προκαλεί την υψηλή υγρασία.

Προγραμματίστε σήμερα μια ΔΩΡΕΑΝ επιθεώρηση υπογείου

Η Value Dry Waterproofing έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία στεγανοποίησης υπογείων. Με τα χρόνια, αποκτήσαμε τη φήμη για την ακεραιότητα, την ειλικρίνεια, την ποιοτική εργασία και τις ανταγωνιστικές τιμές. Εάν σκέφτεστε έναν αφυγραντήρα ολόκληρου του σπιτιού ή τη στεγανοποίηση του υπογείου, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Προγραμματίστε μια δωρεάν επιθεώρηση υπογείου συμπληρώνοντας τη φόρμα ή καλέστε μας στο (888) 768-2583. Βοηθάμε τους ιδιοκτήτες σπιτιού στο Μέριλαντ, στη Βόρεια Βιρτζίνια και σε μέρη του Ντέλαγουερ.

Bir cevap yazın