Οι νέοι χάρτες PRO είναι εδώ ακριβώς την ώρα για το καλοκαίρι

0
Οι νέοι χάρτες PRO είναι εδώ ακριβώς την ώρα για το καλοκαίρι

Λειτουργίες PRO που θα σας βοηθήσουν να κατασκηνώσετε καλύτερα όλη τη σεζόν

Οι κατασκηνωτές ήδη τροφοδοτούν με καύσιμα τα RV τους, ανεβάζουν τα τρέιλερ τους και βγαίνουν στο δρόμο. Αν πέρυσι είναι κάποια ένδειξη, ένας αριθμός ρεκόρ ανθρώπων θα αναζητήσει μια νύχτα κάτω από τα αστέρια αυτό το καλοκαίρι. Είναι πολλοί κατασκηνωτές που χρειάζονται σημεία για να στήσουν μια σκηνή ή να σταθμεύσουν ένα όχημα. Προκειμένου να βοηθήσουμε τα μέλη μας PRO να βρουν το σωστό κάμπινγκ, παρουσιάζουμε τους Χάρτες PRO, μια νέα δυνατότητα που συγκεντρώνει όλους τους δημοφιλείς χάρτες μας σε ένα μέρος.

Χάρτες PRO: Επιτέλους μαζί

Όλες οι λειτουργίες των Pro Maps μας — συμπεριλαμβανομένων των Χαρτών Οδικών Ταξιδιών, Χαρτών Υπηρεσιών Κυψέλης και Δημόσιων Χαρτών Γης — έχουν μετακινηθεί και είναι πλέον προσβάσιμες σε ένα μέρος. Αυτό διευκολύνει την εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών επιπέδων και την εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών χαρακτηριστικών. Για να χρησιμοποιήσετε τους Χάρτες PRO, απλώς πατήστε ή κάντε κλικ στο κουμπί Χάρτες κάτω δεξιά στη σελίδα Αναζήτησης χάρτη στην εφαρμογή ή τον ιστότοπό μας.

Νέοι χάρτες PRO στην εφαρμογή Dyrt

Η Πρόσβαση εκτός σύνδεσης είναι πλέον Χάρτες εκτός σύνδεσης

Τα καλύτερα κάμπινγκ δεν έχουν πάντα ισχυρό σήμα τηλεφώνου —ή οποιοδήποτε σήμα καθόλου— γι’ αυτό το έχουμε απλοποιήσει τη δημιουργία, την αποθήκευση και την προβολή Χαρτών εκτός σύνδεσης. Έχουμε επίσης ομαδοποιήσει αυτήν τη δυνατότητα με τους υπόλοιπους χάρτες μας, ώστε να είναι πιο εύκολο στη χρήση. Για να δημιουργήσετε και να αποθηκεύσετε έναν χάρτη εκτός σύνδεσης, απλώς πατήστε το κουμπί Χάρτες κάτω δεξιά στη σελίδα Αναζήτησης χάρτη στην εφαρμογή Dyrt και, στη συνέχεια, πατήστε PRO Χάρτες εκτός σύνδεσης. Μπορείτε επίσης να βρείτε τους Χάρτες εκτός σύνδεσης στην καρτέλα PRO Tools του προφίλ χρήστη σας στην εφαρμογή. Τώρα θα είστε προετοιμασμένοι την επόμενη φορά που θα βρίσκεστε έξω στα boonies — μηδέν μπάρες, μηδέν ανησυχίες!


Το Trip Planner είναι πλέον Road Trip Maps

Μην ανησυχείτε — μπορείτε ακόμα να βρείτε τα καλύτερα κάμπινγκ κατά μήκος της διαδρομής σας, να υπολογίσετε τα χιλιόμετρα αερίου και να πάρετε μια ιδέα για το πόσο θα διαρκέσει η οδήγησή σας. Μόλις ενσωματώσαμε αυτήν τη δυνατότητα στους Χάρτες PRO, ώστε να είναι πιο εύκολη η χρήση της. Βρείτε τους Χάρτες Οδικών Ταξιδιών κάνοντας κλικ ή πατώντας το κουμπί Χάρτες στη σελίδα Αναζήτηση χάρτη στην εφαρμογή ή τον ιστότοπό μας. κάνοντας κλικ στην επιλογή Τα ταξίδια μου στην επάνω δεξιά γωνία του ιστότοπού μας. ή μεταβαίνοντας στην καρτέλα Pro Tools του προφίλ χρήστη σας στην εφαρμογή. Στη συνέχεια, συνεχίστε με τον σχεδιασμό αυτού του επικού οδικού ταξιδιού για κάμπινγκ!


