Ο επικεφαλής τουρισμού θα οδηγήσει το σώμα των Φιλιππίνων στο World Travel Mart, φέρνει περιηγήσεις ακρόασης στη FILCOM στο Ηνωμένο Βασίλειο

0
Ο επικεφαλής τουρισμού θα οδηγήσει το σώμα των Φιλιππίνων στο World Travel Mart, φέρνει περιηγήσεις ακρόασης στη FILCOM στο Ηνωμένο Βασίλειο

Τeam Out of Town Blog Hub (Outoftownblog.com) – ΛΟΝΔΙΝΟ, Ηνωμένο Βασίλειο – Η υπουργός Τουρισμού Christina Garcia Frasco το Σάββατο (4 Νοεμβρίου – ώρα Λονδίνου) συμμετείχε σε παραγωγικό διάλογο με περίπου 60 εκπροσώπους της κοινότητας των Φιλιππίνων κατά τη διάρκεια του Kapihan sa Pasuguan.

Διοργανώθηκε από κοινού από την Πρεσβεία των Φιλιππίνων στο Λονδίνο και το Τμήμα Τουρισμού Φιλιππίνων (PDOT)-Λονδίνο, ο διάλογος των μελών της Filcom με

Ο Γραμματέας Φράσκο έρχεται στο περιθώριο της Παγκόσμιας Ταξιδιωτικής Αγοράς (WTM) του Λονδίνου, όπου ο Υπουργός Τουρισμού θα ηγηθεί της ομάδας των Φιλιππίνων τουριστικών παραγόντων.

Ο επικεφαλής τουρισμού θα οδηγήσει το σώμα των Φιλιππίνων στο World Travel Mart, φέρνει περιηγήσεις ακρόασης στη FILCOM στο Ηνωμένο Βασίλειο
Ο επικεφαλής τουρισμού θα οδηγήσει το σώμα των Φιλιππίνων στο World Travel Mart, φέρνει περιηγήσεις ακρόασης στη FILCOM στο Ηνωμένο Βασίλειο

Στους παρευρισκόμενους, που προέρχονται από διάφορους οργανισμούς, ενώσεις και τομείς της Filcom, όπως η ακαδημία, η υγειονομική περίθαλψη, το MICE, τα ακίνητα, τα ταξίδια και οι περιηγήσεις, μεταξύ άλλων, δόθηκε η ευκαιρία να μοιραστούν τις γνώσεις τους σχετικά με τα ταξίδια και τον τουρισμό με τον Γραμματέα Frasco.

Τα πιο συνηθισμένα θέματα που προέκυψαν από τις συζητήσεις είναι οι εκκλήσεις των μελών της Filcom για επανέναρξη των απευθείας πτήσεων μεταξύ Μανίλα και Λονδίνου, διασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα και την ασφάλεια στους προορισμούς των Φιλιππίνων και την ανάγκη αντιμετώπισης υφιστάμενων ζητημάτων και επικείμενων απειλών για τους τουρίστες, όπως π.χ. τα ακόλουθα: δυσκολίες συμμόρφωσης με τις απαιτήσεις εισόδου· ανάγκη για καθαρές τουαλέτες. απάτες? και ανησυχίες για το απόρρητο των δεδομένων.

Καθώς η Γραμματέας Frasco ευχαρίστησε τα μέλη της Filcom για όλες τις συνεισφορές τους κατά τη διάρκεια του φόρουμ και τη συμβολή τους στη διατήρηση της ισχυρής παρουσίας των Φιλιππίνων στο Λονδίνο και στο Ηνωμένο Βασίλειο, διαβεβαίωσε επίσης ότι το DOT θα λάβει υπόψη τις προτάσεις τους στα επερχόμενα σχέδια και προγράμματά του.

Όσον αφορά την έκκληση των παρευρισκομένων για επανέναρξη των απευθείας πτήσεων μεταξύ Μανίλα και Λονδίνου, ο Υπουργός Τουρισμού μοιράστηκε ενημερώσεις σχετικά με τις συνεχιζόμενες προσπάθειες του DOT να συντονιστεί με αεροπορικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της Philippine Airlines (PAL) και να υποστηρίξει το ίδιο.

«Αυτό που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί», είπε ο Γραμματέας Frasco, σημειώνοντας ορισμένα από τα θετικά αποτελέσματα της δέσμευσης του DOT με την PAL, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης των πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας από Μπανγκόκ προς Cebu και Baguio προς Cebu από τον Δεκέμβριο.

Για να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες σχετικά με τον αυξανόμενο αριθμό αναφορών για απάτες κατά τουριστών, ο Γραμματέας Frasco έδωσε στην κοινότητα των Φιλιππίνων στο Λονδίνο μια επισκόπηση του Κέντρου Τηλεφωνικής Βοήθειας Τουριστών που θα ξεκινήσει σύντομα το DOT προκειμένου να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες των τουριστών ενώ ταξιδεύουν γύρω. οι Φιλιππίνες.

«Παίρνουμε αυτά τα πράγματα πολύ σοβαρά. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα συνεργαστούμε πλήρως και με το Υπουργείο Δικαιοσύνης όσον αφορά τη διασφάλιση της πλήρους δίωξης στο μέγιστο βαθμό της νομοθεσίας αυτών των ατόμων και ομάδων που εμπλέκονται σε απάτες κατά τουριστών, είτε είναι Φιλιππινέζοι είτε αλλοδαποί». Διαβεβαίωσε ο υπουργός Τουρισμού.

Γνωρίζοντας τις δυσκολίες των ταξιδιωτών στην πρόσβαση και την επίτευξη του One Health Pass (OHP), ο Γραμματέας Frasco ενημέρωσε επίσης τους παρευρισκόμενους της κυβέρνησης των Φιλιππίνων για την εισαγωγή της απλούστερης και πιο βολικής κάρτας eARRIVAL για την αντικατάσταση της OHP.

Η νέα πλατφόρμα, σημείωσε ο Γραμματέας Frasco, είναι προϊόν των προληπτικών προσπαθειών του DOT για σύγκλιση με τις σχετικές εθνικές κυβερνητικές υπηρεσίες για να αυξηθεί η ευκολία του ταξιδιού στις Φιλιππίνες και να μεταδοθεί το άνοιγμα της χώρας σε τουρίστες και επενδύσεις.

«Η απόκτηση του πάσου eARRIVAL δεν είναι πλέον απαραίτητη προϋπόθεση, όπως ήταν με το One Health Pass πριν επιβιβαστείτε. Αναμένουμε ότι αυτό θα προσφέρει μεγάλη άνεση στους τουρίστες μας», είπε ο Γραμματέας Φράσκο.

Ο επικεφαλής του DOT παρείχε επίσης ενημερώσεις σχετικά με τις Εκτελεστικές Διαταγές που υπογράφηκαν από τον Πρόεδρο Ferdinand Marcos Jr., οι οποίες καθιστούν τη χρήση μάσκας προαιρετική για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και καταργεί την απαίτηση RT-PCR πριν από την αναχώρηση για πλήρως εμβολιασμένους εισερχόμενους Φιλιππινέζους και ξένους ταξιδιώτες.

Όσον αφορά τη διατήρηση της τουριστικής ασφάλειας, ο Γραμματέας Τουρισμού συμμερίστηκε τη δέσμευση του DOT να συνεχίσει και να επεκτείνει το πρόγραμμα Αστυνομία με προσανατολισμό στον τουρισμό για την κοινοτική τάξη και προστασία (TOPCOP) μαζί με το Υπουργείο Εσωτερικών και Τοπικής Αυτοδιοίκησης (DILG) και το Υπουργείο Εθνικών Άμυνας (DND).

«Η πρωταρχική προσπάθεια της κυβέρνησης είναι να οικοδομήσει εμπιστοσύνη στη χώρα μας. Και αυτή η εμπιστοσύνη χτίζεται με γερά θεμέλια για τη διασφάλιση προγραμμάτων που θα μεταφέρουν ένα ορισμένο επίπεδο ασφάλειας για τους τουρίστες που έρχονται στις Φιλιππίνες», εξήγησε ο υπουργός Τουρισμού.

Για να διευκολυνθεί περαιτέρω η απρόσκοπτη είσοδος των ταξιδιωτών στον τελικό προορισμό τους στις Φιλιππίνες, η υπουργός Τουρισμού Christina Garcia Frasco αποκάλυψε ότι το DOT συντονίζεται επίσης με το DILG για να διερευνήσει την άρση τυχόν περιορισμών εισόδου που επιβάλλονται μεμονωμένα από τις τοπικές κυβερνητικές μονάδες (LGUs) στις Φιλιππίνες. .

«Αυτή τη στιγμή συνεργαζόμαστε με το Υπουργείο Εσωτερικών και την Τοπική Αυτοδιοίκηση για να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι περιορισμοί που εφαρμόζονται μεμονωμένα από τις μονάδες τοπικής αυτοδιοίκησης σε εθνικό επίπεδο έχουν άρει, ώστε να έχουμε μια εθνική πολιτική όσον αφορά την είσοδο τουριστών. Η εθνική πολιτική είναι να καλωσορίσουμε τους φίλους και την οικογένειά μας πίσω στις Φιλιππίνες», είπε ο υπουργός Φράσκο.

«Η προσπάθεια οικοδόμησης εμπιστοσύνης στις Φιλιππίνες συνεχίζεται. Αυτό το κάνουμε μεταφέροντας όλα όσα είναι καλά και καλά για τις Φιλιππίνες. Η ζεστασιά των Φιλιππινέζων, τα ταλέντα εκείνων που εργάζονται εντός και εκτός των Φιλιππίνων, τα προϊόντα που έχουμε να προσφέρουμε καθώς και η ομορφιά των προορισμών μας. Είναι μια προσπάθεια που συνεχίζεται. Και υπάρχουν μέτρα που λαμβάνουμε για να διασφαλίσουμε ότι τόσο οι πολίτες μας όσο και οι τουρίστες μας αισθάνονται ότι η κυβέρνηση είναι εκεί για να βελτιώσει την παρούσα κατάσταση των Φιλιππίνων», πρόσθεσε ο επικεφαλής του Τουρισμού.

Ακολουθηστε Ταξιδιωτικό ιστολόγιο εκτός πόλης επί Facebook, Κελάδημα, Ίνσταγκραμ, και Pinterest εάν θέλετε περισσότερα ταξίδια και ενημερώσεις σχετικά με την τεχνολογία.

Bir cevap yazın