Μια απλή αλλά ισχυρή εφαρμογή για την οικοδόμηση νέων συνηθειών – Life Optimizer

0
Μια απλή αλλά ισχυρή εφαρμογή για την οικοδόμηση νέων συνηθειών – Life Optimizer

HabitMasterΈνας τρόπος για να κάνετε αυτή τη χρονιά υπέροχη είναι να χτίσετε νέες συνήθειες και HabitMaster είναι μια εφαρμογή iOS που αναπτύσσω και μπορεί να σας βοηθήσει να το κάνετε αυτό.

Το HabitMaster σάς βοηθά να χτίζετε καθημερινές, εβδομαδιαίες και μηνιαίες συνήθειες. Για κάθε συνήθεια, στόχος σας είναι να μην σπάσετε το σερί. Κρατήστε το σερί, και κρατάτε τη συνήθεια.

Ομαδοποιώντας τις συνήθειές σας σε τρεις ομάδες (ημερήσια, εβδομαδιαία και μηνιαία), πιστεύω ότι γίνεται πιο διαισθητικό για εσάς να δημιουργήσετε νέες συνήθειες. Χρειάζεται μόνο να σκεφτείτε τι θα έκανε την ημέρα, την εβδομάδα και τον μήνα σας υπέροχα και να τα βάλετε στις αντίστοιχες λίστες. Ορίστε μερικά παραδείγματα:

  • «Θα ήταν υπέροχο να γράφω κάθε μέρα». Λοιπόν, βάλτε το «Γράψτε» ως καθημερινή συνήθεια. Μπορείτε να ορίσετε το Σάββατο και την Κυριακή ως “εντάξει για παράλειψη” εάν δεν θέλετε να γράφετε τα Σαββατοκύριακα.
  • «Θα ήταν υπέροχο να γυμνάζομαι τρεις φορές την εβδομάδα». Επομένως, βάλτε το «Work out 3x» ως εβδομαδιαία συνήθεια.
  • «Θα ήταν υπέροχο αν διάβαζα ένα βιβλίο το μήνα». Επομένως, βάλτε το «Διαβάστε ένα βιβλίο» ως μηνιαία συνήθεια.

Στην ουσία, χρειάζεται απλώς να κάνετε τρεις λίστες ελέγχου:

  1. Τι θα σας έκανε ημέρα μεγάλος,
  2. Τι θα σας έκανε εβδομάδα υπέροχο, και
  3. Τι θα σας έκανε μήνας μεγάλος.

Επειτα, Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τσεκάρετε όλα τα στοιχεία σε κάθε λίστα και θα το κάνετε αυτομάτως να έχετε μια υπέροχη μέρα, εβδομάδα και μήνα. Είναι τόσο απλό! Οι συνήθειές σας θα γίνουν το θεμέλιο για να ζήσετε τη ζωή σας στο έπακρο.

Πολλοί άνθρωποι βρήκαν την εφαρμογή χρήσιμη, και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνετε και εσείς.

Κάντε κλικ εδώ για να το ελέγξετε

Bir cevap yazın