Λόγοι για να ζωντανέψετε το περιεχόμενό σας στη μόδα

0
Λόγοι για να ζωντανέψετε το περιεχόμενό σας στη μόδα

Λόγοι για να ζωντανέψετε το περιεχόμενό σας στη μόδα. Η βιομηχανία της μόδας είναι ζωντανή και ακμάζουσα. Η επίδειξη της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού 2023 γεμάτη με δυναμικά μοντέλα που χρησιμοποιούσαν τις κινήσεις τους για να πουν τις ιστορίες μερικών από τα πιο λαμπρά σχέδια. Για παράδειγμα, η Dominique Jackson κυριάρχησε στην πασαρέλα στο show Mugler Haute Couture και άφησε αποτύπωμα στα social media.

Πώς μπορεί κανείς να εμπορευτεί αποτελεσματικά μια τέτοια φαντασία;

Σαφώς, η τάση της μόδας της χρονιάς είναι να είσαι τολμηρός και τολμηρός. Αυτό σημαίνει ότι οι έμποροι μόδας πρέπει επίσης να είναι τολμηροί και τολμηροί.

Επομένως, όταν σκέφτεστε τη στρατηγική μάρκετινγκ μόδας για το 2023, σκεφτείτε τα εξής:

Ποια είναι τα οφέλη του κινούμενου περιεχομένου;

BluCactus - Ζωντανέψτε το περιεχόμενο της μόδας σαςΤο μάρκετινγκ είναι ένας ανταγωνιστικός κλάδος. Απαιτεί να ενημερώνεστε για την τεχνολογία και τις τάσεις, καθώς και να έχετε την προθυμία να μάθετε νέα στυλ επικοινωνίας.

Οι διαδικτυακοί χρήστες τείνουν να μπλοκάρουν οποιαδήποτε μορφή διαφήμισης, επομένως είναι σημαντικό να τραβήξετε την προσοχή τους γρήγορα και η χρήση κινούμενων εικόνων μπορεί να σας βοηθήσει να το κάνετε αυτό, δεσμεύοντας τη βάση πελατών σας σε πολλά κανάλια και προσθέτοντας μια επιπλέον έκρηξη στις τυπικές καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κειμένου, διαφημίσεις και κοινωνικά δίκτυα αναρτήσεις στα μέσα ενημέρωσης.

Αυτό το βασικό ψηφιακό εργαλείο προσφέρει επιλογές που κυμαίνονται από κινούμενα gif έως κινούμενα ρολά. Μπορείτε να δημιουργήσετε σύντομες ιστορίες για το Instagram και το Facebook ή κινούμενα βίντεο διάρκειας 1 λεπτού για το TikTok.

Θέλετε να βελτιώσετε το λογότυπό σας;

Χρησιμοποιήστε κινούμενα σχέδια για να επισημάνετε το νόημα πίσω από το σύμβολό σας.

Με το λογισμικό κινούμενων σχεδίων μπορείτε δημιουργήστε φανταστικά υπόβαθρα και σενάρια που δεν είναι προσβάσιμα στην πραγματική ζωή, παρέχοντας έτσι απόλυτη ελευθερία στη δημιουργία και την εκτέλεση της δουλειάς σας. Και είναι λιγότερο ακριβό από την ηχογράφηση ζωντανών ηθοποιών σε πραγματικές τοποθεσίες.

Θέλετε να κάνετε γρήγορες αλλαγές και τροποποιήσεις στην καμπάνια σας;

Κανένα πρόβλημα. Με κινούμενο περιεχόμενο, μπορείτε να επεξεργάζεστε και να προσαρμόζετε το μήνυμά σας όσο συχνά θέλετε.

Γιατί είναι σημαντικό το κινούμενο περιεχόμενο;

BluCactus - ιδέες για την επωνυμία σαςΟι θεατές αναζητούν γρήγορο περιεχόμενο που τραβά την προσοχή και είναι σχετικό με τις ανάγκες τους. Το κινούμενο σχέδιο παρέχει αυτό με μια άμεση ριπή δεδομένων που παραδίδονται με διασκεδαστικό και συναρπαστικό τρόπο.

Στην πραγματικότητα, μια ερευνητική μελέτη διαπίστωσε ότι Οι άνθρωποι περνούσαν περίπου τις μισές ώρες που ήταν ξύπνιοι σκεπτόμενοι κάτι διαφορετικό από αυτό που έκαναν.