Το Free Camping είναι πλέον Public Land Maps

Νέοι χάρτες PRO για δωρεάν κάμπινγκ

Κάναμε ευκολότερο από ποτέ την εύρεση δωρεάν διάσπαρτων κάμπινγκ σε γη USFS και BLM στο ίδιο μέρος όπου έχετε πρόσβαση στους υπόλοιπους χάρτες PRO. Απλώς πατήστε το κουμπί Χάρτες στη Σελίδα Αναζήτησης Χάρτη και αναζητήστε Δημόσιους Χάρτες Γης και, στη συνέχεια, επιλέξτε μία ή και τις δύο επιλογές για να ενεργοποιήσετε τα επίπεδα στο χάρτη. Τώρα μπορείτε να δείτε πού επιτρέπεται να κατασκηνώσετε και πού όχι. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για την καταπάτηση ιδιωτικής γης — ουάου!


Η κάλυψη κυψέλης είναι πλέον Χάρτες υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας

Οι κατασκηνωτές PRO λατρεύουν να μπορούν να ανακαλύπτουν ποια κάμπινγκ διαθέτουν υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας, ώστε να μπορούν να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τους αγαπημένους τους και να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο ενώ βρίσκονται στο δρόμο. Τώρα μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τους χάρτες για κάθε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας μαζί με τις υπόλοιπες λειτουργίες των Χαρτών PRO. Απλώς πατήστε το κουμπί Χάρτες στη σελίδα Αναζήτηση χάρτη στην εφαρμογή ή τον ιστότοπό μας. Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε αναζήτηση για Υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας χρησιμοποιώντας τα Φίλτρα στη σελίδα Αναζήτηση χάρτη στον ιστό ή στην εφαρμογή. Δεν είναι ωραίο να γνωρίζεις ότι μπορείς να μείνεις σε επαφή (αν το θέλεις);


Ελπίζουμε ότι όλοι οι PRO κατασκηνωτές εκεί έξω είναι ενθουσιασμένοι για την επερχόμενη κατασκηνωτική σεζόν. Ήρθε η ώρα να σκάψετε στο The Dyrt και να προγραμματίσετε μερικά ταξίδια! Εάν δεν είστε επαγγελματίας, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να πάρετε την εφαρμογή για μια περιστροφή με τη δωρεάν δοκιμή 7 ημερών. Θα σας δώσει άφθονο χρόνο για να δείτε τι έχει να προσφέρει το PRO Maps και το υπόλοιπο The Dyrt (εκπτώσεις rad campground, κανείς;).

Δημοφιλή άρθρα:

  • Λάβετε τις πιο πρόσφατες τάσεις των ταξιδιών στο κάμπινγκ για το 2021 στην ανασκόπησή μας
  • Πώς να βρείτε δωρεάν κάμπινγκ σε εθνικά δάση
  • Η λίστα ελέγχου κάθε πρώτη φορά που χρειάζεται το RVer
  • Βρείτε δωρεάν κάμπινγκ με τα επίπεδα χάρτη Dyrt
  • The Ulimate Boondocking Guide To Free Camping
  • Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Wi-Fi για το RV σας
  • 7 από τις καλύτερες χερσαίες διαδρομές στη Βόρεια Αμερική
  • 14 εργαλεία επιβίωσης στην άγρια ​​φύση που πρέπει να έχετε στο Backcountry
  • Δείτε τι πρέπει να προσθέσετε στη λίστα ελέγχου του Primitive Camping
  • Bir cevap yazın