Κορυφαίες 5 σημαντικές στρατηγικές μάρκετινγκ αθλητικών αγώνων

0
Κορυφαίες 5 σημαντικές στρατηγικές μάρκετινγκ αθλητικών αγώνων

Κορυφαίες 5 σημαντικές στρατηγικές μάρκετινγκ αθλητικών αγώνων. Τι κάνω σκέφτεστε όταν ακούτε αθλητικό μάρκετινγκ;

Ενώ οι διαφημίσεις Super Bowl και οι συμφωνίες υποστήριξης αθλητών είναι γνωστά παραδείγματα αθλητικού μάρκετινγκ σε Στον πραγματικό κόσμο, το αθλητικό μάρκετινγκ περιλαμβάνει επίσης στρατηγικές μάρκετινγκ. Το σχέδια χτίζω μια επωνυμία γύρω από την υγεία ή την έμπνευση. Η χρήση στρατηγικών αθλητικού μάρκετινγκ μπορεί να προσθέσει σοβαρή ελκυστικότητα σε πολλούς καταναλωτές, από νέους έως ηλικιωμένους.

Μπορείτε να είστε ενθαρρυντικοί, ενδυναμωτικοί ή οποιοδήποτε μήνυμα και εικόνα της εταιρείας προσπαθείτε να μεταφέρετε. Ταυτός τένα και προσωπικότητα του επωνυμία αθλητικών, στίβου ή γυμναστικήςμικρό μπορεί να κάνει ή να χαλάσει το πόσο επιτυχημένος είσαι.

Το αθλητικό μάρκετινγκ μπορεί να φαίνεται σαν α ιδιαιτερος υποτμήμα μάρκετινγκ· ωστόσο, είναι όλαπερικλείει και καλύπτει πολλά διαφορετικά επιχειρηματικούς τομείς. Υπάρχουν πολλές ομοιότητες με άλλα είδη μάρκετινγκ, αλλά άλλοι παράγοντες φτιάξε το μοναδικός.

Μάθετε τι χρειάζεται για να δημιουργήσετε επαγγελματικές στρατηγικές αθλητικού μάρκετινγκ μελετώντας αυτές τις 5 κορυφαίες ελίτ απαράμιλλες στρατηγικές!

Εστίαση σε ένα κοινό-στόχο

BluCactus - Εστίαση σε ένα κοινό-στόχοΜπορείτε να αναρωτηθείτε: Πώς μπορώ να κάνω το προϊόν ή την υπηρεσία μου να ξεχωρίζει;

Σε αθλητικό μάρκετινγκ, υπάρχουν χιλιάδες ανταγωνιστικά προϊόντα και παρόμοιες υπηρεσίες, μερικά από τα οποία μάλιστα έχουν παρόμοιαηχητικά ονόματα. Είναι εξαιρετικά εύκολο για οτιδήποτε προσπαθείτε να προωθήσετε να χαθεί στο ανακάτεμα.

Θα βοηθούσε αν εστιάζατε στη θέση σας. Αυτό είναι μέρος της αγοράς είσαι προορίζεται να ειδικευτείτε. Στον αθλητισμό, μπορεί να σημαίνει πολλά διαφορετικά πράγματα, αλλά μπορεί να αναφέρεται σε:

  • Τοποθεσία (πελάτες, χώρος εργασίας, κεντρικά γραφεία, φυσικά κανάλια)
  • Ηλικία
  • Ενδιαφέροντα (Χόμπι και ομοιότητες αγοράς
  • ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
  • Εισόδημα
  • Σοβαρότητα/Επίπεδο προϊόντος (Ερασιτεχνικό, Επαγγελματικό, Ψυχαγωγικό, Παιδικό)

Υπάρχει προτεραιότητα για να διαφοροποιήσετε αυτό που κάνετε και για να έχουμε καθαρή εικόνα του τι ακριβώς φέρνετε στην αγορά. Ένα χρονοδιάγραμμα διάθεσης ή ιδέες επίτευξης προσανατολισμένες στον στόχο μπορούν να βοηθήσουν στην προώθηση τα δικα σου αθλητικό μάρκετινγκ στο επόμενο βήμα.

