Λόγοι για να προσλάβετε ετικετοποιό παγωτού στις Ηνωμένες Πολιτείες

0
Λόγοι για να προσλάβετε ετικετοποιό παγωτού στις Ηνωμένες Πολιτείες

Λόγοι για να προσλάβετε ετικετοποιό παγωτού στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όπως συμβαίνει με την Ισπανία και άλλες ευρωπαϊκές δυνάμεις, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν το υψηλότερο ποσοστό κατανάλωσης παγωτού παγκοσμίως. Ωστόσο, πρόκειται για την καινοτομία στην εν λόγω αγορά και τη διαμόρφωση των τάσεων, επομένως συνιστάται η πρόσληψη ετικετοποιού παγωτού. Με αυτόν τον τρόπο, στις μέρες μας, η γραφική έκφραση του παγωτού δεν πρέπει μόνο να μπορεί να αποτυπώσει την ουσία του brand. Πρέπει επίσης να γνωρίζει πώς να ικανοποιεί αποτελεσματικά τις ανάγκες του κοινού της Βόρειας Αμερικής. Τα τελευταία χρόνια, ένα πλήθος έχει δείξει μεγάλη προτίμηση για νέες θέσεις στην αγορά και την κατανάλωση υγιεινών προϊόντων για καινοτομία όσον αφορά την ποιότητα και τη γεύση κάθε μείγματος και μάρκας.

Η εμφάνιση αυτών των τριών τελευταίων κυρίαρχων τάσεων δεν είναι ένα μεμονωμένο γεγονός. Η καινοτομία και η δημιουργία νέων τύπων είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της αγοράς των ΗΠΑ—η τελευταία από την εκβιομηχάνισή της το 1846 έως σήμερα. Το πρακτορείο μάρκετινγκ BluCactus είναι μια εταιρεία ευρωπαϊκής προέλευσης που σήμερα δραστηριοποιείται ως κατασκευαστής ετικετών παγωτού. Τα πλεονεκτήματα αυτού του τύπου υπηρεσιών για επιχειρηματίες μπορούν να εντοπιστούν για δύο λόγους. Το πρώτο είναι να έχουμε δημιουργικά και αποτελεσματικά σχέδια για μάρκετινγκ στην επικράτεια. Στη συνέχεια, η νομική ομάδα της διασφαλίζει ότι τέτοια σχέδια πληρούν τις απαιτήσεις επισήμανσης που απαιτούνται από την εθνική νομοθεσία.

Ποιο είναι το πιο δημοφιλές παγωτόμάρκα m στις Ηνωμένες Πολιτείες; Ποιος είναι ο μεγαλύτερος παρασκευαστής παγωτού στις Ηνωμένες Πολιτείες;

BluCactus - μάρκα παγωτούΣύμφωνα με τη Statista, μέχρι το έτος 2022, η μάρκα παγωτού με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν Ben & Jerry’s. Το περιθώριο κέρδους της ανήλθε σε καθαρό σύνολο 6,79 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ. Είναι τοποθέτηση η ίδια ως ένα από τα αγαπημένα του κοινού με βάση τη χαρακτηριστική του γεύση και τον εξωτικό συνδυασμό φρούτων και κρέμας. Παράλληλα, άλλες σημαντικές μάρκες που υποστηρίζονται από έναν κατασκευαστή ετικετών παγωτού ανταγωνίζονται για να βρουν χώρο στο σύστημα. Αυτά περιλαμβάνουν τα Nestlé Dreyer’s Ice Cream Co., Good Humor/Breyers, Blue Bell Creameries και Ben & Jerry’s Homemade. Όσον αφορά τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες παγωτού της χώρας, είναι δυνατόν να αναφέρουμε το Häagen-Dasz και το Cold Stone Creamery. Το τελευταίο ιδρύθηκε το 1988.

Υποστηρίζεται από όλους αυτά τα επιχείρηση πάρκαοι Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να φτάσουν σε ποσοστό κατανάλωσης 3.798 εκατομμυρίων λίτρων παγωτού ετησίως. Βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με χώρες όπως η Γερμανία, η Κίνα, η Ιταλία και η Ιαπωνία. Ποιοι κάνουνμικρό μέχρι τον μεγαλύτερο τομέα κατανάλωσης παγωτού στον πλανήτη? Σήμερα, ετικέτα επαγγελματικού παγωτού οι κατασκευαστές ενεργοποιούν τα προϊόντα των πελατών τους να προσεγγίσουν τον καταναλωτή-στόχο προσφέροντας εντυπωσιακά σχέδια. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι φυσικές πωλήσεις διανέμονται περισσότερο σε εξειδικευμένα παγωτατζίδικα-μικρόρυθμούς όπου ο καταναλωτής επιλέγει τη γεύση της προτίμησής του και τη γεύεται κάνοντας διάφορους συνδυασμούς.