Αυτό σημαίνει ότι Το περιπλανώμενο μυαλό σε συνδυασμό με το σύντομο διάστημα προσοχής μιας πολυάσχολης κοινωνίας απαιτεί από τους επαγγελματίες του μάρκετινγκ να σκέφτονται τόσο μέσα όσο και έξω από το κουτί όταν δημιουργούν αξέχαστο περιεχόμενο.

Γιατί είναι σημαντικό το animation στο branding;

BluCactus - Ζωντανέψτε το περιεχόμενο της μόδας σαςΛόγοι για να ζωντανέψετε το περιεχόμενό σας στη μόδα. Ενσωματώνοντας κινούμενα σχέδια στη στρατηγική επωνυμίας σας, θα είστε σε θέση να τραβήξετε την προσοχή του κοινού σας και να ενισχύσετε την αναγνώριση, δείχνοντας παράλληλα τη δημιουργικότητα και την προθυμία της επωνυμίας σας να συνδεθείτε μαζί τους.

Οι καμπάνιες κινουμένων σχεδίων ρίχνουν φως στην προσωπικότητα μιας εταιρείας. Αναδεικνύει το πάθος, το χιούμορ και το επίπεδο φαντασίας μιας μάρκας.

Κατά συνέπεια, τα ποσοστά μετατροπών είναι υψηλότερα για κινούμενο περιεχόμενο από τις συνηθισμένες διαφημίσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Σε μια αναφορά, το 87% των επαγγελματιών μάρκετινγκ ισχυρίστηκε ότι η χρήση κινούμενων εικόνων αύξησε την επισκεψιμότητα στους ιστότοπούς τους.

Επί πλέον, εταιρείες που εμπορεύονται επωνυμίες χρησιμοποιώντας διασκεδαστική και συναρπαστική νέα τεχνολογία κερδίζουν αυτό που ονομάζουμε βιωσιμότητα BFL.

Γνωριμία με την επωνυμία → Οικειότητα → Πιστότητα

Εάν το animation σας γίνει viral, η επίτευξη BFL δεκαπλασιάζεται.

Πώς το animation προσελκύει κοινό;

BluCactus - ιδέες για την επωνυμία σαςΟι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν την οπτική από το κείμενο και τη δράση από τη στατική διαφήμιση. Μια ιστορία, η κίνηση και η οπτική αναφορικότητα προκαλούν μια συναισθηματική ανταπόκριση και αφοσίωση από το κοινό σας.

Και, εάν η αγορά-στόχος σας περιλαμβάνει Γενιά Ζ και Alpha, το κινούμενο περιεχόμενο είναι ένας σίγουρος τρόπος για να τραβήξετε την προσοχή τους και να συγκεντρώσετε την αφοσίωση με ενέργειες όπως επισημάνσεις “μου αρέσει”, κοινοποιήσεις και σχόλια.

Επιπλέον, κατά τη δημιουργία επεξηγηματικών βίντεο ή την εμφάνιση στατιστικών στοιχείων, η κίνηση τέτοιου περιεχομένου μπορεί να αυξήσει τη συμμετοχή από το κοινό σας και να αφήσει μια μόνιμη εντύπωση.

Το μυαλό σας βουίζει ακόμα με ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές ιδέες;

Ελπίζουμε ότι μέχρι το τέλος αυτού του άρθρου, θα έχετε βρει ένα νέο επίπεδο κινήτρων. Εάν χρειάζεστε περαιτέρω καθοδήγηση, Το μάρκετινγκ BluCactus είναι εδώ για να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τις ιδέες σας.

Χρειάζεστε περισσότερους λόγους για να ζωντανέψετε το περιεχόμενο μόδας σας;

BluCactus - Ζωντανέψτε το περιεχόμενο της μόδας σαςΕντάξει,

1. Η μόδα δεν πρέπει πλέον να μένει κρυμμένη ανάμεσα στις σελίδες των περιοδικών. Το περιεχόμενο μόδας θα πρέπει να είναι τόσο δημιουργικό όσο τα σχέδια ρούχων και τόσο μαγευτικό όσο τα fashion icons που τα φορούν.

Ζωντανέψτε αυτό το σχέδιο!