Η απόκτηση πραγματικών χρηστών και πελατών είναι το επόμενο βήμα. Στρατηγικές όπως η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης με βάση αποφάσεις on αναλυτικά στοιχεία είναι ένα εξαιρετικό τρόπος για να εγγυηθείτε τα κλικ.

Αλλά εκεί είναι άλλα τρόπους για να βγάλετε το όνομά σας εκεί έξω στο μάρκετινγκ. Μπορεί να βρεις τον εαυτό σου χαμένο εδώ αν τα πράγματα προωθούνται γρήγορα. Θα σκέφτεστε, πώς μπορώ να δημιουργήσω πρόσφυση στο διαδίκτυο;

Χρησιμοποιήστε Influencers μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

BluCactus - Χρησιμοποιήστε Influencers Μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τη στρατηγική αθλητικού μάρκετινγκΗ προσέλκυση κοινού σε οποιαδήποτε επιχείρηση και πλατφόρμα έχει να κάνει με την οικοδόμηση εμπιστοσύνης και γνήσιων συνδέσεων. Οι επηρεαστές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα εξαιρετικά επιδραστικό εργαλείο μάρκετινγκ, ειδικά αυτά που κατέχουν εξέχουσα φωνή στον αθλητισμό ή τον στίβο, αποτελούν ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο μάρκετινγκ.

Αυτά τα επιρροές μπορώ κατευθείαν πουλήστε οτιδήποτε μπορείτε να προσφέρετε, χρησιμεύει ως αξιόπιστη πηγήκαι επιδεικνύουν ακόμη και το προϊόν σε διαφημίσεις περιεχομένου ή προ-βίντεο.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μια αναδυόμενη πηγή μάρκετινγκ τις τελευταίες δύο δεκαετίες, και τώρα με την εισαγωγή σύντομωνπεριεχόμενο μορφής και η άνοδος πλατφορμών όπως το TikTok, η συνεργασία με έναν παράγοντα επιρροής με εξέχουσα θέση στον τομέα με τον οποίο εργάζεστε είναι απαραίτητη για να ακουστεί εσείς και το διαφημιστικό σας μήνυμα. Ένας επηρεαστής θα κάνει τις επικοινωνίες της επιχείρησής σας να ακούγονται πολύ πιο αυθεντικές.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στις διαδικτυακές πλατφόρμες υπάρχουν περισσότερα από αυτό. Τι άλλο θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για τη βελτιστοποίηση των κοινωνικών δικτύων;

Δημιουργήστε προσαρμοσμένο προσαρμοσμένο περιεχόμενο

BluCactus - Δημιουργήστε προσαρμοσμένο περιεχόμενοΑν υπάρχει ένα πράγμα με το οποίο οι λάτρεις των σπορ και οι πελάτες σας είναι πάντα ερωτευμένοι, είναι να εμπλακούν στο προσκήνιο το περιεχόμενο με τα αγαπημένα τους αθλήματα. Η κύρια ουσία και εστίαση θα πρέπει να είναι οι ειδικευμένοι αθλητές ή όποιος θα χρησιμοποιήσει το προϊόν ή την υπηρεσία σας επιδέξια. Η βάση χρηστών σας θα το εκτιμήσει.

Επωνυμίες όπως η Nike, η Adidas και η Lululemon δημιουργούν συνεχώς κομμάτια περιεχομένου και βίντεο για την προώθηση της πώλησής τουςμικρό. Μερικές φορές, δεν θα ξέρετε καν ότι παρακολουθείτε επώνυμο περιεχόμενο μέχρι να παίξει το outro και μέχρι εκείνο το σημείο, ο πελάτης συνήθως πωλείται.

Χρειάζεσαι να μεγιστοποιήσει τα προϋπάρχοντα δίκτυα των ενθουσιωδών φίλων του αθλητισμού ξύνοντας τη φαγούρα του ανάγκη και τι θέλουν να παρακολουθήσουν. Θα ανοίξετε το κοινό σας σε νέες δυνατότητες και, ελπίζω, παρουσιάστε τους σε αυτό που μάρκετινγκ.

Ενεργοποιήστε τις Προσφορές και τα Δώρα

BluCactus - Ενεργοποιήστε τις προσφορές και τα δώρα για τη στρατηγική μάρκετινγκ που έχετεΜερικά από τα πιο συναρπαστικά στοιχεία του αθλητικού μάρκετινγκ προέρχονται από τους δεσμούς του με δημοφιλή αθλήματα και αθλητές. Όταν αναπτύσσετε τη στρατηγική αθλητικού μάρκετινγκ, σκεφτείτε ότι θα πρέπει να ενθαρρύνετε τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Και κυριολεκτικά και μεταφορικά, αγοράζουν αυτό που πουλάτε;

Χρήση διαγωνισμών προώθησης είναι ένα φανταστικό τρόπος για να εμπλακούν άτομα. Οι διαγωνισμοί μπορούν να τραβήξουν το ενδιαφέρον σε τα ιδανικά της εταιρείας σας και να προσελκύσετε νέους οπαδούς για να ασχοληθούν με τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων σας. Οι προωθήσεις μπορούν να δημιουργήσουν θόρυβο και να ενισχύσουν την προσέγγιση των πελατών και την αλληλεπίδραση κατά δεκαπλάσια, ειδικά αν έχετε ένα πρόσωπο ή έναν παράγοντα κινήτρου πίσω από την επωνυμία.

Να είστε σχετικοί

BluCactus - αμερικανικό ποδόσφαιρο - Στρατηγικές αθλητικού μάρκετινγκΤελικά, είναι κρίσιμος να προωθήσει τα όρια του παραδοσιακού μάρκετινγκ και να αναζητήσει τρόπους για την προώθηση της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης σε την επωνυμία σας.

Συνεργασία με φιλανθρωπικά ιδρύματα, τον στρατό και πολλούς υφιστάμενα αθλήματα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα προγράμματα μπορεί να βοηθήσει στην ανύψωση της αξιοπιστίας της εταιρείας σας αθλητισμός. Τα μικρά πρωταθλήματα, τα προγράμματα μετά το σχολείο και οι δωρεές που ταιριάζουν με μια διαφημιστική καμπάνια μπορούν μοναδικώς ευθυγραμμίστε το όνομα της επωνυμίας σας με εκδηλώσεις για τις οποίες ενδιαφέρονται οι άνθρωποι.

Τώρα περισσότερο από ποτέ, τα άτομα νοιάζονται βαθιά για το τι αντιπροσωπεύει μια εταιρεία και ποιοι είναι έναευθυγραμμίζονται με. Κάνετε yθέλετε να έχετε τη δική σας εικόνα; Κάνετε yθες να ξεχωρίσεις;

Όλα αυτά είναι πιθανά. Hωστόσο στο 21αγ Αιώνας, υπάρχει ένα σε εξέλιξη πρέπει να ελέγχουν τις δημόσιες σχέσεις γύρω από αυτά τα ζητήματα, ειδικά για τις βιομηχανίες σχετικά με γυμναστήριο και ακριβά αθλητικά franchises.

Υπάρχουν πολλά καλά που πρέπει να γίνουν και χρήματα που πρέπει να γίνουν, αλλά δεν είναι εύκολος οδικός χάρτης.

Παρά τόσα πολλά να διαχειριστώ, αυτά τα πέντε οι στρατηγικές μπορούν να βοηθήσουν στον εξορθολογισμό και την καινοτομία των στόχων μάρκετινγκ. Ο αθλητισμός και η αναψυχή, ο αθλητισμός και η φυσική κατάσταση είναι όλες καινοτόμες βιομηχανίες με εκθετική ανάπτυξη. είναι απλά το θέμα είναι να τα εκτελέσεις όλα σωστά.

Bir cevap yazın