Ποιο είναι το πρότυπο του FDA για το παγωτό;

BluCactus - μάρκα παγωτούΗ ανώτατη αρχή για την επισήμανση των τροφίμων στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι ο Κώδικας Ομοσπονδιακών Κανονισμών. Νομική υποστήριξη μέσω της οποίας ελέγχει ο FDA ή ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων αυτή η γκάμα τροφίμων» τα πρότυπα ποιότητας και υγείας. Οι αρμόδιες ρυθμίσεις καθορίζονται στο Κεφάλαιο 1 του Τίτλου 21 του εγγράφου. Πιο συγκεκριμένα, Το μέρος 135 είναι αφιερωμένο στα «Κατεψυγμένα επιδόρπια». Αυτή η ενότητα έχει τίτλο “Απαιτήσεις για συγκεκριμένα τυποποιημένα κατεψυγμένα επιδόρπια.» Από αυτό, μπορούμε να δούμε όλες τις απαιτήσεις που πρέπει να λάβει υπόψη κάθε κατασκευαστής ετικετών παγωτού για να προσφέρει επαρκείς υπηρεσίες εκτύπωσης και σχεδίασης.

Η συμμόρφωση με τους κανονισμούς και, επομένως, η αποφυγή παραβιάσεων του προϊόντος σας είναι το νούμερο ένα πλεονέκτημα ενός επαγγελματία ετικετοποιού παγωτού. Για τις Ηνωμένες Πολιτείες, μια ετικέτα με τέτοια χαρακτηριστικά λειτουργεί υπέρ της επιλεκτικότητας του προϊόντος τους. Αυτό οδηγεί στην αντίληψη της επωνυμίας σας ως εταιρείας που ενδιαφέρεται για την υγεία του καταναλωτικού κοινού της. Προς την οι παραπάνω κανονισμοί, η οριοθέτηση και η έκφραση της επισήμανσης των κρύων τροφίμων έχουν ως εξής.

Ονοματολογία: Συνθήκες χρήσης και παραλλαγές κύριας ονομασίας που επιτρέπονται για τη συσκευασία.

“Παγωτό”

BluCactus - μάρκα παγωτούΤα κριτήρια βάσει των οποίων χρησιμοποιείται ο όρος «Παγωτό» στη συσκευασία καθορίζονται υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Ο όγκος και η συγκέντρωση των συστατικών είναι τα πιο σημαντικά από όλα.

Σύμφωνα με την παράγραφο Α, το βιομηχανικό παγωτό πρέπει να περιέχει ελάχιστη συγκέντρωση 1,6 κιλών στερεών γάλακτος ανά γαλόνι. Στη μέγιστη τιμή της, αυτή η μέτρηση δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 4,5 λίβρες σε κάθε μέτρηση χωρητικότητας.

Σε τέτοιες συνθήκες, τόσο η μάρκα παραγωγής όσο και ο κατασκευαστής ετικετών παγωτού πρέπει να λαμβάνουν υπόψη την παρουσία στοιχείων όπως το λίπος του γάλακτος και πρωτεΐνες, όπως και καθώς και ο συνδυασμός των παραλλαγών του.

«Γαλλικό παγωτό, κατεψυγμένο φλάν ή κρέμα».

BluCactus - μάρκα παγωτούΑυτή η ονοματολογία χρησιμοποιείται για τα προϊόντα των οποίων η συγκέντρωση στερεών γάλακτος είναι μεγαλύτερη από το καθιερωμένο πρότυπο μέτρο.

Το στερεό με το σημαντικότατο βάρος σε αυτή την κατηγορία είναι ο κρόκος του αυγού.

Σε έναν όγκο πέραν αυτής της προδιαγραφής, το προϊόν κατηγοριοποιείται ως υποπροϊόν φλαν ή παγωτό. Μπορεί να μην παρουσιάζεται ως φυσικός παγωτό.

Αυτό το μέτρο είναι έγκυρο και πρέπει να συμμορφώνεται με το εμπορικό σήμα προέλευσης και τον κατασκευαστή ετικετών παγωτού που είναι υπεύθυνος για την εμπορική του εικόνα.

Δήλωση γεύσης:

BluCactus - μάρκα παγωτούΗ γεύση του Το παγωτό δίνεται συνήθως με τον συνδυασμό φυσικών στερεών φρούτων και εκχυλισμάτων συν τεχνητά συστατικά που μιμούνται την εν λόγω γεύση. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές για παρουσίαση. Όλα αυτά εξαρτώνται από το στοιχείο που έχει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση σε σύγκριση με το άλλο.

