Kasım 4, 2022
Home » Οι Φιλιππίνες πρωτοστατούν ως κορυφαίος προορισμός κατάδυσης στο DEMA Show 2022

Οι Φιλιππίνες πρωτοστατούν ως κορυφαίος προορισμός κατάδυσης στο DEMA Show 2022

Philippines at Diving Equipment and Marketing Association (DEMA) Show 2022

Φλόριντα, ΗΠΑ – Οι Φιλιππίνες, με επικεφαλής το Υπουργείο Τουρισμού (DOT) και το Tourism Promotions Board (TPB) Philippines, επιστρέφουν δυναμικά για να τοποθετήσουν τη χώρα ως κορυφαίο καταδυτικό προορισμό στο Diving Equipment and Marketing Association (DEMA) Show 2022 στις 01 έως 04 Νοεμβρίου 2022 στο Orange County Convention Center, Ορλάντο, Φλόριντα, ΗΠΑ.

Φιλιππίνες στην Έκθεση Diving Equipment and Marketing Association (DEMA) 2022
Φιλιππίνες στην Έκθεση Diving Equipment and Marketing Association (DEMA) 2022

Το ετήσιο DEMA Show είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση αποκλειστικά για εμπορικούς σκοπούς στον κόσμο για εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε καταδύσεις, θαλάσσια σπορ και ταξίδια περιπέτειας που προσελκύει εκατοντάδες επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματιών του κλάδου.

Αυξάνουν την αντιπροσωπεία εκπρόσωποι από το DOT στο Calabarzon, Central Visayas, Eastern Visayas and Davao, TPB Philippines και την Philippine Commission on Sports Scuba Diving (PCSSD) μαζί με καταδυτικά θέρετρα και φορείς όπως τα Crystal Blue Resort, Magic Resorts Philippines, Discovery Fleet, Kasai Village Dive Resort, Scandi Divers, El Galleon Resort / Asia Divers, Buceo Anilao Beach & Dive Resort, Atmosphere Resort & Spa, Amun Ini Beach Resort & Spa, Salaya Beach Houses, Atlantis Dive Resort and Liveaboard, Arkipelago Divers & Beach Resort, Reef Haven Scuba Diving School, Sea Explorers Philippines, Marco Vincent Dive Resort και Club Aquasports Dive Center.

Η υπουργός Τουρισμού Christina Garcia Frasco είναι αισιόδοξη ότι η συμμετοχή των Φιλιππίνων σε διεθνείς εμπορικές εκθέσεις όπως το DEMA Show θα σηματοδοτήσει μια ισχυρή επιστροφή για τον κλάδο των καταδύσεων της χώρας. Επιπλέον, η PCSSD, μια συνδεδεμένη υπηρεσία του DOT που είναι αρμόδια για τα θαλάσσια αθλήματα, έχει πρόσφατα ιδιοποιηθεί προϋπολογισμό 9,53 εκατομμυρίων Php για πρώτη φορά από την εθνική κυβέρνηση για μια πιο εντατική προώθηση και ανάπτυξη του καταδυτικού τουρισμού.

Περίπτερο των Φιλιππίνων στο DEMA Show 2022
Περίπτερο των Φιλιππίνων στο DEMA Show 2022

«Είμαστε χαρούμενοι που η εθνική μας κυβέρνηση υποστηρίζει τη βιομηχανία των καταδύσεων από τότε και είμαστε περισσότερο από έτοιμοι να υποδεχτούμε επαγγελματίες και λάτρεις των καταδύσεων από όλο τον κόσμο. Τα 7.641 νησιά μας, το τροπικό κλίμα, οι φιλόξενοι ντόπιοι, η ποικιλόμορφη θαλάσσια ζωή και οι παγκοσμίου φήμης υποβρύχιες τοποθεσίες σας περιμένουν εδώ.»

Το περίπτερο των Φιλιππίνων στο DEMA Show άνοιξε επίσημα σήμερα και ανέδειξε τις καλύτερες τοποθεσίες καταδύσεων της χώρας στο Batangas, το Cebu, το Bohol και το Palawan και περιλάμβανε δραστηριότητες όπως το τρέξιμο με σαρδέλα, την κολύμβηση με αναπνευστήρα στους υφάλους, την παρακολούθηση δελφινιών και τις καταδύσεις ναυαγίων, μεταξύ άλλων.

Το Amun Ini Beach Resort and Spa Booth στο DEMA Show 2022
Το Amun Ini Beach Resort and Spa Booth στο DEMA Show 2022

Εκτός από τις επιχειρηματικές συναντήσεις και τις συνεδρίες δικτύωσης, το περίπτερο των Φιλιππίνων εξυπηρετούσε επίσης εκτενείς εκπαιδευτικές ευκαιρίες μέσω της διεξαγωγής παρουσιάσεων ανά χώρα και της διάδοσης πληροφοριών σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στη βιομηχανία καταδύσεων των Φιλιππίνων.

Επιπλέον, η COO της TPB Maria Margarita Montemayor Nograles πρόσθεσε ότι η συμμετοχή των Φιλιππίνων στο DEMA Show θα βοηθήσει στη διατήρηση της παρουσίας της χώρας στη διεθνή τουριστική σκηνή, ιδιαίτερα στη Βόρεια Αμερική, καθώς αυτή είναι η πιο σημαντική πηγή άφιξης της χώρας πριν από την πανδημία. Αυτό λαμβάνεται επίσης υπόψη ότι με το άνοιγμα των διεθνών συνόρων, αναμένεται ότι το 30% των Αμερικανών θα κάνει περισσότερα ταξίδια αναψυχής μέχρι το τέλος του έτους.

B2B στο DEMA Show 2022
B2B στο DEMA Show 2022

Συμμετέχουμε σε αυτή τη διοργάνωση από το 2015, ωστόσο, λόγω της πανδημίας, δεν μπορέσαμε να μεγιστοποιήσουμε τις ευκαιρίες μάρκετινγκ και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τα τελευταία δύο χρόνια. Τώρα είναι η ώρα να ενισχύσουμε την αναγνώριση της χώρας ως έναν από τους καλύτερους προορισμούς καταδύσεων στον κόσμο και να αξιοποιήσουμε τις αγορές των ΗΠΑ για να εξερευνήσουμε ξανά τις Φιλιππίνες για υποβρύχιες περιπέτειες. Σίγουρα έχουμε επιστρέψει στο παιχνίδι» είπε ο TPB COO Nograles.

Πρόσφατα, οι Φιλιππίνες αναγνωρίστηκαν ως ο κορυφαίος προορισμός κατάδυσης της Ασίας στα World Travel Awards 2022 που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Χο Τσι Μινχ, στο Βιετνάμ, κατέχοντας τον εν λόγω τίτλο για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια από το 2019, ξεπερνώντας την Ινδονησία, τη Μαλαισία και την Ταϊλάνδη, παρέχοντας την κατάλληλη στιγμή για προωθούν επιθετικά τις καταδύσεις ως μία από τις ισχυρότερες τουριστικές προσφορές της χώρας.

Ακολουθηστε Ταξιδιωτικό ιστολόγιο εκτός πόλης επί Facebook, Κελάδημα, Ίνσταγκραμ, και Pinterest εάν θέλετε περισσότερα ταξίδια και ενημερώσεις σχετικά με την τεχνολογία.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir