Οι Φιλιππίνες έχουν το 5ο ταχύτερο Διαδίκτυο στη Νοτιοανατολική Ασία – Ookla®

0
Οι Φιλιππίνες έχουν το 5ο ταχύτερο Διαδίκτυο στη Νοτιοανατολική Ασία – Ookla®

PLDT, Ταχύτερη ευρυζωνική σύνδεση σε PH Από το 2018

Οι Φιλιππίνες έχουν την 5η θέσηου ταχύτερο Διαδίκτυο στη Νοτιοανατολική Ασία με βάση τα πιο πρόσφατα Παγκόσμιος δείκτης Speedtest® έκθεση από την εταιρεία ανάλυσης Διαδικτύου Ookla.

Οι Φιλιππίνες έχουν το 5ο ταχύτερο Διαδίκτυο στα νοτιοανατολικά
Οι Φιλιππίνες έχουν το 5ο ταχύτερο Διαδίκτυο στα νοτιοανατολικά

«Οι Φιλιππίνες ανεβαίνουν σταθερά στην κατάταξη του Speedtest Global Index», δήλωσε η Sylwia Kechiche, κύρια αναλύτρια στην Ookla. «Αυτό οφείλεται στις επενδύσεις των φιλιππινέζικων φορέων για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση της χάλκινης υποδομής τους και την ενεργή μετάβαση των πελατών σε οπτικές ίνες, καθώς και τη σύνδεση πολλών χρηστών για πρώτη φορά».

Χώρα Ταχύτητες λήψης

(Διάμεσος)

Σιγκαπούρη 215,83 Mbps
Ταϊλάνδη 195,22 Mbps
Μαλαισία 89,09 Mbps
Βιετνάμ 79,95 Mbps
Φιλιππίνες 78,69 Mbps
Μπρουνέι 51,07 Mbps
Λάος 28,75 Mbps
Ινδονησία 22,36 Mbps
Καμπότζη 19,82 Mbps
Μιανμάρ (Βιρμανία) 18,51 Mbps
Ανατολικό Τιμόρ 5,63 Mbps

Ο παγκόσμιος δείκτης Speedtest της Ookla είναι μια κατάταξη που βασίζεται στη μέση ταχύτητα λήψης που βιώνουν οι χρήστες με τις συνδέσεις τους στο διαδίκτυο, η οποία αντικατοπτρίζει με μεγαλύτερη ακρίβεια τις ταχύτητες που είναι πιθανό να αποκτήσουν.

«Η συνεχής άνοδος των Φιλιππίνων στον Παγκόσμιο Δείκτη Speedtest είναι αποτέλεσμα των μακροπρόθεσμων επενδύσεων και της σκληρής δουλειάς όλων των εταιρειών τηλεπικοινωνιών στη χώρα. Στην PLDT, ενισχύουμε τη δέσμευσή μας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στον πελάτη και ηλεκτρικά σπίτια με καινοτομίες έτοιμες για το μέλλον». δήλωσε ο Jeremiah de la Cruz, Ανώτερος Αντιπρόεδρος του PLDT και Επικεφαλής του Consumer Business – Home.

Το PLDT βραβεύτηκε ως ο ταχύτερος πάροχος υπηρεσιών σταθερής ευρυζωνικής σύνδεσης στα Ookla’sSpeedtest Awards™ για το 1ο-2ο τρίμηνο 2022. Κατέγραψε τα ταχύτερα αποτελέσματα με Speed ​​Score™ 77,91, με μέγιστη ταχύτητα λήψης και μεταφόρτωσης 210,83 Mbps και 234,21 Mbps, αντίστοιχα . Αυτά τα στοιχεία συγκεντρώθηκαν από εκατομμύρια δοκιμές ταχύτητας που εκκινήθηκαν από τον χρήστη στην πλατφόρμα της Ookla.

Το πιο γρήγορο και ευρύτερο δίκτυο στο PH

Οι βελτιωμένες υπηρεσίες του PLDT προκύπτουν άμεσα από τις μεγάλες επενδύσεις του στην ευρυζωνική υποδομή του.

Από τα τέλη Ιουνίου 2022, το PLDT έχει επεκτείνει την υποδομή οπτικών ινών σε πάνω από 837.900 χιλιόμετρα και τη συνολική χωρητικότητα οπτικών ινών σε 6,72 εκατομμύρια λιμάνια, φτάνοντας πάνω από 16,2 εκατομμύρια σπίτια.

Τον περασμένο Ιούλιο, η PLDT κυκλοφόρησε το καλωδιακό της σύστημα US-Transpacific Jupiter, το οποίο αναμένεται να ενισχύσει τη διεθνή χωρητικότητα μεταφοράς δεδομένων επιτρέποντας υψηλότερες ταχύτητες έως και 60 Terabit ανά δευτερόλεπτο. Εν τω μεταξύ, το στιβαρό οικιακό καλωδιακό του σύστημα έχει χωρητικότητα 55 Terabit ανά δευτερόλεπτο, επιτρέποντας μεγαλύτερη συνδεσιμότητα στα περισσότερα από 7.000 νησιά της χώρας.

Η PLDT είναι επίσης ο μόνος πάροχος τηλεπικοινωνιών στις Φιλιππίνες που μπορεί να παρέχει υπηρεσία οπτικών ινών με ταχύτητες έως και 10.000 Mbps, την ταχύτερη δυνατή ευρυζωνική σύνδεση διαθέσιμη στη χώρα.

Επίσκεψη www.pldthome.com/fastestinternet να μάθω περισσότερα.

Αποποίηση ευθυνών :Με βάση την ανάλυση από την Ookla® των δεδομένων Speedtest Intelligence® όπως αναφέρθηκαν https://www.speedtest.net/global-index/philippines#fixed για τον Σεπτέμβριο του 2022. Τα εμπορικά σήματα Ookla χρησιμοποιούνται κατόπιν άδειας και ανατυπώνονται με άδεια.

Ακολουθηστε Ταξιδιωτικό ιστολόγιο εκτός πόλης επί Facebook, Κελάδημα, Ίνσταγκραμ, και Pinterest εάν θέλετε περισσότερα ταξίδια και ενημερώσεις σχετικά με την τεχνολογία.

Bir cevap yazın