Έτσι, για παγωτά όπου η φυσική γεύση είναι μεγαλύτερη από την τεχνητή, πρέπει να χρησιμοποιείται η δήλωση: «αρωματισμένο» ή «αρωματισμένο με». Στην αντίθετη περίπτωση, όπου η τεχνητή γεύση είναι μεγαλύτερη, η έκφραση πρέπει να είναι το κύριο όνομα του φαγητού. Πρέπει να προστεθούν οι λέξεις «τεχνητό» ή «τεχνητά αρωματισμένο».

Η δήλωση γεύσης πρέπει πάντα να απεικονίζεται στην μπροστινή όψη όλων των προϊόντων. Κατά τη στιγμή της εκτύπωσης, όλοι οι κατασκευαστές ετικετών παγωτού πρέπει να χρησιμοποιούν μέγεθος τύπου όχι μικρότερο από το μισό του μεγέθους που χρησιμοποιείται για το πρωταρχικός έκφραση του «παγωτού».

Λίστα συστατικών:

BluCactus - Λίστα συστατικώνΗ δήλωση συστατικών ή συστατικών εκφράζεται χρησιμοποιώντας έναν κατάλογο ή καθοριστική φράση. Πρέπει να βρίσκεται στο πίσω άκρο της ετικέτας. Απαγορεύεται η παράλειψη οποιουδήποτε πρόσθετου στοιχείου.

Το τελευταίο αφορά ουσίες όπως φυσικά φρούτα, εκχυλίσματα φρούτων ή αρωματικές ύλες και σταθεροποιητές, ανάλογα με την περίπτωση.

Από την άλλη πλευρά, τα στερεά λιπαρά γάλακτος πρέπει να δηλώνονται κατά σειρά μάζας.

Επιπλέον, οποιοσδήποτε κατασκευαστής ετικετών παγωτού στις Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να λάβει υπόψη του αυτή η χρωστική, σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό νόμο περί τροφίμων, φαρμάκων και καλλυντικών είναι το μόνο συστατικό που εξαιρείται.

Τι είδους συσκευασία χρησιμοποιείται για το παγωτό;

BluCactus - τύποι συσκευασίας προϊόντωνΤο σέρβις του ετικετογράφου παγωτού θα σας βοηθήσει να προστατέψετε την εταιρική σας συσκευασία από διάφορα είδη λαθών. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, εκτιμάται ότι η κράτηση ή η απόσυρση προϊόντων από την αγορά λόγω εσφαλμένης επισήμανσης καταλαμβάνει το 22% του εθνικού συνόλου. Εκτός από αυτό, ο FDA εκτελεί και άλλα ενημερώσεις νόμου αρμόδιο για τον καθορισμό του όγκου του δοχείου και την εκτίμηση των σχετικών μερίδων. Το τελευταίο αντιστοιχεί στη μεταρρύθμιση της 20ης Μαΐου 2016. Έχει μέγιστη περίοδο συμμόρφωσης που έφτασε το μεταβατικό όριο την 1η Ιανουαρίου 2021η περίοδος είχε παράταση μέχρι τον Ιανουάριο του 2021, μόνο για τους κατασκευαστές με κέρδος λιγότεροι πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια στην εθνική αγορά.

Το πιο καθοριστικό στοιχείο των νέων ενημερώσεων του νόμου αφορά το μέγεθος των μερίδων ανά δοχείο και την τυπογραφία του διατροφικού πίνακα. Πρώτον, μια μερίδα θα οριστεί από το πολύ 2/3 του φλιτζανιού παγωτό. Με μέγιστη συνεισφορά θερμίδων που ισοδυναμεί με περίπου 270 συνολικά. Από την άλλη πλευρά, κάθε κατασκευαστής ετικετών παγωτού πρέπει επίσης να συμμορφώνεται με τις τελευταίες τροποποιήσεις του «Πίνακα Διατροφής». Αναφέρονται στο μέγεθος της τυπογραφίας των δεδομένων, όπως η μερίδα και η συγκέντρωση των θερμίδων. Τα υπόλοιπα μέτρα και τα ποσοστά τους στον πίνακα πρέπει πλέον να υπολογιστούν με βάση το νέο μέτρο μερίδας. Επιπλέον, πρέπει να προσδιορίζονται οι πραγματικές ποσότητες και η συγκέντρωση ζάχαρης και η νέα ενημερωτική ετικέτα της εν λόγω νομικής μεταρρύθμισης πρέπει να περιλαμβάνεται στο κάτω μέρος του πίνακα.