2. Επεκτείνετε την αγορά-στόχο σας δημιουργώντας δελεαστικές καμπάνιες μόδας με κινούμενα σχέδια που δελεάζουν τους θεατές να μάθουν περισσότερα για την επωνυμία σας.

3. Δώστε στους καταναλωτές τον έλεγχο του περιεχομένου. Φαντάζομαι αυτό, ένα κινούμενη εκδοχή του πελάτη που περπατά στην πασαρέλα κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας φορώντας το σχέδιο της επιλογής του.

Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες καθώς τα προγράμματα λογισμικού και η τεχνητή νοημοσύνη γίνονται πιο προηγμένα και προσβάσιμα.

Είναι ακριβά τα προγράμματα animation;

BluCactus - ιδέες για την επωνυμία σαςΛόγοι για να ζωντανέψετε το περιεχόμενό σας στη μόδα. Η δημιουργία περιεχομένου βίντεο με κινούμενα σχέδια δεν χρειάζεται να είναι ένα δαπανηρό εγχείρημα. Υπάρχουν δωρεάν προγράμματα κινουμένων σχεδίων στο διαδίκτυο από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε, καθώς και μερικά με χαμηλή μηνιαία χρέωση.

Εδώ είναι μερικά για να ξεκινήσετε με:

  1. Animaker- παρέχει δωρεάν και επί πληρωμή επιλογές. Καλό για αρχάριους. Μπορείτε να δημιουργήσετε κινούμενα σχέδια, infographics, 2D, whiteboard και τυπογραφία. Προσθέστε ήχο φόντου και ηχητικά εφέ, δημιουργήστε ηχώ και χρησιμοποιήστε φωνητικές υπερβολές στις καμπάνιες σας.
  2. Renderforest – Ένας διαδικτυακός κατασκευαστής βίντεο, κινούμενων εικόνων, λογότυπων και ιστοτόπων με 50.000 γραφικά για να διαλέξετε και πρότυπα φιλικά προς κινητά.
  3. Το Toontastic 3D- είναι διαθέσιμο μόνο σε κινητά, αλλά είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα για αρχάριους που θέλουν να βρέξουν τα πόδια τους στον κόσμο του animation. Λειτουργεί επίσης εκτός σύνδεσης, ώστε να μπορείτε να δημιουργείτε ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

BluCactus - Ζωντανέψτε το περιεχόμενο της μόδας σαςΣημειώστε ότι τα περισσότερα προγράμματα προσφέρουν έναν οδηγό για να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε.

Αφού αποφασίσετε για ένα πρόγραμμα, ενσωματώστε τις ακόλουθες τεχνικές:

  1. Εξατομικεύστε το βίντεό σας ανεβάζοντας πρωτότυπο περιεχόμενο.
  2. Προσαρμόστε τα πρότυπα βίντεο για να επαναλαμβάνουν το στυλ και τη φωνή της επωνυμίας σας.
  3. Εφαρμόστε μεταβάσεις και άλλα εφέ.
  4. Προσθέστε μοντέρνο ήχο μαζί με την κινούμενη εικόνα.

Κλείνοντας, είναι καιρός οι λάτρεις της μόδας να λαμβάνουν σύγχρονες διαφημίσεις που αντικατοπτρίζουν τις μάρκες που αγαπούν χρησιμοποιώντας κινούμενα σχέδια, επειδή, για τους καταναλωτές του Διαδικτύου, το animation ισοδυναμεί με μάρκετινγκ υψηλής ποιότητας.

Ken Schreck BluCactus +1 469 206 5510Δεν είναι όλες οι επιχειρήσεις που έχουν πηδήξει στο τρένο κινούμενων σχεδίων, αλλά αυξάνεται σε δημοτικότητα με το 55% των εμπόρους βίντεο να δημιουργούν κινούμενα βίντεο το 2022, σύμφωνα με τον Wyzowl.

Ως αποτέλεσμα, πρέπει οπωσδήποτε να συμπεριλάβετε αυτήν την τακτική στο οπλοστάσιό σας των εργαλείων ψηφιακού μάρκετινγκ.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την επαγγελματική μας ομάδα μάρκετινγκ εάν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια σχετικά με τη στρατηγική μάρκετινγκ μόδας και την ενσωμάτωση κινούμενων εικόνων στις καμπάνιες σας.

Bir cevap yazın