Είναι φθηνότερο να εκτυπώσετε τις δικές σας ετικέτες ή να τις αγοράσετε; Πώς σχεδιάζω τις δικές μου ετικέτες;

BluCactus - μάρκα παγωτούο Επιλογές της εταιρείας μάρκετινγκ BluCactus υπερβείτε τις συνήθεις υπηρεσίες οποιουδήποτε κατασκευαστή ετικετών παγωτού. Συγκεκριμένα, η παγκόσμια εταιρεία μας εστιάζει στην οικοδόμηση και την ενίσχυση της επωνυμίας σας ολιστικά. Δημιουργώντας για εσάς την ετικέτα που χρειάζεται το προϊόν σας. Το τελευταίο, υπό την ισχυρή υποστήριξη ενεργειών μάρκετινγκ εκτός και διαδικτυακά. Η διεθνής μας ομάδα προσφέρει αυτή την πτυχή ενός τρίτου πλεονεκτήματος σε όλους τους επιχειρηματίες κρύο φαγητό. Αν και η εκτύπωση σας ετικέτες είναι φθηνότερα, τέτοια σχέδια σπάνια χτίζονται σκέψης Σχετικά με στρατηγική και τοποθέτηση. Αυτό α ζωτικής σημασίας γεγονός για την επιβίωση οποιασδήποτε μάρκας παγωτού μέσα στον απαιτητικό ρυθμό ανάπτυξης που απολαμβάνει αυτή τη στιγμή η Βόρεια Αμερική.

Τα κύρια πλεονεκτήματα ενός ετικετογράφου παγωτού είναι ότι προσφέρονται σχέδια υψηλής πολυτέλειας και επαγγελματισμός. Στο BluCactusεστιάζουμε σε διάφορους κλάδους συσκευασίας και προσφορά high-end φινίρισμα και χρωματικός ρεαλισμός. Αυτό περιλαμβάνει μια ποικιλία από χαρτιά χειροτεχνίας και σχεδιασμού. Επαγγελματικές υπηρεσίες BluCactus είναι προσβάσιμα σε εσάς όπου κι αν βρίσκεστε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχουμε ένα ουσιώδης παρουσία στις πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειώνsόπως η Ουάσιγκτον, η Νέα Υόρκη, το Μαϊάμι, το Χιούστον, το Σαν Φρανσίσκο και το Σαν Ντιέγκο. Σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τα διάφορα προνόμιά μας.

Πόσο κοστίζει η εκτύπωση των ετικετών;

Ken Schreck BluCactus +1 469 206 5510BluCactusως κατασκευαστής ετικετών παγωτού, διάφοροι επιχειρηματίες προσιτές τιμές και τιμές κόστους. Μεγιστοποιούμε την αποτελεσματικότητα της επωνυμίας και του προϊόντος σας με βάση την καινοτομία στον τομέα σας. Προσαρμόζω το προϊόν σας στο κοινό που πρέπει να προσεγγίσετε. Σας προσκαλούμε να εγγραφείτε στο καθημερινό μας ενημερωτικό δελτίο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια και τις τιμές μας. Η διαδικασία εξυπηρέτησης και επικοινωνίας είναι διαθέσιμη σε εσάς από τα γραφεία μας στο Ντάλας του Τέξας. Γράφοντας μας, ένας από τους ειδικούς μας θα συναντηθεί μαζί σας. Είναι εκπαιδευμένοι να συλλέγουν μια μήτρα δεδομένων σχετικά με τις ανησυχίες και τις ανάγκες του έργου σας.

Μας οι γραφίστες θα μπορούν να σχεδιάσουν διάφορες προτάσεις ετικετών για εσάς. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό και το μάρκετινγκ σας στρατηγική, χρειάζεται να κακό. Οχι λιγότερο κρίσιμος Για BluCactus είναι οι πρόσθετες υπηρεσίες που το ξεχωρίζουν από έναν παραδοσιακό ετικετοποιό παγωτού. Το τελευταίο περιλαμβάνει τη δημιουργία γραφικού και εξατομικευμένου περιεχομένου για τη θέση SEO σας και όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θέλετε να μάθετε περισσότερα για όλες τις δυνατότητες που σας προσφέρει το BluCactus; Θυμάμαι! Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα! Εάν η μάρκα παγωτού σας απαιτεί προσαρμογή και τοποθέτηση. Αφήστε τα πάντα στα χέρια των ειδικών του BluCactus! Το προϊόν σας θα κάνει τη διαφορά!

Bir cevap yazın